Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Matusz']a ja się cieszę, że ty się cieszysz z tego że ja się cieszę, o! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :multi::multi:no to ważne że się cieszymy ;) [quote name='Medorowa']Widziałam fotki na wsteczu:grins::grins: :grins: miło mi niezmiernie :multi: [quote name='Izabela124.']Witanko:multi: troche mnie tu nie bylo i 30 stron zaleglosci:crazyeye: dziewczyny szalejecie:evil_lol: witanko :multi: jakie 30 stron :hmmmm: niemożliwe :razz::razz::evil_lol::evil_lol: Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 jakie 30 stron :hmmmm: niemożliwe :razz::razz::evil_lol::evil_lol:Oj mozliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 rodzynkozerca:eviltong::eviltong::evil_lol: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Izabela124.']Oj mozliwe:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: :oops::oops::oops: [quote name='agbar']rodzynkozerca:eviltong::eviltong::evil_lol: spalacz mięs :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja'] spalacz mięs :eviltong::eviltong::eviltong: phiiiiiii ale za to jaki sosik mom.....ha!:eviltong: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']phiiiiiii ale za to jaki sosik mom.....ha!:eviltong: :razz::razz:sosik o afrykańskiej urodzie zapewne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Alicja']:razz::razz:sosik o afrykańskiej urodzie zapewne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos jakby wlasnie tak.....diabelski wyglad i niebianski smak....nazwe go..sos Pieklo Niebo:diabloti: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='agbar']cos jakby wlasnie tak.....diabelski wyglad i niebianski smak....nazwe go..sos Pieklo Niebo:diabloti: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 boszzzz a ja taka głodna jestem :placz: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 malawaszka napisał(a):boszzzz a ja taka głodna jestem :placz: roladkow mam wiecej kapuchi tez a i klucha sie znajdzie zblakana - zapraszam:grins: Quote
malawaszka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ooo mniammmmm prawdziwy ślunski obiad - kluski ślunskie, rolada i modro kapusta mmmmmniaaammmmm już pędzę :loveu: Quote
jonQuilla Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Cześć mamuniu :multi::multi: ja tylko tak przelotnie i biegnę dalej :) mocno ściskam i buziakuję :) :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']ooo mniammmmm prawdziwy ślunski obiad - kluski ślunskie, rolada i modro kapusta mmmmmniaaammmmm już pędzę :loveu: popędzaj ....bo możesz nie zdążyć ....nie wiedzieć czy garnek nadal w stanie nienaruszonym :razz::razz: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='jonQuilla']Cześć mamuniu :multi::multi: ja tylko tak przelotnie i biegnę dalej :) mocno ściskam i buziakuję :) :loveu::loveu::loveu: witaneczko Córeńko :calus: Quote
agbar Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='malawaszka']ooo mniammmmm prawdziwy ślunski obiad - kluski ślunskie, rolada i modro kapusta mmmmmniaaammmmm już pędzę :loveu: zwolnij kuna bo drzwi nie zdaze otworzyc:cool1: [quote name='Alicja']popędzaj ....bo możesz nie zdążyć ....nie wiedzieć czy garnek nadal w stanie nienaruszonym :razz::razz: w nienaruszonym stoi....bo co????:diabloti: Quote
jonQuilla Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dokopałam się do ślicznych jesiennych zdjęć Ozzulca :loveu::loveu::loveu: Quote
e.v.a Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 witaj Aluś:multi: wreszcie doratłam.... wypiłam kaffke i odrazu lepiej mi sie smiga po dogo:loveu: Quote
Rybka_39 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 evaxon napisał(a):witaj Aluś:multi: wreszcie doratłam.... wypiłam kaffke i odrazu lepiej mi sie smiga po dogo:loveu: Ty to co to za kawka?:diabloti: Quote
agaciaaa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witanko :multi: chciałabym poinformować, że ja fotki oglądam :razz::razz: widziałam taką http://images33.fotosik.pl/74/5d5ca5d5b4e511ec.jpg :evil_lol::evil_lol: i taką http://images34.fotosik.pl/74/2fab624e399a6ea6.jpg :lol: i wszystkie inne :multi: w końcu Ozzy troszke bardziej dynamicznie :razz: :evil_lol: Quote
Marzena&Gusti Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Proszę podbijcie czasami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9064039#post9064039 Quote
e.v.a Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Rybka_39 napisał(a):Ty to co to za kawka?:diabloti: taka nie dla dzieci:diabloti: Quote
teqquila Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Witam :) wiedzialam ze efa nie pija zwyklej kawki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='teqquila']Witam :) wiedzialam ze efa nie pija zwyklej kawki :evil_lol: :siara: :siara: :siara::evil_lol: Quote
clockwork Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 czytałam milion wątków na raz i zapomniałam o czym wy tu......... :oops::oops: a na czytanie drugi raz brak czasu. Korzystam z chwili wolnej pies wziął Pawcia na spacer :grins: Quote
Alicja Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='jonQuilla']dokopałam się do ślicznych jesiennych zdjęć Ozzulca :loveu::loveu::loveu: :p...to wczorajsze [quote name='evaxon']witaj Aluś:multi: wreszcie doratłam.... wypiłam kaffke i odrazu lepiej mi sie smiga po dogo:loveu: aaa.....kaffke :razz: [quote name='Rybka_39']Ty to co to za kawka?:diabloti: o i Rybka tudej ;) [quote name='agaciaaa']Witanko :multi: chciałabym poinformować, że ja fotki oglądam :razz::razz: widziałam taką http://images33.fotosik.pl/74/5d5ca5d5b4e511ec.jpg :evil_lol: i taką http://images34.fotosik.pl/74/2fab624e399a6ea6.jpg :lol: i wszystkie inne :multi: w końcu Ozzy troszke bardziej dynamicznie :razz: :evil_lol: :multi::multi:jak milutko ...bom się zastanawiała czy wstawiać fotaski ;) [quote name='Marzena&Gusti']Proszę podbijcie czasami http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9064039#post9064039 Marzenko zaraz dzialamy [quote name='teqquila']Witam :) wiedzialam ze efa nie pija zwyklej kawki :evil_lol: Witam i JA :multi: [quote name='clockwork']czytałam milion wątków na raz i zapomniałam o czym wy tu......... :oops::oops: a na czytanie drugi raz brak czasu. Korzystam z chwili wolnej pies wziął Pawcia na spacer :grins: :ppoczytaj ....no proszę ....:grins: ....poczytaj :modla: Quote
Recommended Posts