dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']czuje ironie w twym poście :diabloti: że co nie znam nawet takiego słowa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']że co nie znam nawet takiego słowa :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ARONIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emdziolek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Witanko:diabloti: Przyszłam w odwiedzinki:D:D:evil_lol: Quote
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ARONIA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: hahahah tak lubię sok z aronii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='dbsst']hahahah tak lubię sok z aronii :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: spadam... oddaje Ci Ale Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']spadam... oddaje Ci Ale Nie spadaj, poobijasz se kości ;) Quote
Alicja Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='paula_z']Nie spadaj, poobijasz se kości ;) :placz::placz::placz:pojechała , zostawiła ........ Quote
Paula Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:pojechała , zostawiła ........ Wróci :lol: Masz jorczka na pocieszenie :loveu: Quote
bonita Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Ale yorek ćliczny grzecny :loveu: Sis jaką masz fajową koszulkę :loveu: z uśmiechami :) Tylko co to tam na stole stoi:shake: nieładnie:diabloti: Quote
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 to ja jako pierwsza mówię gszesznie dzień dobry :diabloti: wszystko czytałam , wszystko widziałam :cool3: Quote
BeaC Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 no to ja druga........................... mówię dzień dobry!!!!!!! Alu wstałaś już???? Quote
Akadna Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 a co ma znaczyć to na zdjęciu w prawym dolnym rogu?! :evil_lol: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Alunia...nie spij:diabloti: witam cie deszczowo kurde balans...:loveu: Quote
bonita Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witaj sis w kolejny zalany upałem dzionek:diabloti: Quote
Siostra Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ufff, odrobiłam zaległości w oglądaniu...Trochę tego było. I jak różnorodnie. Pozdrawiam serdecznie.:loveu: Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='paula_z']Wróci :lol: Masz jorczka na pocieszenie :loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/img011-1.jpg jorcuś nakolannik :loveu::loveu::loveu: tfu!!!! co to za dekoracja stołu... tyskacz jakiś cy cuś?? :cool3::cool3: tfu, tfu!!! przybywszy :multi::multi: Quote
basia2202 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 my się dziś tylko witamy szybciutko i znikamy:) ja mam w cholere roboty przed wyjazdem... jeszcze do tego wczorajszy męczący dzień mnie wykończył... także... cmokamy Ozzulka w fafluny... Alę miziamy za uszkiem ;) :evil_lol: i do usłyszonka jakoś niebawem:) Quote
emdziolek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 :evil_lol::evil_lol: I ja tutaj jetem:diabloti: Ode mnie się nie odpędzicie:diabloti: Nawet jak nie pisze ale czytam i zaglądam obowiązkowo:evil_lol:' DOBEREK kOCHANA ALU:loveu: Quote
groszek83 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Eeeemmmm ... yyyyyy... a no tak dzień dobry:grins::grins::grins: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='paula_z']Wróci :lol: Masz jorczka na pocieszenie :loveu: http://i58.photobucket.com/albums/g253/paula_z/img011-1.jpg mój Yorczuś Koffany....i moja warszawska dogociólko [quote name='bonita']Ale yorek ćliczny grzecny :loveu: Sis jaką masz fajową koszulkę :loveu: z uśmiechami :) Tylko co to tam na stole stoi:shake: nieładnie:diabloti:piwelko.......pychotka.... koszulkę ...tysz lubię.... yoreczek ...koffany [quote name='Vectra']to ja jako pierwsza mówię gszesznie dzień dobry :diabloti: wszystko czytałam , wszystko widziałam :cool3:jak mi miło...żeś nadal grzeszna..... [quote name='BeaC']no to ja druga........................... mówię dzień dobry!!!!!!! Alu wstałaś już???? witaj...ja wstaję skoro świt... [quote name='Werka']a co ma znaczyć to na zdjęciu w prawym dolnym rogu?! :evil_lol:noooo nie wiem ...co masz na myśli... [quote name='dealer']Alunia...nie spij:diabloti: witam cie deszczowo kurde balans...:loveu:nie spię koffanie ...a u nas słoneczko [quote name='bonita']Witaj sis w kolejny zalany upałem dzionek:diabloti: witaj sis.... [quote name='Siostra']Ufff, odrobiłam zaległości w oglądaniu...Trochę tego było. I jak różnorodnie. Pozdrawiam serdecznie.:loveu: witam , witam ...cieszę,że dotarłaś [quote name='clockwork']jorcuś nakolannik :loveu::loveu::loveu: tfu!!!! co to za dekoracja stołu... tyskacz jakiś cy cuś?? :cool3::cool3: tfu, tfu!!! przybywszy :multi::multi:taaa tfu tfu tyskacz.....tys ben... Witam Cię moje KOCHANIE:loveu::loveu::loveu:w Naszym Blogasku [quote name='basia2202']my się dziś tylko witamy szybciutko i znikamy:) ja mam w cholere roboty przed wyjazdem... jeszcze do tego wczorajszy męczący dzień mnie wykończył... także... cmokamy Ozzulka w fafluny... Alę miziamy za uszkiem ;) :evil_lol: i do usłyszonka jakoś niebawem:) o mizianko za uszkiem...jak fajnie ....Klocusiowa zapomniała wczoraj pomiziać... do usłyszonka... Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='emdziolek']:evil_lol::evil_lol: I ja tutaj jetem:diabloti: Ode mnie się nie odpędzicie:diabloti: Nawet jak nie pisze ale czytam i zaglądam obowiązkowo:evil_lol:' DOBEREK kOCHANA ALU:loveu:doberek Emilko ...wcale sie nie chcę od Ciebie opędzać;) [quote name='groszek83']Eeeemmmm ... yyyyyy... a no tak dzień dobry:grins::grins::grins:dzień dobry Pudliszku:p Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 A dziś mnie wzięło na wspominki ...no cóż melancholia :cool3:... mala Alicja...:eviltong:... Quote
clockwork Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://images30.fotosik.pl/52/171ad0fd9fd4812d.jpg ALA MA KOTA!!!! pamiętam ten elementarz :evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 a teraz zagadka ....gdzie jest Alicja...:eviltong: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 http://images30.fotosik.pl/52/67e59a3f758823f3.jpg oznajmiam wszem i wobec piesek zwany Fuśkiem zostal wypchany!!!:diabloti: dzieki Klocuszkowa:diabloti: Quote
Recommended Posts