agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....Lizaczkowi się zachciało wgryść w piłeczkę :razz:, ale piłeczka została uratowana... ufff...a juz chcialam palic swieczke w intencji pileczki:diabloti: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):ufff...a juz chcialam palic swieczke w intencji pileczki:diabloti: zaraz zapale w Twojej intencji , dwie świeczki i gromnice :diabloti: pożądne astmany nie niszczą piłek :cool3: :mad: kapewu ? :evil_lol: a mnie się chce rogali ,ale nie mam siły by zrobić :-( Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Vectra napisał(a):zaraz zapale w Twojej intencji , dwie świeczki i gromnice :diabloti: pożądne astmany nie niszczą piłek :cool3: :mad: kapewu ? :evil_lol: a mnie się chce rogali ,ale nie mam siły by zrobić :-( zalujesz mi gromnicy:obrazic: tylko jedna chcesz zapalic:diabloti: a ja mam rogale....a ja mam rogale:eviltong: :eviltong: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):zalujesz mi gromnicy:obrazic: tylko jedna chcesz zapalic:diabloti: a ja mam rogale....a ja mam rogale:eviltong: :eviltong: może i masz rogale :diabloti: ale nie TAKIE rogale :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: oczywiście , że ci żałuje gromnicy :diabloti: jedną zapale i to taką najbarrdziej wypaloną :diabloti: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Vectra napisał(a):może i masz rogale :diabloti: ale nie TAKIE rogale :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: oczywiście , że ci żałuje gromnicy :diabloti: jedną zapale i to taką najbarrdziej wypaloną :diabloti: mam lepsze niz TAKIE:diabloti: ...... i ide sobie precz bo ty podla ZMIJA jestes:diabloti: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):mam lepsze niz TAKIE:diabloti: ...... i ide sobie precz bo ty podla ZMIJA jestes:diabloti: nie ma leszych rogali niż mamusiowo Alusiowe :eviltong::eviltong: NIE NIE NIE NIEMA !!!! są jedyne , niepowtarzalne , zapamiętaj to sobie góffniaszu :mad: :diabloti: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Vectra napisał(a):nie ma leszych rogali niż mamusiowo Alusiowe :eviltong::eviltong: NIE NIE NIE NIEMA !!!! są jedyne , niepowtarzalne , zapamiętaj to sobie góffniaszu :mad: :diabloti: poszedla mi stad :mad: wlazidoop jeden:diabloti: i tak ci Ala nie zrobi bo musi dla mnie serniczek ,golabki i serek smazony zrobic:eviltong: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):poszedla mi stad :mad: wlazidoop jeden:diabloti: i tak ci Ala nie zrobi bo musi dla mnie serniczek ,golabki i serek smazony zrobic:eviltong: babcie własną tak wykorzystywać :mad: :mad: do roboty leniwcu pospolity :diabloti: jaki serek smażony :cool3: :cool3: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Vectra napisał(a):babcie własną tak wykorzystywać :mad: :mad: do roboty leniwcu pospolity :diabloti: jaki serek smażony :cool3: :cool3: HA! jaki?..taki owaki sraki:diabloti: pyyyyyyyyyyyyyyyyszny..babunia specjalnie do Czechuf po niego jedzie normalnie za zagranicem....:diabloti: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):HA! jaki?..taki owaki sraki:diabloti: pyyyyyyyyyyyyyyyyszny..babunia specjalnie do Czechuf po niego jedzie normalnie za zagranicem....:diabloti: jakie to chamstwo z miasta się tu wymądrza :shake: :diabloti: ide piec swojego wiejsko - buszowego kurczaczka i kartofle do tego :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Vectra napisał(a):jakie to chamstwo z miasta się tu wymądrza :shake: :diabloti: ide piec swojego wiejsko - buszowego kurczaczka i kartofle do tego :eviltong: :eviltong: :eviltong: idz idz booraku:diabloti: ino z pierza go obierz:eviltong: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):idz idz booraku:diabloti: ino z pierza go obierz:eviltong: w piórka to ja dopiero obrastam :eviltong: zima idzie nie ? :diabloti: i jeszcze tylko słome do butów musze se załatwić :cool1: :diabloti: Quote
agbar Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Vectra napisał(a):w piórka to ja dopiero obrastam :eviltong: zima idzie nie ? :diabloti: i jeszcze tylko słome do butów musze se załatwić :cool1: :diabloti: a co poprzednia sloma ci wypadla??:diabloti: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 dealer napisał(a):a co poprzednia sloma ci wypadla??:diabloti: a co se myślisz bucu z zachodu , że będę dwa lata łazić w tej samej słomie :razz: :diabloti: ideeeeeeeeeee ............ Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 :crazyeye:o masz a mi tu dziecka po blogasie buszują ...ze świecami :roll:....z kurczakami :diabloti:...z pierzem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:..... Quote
Rybka_39 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ahahaha buc, slma wesoło w tym fotoblozku. Witam i ja:multi: ślicznego Ozziego:cool3: Quote
asher Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Ło matko, a cóż to za byczysko wielkie na tych zdjęciach??? :crazyeye: :lol: Alu, psa masz nowego, czy jak? :lol: A tak w ogóle cześć wszystkim :hand: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='Rybka_39']Ahahaha buc, slma wesoło w tym fotoblozku. Witam i ja:multi: ślicznego Ozziego:cool3:;)Rybko bo Ozzy ma wesołych i pogodnych ludzieńków i gości:p [quote name='asher']Ło matko, a cóż to za byczysko wielkie na tych zdjęciach??? :crazyeye: :lol: Alu, psa masz nowego, czy jak? :lol: A tak w ogóle cześć wszystkim :hand:wow.....ASHERKU :multi::multi::multi:WITANKO:multi::multi::multi: moje byczysko niezmienne :loveu::loveu::loveu: nadal OZZulek malutki ;) Quote
drzalka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Witanko.. a kiedy beda sliczne nowiutkie foteczki ozziego ? :cool3: :loveu: Quote
Alicja Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 [quote name='drzalka']Witanko.. a kiedy beda sliczne nowiutkie foteczki ozziego ? :cool3: :loveu: ;)albo jeszcze dzis albo jutro rano.... witanko:multi::multi::multi: Przed chwilką wróciliśmy z Bezludzia.....było pysznie:p...choć mieliśmy jechać do Dulki w gory ...no ale sie nie dało :shake: Quote
Vectra Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 aaaałłłłłłłłłłłłłłaaaaaaaa , boszzzzzz jakie paskudztwo :( az mnie dreszcze przeszły. http://images28.fotosik.pl/59/37925155f69e536f.jpg to jest fajne :) http://images23.fotosik.pl/59/21723544df0f0d65.jpg Quote
Agga Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Alutka szkoda, że nie wpadłaś do nas. Jolcia wpadła i nie załuje:diabloti: Wymiziaj Ozzulca od cioci Aggi Quote
Paula Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 [quote name='asher']Ło matko, a cóż to za byczysko wielkie na tych zdjęciach??? :crazyeye: :lol: Alu, psa masz nowego, czy jak? :lol: A tak w ogóle cześć wszystkim :hand: :-o O wow, Asia :multi: http://images27.fotosik.pl/59/e2bcae426c146517.jpg :loveu: Cześć Alu :multi: Coś się nie możemy dziś sklikać :roll: Quote
Recommended Posts