e.v.a Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ach dobrze ze chociaz wy mnie widzicie:diabloti: Aluuu a teraz mnie widzisz??:diabloti: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 beria napisał(a):Aaaaaaaa widziałam dzielną Alicję, która poskromiła Tygrysa :multi:;)bo ja taka pogromczyni jestem evaxon napisał(a):halooo czy ktos mnie tu widzi ????JA bonita napisał(a):Ja widzem:diabloti: Dobry wieczór, nie lepiej dzień dobry:loveu:Dzień Doberek paula_z napisał(a):Nie, do tej podobnej do Moniki Bellucci :evil_lol: Dzieki :loveu: ale to jakieś psychodeliczno-romantyczne towarzycho :roll: :evil_lol: było zostać na kompecku;) Jeszcze widzę córuś ;) Ala widać poległa :evil_lol: ;)została odstawiona od kompka:diabloti: clockwork napisał(a): OZZY APORT!!! http://images24.fotosik.pl/53/09309711b595a9dd.jpg buuuhahhahaha.... czy ja wyglądam na frajera???:diabloti:.... sama se leć :pOzzy poczeka aż przyjedziesz na Bezludzie i pobiegasz z NIM:loveu: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 evaxon napisał(a):ach dobrze ze chociaz wy mnie widzicie:diabloti: Aluuu a teraz mnie widzisz??:diabloti:Widzę Cię Ewuniu:multi::multi::multi: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :pOzzy poczeka aż przyjedziesz na Bezludzie i pobiegasz z NIM:loveu: z NIM czy ZA NIEGO :cool3::cool3: nie pamiętam czy się dziś z Toba witałam :evil_lol::evil_lol: w razie czego- witam i informuję że jestem :eviltong: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a): z NIM czy ZA NIEGO :cool3::cool3: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:wsio Rybka ...bo to i tak na jedno wychodzi;) nie pamiętam czy się dziś z Toba witałam :evil_lol::evil_lol: w razie czego- witam i informuję że jestem :eviltong::shake:...nie witałaś się ze Mną ....przyjmuję do wiadomości ,że jesteś;) Quote
Medorowa Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Przyszłam się przywitać:hand::hand::loveu: I uciekam do Iwa:mdleje: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 madzia i medor napisał(a):Przyszłam się przywitać:hand::hand::loveu: I uciekam do Iwa:mdleje::multi::multi::multi:....no ....WITAJ.....nareszcie się objawiłaś...:multi::multi::multi: Quote
agbar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 ja tez! ja tez! ja tez! sie objawiam uuuuuuuuuuuuu:diabloti: Quote
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 HELLo imprezowiczko Alutko :eviltong: buziole z Londka :loveu: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 basia2202 napisał(a):Alu Alu... jakąż Ty byłaś pilną uczennicą :evil_lol: a co Ty tym kocurkom robiłaś?:cool3: przygarniałaś wszystkie i chowałaś do kieszeni? :razz:nooo byłam.... nie chowałam do kieszonki ....one mieszkały w szafie u koleżanki aga1215 napisał(a):Tak se oglądam i ogladam :loveu: i stwierdzam brak Ozulcowego fotela! Gdzie on?????????? Może być z Ozzim :multi: :multi: :multi:fotel stoi ....ale zapomnielim ufocić paula_z napisał(a):Ale fajne wspominkowe foty :multi: http://images30.fotosik.pl/52/171ad0fd9fd4812d.jpg słodkie :loveu: http://images25.fotosik.pl/52/19ce1e0e6a7c9d42.jpg Cezarek jaki berbeć :D Ja też wiem :cool3: 2 rząd, trzecia od lewej :grins:masz plusa....zgadłaś ...ta z warkocykami :grins: dealer napisał(a):ja tez! ja tez! ja tez! sie objawiam uuuuuuuuuuuuu:diabloti:hurrraaaaaaaaaaaa objawiona ...a ja myślałam ze wy w terenie na wycieczce....A ja czytam .....ruchami kolistymi ...ale nie napisali czy zgodnie z ruchem wskazówek zegara czy przeciwnie.....mam dylemata malawaszka napisał(a):HELLo imprezowiczko Alutko :eviltong: buziole z Londka :loveu:HELLo...........no łapam te buziole jak ze Zdroju;) Quote
agbar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 a to moze zalezy CZYM????:diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 dealer napisał(a):a to moze zalezy CZYM????:diabloti: :diabloti::cool3:no włąsnie taka niejasna ta instrukcja ....a Nasz 1/3 wcale mi nie pomaga /myśleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo pracować to później będziemy .../Aguś posyłaj juz tego filma ;) Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:no włąsnie taka niejasna ta instrukcja ....a Nasz 1/3 wcale mi nie pomaga /myśleć:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo pracować to później będziemy .../Aguś posyłaj juz tego filma ;) już wszystko wiemy... ruchy koliste.. i rządowa będzie wypolerowana jak job twoju mać... :diabloti: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):już wszystko wiemy... ruchy koliste.. i rządowa będzie wypolerowana jak job twoju mać... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mnie sie cały czas rozchodzi o kierunek ruchów ...czy on istotny czy nie :eviltong:;).....tylko nie wiem ...tak na parkingu przed blokiem :razz:.... Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale mnie sie cały czas rozchodzi o kierunek ruchów ...czy on istotny czy nie :eviltong:;).....tylko nie wiem ...tak na parkingu przed blokiem :razz:.... PEWNIE!!!! rządową wypolerujemy ruchami kolistymi w prawo, potem w lewo..... obadamy jak lepiej, a potem wszystkie z ustawionej kolejki- odpłatnie :diabloti: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):PEWNIE!!!! rządową wypolerujemy ruchami kolistymi w prawo, potem w lewo..... obadamy jak lepiej, a potem wszystkie z ustawionej kolejki- odpłatnie :diabloti::razz:....to co mam jeszcze lecieć po pastę ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hmmmm już mnię te ruchy koliste intrygują ....naj by było w srodę przy święcie ....większa publika....:diabloti: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:....to co mam jeszcze lecieć po pastę ....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hmmmm już mnię te ruchy koliste intrygują ....naj by było w srodę przy święcie ....większa publika....:diabloti: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: mówisz i masz... w środe pastujemy rządową... .. święto... moherowe będą sie żegnać na nasz widok... jak zawsze kiedy w niedziele myję okna :diabloti: uwielbiam je :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):mówisz i masz... w środe pastujemy rządową... .. święto... moherowe będą sie żegnać na nasz widok... jak zawsze kiedy w niedziele myję okna :diabloti: uwielbiam je :loveu::loveu::loveu: :loveu::loveu::loveu:jak ja kocham te robote....;)...tylko czy mój żółty strój/kąpielowy:diabloti:/ do prac samochodowych nie bedzie aby zbyt się rzucał w oczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu::loveu::loveu:jak ja kocham te robote....;)...tylko czy mój żółty strój/kąpielowy:diabloti:/ do prac samochodowych nie bedzie aby zbyt się rzucał w oczy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to ty w stroju chcesz polerować?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dilerowa.... powiedz jej że źle zrozumiała instrukcje :diabloti: Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):to ty w stroju chcesz polerować?? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: dilerowa.... powiedz jej że źle zrozumiała instrukcje :diabloti::oops:....no ....bo ja czytałam instrukcję i nie słuchałam .........a co ....w czym występujemy...:razz: Quote
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:....no ....bo ja czytałam instrukcję i nie słuchałam .........a co ....w czym występujemy...:razz: w srode papapapapapa Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 clockwork napisał(a):w srode papapapapapa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPA;) Quote
basia2202 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 hellołłłłł Aluuusiuuuu!! hellołłłł Ozzusiu!! :p :loveu: buziaczki Wam ślemy w porze obiadkowej ;) a co Ozzulec ma dziś na obiadek? :evil_lol: Quote
Recommended Posts