Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dbsst']tak tak ja mówie prawdę i tylko prawdę :diabloti: :diabloti: :diabloti: :roll:...no tak ...zawsze i wszędzie ;) nie bo pójdziesz za kratki :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie pójdzie ....wybronimy;) jest jest PRAWDZIWA bo tylko prawda nas oswobodzi :evil_lol: tak mła sis ...dla mła tylko PRAWDA:razz: [quote name='Werka']szukaj ;) :eviltoungue: nie, no wiem, na serio;) bo tylko prawda nas obwodzi:evil_lol: ;)...pozwalam zacytować i zaznaczyć:eviltong: [quote name='basia2202']Alu Alu... jakąż Ty byłaś pilną uczennicą :evil_lol: a co Ty tym kocurkom robiłaś?:cool3: przygarniałaś wszystkie i chowałaś do kieszeni? :razz::oops:....bo ja taka byłam naprawdę .......:p Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jestem:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']jestem:multi: :multi: :multi: :multi: :loveu::multi::multi::multi:KCM :loveu:cieszkam ..... Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:KCM :loveu:cieszkam ..... zlopam winko ..wasze zdrowie wy nawiedzone baby:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']zlopam winko ..wasze zdrowie wy nawiedzone baby:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu::razz:a ja piję pifff ... a poczytaj GG bo mam romansa ...........do Bartolomeo:razz: Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:a ja piję pifff ... a poczytaj GG bo mam romansa ...........do Bartolomeo:razz: yyyy zapomlam wlaczyc:) Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']yyyy zapomlam wlaczyc:):evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to tyn Nimiec;).... Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...to tyn Nimiec;).... Ala nie pluj po klawiaturze piwskiem:diabloti: Quote
Alicja Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 [quote name='dealer']Ala nie pluj po klawiaturze piwskiem:diabloti::oops:...już powycierałam;) Quote
agbar Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:...już powycierałam;) tiaaa.....a Jadzia z pociagu jak sie ma??:diabloti: Quote
Siostra Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Ala, fotki retro zajepiękne. A ta mała dziewczynka z warkoczykami nad zeszytem po prostu rozwalająca serce. :loveu: Quote
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 chciałam pedzieć dzień dobry Alu i Ozzulku ....:diabloti: MOTTO NA DZIŚ: całe dogo pastuje rządową :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']tiaaa.....a Jadzia z pociagu jak sie ma??:diabloti: :hmmmm: ja byłam po 1 tyskim ...ale dalej nie wiem co Jadzia robiła w pociągu ....Jadzia była w telefonie;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Siostra']Ala, fotki retro zajepiękne. A ta mała dziewczynka z warkoczykami nad zeszytem po prostu rozwalająca serce. :loveu:witanko:multi::multi::multi:....chyba was zacznę zasypywać fotasami bo mnie na wspominki wzięło:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='clockwork']chciałam pedzieć dzień dobry Alu i Ozzulku ....:diabloti: MOTTO NA DZIŚ: całe dogo pastuje rządową :cool3::cool3::cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ano pięknie Ci od[powiadam Dzień [COLOR=Purple]Dobry:multi::multi::multi: [COLOR=Blue]na [COLOR=Lime]GG [COLOR=DeepSkyBlue]podam [COLOR=RoyalBlue]CZYM [COLOR=PaleGreen]i [COLOR=DarkRed]w [COLOR=Sienna]jaki [COLOR=Navy]sposób ;) :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a co Wy dzis takie kolorowe???? dzien dobry bardzo sie serdecznie z paniami:loveu: Quote
emdziolek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Dzieńdoberek po południu ozzulkowe panienki:diabloti: Zapowiada sie pracujący dzień:shake: idę do pracy wiec to usłyszenia kiedys tam:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']a co Wy dzis takie kolorowe???? dzien dobry bardzo sie serdecznie z paniami:loveu: żyj kolorowo ...jak to niegdyś śpiewała pani Ewa Bem;) doberek Aguniu:multi: [quote name='g_o_n_i_a']Dzien dobrerek Ozzulki :loveu:heyka Goniu:loveu::loveu::loveu: [quote name='emdziolek']Dzieńdoberek po południu ozzulkowe panienki:diabloti: Zapowiada sie pracujący dzień:shake: idę do pracy wiec to usłyszenia kiedys tam:evil_lol::multi::multi::multi: witanko..... mam nadzieję że pracy bedzie oki;) Witanko dla tych którzy wchodzą i się odzywają:multi::multi::multi: Quote
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 dobry, dobry... u mnie też pracujący - toaleta i kuchnia błyszczą :p :p :p teraz jeszcze podłogi, dywany i relaxxxxxxxxxx Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Kate I Luka']dobry, dobry... u mnie też pracujący - toaleta i kuchnia błyszczą :p :p :p teraz jeszcze podłogi, dywany i relaxxxxxxxxxx:crazyeye:....Kasiu WITAJ :multi::multi::multi: ...litości ...nie aż tak...ja się już zmęczyłam ...chyba pójdę sie zrelaxować :razz: [quote name='BeaC']wchodzę czytam wychodzę :hmmmm:.........noooooooooooooooooooo:crazyeye: Quote
Akadna Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 ło matko..... wszyscy sprzątają... nawet JA :grins: :lol!: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='Werka']ło matko..... wszyscy sprzątają... nawet JA :grins: :lol!:;)...jutro sobota ....trza se zrobić wolny dzionek:evil_lol: Quote
Alicja Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']a kuku:eviltong::multi::multi::multi:a haaaa za chwile oczyści się teren ;) Quote
Recommended Posts