Medorowa Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Moje kuci kuci uśmiechnięte:loveu::loveu: http://images23.fotosik.pl/56/75e8618dc6d82db4.jpg Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 clockwork napisał(a):OZZULEK :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Dla Cię TO MOje Słoneczko:loveu::loveu::loveu: wstawiłam emdziolek napisał(a):Witajcie Ozzulkowe:loveu: Zabeigny emdziolek wpadł na chwilke sie przywitac:evil_lol: http://images25.fotosik.pl/56/fbd6f4644945a5e7.jpg Oh jak ja kocham takie paszcze:loveu::multi:witaj zabiegany emdziołku ;) evaxon napisał(a):łeee jakas taka nowa ta piłka:roll::roll::roll:ffcale nie nowa to ta sama:eviltong: dealer napisał(a):bylam...:loveu: widzialam foteczki Lizaka kochanego:loveu: i ide zrec ....:multi::multi::multi:witanko ...Lizaczek posyła lizaczki ku Wam:loveu::loveu::loveu: agnes1 napisał(a):światło i mleko?? :crazyeye::crazyeye:SMAKÓWA :eviltong:;)widać dobre ....zdrowa dziewczyna jest a to najważniejsze;) Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 Kate I Luka napisał(a):Cześć Aluś :) Ale dałaś nasycić oczy swoim wytrymowanym psem killerem :loveu: :loveu: :loveu::multi::multi::multi:Witaj Kasiu...ha ...mam jeszcze mnóstwo takich fotasków;) madzia i medor napisał(a):Moje kuci kuci uśmiechnięte:loveu::loveu: http://images23.fotosik.pl/56/75e8618dc6d82db4.jpg :loveu::loveu::loveu:bo to jest taki uśmiechnięty Mordulec My dziś po wizycie u Ozzulkowej;)babci , zakupkach , bieganku na Bezludziu ...teraz Ozzy jest jeszcze na psacerku z Kubą .... fotek nie cykałam bo i tak monotematyczne są w Naszym Blogasku :cool1:powiedziałabym nudne :eviltong: Dzieki wam za odwiedzinki :multi: A teraz udaję sie w stronę kuchni :roll:...przygotować jedzonko dla Moich 3 mężczyzn :loveu:na kolacyjkę :razz:i jutrzejszy obiadek;)... Jutro bedzie mnie to mniej;) Quote
e.v.a Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 a wiesz co jest nudniejsze od nudnych fot:diabloti: .... .... ich brak :shake: Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 evaxon napisał(a):a wiesz co jest nudniejsze od nudnych fot:diabloti: .... .... ich brak :shake:;)Ewuniu ...będą....:pnapewno będą ...nawet jak nikt juz nie będzie chciał ich oglądać ;) Quote
e.v.a Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)Ewuniu ...będą....:pnapewno będą ...nawet jak nikt juz nie będzie chciał ich oglądać ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wierzysz w to ? Quote
Alicja Posted August 13, 2007 Author Posted August 13, 2007 evaxon napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wierzysz w to ?;)Czasem trzeba uwierzyć.. TYMCZASEM............................. Szukamy domku dla kotecka rudo-białego ....wiek ok.4 tygodnie. Mieszka na hali produkcyjnej w zakł.pracy mojego TZta.przesypiając dniówki w mini biurze kontrolerów :cool1: Maly jest bardzo ufny.....Domeczek potrzebny. Quote
LAZY Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ale mi się fajoskie foty Ozzulka trafiły! Za koteczkowy domek <kciuki> A dla Was buziaki! <buzi> Quote
Wyjątek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Ale Ozzy ma wielgachna paszcę :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)..CD. 1 SIERPNIA... Ozzy zmienil imie ??:niewiem: :hmmmm: Quote
Paula Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Witanko :multi: http://images23.fotosik.pl/56/1cab31e2c27cb39e.jpg :loveu: moja ci ona, nie oddam ;) Buziaczki :loveu: Do jutra :hand: Quote
Gosia>>> Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Kotecek... w moim domu zginąłby smiercia tragiczną jeszcze zanim przestąpiłby próg... Brutus za kotkami to nie bardzo... Zdjęcia mordeczki obejrzałam:loveu: :loveu: Kochany Ozzulec. Quote
Ka-ka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 http://images27.fotosik.pl/57/6ebb7d47a75bac57.jpg :loveu: widzę, że mają z Prestonem podobny zakres rozwarcia pyska ;) Quote
Medorowa Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witaj Alu:loveu: Dzień jak co dzień - oczy na zapałkach;) Quote
drzalka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witaj oZyy:loveu: :loveu: :multi: :loveu: :loveu: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 :loveu: czesc Aluniu, dzien dobry bardzo,.....:loveu: nie sciemniaj z tymi fotami.... Quote
Alicja Posted August 14, 2007 Author Posted August 14, 2007 [quote name='LAZY']Ale mi się fajoskie foty Ozzulka trafiły! Za koteczkowy domek <kciuki> A dla Was buziaki! <buzi>witanko Paulinko...no ja też liczę że domek się znajdzie.... [quote name='Wyjątek']Ale Ozzy ma wielgachna paszcę :crazyeye::crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ha ....a jaki jęzor....witanko Gerusiowo-Gamowa pańciu [quote name='evaxon']Ozzy zmienil imie ??:niewiem: :hmmmm:wrrrrrrrrrr..... [quote name='paula_z']Witanko :multi: http://images23.fotosik.pl/56/1cab31e2c27cb39e.jpg :loveu: moja ci ona, nie oddam ;) Buziaczki :loveu: Do jutra :hand:witanko .....to znów było dla cia bezludzie.... Gosia>>>;6517063 napisał(a):Kotecek... w moim domu zginąłby smiercia tragiczną jeszcze zanim przestąpiłby próg... Brutus za kotkami to nie bardzo... Zdjęcia mordeczki obejrzałam:loveu: :loveu: Kochany Ozzulec.witaj Gosiu z Brutusikiem ....Ozzy nie zrobił jeszcze koteczkom krzywdy ale w domku kociaka nie miałam....zna je tylko tak z podwórka... [quote name='Ka-ka']http://images27.fotosik.pl/57/6ebb7d47a75bac57.jpg :loveu: widzę, że mają z Prestonem podobny zakres rozwarcia pyska ;) ja koffam TEN zakres :loveu: [quote name='madzia i medor']Witaj Alu:loveu: Dzień jak co dzień - oczy na zapałkach;)witanko dziewczynko z zapałkami ........................................w oczach;) [quote name='drzalka']Witaj oZyy:loveu: :loveu: :multi: :loveu: :loveu:cześć Lenusiowe [quote name='Agunia-Pańciunia)']:loveu: czesc Aluniu, dzien dobry bardzo,.....:loveu: nie sciemniaj z tymi fotami....witam Aguś z ranka:loveu:.....foty będą ...nie bój zaby.. ..a teraz uciekam ...zniknę ale sie pojawię......;) Quote
agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='agnes1']światło i mleko?? :crazyeye::crazyeye:SMAKÓWA :eviltong: salatkie se zrobilam..pyszna byla....ino mnie swiatlo w jezyk parzylo:diabloti: dzien dobry Aluniu NASZA:loveu: jak ja jestem to ty znikasz....:diabloti: Quote
bonita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Witaj Alu z ranka :) Mamy dziś pogodę, a jutro święto :multi: Quote
Ka-ka Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] ja koffam TEN zakres :loveu: ja tyżżżz :loveu: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='dealer']salatkie se zrobilam..pyszna byla....ino mnie swiatlo w jezyk parzylo:diabloti: dzien dobry Aluniu NASZA:loveu: jak ja jestem to ty znikasz....:diabloti: wcale nie znikła.. ja ją widze :diabloti: Quote
agbar Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='clockwork']wcale nie znikła.. ja ją widze :diabloti: no tak bo ja poszlam to zas ja widac....wesze podstep:diabloti: Quote
clockwork Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 [quote name='dealer']no tak bo ja poszlam to zas ja widac....wesze podstep:diabloti: chooo... tesz jom zobaczysz :diabloti: Quote
Recommended Posts