Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='aga1215']Miłego dnia :buzi: :multi::multi::multi:dzieki i wzajemnie:loveu: Quote
agbar Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 dzien doberek..oznajmiam ze glowe mam posiadam nawet nie boli...jeno mnie mrowki na spacerze oblezli...brrr:diabloti: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='dealer']dzien doberek..oznajmiam ze glowe mam posiadam nawet nie boli...jeno mnie mrowki na spacerze oblezli...brrr:diabloti::crazyeye:wow to ty jako Telimena ..ta od mrówców;) Dobereczek:multi::multi::multi::loveu: Quote
agbar Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:wow to ty jako Telimena ..ta od mrówców;) Dobereczek:multi::multi::multi::loveu: taaaa Telimena...hahahaha :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='dealer']taaaa Telimena...hahahaha :evil_lol::razz:tylko gdzie był pan Tadeusz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:tylko gdzie był pan Tadeusz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: w butelce?:razz: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='dealer']w butelce?:razz: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:może być i TEN Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='evaxon']witanko:multi: :multi: :multi::multi::multi::multi:witanko miss whiskacz;) Quote
e.v.a Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko miss whiskacz;) :siara::diabloti: :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 uprzejmie donosze ze jutro wracam.. powoli cza sie pakowac a jeszcze nam zostala zgrzewa browarow... ojjjj... trza wypic bo szkoda zostawic;);) stesknilam sie za Toba Alus i mam nadzieje ze na wolnym wpadniesz do mie... KONIESZNA!!!! Quote
Paula Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 clockwork napisał(a):uprzejmie donosze ze jutro wracam.. :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 clockwork napisał(a):uprzejmie donosze ze jutro wracam.. powoli cza sie pakowac a jeszcze nam zostala zgrzewa browarow... ojjjj... trza wypic bo szkoda zostawic;);) stesknilam sie za Toba Alus i mam nadzieje ze na wolnym wpadniesz do mie... KONIESZNA!!!! Nie zostawiaj, nie wypijaj... wyślij Madziuni:loveu::loveu: Quote
clockwork Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 madzia i medor napisał(a):Nie zostawiaj, nie wypijaj... wyślij Madziuni:loveu::loveu: za pozno:diabloti: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='paula_z']Dzień dober :pdoberek [quote name='clockwork']uprzejmie donosze ze jutro wracam.. powoli cza sie pakowac a jeszcze nam zostala zgrzewa browarow... ojjjj... trza wypic bo szkoda zostawic;);) stesknilam sie za Toba Alus i mam nadzieje ze na wolnym wpadniesz do mie... KONIESZNA!!!!:loveu:...wypij za powrót do domciu...już się cieszę że wracasz ...i szykuję się na odwiedzinki...:multi::multi::multi: [quote name='paula_z']:multi: :multi: :multi:;) [quote name='madzia i medor']Nie zostawiaj, nie wypijaj... wyślij Madziuni:loveu::loveu:za zdrówko wypije Nasze:p [quote name='clockwork']za pozno:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: wróciwszy z Bezludzia ...mam fotaski... Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Witanko Beboku!:multi::razz:witaj ...tylko czemu beboku:mad: Quote
Alicja Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 :pmam troszkę foteczek z bezludzia ...dziś bawiłam się ustawieniami ...naj wychodzą fotaski jak zmieniłam ustawienie migawki:razz:...z 6.5 na 8...nie wiem w czym rzecz ale to te fotasy ...znaczy większość:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='clockwork']za pozno:diabloti: Ffuucccck, to nie dobrze:diabloti: [quote name='Alicjarydzewska'] za zdrówko wypije Nasze:p Tyż bym chętnie wypiła za Wasze:roll::roll::roll::evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'] Śliczne:loveu: Quote
Paula Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Wow, jakie kolorki bajkowe :multi: :grin: :loveu: Quote
Recommended Posts