Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 HankaRupczewska napisał(a):KCM , moja droga Alicjo :loveu:witaj mła droga Hanno dawno nie widziana:loveu: basia2202 napisał(a):hellołłłłł Aluuusiuuuu!! hellołłłł Ozzusiu!! :p :loveu: buziaczki Wam ślemy w porze obiadkowej ;) a co Ozzulec ma dziś na obiadek? :evil_lol:heloł .....witanko Zuzko i Basieńko paula_z napisał(a):Dzień dober :loveu:dobereczek:multi::multi::multi: emdziolek napisał(a):Dzieńdobrywieczór:evil_lol:bry wieczorek;) dbsst napisał(a):czesc sis :multi: :multi: :multi:cześć koffana sistersjo:loveu: Werka napisał(a):Dzień dobry Pani;)bry wieczorek pani;) Dobry wieczoreczek ....u nas jesienna pogoda była ....aż mi sięprzypomniały 3 jesienne wierszyki na spcerku ...tylko TZ prosił abym już przestała ...nie wiem czemu :hmmmm: Quote
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Ja przyczłapałąm powiedzieć co innego niż Wszyscy:diabloti: Dobry wieczór :) Quote
Alicja Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 bonita napisał(a):Ja przyczłapałąm powiedzieć co innego niż Wszyscy:diabloti: Dobry wieczór :):multi::multi::multi:witanko .....a może kolacyjka się poczęstujesz ...sistersjo mła...;) Quote
BoJa2 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Dobry wieczór Alutka:multi: Wróciłam na dni kilka;) Jesienna pogoda przyspieszyła nieco nasz powrót:razz: Ale jak sie poprawi to znowu wybywam:lol: Quote
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:witanko .....a może kolacyjka się poczęstujesz ...sistersjo mła...;) Pewno:loveu: mnie nie trzeba dwa razy prosić:diabloti::evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): .....a może kolacyjka się poczęstujesz ... a jaki trunek podano do kolacyjki? :diabloti: Bo może i ja się zaproszę :p Quote
emdziolek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 :multi::multi::multi: PIERWSZA :multi::multi::multi: DZIEŃDOBRY!! [SIZE=5]wstawaj Alu!!:loveu: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Hugo-Kochaś napisał(a):Dobry wieczór Alutka:multi: Wróciłam na dni kilka;) Jesienna pogoda przyspieszyła nieco nasz powrót:razz: Ale jak sie poprawi to znowu wybywam:lol:no masz.....jeszcze dobrze nie wrócili a już znów myślą o wyjeździe....:razz: Dobereczek :multi::multi::multi: bonita napisał(a):Pewno:loveu: mnie nie trzeba dwa razy prosić:diabloti::evil_lol:no to dziś :razz:...wczorajsza zjedzona.....:evil_lol: Maga100 napisał(a):a jaki trunek podano do kolacyjki? :diabloti: Bo może i ja się zaproszę :p ...wedle życzenia konsumujących kolacyjkę podano Tyskie :eviltong: emdziolek napisał(a)::multi::multi::multi: PIERWSZA :multi::multi::multi: DZIEŃDOBRY!! [SIZE=5]wstawaj Alu!!:loveu: :multi:Witanko Emilko.... Ala już dawno nie śpi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wstanięta jestem o 8 ...po spacerku już , po 1 kawie ...druga się zaraz zaparzy ....i w trakcie robienia obiadku :p Quote
agbar Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 przyczlapalam sie witnac....zebys nie myslala ze o WAS zapomlam....siedzimy se w ogrodecku i robimy nic:diabloti: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 drzalka napisał(a):witamy.. fajny facio z Ozzyego :D:D:P:P u mła same fajne faceciki ;)....Witaj :multi::multi::multi: dealer napisał(a):przyczlapalam sie witnac....zebys nie myslala ze o WAS zapomlam....siedzimy se w ogrodecku i robimy nic:diabloti::multi::multi::multi:o jesteś:loveu::loveu::loveu: ......jak można siedzieć w ogródeczku jak pada deszczyk :razz:....bo u nas pada...ja piję 3 kawę ...obiad prawie gotowy więc też nie robię NIC:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Nasza 1/3 tysz odpoczywa;) Quote
Medorowa Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Się przywitać przybyłam z Cią Alu:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć Łobuzie :loveu::oops:...ja łobuz...nigdy w życiu...;)....ale CZEŚĆ :multi: madzia i medor napisał(a):Się przywitać przybyłam z Cią Alu:loveu::loveu:oj witaj :multi: ...Magdaleno :loveu: Vectra napisał(a):dzień dobry , duszny i burzowy :diabloti:witanko ....mam w chałupie przeciąg i troszkę mi zawiewa....a rano ...zmokłam:diabloti: Gosia>>>;6508478 napisał(a):Cześc Alu i Ozzulcu:lol::multi::multi::multi:cześć Gosiu z Bruuskiem;) Quote
e.v.a Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 witaneczko Aleczko ciotezko :multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 evaxon napisał(a):witaneczko Aleczko ciotezko :multi::multi::multi:witaj Ewciu .... no tak ja od rana na kompku ...to one wszystkie spały:razz:...teraz ja musze iść to wszystkie przychodzą :cool3: Quote
e.v.a Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):witaj Ewciu .... no tak ja od rana na kompku ...to one wszystkie spały:razz:...teraz ja musze iść to wszystkie przychodzą :cool3: ja nie spałam ja nie spałam .. ale chyba ide spac:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 Dla Tych którzy zechcą Nas odwiedzić.....:loveu: Quote
e.v.a Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 co tak mało ??? to ma byc na zachete???:diabloti: Quote
Alicja Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 evaxon napisał(a):co tak mało ??? to ma byc na zachete???:diabloti: Tak na zachętę ......a tak poza tym to : szukamy domku dla kotecka rudo-białego ....wiek ok.4 tygodnie. Mieszka na hali produkcyjnej w zakł.pracy mojego TZta.przesypiając dniówki w mini biurze kontrolerów :cool1: Maly jest bardzo ufny.....Domeczek potrzebny. Quote
Recommended Posts