olekg89 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Pokazałem Ozziego kuzynowi ,który ma Astke i się zakochał:) I pytał czy karmisz go jakimiś odżywkami :D Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Alu :klacz: fotki ślicznie kolorowe!!!! no trzeba było już dawno to cośtam przestawić :razz::lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='emdziolek']:loveu::loveu::loveu::loveu: Śliczny Ozzulek:loveu::loveu::loveu: Doberek Alu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:doberek :pEmilko [quote name='olekg18']Pokazałem Ozziego kuzynowi ,który ma Astke i się zakochał:) I pytał czy karmisz go jakimiś odżywkami :DOzzy nie dostaje żadnych odżywek , żadnych witamin , jedynie od czasu do czasu Gammolen lub Efa olie ale to na skóre i sierściuszka:p...do karmy suchej czasem mięsko...cieszkam że się Ozzul podoba [quote name='malawaszka']Alu :klacz: fotki ślicznie kolorowe!!!! no trzeba było już dawno to cośtam przestawić :razz::lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:przestawiam ...ale jak co i gdzie to mnie sie kurna zapomniało:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 doberek :multi: :multi: :multi: chyba mnie dzis tu nie bylo:hmmmm: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='evaxon']doberek :multi: :multi: :multi: chyba mnie dzis tu nie bylo:hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a wiesz że nie wiem czy byłas czy nie , ale cię witam Quote
malawaszka Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:przestawiam ...ale jak co i gdzie to mnie sie kurna zapomniało:diabloti: hahah to tak jak ja :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='malawaszka']hahah to tak jak ja :evil_lol::oops:a ja myślałam ,ze tylko ja tak mam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 :pkolejne fotaski ...korzystam że mój syn dał mi dostęp do kompka;) Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']wziąć fuzzbaall???????;)można wziąć [quote name='evaxon']Alu jakie to foty maja żywe barwy :loveu::oops:charbka pomalowalam:grins::grins::grins:...udało mie sie po prostu;) Quote
e.v.a Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :oops:charbka pomalowalam:grins::grins::grins:...udało mie sie po prostu;) ach jaka skromna:evil_lol: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Cześć Matulu Jak widze w weekend pracowałaś we plenerach ja w sobote gniłam we wyrku cały dzień a niedziele tak z połowę i co śmieszniejsze Joker naumiał się spać ze mna na łóżeczku maleństwo fofane A ta fotka mnie rozczuliła http://images27.fotosik.pl/6/fd847a32df8aa9ac.jpg Quote
BoJa2 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Alicjo,gdzieś Ty zboczyła z drogi,że Cie jeszcze nie ma???:???: :hmmmm: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='evaxon']ach jaka skromna:evil_lol: :evil_lol::oops:takam jestem [quote name='Anka12']Cześć Matulu Jak widze w weekend pracowałaś we plenerach ja w sobote gniłam we wyrku cały dzień a niedziele tak z połowę i co śmieszniejsze Joker naumiał się spać ze mna na łóżeczku maleństwo fofane A ta fotka mnie rozczuliła http://images27.fotosik.pl/6/fd847a32df8aa9ac.jpg;)zakosztowałaś córuś lenistwa...hi hi pewnie te 2 kropelki [quote name='Hugo-Kochaś']Alicjo,gdzieś Ty zboczyła z drogi,że Cie jeszcze nie ma???:???: :hmmmm::pjużem jest Quote
aga1215 Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witaj Aluś!:multi: [quote name='"Alicjarydzewska"'] http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=15076&page=334 ale ładnie pomalowałas niebo:loveu: i trawka taka jakaś kolorowa:multi: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Aluś!:multi: ale ładnie pomalowałas niebo:loveu: i trawka taka jakaś kolorowa:multi::multi::multi::multi:bo ja taka zdolna jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witanko :p http://images23.fotosik.pl/7/164cef474dfa1dda.jpg :loveu: Przyczajony Ozzy ;) Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='paula_z']Witanko :p http://images23.fotosik.pl/7/164cef474dfa1dda.jpg :loveu: Przyczajony Ozzy ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:i ukryty zarazem:p cze Paula:loveu::loveu: Quote
agbar Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 widzialam motylka:multi: :multi: clicny motylek:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='dealer']widzialam motylka:multi: :multi: clicny motylek:evil_lol::multi::multi::multi:cieszkam że cieszkasz ...dla mnie też ćlicny:loveu::loveu::loveu: Quote
Vectra Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Witaj mamusiu , niestety mam masę sprzątania , Twoja galeria niech świeci przykładem :diabloti: Quote
Alicja Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 [quote name='Vectra']Witaj mamusiu , niestety mam masę sprzątania , Twoja galeria niech świeci przykładem :diabloti:;)skoro regulamin obowiązuje od dziś to chyba sprzatanko od jutra być powinno:p...mamcia się dostosuje;) Quote
Recommended Posts