Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:pposłałam ...pojechała zadowolona i pełna satysfakcji;)...ale wyłożyłam mamusi wykładzik o wyższości świąt wielkanocnych nad świetami bożego narodzenia ...czy jakoś tak:diabloti:...i teraz poszło już na prosta ...mam nadzieje ze mamusi droga się naprostowała:razz:, bo byłam miła grzeczna i spokojna , uczunna , gościnna i koffana córeczka:loveu:ale powiedziałam też ze nie lubie jak sobie wmawia coś co nie ma miejsca ...opowiedziałam to i owo ;)i było już oki
Jak bedzie działać to i ja wrócę nocką:razz:...bo coś sie dogo krzaczy:cool3:

[/FONT]

:roll::roll::roll::siara::siara::siara:

[quote name='Maga100']dałam jej piwo i kiełbasę :diabloti:

[FONT=Arial]no patrz... jak wypomina :shake::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Anka12']
[FONT=Arial]a mówiłam że ja mam miniaturke...:placz::placz::placz:[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']:roll::roll::roll::siara::siara::siara:[FONT=Arial]....co świstasz....podaj nutki;)[/FONT]

[FONT=Arial]no patrz... jak wypomina :shake::evil_lol:...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:już napisałam ,że nas obsługiwał Artur:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]a mówiłam że ja mam miniaturke...:placz::placz::placz:[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no masz ...masz ...przeca Ci wierzymy
Nasz Klocek;) ...to MINIATURKA:loveu::loveu::loveu:
[/FONT]

Posted

To teraz macie opis do tego zdjęcia

<FONT face="Courier New">*Herkules - najwiekszy pies na swiecie, wg ksiegi rekordow guinessa.*
Herukules ostatnio zostal wyrozniony jako najwiekszy na swiecie pies wg ksiegi rekordow guinessa. herkules jest mastiffem angielskim, ktory ma 38 cali w szyi i wazy

Posted

<FONT face=Arial>Herkules - najwiekszy pies na swiecie, wg ksiegi rekordow guinessa.
Herukules ostatnio zostal wyrozniony jako najwiekszy na swiecie pies wg ksiegi rekordow guinessa. herkules jest mastiffem angielskim, ktory ma 38 cali w szyi i wazy

Posted

[quote name='madzia i medor']Takiego pieseczka mogłabym mieć:loveu::loveu:
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przyjechałabyś z nim do TYCH:eviltong:[/FONT]

Posted

.............jejku doszłam i do Ciebie
AlicjoR............foty widziałam..............Ozzi miodzio chłopak- cud- miód:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Anka12']To teraz macie opis do tego zdjęcia

<FONT face="Courier New">*Herkules - najwiekszy pies na swiecie, wg ksiegi rekordow guinessa.*

[quote name='Anka12']<FONT face=Arial>Herkules - najwiekszy pies na swiecie, wg ksiegi rekordow guinessa.

[FONT=Arial]no i qrde.. ile waży???

masakra... powaga?? ten pies jest autentyczny?? byłam przekonana że to fotomontaż!!! ile to jest 38 cali ?? :oops::roll:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]no i qrde.. ile waży???

masakra... powaga?? ten pies jest autentyczny?? byłam przekonana że to fotomontaż!!! ile to jest 38 cali ?? :oops::roll:
[/FONT][FONT=Arial]38 cali to coś około metra[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]ALA!!!!! ktos ci zapierdasił ogniki :diabloti: [/FONT]

ahahahaha Ala to taka gaduła ze za 2 dni bedzie miala tyle samo ognikow co wczesniej :grin:

Posted

[quote name='evaxon']ahahahaha Ala to taka gaduła ze za 2 dni bedzie miala tyle samo ognikow co wczesniej :grin:[FONT=Arial]:cool1:siem zamkłam w sobie :evil_lol:;)[/FONT]

Posted

[quote name='aga1215']Aluś co tam w Rybniku?[FONT=Arial];)narazie jeszcze wszyscy żyją:evil_lol:[/FONT]

[quote name='dbsst'][FONT=Georgia]hello sis dzis mało mówie[/FONT] bo tak[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:oć utulkam , byłam u cia i czytałam[/FONT]

[quote name='PIKA']się nie zamykaj :evil_lol:
Tylko sprawdź, czy po napisanieu posta w Foto-Blogu ilośc postów Ci przybywa :cool3:[FONT=Arial]:cool1:tylko ,że ja nie tylko w Fotoblogach się wypisywałam ...[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)narazie jeszcze wszyscy żyją:evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:oć utulkam , byłam u cia i czytałam[/FONT]

[FONT=Arial]:cool1:tylko ,że ja nie tylko w Fotoblogach się wypisywałam ...[/FONT]

oj,to dobrze

Posted

[quote name='dbsst'][FONT=Arial Black]o tak tulkaj mi czytaj moge u cie zamieszkac ??[/FONT][FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu:możesz ...możesz ...już po Cię wychodze na dworzec:p[/FONT]

[quote name='aga1215']oj,to dobrze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

WitAnkO Alu :D :cool3::cool3:

NareszCie ZroBIłO sie TroszKE chłodniej:cool3:

A Was jeszcze SłoNEczKo nie przegrzało??:lol::lol:

GłoDna jestem:diabloti: Alu co Serwujesz dobreGo na Kolacje??:P :razz::razz:

Posted

[quote name='dbsst'][FONT=Arial Black]u mnie tylko stoi................................może wycieli goopoty ktore gadasz i zostało tylko tyle postow własciwych hahahaahaa[/FONT][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi bedzie ze masz racje:eviltong:[/FONT]

[quote name='PIKA']No to dlatego masz te swoje ponad 5 tyś postów :evil_lol:[FONT=Arial]:crazyeye:o nie mów że ja tyle mądrych postów napisałam:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='aga1215']już nie ma [FONT=Arial]:razz:hmmmm Aguś , czy to banan[/FONT]

[quote name='emdziolek']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

WitAnkO Alu :D :cool3::cool3:

NareszCie ZroBIłO sie TroszKE chłodniej:cool3:

A Was jeszcze SłoNEczKo nie przegrzało??:lol::lol:

GłoDna jestem:diabloti: Alu co Serwujesz dobreGo na Kolacje??:P :razz::razz:[FONT=Arial];)witanko ....dziś pizza z salami i pieczarkami:p[/FONT]