bonita Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Jak wystawia dziób do słonca :grin: i pozuje pprzy okazji :grin: Witaj sis :multi: świetne fotki ! Quote
KaRa_ Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ale Ozzy ma minę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ta woda/ślinka cieknąca dwoma strumieniami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala masz nowy aparat,że takie żywe kolory?;) Quote
Pysia Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Witaj Alu :multi: Ale trafiłam :lol: W sam raz na fajne i śliczne fotki :multi: A ta mnie powaliła z fotelika :evil_lol: Quote
Paula Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Mój lizaczek :loveu: Jak łypie oczkiem na aparat ;) Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='madzia i medor']Ffuucccck, to nie dobrze:diabloti: Tyż bym chętnie wypiła za Wasze:roll::roll::roll::evil_lol: Śliczne:loveu:;)no to wypij...cieszkam że podobuje [quote name='paula_z']Wow, jakie kolorki bajkowe :multi: :grin: :loveu:bo na Bezludziu bajecznie... [quote name='Vectra']cześc i czołem :diabloti:kluski z rosołem [quote name='bonita'] Jak wystawia dziób do słonca :grin: i pozuje pprzy okazji :grin: Witaj sis :multi: świetne fotki !prawie solara [quote name='KaRa_TC'] Ale Ozzy ma minę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i ta woda/ślinka cieknąca dwoma strumieniami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala masz nowy aparat,że takie żywe kolory?;)karola ...aparat ten sam tylko się zaczynamy kumplować Quote
Paula Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']bo na Bezludziu bajecznie... Wiem :loveu: :placz: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']doberek :loveu:...wypij za powrót do domciu...już się cieszę że wracasz ...i szykuję się na odwiedzinki...:multi::multi::multi: moje u ciebie czy twoje u mnie?? [quote name='madzia i medor']Ffuucccck, to nie dobrze:diabloti: dobrz... bardzo dobrze.. mniam jakie dobre :eviltong: Tyż bym chętnie wypiła za Wasze:roll::roll::roll::evil_lol: pij pij... nie zaluj sobie ... jak za nasze to DUZO zdjecia z bezludkowa mistrzostwo swiata.. juz nie moge sie doczekac kiedy utulkam Ozzulca a on mnie umyje Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='clockwork']moje u ciebie czy twoje u mnie??;)i moje u cia u twoje u mnia:p pij pij... nie zaluj sobie ... jak za nasze to DUZO zdjecia z bezludkowa mistrzostwo swiata.. juz nie moge sie doczekac kiedy utulkam Ozzulca a on mnie umyje:loveu:Ozzulek juz też czeka ...dawno Cię nie slimtał.....prawie miesiąc:crazyeye: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Ozzulek juz też czeka ...dawno Cię nie slimtał.....prawie miesiąc:crazyeye: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: az tyle?? ale zaleglosci mamy :mdleje: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='clockwork']:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: az tyle?? ale zaleglosci mamy :mdleje:;)ślinkę Ozzulek szanuje ....trzyma w zapasie...:evil_lol: Quote
Paula Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Ozzulek juz też czeka ...dawno Cię nie slimtał.....prawie miesiąc:crazyeye: To było 2,5 tygodnie temu :cool3: Pamiętam jak dziś :razz: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='paula_z']To było 2,5 tygodnie temu :cool3: Pamiętam jak dziś :razz::razz:no ale co myślisz że Cioteczka zaraz pojedzie sie ślimtać z Ozzulkiem;) ....najpierw Klocunio:loveu: Dobranoc :loveu::loveu::loveu:...jeszcze 2 dni do pracy ....i urlopik:multi::multi::multi: A jutro nowa porcja foteczek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)no to wypij...cieszkam że podobuje [quote name='clockwork'] pij pij... nie zaluj sobie ... jak za nasze to DUZO No kiedy ja nie mam co pić:placz::placz: Quote
e.v.a Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 :loveu: :loveu: on jest taki uroczy:loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wygląda jakby miał za dużą głowę :loveu: Quote
agbar Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 dzien dobry Alu:multi: Foty super:loveu: ....a nie mowilam- baw sie?:razz: :diabloti: Quote
Medorowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ciociu Alu przyszłam powiedzieć dzień dobry:p:p:p A więc DZIEŃ DOBRY:diabloti: Quote
BeaC Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Wszystko Dusi(nie Lusi:lol: ) wytłumaczyłam;) Przeprosiny przyjęte:lol: :lol: he he he ktoś tu moją Lulkę z Dulka myli:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: witajcie Alu słonecznie i ciepło..szdoda tylko ze jestem w pracy.wolałabym już nie...być Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='madzia i medor']No kiedy ja nie mam co pić:placz::placz:to oć cos się znajdzie... [quote name='evaxon'] :loveu: :loveu: on jest taki uroczy:loveu: :loveu:hi hi ...wiem [quote name='Maga100']Alicjo, veni, vidi, padłam :cool1: powstań... [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Wygląda jakby miał za dużą głowę :loveu:bo ma dużą... [quote name='dealer']dzien dobry Alu:multi: Foty super:loveu: ....a nie mowilam- baw sie?:razz: :diabloti:ha....i jeszcze się będę bawić...dobereczek [quote name='madzia i medor']Ciociu Alu przyszłam powiedzieć dzień dobry:p:p:p A więc DZIEŃ DOBRY:diabloti:dzień dobry Madziu... [quote name='BeaC']he he he ktoś tu moją Lulkę z Dulka myli:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: witajcie Alu słonecznie i ciepło..szdoda tylko ze jestem w pracy.wolałabym już nie...być witaj a u nas akurat padało... Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Patka']Alu boski boski :loveu::loveu:dzięki Patuś Quote
emdziolek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczny Ozzulek:loveu::loveu::loveu: Doberek Alu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts