Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....Lizaczkowi się zachciało wgryść w piłeczkę :razz:, ale piłeczka została uratowana...

ufff...a juz chcialam palic swieczke w intencji pileczki:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
ufff...a juz chcialam palic swieczke w intencji pileczki:diabloti:

zaraz zapale w Twojej intencji , dwie świeczki i gromnice :diabloti:
pożądne astmany nie niszczą piłek :cool3: :mad: kapewu ? :evil_lol:

a mnie się chce rogali ,ale nie mam siły by zrobić :-(

Posted

Vectra napisał(a):
zaraz zapale w Twojej intencji , dwie świeczki i gromnice :diabloti:
pożądne astmany nie niszczą piłek :cool3: :mad: kapewu ? :evil_lol:

a mnie się chce rogali ,ale nie mam siły by zrobić :-(

zalujesz mi gromnicy:obrazic: tylko jedna chcesz zapalic:diabloti:

a ja mam rogale....a ja mam rogale:eviltong: :eviltong:

Posted

dealer napisał(a):
zalujesz mi gromnicy:obrazic: tylko jedna chcesz zapalic:diabloti:

a ja mam rogale....a ja mam rogale:eviltong: :eviltong:

może i masz rogale :diabloti: ale nie TAKIE rogale :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
oczywiście , że ci żałuje gromnicy :diabloti: jedną zapale i to taką najbarrdziej wypaloną :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
może i masz rogale :diabloti: ale nie TAKIE rogale :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:
oczywiście , że ci żałuje gromnicy :diabloti: jedną zapale i to taką najbarrdziej wypaloną :diabloti:

mam lepsze niz TAKIE:diabloti: ......
i ide sobie precz bo ty podla ZMIJA jestes:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
mam lepsze niz TAKIE:diabloti: ......
i ide sobie precz bo ty podla ZMIJA jestes:diabloti:

nie ma leszych rogali niż mamusiowo Alusiowe :eviltong::eviltong: NIE NIE NIE NIEMA !!!!
są jedyne , niepowtarzalne , zapamiętaj to sobie góffniaszu :mad: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
nie ma leszych rogali niż mamusiowo Alusiowe :eviltong::eviltong: NIE NIE NIE NIEMA !!!!
są jedyne , niepowtarzalne , zapamiętaj to sobie góffniaszu :mad: :diabloti:

poszedla mi stad :mad: wlazidoop jeden:diabloti: i tak ci Ala nie zrobi bo musi dla mnie serniczek ,golabki i serek smazony zrobic:eviltong:

Posted

dealer napisał(a):
poszedla mi stad :mad: wlazidoop jeden:diabloti: i tak ci Ala nie zrobi bo musi dla mnie serniczek ,golabki i serek smazony zrobic:eviltong:

babcie własną tak wykorzystywać :mad: :mad: do roboty leniwcu pospolity :diabloti:
jaki serek smażony :cool3: :cool3:

Posted

Vectra napisał(a):
babcie własną tak wykorzystywać :mad: :mad: do roboty leniwcu pospolity :diabloti:
jaki serek smażony :cool3: :cool3:

HA! jaki?..taki owaki sraki:diabloti: pyyyyyyyyyyyyyyyyszny..babunia specjalnie do Czechuf po niego jedzie normalnie za zagranicem....:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
HA! jaki?..taki owaki sraki:diabloti: pyyyyyyyyyyyyyyyyszny..babunia specjalnie do Czechuf po niego jedzie normalnie za zagranicem....:diabloti:

jakie to chamstwo z miasta się tu wymądrza :shake: :diabloti: ide piec swojego wiejsko - buszowego kurczaczka i kartofle do tego :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
jakie to chamstwo z miasta się tu wymądrza :shake: :diabloti: ide piec swojego wiejsko - buszowego kurczaczka i kartofle do tego :eviltong: :eviltong: :eviltong:

idz idz booraku:diabloti: ino z pierza go obierz:eviltong:

Posted

dealer napisał(a):
idz idz booraku:diabloti: ino z pierza go obierz:eviltong:

w piórka to ja dopiero obrastam :eviltong: zima idzie nie ? :diabloti: i jeszcze tylko słome do butów musze se załatwić :cool1: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
w piórka to ja dopiero obrastam :eviltong: zima idzie nie ? :diabloti: i jeszcze tylko słome do butów musze se załatwić :cool1: :diabloti:

a co poprzednia sloma ci wypadla??:diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
a co poprzednia sloma ci wypadla??:diabloti:

a co se myślisz bucu z zachodu , że będę dwa lata łazić w tej samej słomie :razz: :diabloti:

ideeeeeeeeeee ............

Posted

Ło matko, a cóż to za byczysko wielkie na tych zdjęciach??? :crazyeye: :lol: Alu, psa masz nowego, czy jak? :lol:
A tak w ogóle cześć wszystkim :hand:

Posted

[quote name='Rybka_39']Ahahaha buc, slma wesoło w tym fotoblozku.
Witam i ja:multi: ślicznego Ozziego:cool3:;)Rybko bo Ozzy ma wesołych i pogodnych ludzieńków i gości:p

[quote name='asher']Ło matko, a cóż to za byczysko wielkie na tych zdjęciach??? :crazyeye: :lol: Alu, psa masz nowego, czy jak? :lol:
A tak w ogóle cześć wszystkim :hand:wow.....ASHERKU :multi::multi::multi:WITANKO:multi::multi::multi:
moje byczysko niezmienne :loveu::loveu::loveu: nadal OZZulek malutki ;)

Posted

[quote name='drzalka']Witanko.. a kiedy beda sliczne nowiutkie foteczki ozziego ? :cool3: :loveu:
;)albo jeszcze dzis albo jutro rano....
witanko:multi::multi::multi:

Przed chwilką wróciliśmy z Bezludzia.....było pysznie:p...choć mieliśmy jechać do Dulki w gory ...no ale sie nie dało :shake: