Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 To ja jeszcze naskarże na Ozzulka :razz::razz::razz: wczoraj zrobił zamach na moje życie... byl u mnie syn kolezanki i pomagal rozkminiac mi nowy mój sprzecior ....szlam do kuchni po herbatkę ...a Ozzy leżal w wejsciu do kuchni...ci co u mnie byli wiedzą jak to wyglada :razz::razz:....przechodzę nad Ozzym mowiąc ...Ozzy nie podnoś się ...ja krok nad nim a gadzina wstaje ...ja seria piruetow wybić w gore i lece na dół nie chcac upaść na moją kruszynkę obtłukłam sobie ogonkowa kość:oops:i naciągnęlam sciegno w prawej nodze:roll:....kalika i sierota ....i to na trzeźwo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...a było wypić to nic by sie nie stało :angryy: Quote
bigos Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 dzień dobry:loveu::loveu::loveu: Wpadłam złożyc życzenia i pochwalic się, że w piątek robię te pyszne rogalki wg Twojego przepisu. W tamtym roku wyszły pyszniutkie:p:p:p Quote
BeaC Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Hej Alicjo przeczytałam o zamachu Ozziego na Cię he he he Luśka w niedzielę chciała mnie nabić na kija:cool1:...............dobrze że trafia w udo a nie w ... bo bym jak Azja Tuchajbejowicz na kiju zawisła:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cześć mamuniu :) :loveu: :multi::multi::multi: Przedświateczna fotka Ozzulca jest świetna...pewnie chciałby się pobawić z bombeczką tyle że pewnie z niej by nic nie zostało ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego dnia :loveu: Quote
Kiłi Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']a było wypić to nic by sie nie stało :angryy: Nauczka na przyszłość, cza pić non stop:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='bigos']dzień dobry:loveu::loveu: Wpadłam złożyc życzenia http://marv.web-log.nl/marv/images/ch43.jpg i pochwalic się, że w piątek robię te pyszne rogalki wg Twojego przepisu. W tamtym roku wyszły pyszniutkie:p:p witanko Bigosikowa Kasiu:multi: dziękuje ze życzenia:loveu: Mniam rogaliczki ...ja w tym roku robie na wigilię z kapustka i grzybkami a na Nowy Rok chyba na słodko ;) [quote name='BeaC']Hej Alicjo przeczytałam o zamachu Ozziego na Cię he he he Luśka w niedzielę chciała mnie nabić na kija:cool1:...............dobrze że trafia w udo a nie w ... bo bym jak Azja Tuchajbejowicz na kiju zawisła:diabloti::diabloti: Hey niezawiśnięta Beo :multi: :razz:oczyma wyobraźni zobaczylam Cie zawisnieta na kiju :cool1: a dokladnie 2 lata /17.12.2005/ temu z pomoca Ozzulka obiłam sobie porzadnie kolano ....mialam L4 :diabloti: [quote name='jonQuilla']Cześć mamuniu :) :loveu: :multi::multi: Przedświateczna fotka Ozzulca jest świetna...pewnie chciałby się pobawić z bombeczką tyle że pewnie z niej by nic nie zostało ;) :evil_lol::evil_lol: Miłego dnia :loveu: Milego dzioneczka :loveu: w srodę po poludniu jadę po gałąchę na sciankę wiec bedziemy stroic przedswiatecznie :evil_lol: A bombeczka jest plastikowa ;) [quote name='Kiłi']Nauczka na przyszłość, cza pić non stop:evil_lol: teraz juz wiem :roll::roll:.....:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 Dokladnie 2 lata temu stłukłam se:diabloti: kolanko :razz:...i potem posypało sie troche dziwnych wydarzeń ...wczoraj wcale nie bylo lepiej :oops::diabloti:...pomijajac nawet upadek z/na Ozzulca :razz::razz: Wklejam cytat sprzed 2 lat ...poczytalam rano i padlam ze śmiechu ....ASHERKU :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:...wybacz musiałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='asher']Hehehe, mojego początku dnia to chyba nikt nie pobije :evilbat: Najpierw wypsikałam sie pod pachami pianką do włosów z woskiem. Trzeba było myć się raz jeszcze. Następnie wypsikałam sobie włosy dezodorantem, zamiast tą nieszczęsną pianką. Trzeba było ponownie myć włosy. Ale to jeszcze nic!!! Wychodze w końcu na mocno opóźniony spacer z boorkami, a tu jakaś zupełnie obca mi baba zamiast mnie wyminąć zatrzymuje sie tuz przy mnie, przykłada mi usta do ucha i szepcze konfidencjonalnie "Proszę pani, sandał pani dynda..." :-o :-o :-o Normalnie zbaraniałam... Okazało się, że mi się sandał do płaszcza rzepem przyczepił, czego oczywiście nie zauwazyłam wychodząc z domu :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Cześć Alu przyszłam na Dzień dobry! :multi: Choinkowy Ozzulek?? :loveu: http://img465.imageshack.us/img465/4919/b87ua.jpg Quote
bigos Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 To ja w piątek na słodko dla znajomych a w sobotę na wigilie z kapustka i grzybami <mjami>:p:p:p Quote
Pandisia Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Aluś znowu kociczek szuka domku :shake: Gratuluje nowego sprzętu :loveu: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='apple']Cześć Alu przyszłam na Dzień dobry! :multi: witaneczko :multi: Choinkowy Ozzulek?? :loveu: http://img465.imageshack.us/img465/4919/b87ua.jpg będą znów choinkowe ;)tegoroczne [quote name='bigos']To ja w piątek na słodko dla znajomych a w sobotę na wigilie z kapustka i grzybami <mjami>:p:p:p mmmmmm....paluchi lizac :loveu: [quote name='Pandisia']Aluś znowu kociczek szuka domku :shake: Gratuluje nowego sprzętu :loveu: no niestety :shake:...kociaczka znalazla Magda wychodzac z pracy ....u nas na stanie szczeniorek ...znaczy u koleżanki Qby ....:razz: cieszkam z nowego sprzeciku ...przynajmniej spokój w domeczku ;) Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']będą znów choinkowe ;)tegoroczne czekam czekam z utęsknieniem :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 o masz a to cię Ozzulek chciał załatwić - może chciał Ci przedłużyć urlop bezterminowo :evil_lol: Dobrze, że się nie połłamałaś :cool1: hahahaha ale się uśmiałam z Asherowej opowieści :roflt: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']To ja jeszcze naskarże na Ozzulka :razz::razz::razz: wczoraj zrobił zamach na moje życie... byl u mnie syn kolezanki i pomagal rozkminiac mi nowy mój sprzecior ....szlam do kuchni po herbatkę ...a Ozzy leżal w wejsciu do kuchni...ci co u mnie byli wiedzą jak to wyglada :razz::razz:....przechodzę nad Ozzym mowiąc ...Ozzy nie podnoś się ...ja krok nad nim a gadzina wstaje ...ja seria piruetow wybić w gore i lece na dół nie chcac upaść na moją kruszynkę obtłukłam sobie ogonkowa kość:oops:i naciągnęlam sciegno w prawej nodze:roll:....kalika i sierota ....i to na trzeźwo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...a było wypić to nic by sie nie stało :angryy: wchodzę czytam i :crazyeye: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='apple']czekam czekam z utęsknieniem :loveu::loveu: to ja wstawie cos z archiwum ;) tak Ozzy 2 lata temu pomagał stroić gałąź:evil_lol::evil_lol: [quote name='malawaszka']o masz a to cię Ozzulek chciał załatwić - może chciał Ci przedłużyć urlop bezterminowo :evil_lol: Dobrze, że się nie połłamałaś :cool1: taaaa ale doopalon boli :oops::roll: hahahaha ale się uśmiałam z Asherowej opowieści :roflt: jak ja to czytałam to w końcu panC . zaproponował ze tez chce sie posmiać i czytałam łkając na głos:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Iwona1984']wchodzę czytam i :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:żyję Iwonko ...ino siniak w takim :hmmmm: dziwnym miejscu :roll: Quote
ewelinabuck Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 witanko ALutenka :multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='ewelinabuck']witanko ALutenka :multi::multi::multi::multi::multi: witanko Ewelinko :multi::loveu::multi: Quote
Medorowa Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']To ja jeszcze naskarże na Ozzulka :razz::razz::razz: wczoraj zrobił zamach na moje życie... byl u mnie syn kolezanki i pomagal rozkminiac mi nowy mój sprzecior ....szlam do kuchni po herbatkę ...a Ozzy leżal w wejsciu do kuchni...ci co u mnie byli wiedzą jak to wyglada :razz::razz:....przechodzę nad Ozzym mowiąc ...Ozzy nie podnoś się ...ja krok nad nim a gadzina wstaje ...ja seria piruetow wybić w gore i lece na dół nie chcac upaść na moją kruszynkę obtłukłam sobie ogonkowa kość:oops:i naciągnęlam sciegno w prawej nodze:roll:....kalika i sierota ....i to na trzeźwo :crazyeye::crazyeye::crazyeye:...a było wypić to nic by sie nie stało :angryy: Biedna Ala:loveu::loveu: Ha ha przeczytałam "wigilijną opowieść" Asherkowej;) buhahahaha:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ja sobie w wolnych chwilach poczytuje wstecza na blogasie tam więcej takich historyjek .... a Ozzy po wczorajszej akcji ...byl taki milusi :loveu::loveu::loveu:nawet zabaweczki nosił :razz::razz: Quote
Coyote Ugly FCI Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 http://img256.imageshack.us/img256/5198/ch60ed.jpg buhahaha ale macie fajnie na świeta:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='Iwona1984']http://img256.imageshack.us/img256/5198/ch60ed.jpg buhahaha ale macie fajnie na świeta:evil_lol: :evil_lol::evil_lol:...tegoroczna galązka lezy na balkoniku ...Ozzy byl ją poogladac ale spoko nie chciał zjeść ;) Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dobry Ozzulek! Jaki pomocny! Pożycz go na świeta. U mnie też trzeba stroiczek zrobić:razz: http://img256.imageshack.us/img256/5198/ch60ed.jpg Quote
Alicja Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 [quote name='apple']Dobry Ozzulek! Jaki pomocny! Pożycz go na świeta. U mnie też trzeba stroiczek zrobić:razz: http://img256.imageshack.us/img256/5198/ch60ed.jpg chłopak nabiera sil przed strojeniem w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
apple Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='Alicja']chłopak nabiera sil przed strojeniem w domku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale wypożyczysz co? Z Rybnika do Jaworzna nie tak daleko. Obiecuję, że oddam nienaruszonego!:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts