Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alu, czy ja mogę tak cichutko wyrazić swoją skromną opinię?....

PROTESTUJĘ

znowu jedyne, co mi pozostało, to oglądanie zdjęć....ja bardzo uprzejmie proszę o przyjazd do stolicy w terminie bardziej akceptowalnym :mad:

swoją drogą-szczurze dziewczyny-przepiękne...aż mi się za własnym zatęskniło :oops:

Posted

paula_z napisał(a):
Do takiej jednej :stupid: Nie znasz :evil_lol:

a do tej zarabistej doopy tej superanckiej dziewczyny podobnej do naomi cambell aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

świetna jest tez bym chciała do niej chodzić :p

Posted

[quote name='Ka-ka']Alu, czy ja mogę tak cichutko wyrazić swoją skromną opinię?....

PROTESTUJĘ

znowu jedyne, co mi pozostało, to oglądanie zdjęć....ja bardzo uprzejmie proszę o przyjazd do stolicy w terminie bardziej akceptowalnym :mad:

swoją drogą-szczurze dziewczyny-przepiękne...aż mi się za własnym zatęskniło :oops::razz:Ka..... :loveu: wyjazd był zaskoczeniem dla Nas także .Owszem miałam być w Warszawie w okolicach 15 sierpnia ale plany domowe się zmieniły...aż tu zaszła konieczność transportu maluszka...ale to już pewnie wiesz :grins:
mam nadzieję ze następnym razem już się spotkamy :razz:

[quote name='paula_z']http://images28.fotosik.pl/53/d445637e034a54b9.jpg :smhair2: potforas :loveu:

Cześć Alu :loveu: Przyjszłam się przywitać :buzi: Będę późno, bo idę :beerchug: do jutra :hand:oooo miłej zabawy życzę ;)

[quote name='evaxon']witankoooo:multi::multi::multi:witanko pilocie rajdowy;)

Posted

witaj, Alicjo :p
wydawało mi się, że juz wyszłaś ze swoojego nałogu, że już się z nim uporałas, ale już wiem, że teraz pijesz skrycie :shake: :shake:
:evil_lol:
:drinking:

Posted

[quote name='Maga100']witaj, Alicjo :p
wydawało mi się, że juz wyszłaś ze swoojego nałogu, że już się z nim uporałas, ale już wiem, że teraz pijesz skrycie :shake: :shake:
:evil_lol:
:drinking:;)ukrywam się przed tobą ...ale Ciiii....bo do etapu miodu pitnego jeszcze nie doszłam i to podobno jeszcze nie jest tak źle...:razz: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:Ka..... :loveu: wyjazd był zaskoczeniem dla Nas także .Owszem miałam być w Warszawie w okolicach 15 sierpnia ale plany domowe się zmieniły...aż tu zaszła konieczność transportu maluszka...ale to już pewnie wiesz :grins:
mam nadzieję ze następnym razem już się spotkamy :razz:

do trzech razy sztuka ;) dobrze, przynajmniej, że ten sympatyczny wynalazek czworołapy trafił do swojego miejsca na ziemi :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']bo do etapu miodu pitnego jeszcze nie doszłam i to podobno jeszcze nie jest tak źle...:razz: :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ja już dawno rzuciłam tę robotę :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dbsst napisał(a):
a do tej zarabistej doopy tej superanckiej dziewczyny podobnej do naomi cambell aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
świetna jest tez bym chciała do niej chodzić :p

Nie, do tej podobnej do Moniki Bellucci :evil_lol:

Alicjarydzewska napisał(a):
oooo miłej zabawy życzę ;)

Dzieki :loveu: ale to jakieś psychodeliczno-romantyczne towarzycho :roll: :evil_lol:

evaxon napisał(a):
halooo czy ktos mnie tu widzi ????

Jeszcze widzę córuś ;) Ala widać poległa :evil_lol: ;)