Honey Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dzien dobry Alu ! :hand: Serdeczne pozdrowienia z zadupia !!! :cool3: :evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Honey']Dzien dobry Alu ! :hand: Serdeczne pozdrowienia z zadupia !!! :cool3: :evil_lol: :multi::multi:doberek .... oj nie masz pojęcia jak moje oki łakną widoków z Twojego zadupia :razz:... :hmmmm: nieciekawie to zabrzmiało :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='natija']hihi :):)ciekawie:) ;)....ciiiiiiiii... wczorajsze fotaski plenerowe ... ogólnie beznadziejne :angryy:ale to dokument że Ozzulek też wychodzi na psacerki a nie tylko leży w wyrku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='natija']super zdjecia na dworze:):) :evil_lol::evil_lol:nieważne jakie ;) ważne że są ... zresztą mało kto tu foty ogląda :evil_lol::evil_lol: Quote
Honey Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:multi::multi:doberek .... oj nie masz pojęcia jak moje oki łakną widoków z Twojego zadupia :razz:... :hmmmm: nieciekawie to zabrzmiało :evil_lol::evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Honey']:roflt::roflt::roflt: :roll:....:oops::oops::oops:.....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: na wsteczu FOTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! od postu 42171....sztuk 59:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='BoJa']Jestem:grins::sweetCyb::B-fly::bye: :multi::multi::multi:WITAM:multi::multi::multi: :sweetCyb::sweetCyb::B-fly::B-fly::B-fly::sweetCyb::sweetCyb: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] http://www.youtube.com/watch?v=zk-o8cwytzc&feature=related buuuahahhah ten najlepszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pojechane przeróbki :evil_lol: widziałam foty, gadania przwebrzydłego nie czytałam :diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahhah ten najlepszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pojechane przeróbki :evil_lol: widziałam foty, gadania przwebrzydłego nie czytałam :diabloti: :multi::multi:cieszkam że się podobało [quote name='Matusz']Dzień doooobrrrryyy bardzo ! witam ....zauważyłam że TU JESTEŚ ;):multi::multi::multi: Quote
Matusz Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] witam ....zauważyłam że TU JESTEŚ ;):multi::multi::multi: noo tooo.................. dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Matusz'] noo tooo.................. dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :bigcool: wiedziałam ze się ucieszysz :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Ja tylko wpadłam się przywitać i już spadam do pracy :shake::loveu: Quote
Matusz Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:bigcool: wiedziałam ze się ucieszysz :grins: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: no to dobrze, że wiedziałaś:diabloti::diabloti: bardzo się cieszę :p:multi::p Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Rinuś']Ja tylko wpadłam się przywitać i już spadam do pracy :shake::loveu: :kciuki: trzymam za ten pracowity dzionek Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Matusz'] no to dobrze, że wiedziałaś:diabloti::diabloti: bardzo się cieszę :p:multi::p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz cieszę się ze się cieszysz ;):evil_lol::evil_lol: Quote
Matusz Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to teraz cieszę się ze się cieszysz ;):evil_lol::evil_lol: a ja się cieszę, że ty się cieszysz z tego że ja się cieszę, o! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Widziałam fotki na wsteczu:grins::grins: Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witanko:multi: troche mnie tu nie bylo i 30 stron zaleglosci:crazyeye: dziewczyny szalejecie:evil_lol: Quote
Recommended Posts