malawaszka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:oops:robie kradziejstwo fotek z blożka Szpileczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol: debeściaczku dzięki :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: [/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)siadaj na motora TZta i pędź :p kradziejuje fotaski:loveu::loveu::loveu: [/FONT] ahhh piekne fotki Ozzulkowe :loveu::loveu::loveu: Alu współczuję stresów w pracy :shake: trzymam :kciuki: za zdrówko Ozzulcowe - niech te jelitka mu sięjuz uspokoją :nono: a tematu ze znikaniem postów - tego co tu u Ciebie adim napisał to nie komentuję bo chyba tego nie kumam :mdleje: :-o ja nadal mam tą masę postów - w znaczącej większości napisanych przecież na blogach, a wcześniej na offie :roll: :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 I kolejny latający Dogomaniacki pies :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Alu jak poszło??? daj ze Ty kobito znak:loveu: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj Alu próbująca dorwać panią dyrektor:razz:[FONT=Arial]dziś nie dorwałam ....dorywam jutro ...mam nadzieje[/FONT] [quote name='Vectra']pozdrowienia dla pani dyrektor :mad: witaj mamuśka:) :buzi:[FONT=Arial]witaj[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Aluniu...... milego dnia i nie ogladaj sie za siebie....dzis jest nowy , piekny dzionek:loveu: [FONT=Arial]cześć ....prę do przodu[/FONT] [quote name='dealer']oooo moja mamunia wstanieta jest:loveu: halo babciu Alu:loveu: :diabloti:[FONT=Arial]witaj wnusiumła i Nasza Dilereczko[/FONT] [quote name='clockwork'][FONT=Arial]Alu nie zazdraszczam nerwówy... i jak ja sie jutro dowiem czy dyrka zmiękła?? choliera?? podam ci nasz numer w UK..:cool3: bo nie wiem na ile bede sobie mogła pozwolić z okupowaniem tam kompika :shake: czymam kciuki [/FONT][FONT=Arial]no mam nerwa...mam nadzieje że zmięknie, bo inaczej padam na twarz...mam nadzieje że dostaniesz się kiedyś do kompka w UK[/FONT] [quote name='malawaszka']ahhh piekne fotki Ozzulkowe :loveu::loveu::loveu: Alu współczuję stresów w pracy :shake: trzymam :kciuki: za zdrówko Ozzulcowe - niech te jelitka mu sięjuz uspokoją :nono: a tematu ze znikaniem postów - tego co tu u Ciebie adim napisał to nie komentuję bo chyba tego nie kumam :mdleje: :-o ja nadal mam tą masę postów - w znaczącej większości napisanych przecież na blogach, a wcześniej na offie :roll: :shake:[FONT=Arial]Waszeczko je już tego nie komentuję bo niech mu będzie ...to ze do mnie na PW Ewelina i Behemot napisały to pewnie moja wina i za to zostałam ukarana... Teraz martwie się Ozzym i cały czas ta praca... [/FONT] [quote name='dbsst']kłaniam się nisko :cool3: Alu jak w robocie.[FONT=Arial]w robocie masakra ...ciepło ...dużo dziecków..masa papierzysk do napisania....buuuuuuuuuuu[/FONT] [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] I kolejny latający Dogomaniacki pies :evil_lol:[FONT=Arial]lotnisko blisko to sie zapatrzył[/FONT] [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alu jak poszło??? daj ze Ty kobito znak:loveu:[FONT=Arial]dyrekcja będzie jutro[/FONT] [quote name='evaxon']witanko:multi: :multi: :multi:[FONT=Arial]witanko[/FONT] Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 hehehehehe ja własnei zabieram się do moich papierzysk i się zabrać nie mogę :placz: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='dbsst']hehehehehe ja własnei zabieram się do moich papierzysk i się zabrać nie mogę :placz:[FONT=Arial]:roll:mam to samo ....ale rano napisałm troszke[/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [FONT=Arial]:p...śpiący Ozzy... [/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:p...śpiący Ozzy... Czyja stópka mu zapodaje narkozę???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Alicjo :loveu: Wiesz że ja o Tobie pamiętam ....Ale mam w głowie szczurki teraz...Ciągle ostatnio mam coś w głowie ;) Dyrektorke wypchaj :diabloti: Po cholere ma się baba męczyć :evil_lol: Wiesz...W wolnych chwilach zjadam se ze swojego drzewa tysiące kilogramów czereśni :diabloti: Wredna jestem - prawda? :evil_lol: Quote
Agga Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 ALicja ja przepraszam ale mam takiego smiecha z tych postów. Pociesz się kochaniutka mnie tez ubyło sporo. Patrz waszuni chyba nic nie ubyło:diabloti: Trzymaj się ALutaka A Ozzy jak zwykle boski. Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']Czyja stópka mu zapodaje narkozę???:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:pmła[/FONT] [quote name='dealer'] kto zapodal usypiacza pieskowi???:diabloti:[FONT=Arial]:eviltong:JA[/FONT] [quote name='Pysia']Witaj Alicjo :loveu: Wiesz że ja o Tobie pamiętam ....Ale mam w głowie szczurki teraz...Ciągle ostatnio mam coś w głowie ;) Dyrektorke wypchaj :diabloti: Po cholere ma się baba męczyć :evil_lol: Wiesz...W wolnych chwilach zjadam se ze swojego drzewa tysiące kilogramów czereśni :diabloti: Wredna jestem - prawda? :evil_lol:[FONT=Arial]oj Pysiu ....wiem , ja też myślę o szczuraskach oj czeresienki pychota:eviltong: [/FONT] [quote name='Agga']ALicja ja przepraszam ale mam takiego smiecha z tych postów. Pociesz się kochaniutka mnie tez ubyło sporo. Patrz waszuni chyba nic nie ubyło:diabloti: Trzymaj się ALutaka A Ozzy jak zwykle boski.[FONT=Arial]aguś ...mnie nie idzie o cyferki ...ani o ogieńki /i tak łapki były ładniejsze:eviltong:/ale ja jestem osobą sprawiedliwą i prawdomówną...i wymagam tego od innych...a tutaj jest tylko półprawda[/FONT] Quote
Agga Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Tak jest Alu. Ja już wiem czemu Ozzy tak smacznie śpi:eviltong: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='Agga']Tak jest Alu. Ja już wiem czemu Ozzy tak smacznie śpi:eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]nooo...aleś wreszcie zauważyła;)[/FONT] Quote
Paula Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Cześć Alu :loveu: Trzymam kciukasy za urlopik, uda się, musi się udać :kciuki: I dużo, dużo zdrówka dla Ozzulka :loveu: :kciuki: [quote name='dealer'] kto zapodal usypiacza pieskowi???:diabloti: Hihi :D To samo chciałam napisać :razz: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Hi hi, rozkoszne zdjęcia:diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='paula_z']Cześć Alu :loveu: Trzymam kciukasy za urlopik, uda się, musi się udać :kciuki: I dużo, dużo zdrówka dla Ozzulka :loveu: :kciuki: Hihi :D To samo chciałam napisać :razz:[FONT=Arial]Ozzy już po spacerku zaczął jeść i pić więc myślęze idzie ku lepszemu ...dostał też Taninal ...na sranko:oops: Ozzulek dziękuje ci za zainteresowanie i troskę:loveu: A urlopik ...będę walczyć:diabloti: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='madzia i medor']Hi hi, rozkoszne zdjęcia:diabloti::diabloti:[FONT=Arial]:razz:zrobie ci takie ...chcesz:eviltong:[/FONT] [quote name='Maga100']Witaj Alicjo Z Nerwem :razz: [FONT=Arial];)witaj Magdo :eviltong: bez nerwa[/FONT] Quote
beria Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] A urlopik ...będę walczyć:diabloti: [/FONT] Walcz Alu, a jak będzie trzeba psa bojowego użyj :diabloti: Może z rozpędu i dla mnie jakiś dłuższy załatwisz :razz: Trzymam kciuki ;) Quote
Vectra Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 walcz mamuśka walcz , nie daj się jakieś tam dyrekcji Quote
dbsst Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:p...śpiący Ozzy...[/FONT] bombastic :loveu: :loveu: :loveu: sie bym potulała ale nie do wystajacego sera :mad: a do mordulca Ozzulca :loveu: Quote
Recommended Posts