Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='emdziolek']Uehehehe Alu a ci co na główkę padło?:razz:POwracasz co daszów dzieciństwa? Dzieńdoberek:multi::loveu: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ubawilam się wczoraj tymi śpiewającymi osiełkami :eviltong::eviltong::eviltong: a grzybki to znam z pracki ...wiesz no :razz::razz: ryzyko zawodowe ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBEREK :multi::loveu::multi: Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ubawilam się wczoraj tymi śpiewającymi osiełkami :eviltong::eviltong::eviltong: a grzybki to znam z pracki ...wiesz no :razz::razz: ryzyko zawodowe ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: DOBEREK :multi::loveu::multi: Uehehehe no łosiełki są zajebiaszcze:evil_lol: O Boze a dzieci sie tych grzybalów nie wystraszyły?:evil_lol: Ino ja ułożyłam Deszcze nie spokojne potargały ZAD:evil_lol: Quote
agaciaaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Ozzy powstał.. i poleciał :razz: http://images22.fotosik.pl/182/7b12821fd77a0cb8.jpg :evil_lol::evil_lol: :loveu: Witanko :multi: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='emdziolek']Uehehehe no łosiełki są zajebiaszcze:evil_lol: O Boze a dzieci sie tych grzybalów nie wystraszyły?:evil_lol: Ino ja ułożyłam Deszcze nie spokojne potargały ZAD:evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no widzisz ...na coś się przydały ... :razz::razz:...melodyjka chyba :hmmmm: nr 6 ....Klocusiowa wczoraj nucila ......Przybieżeli do Betlejem na czterech :evil_lol::evil_lol: [quote name='agaciaaa']Ozzy powstał.. i poleciał :razz: http://images22.fotosik.pl/182/7b12821fd77a0cb8.jpg :evil_lol::evil_lol: :loveu: Witanko :multi: witanko :multi::multi: teleportował się za cioteczką Klockową :evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cześć :multi::multi: ale mnie te grzybki sfilmowały :evil_lol::evil_lol: siedzę i naciskam je sobie :grin: http://images31.fotosik.pl/32/aebdb78b7feddc7b.jpg o ho ho jaki piękniś się w trawie chowa ;) Quote
emdziolek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....no widzisz ...na coś się przydały ... :razz::razz:...melodyjka chyba :hmmmm: nr 6 ....Klocusiowa wczoraj nucila ......Przybieżeli do Betlejem na czterech :evil_lol::evil_lol: Ueheheheh no to i klocusiowej sie spodobaly grzybie śpiewaki:evil_lol: Wśród nocnej ciszy, myszy sie słyszy:evil_lol: Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja'] http://images33.fotosik.pl/10/151ab36ebbdc0b90.jpg :loveu::loveu::loveu: wywinięty fafluch :loveu::loveu::loveu: koledze by sie spodobało :evil_lol::evil_lol: A nawet lata :evil_lol::evil_lol: do lata, do lata, do lata.... lalalalalallaal :cool1: [quote name='emdziolek']Uehehehe no łosiełki są zajebiaszcze:evil_lol: O Boze a dzieci sie tych grzybalów nie wystraszyły?:evil_lol: Emi... dzieci od najmłodszych lat gustują teraz w grzybkach... psychotropkach :flaming: "Przybieżeli do butelki we czterech Odbieżeli od butelki na czterech Chwała alkoholowi, wódce, spirytusowi A pokój pijakom.":evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
ewelinabuck Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 witanko Alutka:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
agaciaaa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cholera.. a ja nie wiedziałam o co chodzi z tymi grzybkami i osłami.. bo miałam głośniki wyłączone :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć :multi: ale mnie te grzybki sfilmowały :evil_lol: siedzę i naciskam je sobie :grin: :evil_lol:Naciskaj ....:razz:..nie przeszkadzaj sobie ;) na osieły też się naciska :razz: http://images31.fotosik.pl/32/aebdb78b7feddc7b.jpg o ho ho jaki piękniś się w trawie chowa ;) :razz:...piękniś powiadasz ...to ani mu tego nie powiem :evil_lol: [quote name='emdziolek']Ueheheheh no to i klocusiowej sie spodobaly grzybie śpiewaki:evil_lol: Wśród nocnej ciszy, myszy sie słyszy:evil_lol: :evil_lol:...bo to takie Grzypki -gupawki dla dziecków od0-nieskończoności z prawidłowym podejściem do zycia :grins: i kolęda :evil_lol: pójdźmy do szopy ........ umyjmy se stopy :evil_lol: [quote name='clockwork']do lata, do lata, do lata.... lalalalalallaal :cool1: Emi... dzieci od najmłodszych lat gustują teraz w grzybkach... psychotropkach :flaming: "Przybieżeli do butelki we czterech Odbieżeli od butelki na czterech Chwała alkoholowi, wódce, spirytusowi A pokój pijakom.":evil_lol::eviltong: :evil_lol:...to tej wersji do końca nie znałam [quote name='ewelinabuck']witanko Alutka:multi: witam ciem Effelinko :multi: [quote name='agaciaaa']Cholera.. a ja nie wiedziałam o co chodzi z tymi grzybkami i osłami.. bo miałam głośniki wyłączone :roll: :evil_lol: :evil_lol:...głosniczki to podstawa ;) EMOTKI CIACH :diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol:Naciskaj ....:razz:..nie przeszkadzaj sobie ;-) na osieły też się naciska :razz: wiem ale osieły ;) widziałam już kiedyś a grzybów nie i wywołały taką radoche :multi: :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla']wiem ale osieły ;) widziałam już kiedyś a grzybów nie i wywołały taką radoche :multi: :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol:...bo to Grzybki z tych ;)...halucynogennych ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jonQuilla Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol:...bo to Grzybki z tych ;)...halucynogennych ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa to wszystko wyjaśnia :) :evil_lol::evil_lol: zahalunowały mnie ;) :evil_lol::evil_lol: Quote
Rybka_39 Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Cześć ALa!:multi: Dawno mnie nie było ale już jestam!:multi::loveu: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='jonQuilla']aaa to wszystko wyjaśnia :) :evil_lol::evil_lol: zahalunowały mnie ;) :evil_lol::evil_lol: ;);)...ważne ze nieszkodliwie :evil_lol::evil_lol: [quote name='Rybka_39']Cześć ALa!:multi: Dawno mnie nie było ale już jestam!:multi::loveu: witaj dawno niewidziana u Nas :loveu::loveu::loveu: Quote
ewelinabuck Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [SIZE=2]Chwała Alkoholowi, Wódce, Spirytusowi, A Pokój W Kieliszku to powinno byc tak:diabloti: Quote
ewelinabuck Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Poszli znaleźli sędziego w rowie morda obita siekiera w głowie:diabloti::diabloti: Starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna rusek czy Polak zadźgać skur...syna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko ciiiiiiiiiiiii :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja']http://www.svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://www.zyraffa.pl/gry/show.php?name=boor_boys chyba cóś ze mna nie teges:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobereczek:loveu: Quote
e.v.a Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 http://www.zyraffa.pl/gry/show.php?name=boor_boys buahahahhahaha witanko:multi: a moze okienka pomyc??:evil_lol: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='ewelinabuck'][SIZE=2]Chwała Alkoholowi, Wódce, Spirytusowi, A Pokój W Kieliszku to powinno byc tak:diabloti: [quote name='ewelinabuck']Poszli znaleźli sędziego w rowie morda obita siekiera w głowie:diabloti::diabloti: Starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna rusek czy Polak zadźgać skur...syna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko ciiiiiiiiiiiii :diabloti::diabloti::diabloti: :crazyeye::crazyeye:Ewelina.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... dopsz .....ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii;);) [quote name='Medorowa']Buhahahahhaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dobereczek:loveu: bereczek ....:loveu::loveu: podobuja się grzybki czy osiełki :razz::razz: [quote name='evaxon'] http://www.zyraffa.pl/gry/show.php?name=boor_boys buahahahhahaha witanko:multi: a moze okienka pomyc??:evil_lol: witanko :multi::multi: no pomyć pomyć ....:razz::razz: Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='ewelinabuck']Poszli znaleźli sędziego w rowie morda obita siekiera w głowie:diabloti::diabloti: Starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna rusek czy Polak zadźgać skur...syna.:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: tylko ciiiiiiiiiiiii :diabloti::diabloti::diabloti: buuuuahhahaaha alutka... ty nie szykuj wiele.. nie moge połykać, gardziel mi nawala.... dziś bez połyku :roll::oops: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='clockwork']buuuuahhahaaha alutka... ty nie szykuj wiele.. nie moge połykać, gardziel mi nawala.... dziś bez połyku :roll::oops: :mad:wszystko GOTOWE :razz::razz: .....mam wprawe w psiukaniu Tantum Verde :oops::oops: Quote
clockwork Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja']:mad:wszystko GOTOWE :razz::razz: .....mam wprawe w psiukaniu Tantum Verde :oops::oops: to ja jednak obstane przy opcji żeby mnie Cezary zawiózł do tego weta co to z Ozzym był... tego co to tak wymacał :roll: Ozzulca :loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='clockwork']to ja jednak obstane przy opcji żeby mnie Cezary zawiózł do tego weta co to z Ozzym był... tego co to tak wymacał :roll: Ozzulca :loveu::loveu: :razz::razz:...no skoro nalegasz ......pojedziecie do weta;)... tylko nie wiem czy pamietasz iż następstwem macania :razz::razz:były zastrzyki :roll::evil_lol: Quote
Medorowa Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 [quote name='Alicja'];);) bereczek ....:loveu::loveu: podobuja się grzybki czy osiełki :razz::razz: I jedno i drugie:loveu::loveu:;):evil_lol: [quote name='Alicja']:mad:wszystko GOTOWE :razz::razz: .....mam wprawe w psiukaniu Tantum Verde :oops::oops: To ja też poproszę:grins: Wizyty u weta macacza również sobie nie odmówię:roll::roll: Quote
Recommended Posts