Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Aaaaaaaa widziałam dzielną Alicję, która poskromiła Tygrysa :multi:
;)bo ja taka pogromczyni jestem

evaxon napisał(a):
halooo czy ktos mnie tu widzi ????
JA

bonita napisał(a):
Ja widzem:diabloti:

Dobry wieczór, nie lepiej dzień dobry:loveu:
Dzień Doberek

paula_z napisał(a):
Nie, do tej podobnej do Moniki Bellucci :evil_lol:

Dzieki :loveu: ale to jakieś psychodeliczno-romantyczne towarzycho :roll: :evil_lol:
było zostać na kompecku;)

Jeszcze widzę córuś ;) Ala widać poległa :evil_lol: ;)
została odstawiona od kompka:diabloti:

clockwork napisał(a):

OZZY APORT!!!

http://images24.fotosik.pl/53/09309711b595a9dd.jpg

buuuhahhahaha.... czy ja wyglądam na frajera???:diabloti:.... sama se leć

:pOzzy poczeka aż przyjedziesz na Bezludzie i pobiegasz z NIM:loveu:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):

:pOzzy poczeka aż przyjedziesz na Bezludzie i pobiegasz z NIM:loveu:

z NIM czy ZA NIEGO :cool3::cool3:

nie pamiętam czy się dziś z Toba witałam :evil_lol::evil_lol: w razie czego- witam i informuję że jestem :eviltong:

Posted

clockwork napisał(a):

z NIM czy ZA NIEGO :cool3::cool3:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:wsio Rybka ...bo to i tak na jedno wychodzi;)

nie pamiętam czy się dziś z Toba witałam :evil_lol::evil_lol: w razie czego- witam i informuję że jestem :eviltong:
:shake:...nie witałaś się ze Mną ....przyjmuję do wiadomości ,że jesteś;)

Posted

madzia i medor napisał(a):
Przyszłam się przywitać:hand::hand::loveu:
I uciekam do Iwa:mdleje:
:multi::multi::multi:....no ....WITAJ.....nareszcie się objawiłaś...:multi::multi::multi:

Posted

basia2202 napisał(a):
Alu Alu... jakąż Ty byłaś pilną uczennicą :evil_lol:

a co Ty tym kocurkom robiłaś?:cool3: przygarniałaś wszystkie i chowałaś do kieszeni? :razz:
nooo byłam....
nie chowałam do kieszonki ....one mieszkały w szafie u koleżanki

aga1215 napisał(a):
Tak se oglądam i ogladam :loveu: i stwierdzam brak Ozulcowego fotela!
Gdzie on?????????? Może być z Ozzim :multi: :multi: :multi:
fotel stoi ....ale zapomnielim ufocić

paula_z napisał(a):
Ale fajne wspominkowe foty :multi:

http://images30.fotosik.pl/52/171ad0fd9fd4812d.jpg słodkie :loveu:

http://images25.fotosik.pl/52/19ce1e0e6a7c9d42.jpg Cezarek jaki berbeć :D

Ja też wiem :cool3: 2 rząd, trzecia od lewej :grins:
masz plusa....zgadłaś ...ta z warkocykami :grins:

dealer napisał(a):
ja tez! ja tez! ja tez! sie objawiam uuuuuuuuuuuuu:diabloti:
hurrraaaaaaaaaaaa objawiona ...a ja myślałam ze wy w terenie na wycieczce....A ja czytam .....ruchami kolistymi ...ale nie napisali czy zgodnie z ruchem wskazówek zegara czy przeciwnie.....mam dylemata

malawaszka napisał(a):
HELLo imprezowiczko Alutko :eviltong: buziole z Londka :loveu:
HELLo...........no łapam te buziole jak ze Zdroju;)

Posted

dealer napisał(a):
a to moze zalezy CZYM????:diabloti: :diabloti:
:cool3:no włąsnie taka niejasna ta instrukcja ....a Nasz 1/3 wcale mi nie pomaga /myśleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo pracować to później będziemy .../Aguś posyłaj juz tego filma ;)

Posted

:cool3:no włąsnie taka niejasna ta instrukcja ....a Nasz 1/3 wcale mi nie pomaga /myśleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo pracować to później będziemy .../Aguś posyłaj juz tego filma ;)

już wszystko wiemy... ruchy koliste.. i rządowa będzie wypolerowana jak job twoju mać... :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
już wszystko wiemy... ruchy koliste.. i rządowa będzie wypolerowana jak job twoju mać... :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mnie sie cały czas rozchodzi o kierunek ruchów ...czy on istotny czy nie :eviltong:;).....tylko nie wiem ...tak na parkingu przed blokiem :razz:....

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mnie sie cały czas rozchodzi o kierunek ruchów ...czy on istotny czy nie :eviltong:;).....tylko nie wiem ...tak na parkingu przed blokiem :razz:....

PEWNIE!!!! rządową wypolerujemy ruchami kolistymi w prawo, potem w lewo..... obadamy jak lepiej, a potem wszystkie z ustawionej kolejki- odpłatnie :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
PEWNIE!!!! rządową wypolerujemy ruchami kolistymi w prawo, potem w lewo..... obadamy jak lepiej, a potem wszystkie z ustawionej kolejki- odpłatnie :diabloti:
:razz:....to co mam jeszcze lecieć po pastę ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hmmmm już mnię te ruchy koliste intrygują ....naj by było w srodę przy święcie ....większa publika....:diabloti: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:razz:....to co mam jeszcze lecieć po pastę ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
hmmmm już mnię te ruchy koliste intrygują ....naj by było w srodę przy święcie ....większa publika....:diabloti: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

mówisz i masz... w środe pastujemy rządową... .. święto... moherowe będą sie żegnać na nasz widok... jak zawsze kiedy w niedziele myję okna :diabloti:
uwielbiam je :loveu::loveu::loveu:

Posted

clockwork napisał(a):
mówisz i masz... w środe pastujemy rządową... .. święto... moherowe będą sie żegnać na nasz widok... jak zawsze kiedy w niedziele myję okna :diabloti:
uwielbiam je :loveu::loveu::loveu:
:loveu::loveu::loveu:jak ja kocham te robote....;)...tylko czy mój żółty strój/kąpielowy:diabloti:/ do prac samochodowych nie bedzie aby zbyt się rzucał w oczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:loveu::loveu::loveu:jak ja kocham te robote....;)...tylko czy mój żółty strój/kąpielowy:diabloti:/ do prac samochodowych nie bedzie aby zbyt się rzucał w oczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to ty w stroju chcesz polerować?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dilerowa.... powiedz jej że źle zrozumiała instrukcje :diabloti:

Posted

clockwork napisał(a):
to ty w stroju chcesz polerować?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dilerowa.... powiedz jej że źle zrozumiała instrukcje :diabloti:
:oops:....no ....bo ja czytałam instrukcję i nie słuchałam .........a co ....w czym występujemy...:razz: