agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork']chooo... tesz jom zobaczysz :diabloti: patrze...patrze...auc..oko mi wypadlo....:cool1: Quote
Mi. Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 heloł Alu:multi: :multi: coz to za diably nade mna pisza?:diabloti: :evil_lol: Quote
BeaC Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ty wiesz, że ja już mam sklerozę??? byłam tutaj ..i wydawało mi sie, że Ci sie wpisałam.............. a tu nic.................. wiec sie wpisuje Wpisuje się na okładce, Bo mam takie zdanie, Gdy kartka wyleci - Okładka zostanie. :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
e.v.a Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] wrrrrrrrrrr..... ktos tu sie zabawia w wiertarke :siara: :evil_lol: witanko:multi: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='dealer']patrze...patrze...auc..oko mi wypadlo....:cool1:[/quote]uważowuj na Nasze piękne oczka;) [quote name='*luthien*']heloł Alu:multi: :multi: coz to za diably nade mna pisza?:diabloti: :evil_lol:ja tu same janiolki widzę ;) [quote name='BeaC']ty wiesz, że ja już mam sklerozę??? byłam tutaj ..i wydawało mi sie, że Ci sie wpisałam.............. a tu nic.................. wiec sie wpisuje Wpisuje się na okładce, Bo mam takie zdanie, Gdy kartka wyleci - Okładka zostanie. :diabloti::diabloti::diabloti: musi to będzie już ten Niemiec jaki piękny wierszyk;) [quote name='evaxon']ktos tu sie zabawia w wiertarke :siara: :evil_lol: witanko:multi:ależ skąd Ewuniu...;) [quote name='dealer']salatkie se zrobilam..pyszna byla....ino mnie swiatlo w jezyk parzylo:diabloti: dzien dobry Aluniu NASZA:loveu: jak ja jestem to ty znikasz....:diabloti:jestem Nasza kochana:loveu: [quote name='bonita']Witaj Alu z ranka :) Mamy dziś pogodę, a jutro święto :multi:cześć Sis....a jaką na jutro górale pogodę zapowiadają?? [quote name='Ka-ka']ja tyżżżz :loveu:nooo to jest nas więcej... [quote name='clockwork']wcale nie znikła.. ja ją widze :diabloti: ha ......ja Cię tez:eviltong: to byłam JA ALICJA:p Quote
groszek83 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Zaglądam...i cóż za niespodzianka...impreza...:evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='groszek83']Zaglądam...i cóż za niespodzianka...impreza...:evil_lol::evil_lol: gdzie?? gdzie???? jaka impreza?? do wiadomości- Alutka siedzi ze mną w sklepie na razie, a nasze spotkanka NIE = IMPREZA :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
aga1215 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witaj Alicjo Nie czytam :shake: :oops: :shake: nie mam siły ani czasu:roll: remont trwa ......... Może do października skończymy :hmmmm: :grab: :mdleje: :grab: Quote
Paula Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']witanko .....to znów było dla cia bezludzie.... :multi: Bezludzie dla mnie :loveu: Cześć Alu bawiąca w Zdroju :multi: Quote
Alicja Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Alicjo Nie czytam :shake: :oops: :shake: nie mam siły ani czasu:roll: remont trwa ......... Może do października skończymy :hmmmm: :grab: :mdleje: :grab:;)no Aguś ...podobno wycieczka ma być w październiku ;) WITAJ U NAS :multi::multi::multi: [quote name='paula_z']:multi: Bezludzie dla mnie :loveu: Cześć Alu bawiąca w Zdroju :multi::multi:tak Paulinko dla CIEBIE:loveu: [quote name='anetta']HeloooooooHEllołłłłłłłłł:multi: Quote
Alicja Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='groszek83']Zaglądam...i cóż za niespodzianka...impreza...:evil_lol::evil_lol::crazyeye:Pudliszku ...czy ty wiesz coś o czym MY nie wiemy.....:shake: [quote name='clockwork']gdzie?? gdzie???? jaka impreza?? do wiadomości- Alutka siedzi ze mną w sklepie na razie, a nasze spotkanka NIE = IMPREZA :diabloti::diabloti::diabloti: otóż to ....a teraz już jestem w domeczku [quote name='groszek83']Taaaak...:siara::siara::siara:TAK Pudliszku:p ...najczęściej mamy jeszcze wiele wiele innych , poważniejszych spraw o których nie każdy musi wiedzieć .....:cool1:.... WITANKO ....w Blogasku ...pod mym własnym Nickiem :p wróciwszy wraz z mym malżonkiem poslubionym lat wiele temu nazad;) Quote
groszek83 Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 :drinking: Przyszłam se łyknąć..tu ponoć można..i tak nikt nie zauważy różnicy..:diabloti::evil_lol::evil_lol: Zart oczywiście.. Quote
Alicja Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='groszek83']:drinking: Przyszłam se łyknąć..tu ponoć można..i tak nikt nie zauważy różnicy..:diabloti::evil_lol::evil_lol: Zart oczywiście..łykaj Groszku jak musisz i jak Ci to wyjdzie na zdrowie....:roll:...niestety nie łyknę z Tobą ... Quote
Vectra Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 ja wpadłam na wieczór dobry z kawą i ciastkiem :diabloti: Quote
bonita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 A ja przyszłam ponarzekać, cierpię przez dogo na bezsenność:placz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='Vectra']ja wpadłam na wieczór dobry z kawą i ciastkiem :diabloti:mniam ciasteczko....może być teraz do kawusi coś mnie wena pieczenia odeszla... [quote name='bonita']A ja przyszłam ponarzekać, cierpię przez dogo na bezsenność:placz: :evil_lol:a ja bym posiedziała ale trzeba było iść spać ...:roll: Witanko z ranka . Siedzę przy 2giej kawusi...obiadek się robi:pw kuchni ...doglądany przeze mnie:cool1:.Z Ozzulkiem juz byłam na psacerku ...pogoda jak bombon:eviltong:. Po południu wybieramy się na Bezludzie ...może będzie ognisko:razz:, może dojedzie do Nas Ozzulkowa Babcia z Dziadkiem:p Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='dealer']halo Alu co siedzi w beczce:diabloti: :hand: Ago z zaświatów ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 Nasze koffanie :loveu::loveu::loveu: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 http://images27.fotosik.pl/59/e2bcae426c146517.jpg cio to sie Lizakowi z uchami porobilo:evil_lol: :loveu: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='dealer']http://images27.fotosik.pl/59/e2bcae426c146517.jpg cio to sie Lizakowi z uchami porobilo:evil_lol: :loveu::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....Lizaczkowi się zachciało wgryść w piłeczkę :razz:, ale piłeczka została uratowana... Quote
Recommended Posts