Matusz Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Witanko ;) widzieliśmy fotki cóż za całusy :diabloti: Quote
Rinuś Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Chyba tylko Ozzy nie ma tatoo co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ano chyba że w uchu :evil_lol: Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Rinuś']Uuu rodzinka z piekła rodem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Alicja'] berek :loveu:...ale położyłam się z powrotem po spacerku i spałam do 9 :oops: :crazyeye:cierpisz na bezsenność?? :razz: zazdraszczam...:oops: Pana Psa :loveu::loveu: ...... :grins: cioteczka i wujaszek dokładnie wykarmili :evil_lol: cioteczka niee... nie dałam ani kawałeczka :shake: [quote name='Iwona1984']i co że niby ta zabaweczka jeszcze żyje..u mnie taka piłka to 5 minut wytrzymuje:diabloti: u Klocusia średnio 2 lata :roll: [quote name='Rinuś']Chyba tylko Ozzy nie ma tatoo co ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ma :grins: ale dziaral sie u konkurencji :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Jestem wielkim zwolennikiem ogladania na fotkach "Panow Glutow". No cóż, taki zboczek ze mnie...:lol: pzdr. Quote
ewelinabuck Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Witamy popoludniowo:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Jestem wielkim zwolennikiem ogladania na fotkach "Panow Glutow". No cóż, taki zboczek ze mnie...:lol: pzdr. :crazyeye::crazyeye: faktycznie zboczenie :shake::shake: toz to obrzydliwe :roll: Quote
Asiaczek Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ej, tam. zaraz obrzydliwe... naturalne! pzdr. Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Asiaczek']Ej, tam. zaraz obrzydliwe... naturalne! pzdr. fuuuuuuuuuuuu takie gluty ... bleeeeeeeee :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='agaciaaa']też chce taką rodzinke :razz: :evil_lol: :grins:... [quote name='Iwona1984']i co że niby ta zabaweczka jeszcze żyje..u mnie taka piłka to 5 minut wytrzymuje:diabloti: oj ta pileczka ma już jakieś 2 latka ale ukrywamy ją prze Dulką Bullką :oops: [quote name='Matusz']Witanko widzieliśmy fotki cóż za całusy :diabloti: :loveu:bo Ozzy całusny jest [quote name='Rinuś']Chyba tylko Ozzy nie ma tatoo co ? :evil_lol: ano chyba że w uchu :evil_lol: ma ...po wewnetrznej stronie udka:eviltong: [quote name='Asiaczek']Jestem wielkim zwolennikiem ogladania na fotkach "Panow Glutow". No cóż, taki zboczek ze mnie...:lol: pzdr. bo gluty to taki majstersztyk ;)jak wodne kropelki :evil_lol:nad którymi tak sie wszyscy rozpływają ...a o ile łatwiej ufocic krople wody ....niż Pana Glutka [quote name='ewelinabuck']Witamy popoludniowo:multi: witanko :multi: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye: faktycznie zboczenie :shake: toz to obrzydliwe :roll: :evil_lol:..tak straszne ;) [quote name='Asiaczek']Ej, tam. zaraz obrzydliwe... naturalne! pzdr. i jakie zajmujace jak glut skapnie na cokolwiek :loveu::loveu: [quote name='clockwork']fuuuuuuuuuuuu takie gluty ... bleeeeeeeee :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:tak tak ....bardzi bleeeeee........koffasz te gluty ;);) Quote
jonQuilla Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 hmmm mamuniu co Ty Ozziemu za wynalazki dajesz? :roll: :eviltong: http://images34.fotosik.pl/73/d4b64b412e89afb9.jpg Quote
e.v.a Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 http://images31.fotosik.pl/73/3623fcc526e167a7.jpg aaaaahahahahahahahha Ozzy mysli ze jest myszka i chce wejsc do rolki po piapierze:grin: cze Alcia:multi: Quote
mia_mia Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='jonQuilla']hmmm mamuniu co Ty Ozziemu za wynalazki dajesz? :roll: :eviltong: http://images34.fotosik.pl/73/d4b64b412e89afb9.jpg ma uroczo zdziwiona mine:) Quote
jonQuilla Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='mia_mia']ma uroczo zdziwiona mine:) w sumie się mu nie dziwie :evil_lol::evil_lol: Quote
sota36 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Alutko ma - cos Ozzulec po tej wizycie rozleniwiony! A jaki on zarlok ciasteczkowy! Quote
Medorowa Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Widziałam całuśne fotaski:grins::grins: Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Medorowa']Widziałam całuśne fotaski:grins::grins: z TWOIM Pawciem sie ślimtaczyli :diabloti: EDIT: sorry... nie z twoim....:shock: jakoś mi sie przewidziało że to evaxon pisała :splat: Quote
BoJa2 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='Alicja'] oj ta pileczka ma już jakieś 2 latka ale ukrywamy ją prze Dulką Bullką :oops: :crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad:Wszystko Dulce poskarże:lol::lol: Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='BoJa'] :crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad:Wszystko Dulce poskarże:lol::lol: :turn-l::turn-l::turn-l: dulczyńska.. a Ty może od czasu do czasu ugościłabys nas u siebie :mad::mad: niby cie nie ma... a... uderz w stół a dulczyńska sie odezwie :evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='clockwork']:turn-l::turn-l::turn-l: dulczyńska.. a Ty może od czasu do czasu ugościłabys nas u siebie :mad::mad: niby cie nie ma... a... uderz w stół a dulczyńska sie odezwie :evil_lol::evil_lol: No nie wiem, nie wiem:roll::roll:cosik mi sie wydaje,że chyba zapomnieliście gdzie Dulczyńskie mieszkają:p Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='BoJa']No nie wiem, nie wiem:roll::roll:cosik mi sie wydaje,że chyba zapomnieliście gdzie Dulczyńskie mieszkają:p mówie o blogasku.. nie o chałpie :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='jonQuilla']hmmm mamuniu co Ty Ozziemu za wynalazki dajesz? :roll: :eviltong: http://images34.fotosik.pl/73/d4b64b412e89afb9.jpg to są zabawy twórcze :grins: [quote name='evaxon']http://images31.fotosik.pl/73/3623fcc526e167a7.jpg aaaaahahahahahahahha Ozzy mysli ze jest myszka i chce wejsc do rolki po piapierze:grin: taaa myszka co leżala przy czekoladzie :roflt: cze Alcia:multi: cze Effcia:multi: [quote name='mia_mia']ma uroczo zdziwiona mine:) nooo taki gupecek ...:p [quote name='sota36']Alutko ma - cos Ozzulec po tej wizycie rozleniwiony! A jaki on zarlok ciasteczkowy! chopak złapoł powera:razz::razz: [quote name='Medorowa']Widziałam całuśne fotaski:grins::grins: a nie jesteś zachciewna ;) [quote name='clockwork']z TWOIM Pawciem sie ślimtaczyli :diabloti: no właśnie mialam napisać ze to Evaxon się kleiła do Pawcia :evil_lol: EDIT: sorry... nie z twoim.... jakoś mi sie przewidziało że to evaxon pisała :splat: już siem poprawiłaś widzem :p Quote
BoJa2 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='clockwork']mówie o blogasku.. nie o chałpie :evil_lol::evil_lol: mnie pewniej zastaniesz w domu, niz na blogasku:roll:(szkodniki atakują) Quote
clockwork Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 [quote name='BoJa']mnie pewniej zastaniesz w domu, niz na blogasku:roll:(szkodniki atakują) wypchaj te szkodniki... moge ci pomóc :diabloti: Quote
Alicja Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 [quote name='BoJa'][quote name='Alicja'] oj ta pileczka ma już jakieś 2 latka ale ukrywamy ją prze Dulką Bullką :oops: :crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad:Wszystko Dulce poskarże:lol::lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no co ....no......przecie nic niew powiedzialam że jeżyka Dulka załatwila :razz::razz:...a też miał 2 lata Quote
Recommended Posts