Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dealer']ja nie chce na ziemie...idz precz:diabloti:

a uspokoisz się? :diabloti:
wtedy przemyślę dogłębnie twoją propozycję :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']a uspokoisz się? :diabloti:
wtedy przemyślę dogłębnie twoją propozycję :diabloti:

ale...dlaczegooooo...dlaczego mnie nie kochasz? wszyscy mnie kochaja a ty ?..niedobra jestes:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ja sie nie odkopie...ja sobie bujam w obloczkach.. a Maga chce mnie z nich stracic..pewnie sama chce sobie usiac na chmurce:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona cię widłami :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona cię widłami :diabloti:[/FONT]

Maga jest zla...to diabel w ludzkiej skorze....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']ja sie nie odkopie...ja sobie bujam w obloczkach.. a Maga chce mnie z nich stracic..pewnie sama chce sobie usiac na chmurce:diabloti:

Maga ma już tą chmurkę przez zasiedzenie :roll:

[quote name='dealer']ale...dlaczegooooo...dlaczego mnie nie kochasz? wszyscy mnie kochaja a ty ?..niedobra jestes:diabloti:

nigdy nie szłam za stadem :diabloti:

[quote name='dealer']Maga jest zla...to diabel w ludzkiej skorze....:diabloti:

Alicja potwierdzi, ze to nieprawda jest :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']Maga ma już tą chmurkę przez zasiedzenie :roll:

nigdy nie szłam za stadem :diabloti:

Alicja potwierdzi, ze to nieprawda jest :diabloti: [FONT=Arial]:diabloti:tak tak ...to nieprawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='dealer']A co jej zrobilas???:crazyeye: :diabloti::razz:

[quote name='Aga K']Witam :lol:[FONT=Arial]witam[/FONT]

[quote name='Maga100']dałam jej piwo i kiełbasę :diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Artur dał:eviltong:[/FONT]

[quote name='aga1215']Chciałam się przywitać ale mi zjadło posta .........[FONT=Arial]:multi:witaj[/FONT]

[quote name='dealer']melduje sie na posterunku:multi: :multi: :multi:[FONT=Arial];)meldunek przyjęty:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']helloł :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:[FONT=Arial]:multi:hellołłłłłłłłłłłłłłł[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Witam siem z rana mła prawie Magdaleno z tamTych:loveu::loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witam i z Tych i z tamTych:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

Posted

Cześ Matulu :loveu: :loveu: :loveu:
Dostałas maila od mła????
Przepraszam że tak długo mnie tu nie było ale miałam dużo pracy:-( :-( :-(
Ale to już mineło już od początku tygodnia wszystko powoli wraca do normy (kawa papieros i dogo przez 8 godzinów):cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100']nie da rady :shake: na tej maszynie nie dosięgam nóżkami do podłoża :placz:

było stac w dwóch kkolejkach??? po rozum i po wzrost???? a Ty sie ustawilas tylko w jednej...to teraz masz....za krótkie nozki.... :diabloti:

[quote name='Maga100']dałam jej piwo i kiełbasę :diabloti:

no to jest juz czysta forma łapówkarstwa i przekupstwa w jednym:cool3: .....:diabloti:

Posted

[quote name='Anka12']Cześ Matulu :loveu: :loveu: :loveu:
Dostałas maila od mła????
Przepraszam że tak długo mnie tu nie było ale miałam dużo pracy:-( :-( :-(
Ale to już mineło już od początku tygodnia wszystko powoli wraca do normy (kawa papieros i dogo przez 8 godzinów):cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[FONT=Arial]:razz:dzisiaj mailik...to lece na pocztę .....witaj w domku;):loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Anka12']
[FONT=Arial]:pa to Kuba mi pokazaywał ...myślałam że do niego ktoś posłał:evil_lol:[/FONT]
[quote name='Vectra']witaj mamusiu :diabloti:[FONT=Arial]:eviltong:witaj córuś[/FONT]

Posted

Melduje że to JA WYSŁAŁAM CI HERKULESA i że to był ostatni mail jaki do Cię wysłałam ja się produkuje i co WSZYSTKO TO ZASŁUGA KUBY zabieram swoje zabawki i ide do innej piaskownicy:obrazic: :obrazic: :obrazic:

Posted

[quote name='Anka12']Melduje że to JA WYSŁAŁAM CI HERKULESA i że to był ostatni mail jaki do Cię wysłałam ja się produkuje i co WSZYSTKO TO ZASŁUGA KUBY zabieram swoje zabawki i ide do innej piaskownicy:obrazic: :obrazic: :obrazic:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pośle ci potem osobistego mailika;)adresa[/FONT]