Maga100 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dealer']ja nie chce na ziemie...idz precz:diabloti: a uspokoisz się? :diabloti: wtedy przemyślę dogłębnie twoją propozycję :diabloti: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Maga100']a uspokoisz się? :diabloti: wtedy przemyślę dogłębnie twoją propozycję :diabloti: ale...dlaczegooooo...dlaczego mnie nie kochasz? wszyscy mnie kochaja a ty ?..niedobra jestes:diabloti: Quote
Alicja Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 [quote name='dealer']ja sie nie odkopie...ja sobie bujam w obloczkach.. a Maga chce mnie z nich stracic..pewnie sama chce sobie usiac na chmurce:diabloti:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona cię widłami :diabloti:[/FONT] Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ona cię widłami :diabloti:[/FONT] Maga jest zla...to diabel w ludzkiej skorze....:diabloti: Quote
Maga100 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dealer']ja sie nie odkopie...ja sobie bujam w obloczkach.. a Maga chce mnie z nich stracic..pewnie sama chce sobie usiac na chmurce:diabloti: Maga ma już tą chmurkę przez zasiedzenie :roll: [quote name='dealer']ale...dlaczegooooo...dlaczego mnie nie kochasz? wszyscy mnie kochaja a ty ?..niedobra jestes:diabloti: nigdy nie szłam za stadem :diabloti: [quote name='dealer']Maga jest zla...to diabel w ludzkiej skorze....:diabloti: Alicja potwierdzi, ze to nieprawda jest :diabloti: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='Maga100'] Alicja potwierdzi, ze to nieprawda jest :diabloti: A co jej zrobilas???:crazyeye: :diabloti: Quote
agbar Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jako ze juz nas zaraz opuszczasz Alu to ja ci dobranoc mowie.... do juterka:p Quote
Maga100 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 [quote name='dealer']A co jej zrobilas???:crazyeye: :diabloti: dałam jej piwo i kiełbasę :diabloti: Quote
aga1215 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Chciałam się przywitać ale mi zjadło posta ......... Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 melduje sie na posterunku:multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Witam siem z rana mła prawie Magdaleno z tamTych:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Maga100']Maga ma już tą chmurkę przez zasiedzenie :roll: nigdy nie szłam za stadem :diabloti: Alicja potwierdzi, ze to nieprawda jest :diabloti: [FONT=Arial]:diabloti:tak tak ...to nieprawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [quote name='dealer']A co jej zrobilas???:crazyeye: :diabloti::razz: [quote name='Aga K']Witam :lol:[FONT=Arial]witam[/FONT] [quote name='Maga100']dałam jej piwo i kiełbasę :diabloti: [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Artur dał:eviltong:[/FONT] [quote name='aga1215']Chciałam się przywitać ale mi zjadło posta .........[FONT=Arial]:multi:witaj[/FONT] [quote name='dealer']melduje sie na posterunku:multi: :multi: :multi:[FONT=Arial];)meldunek przyjęty:loveu:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='evaxon']helloł :cool3: :cool3: :cool3: :cool3:[FONT=Arial]:multi:hellołłłłłłłłłłłłłłł[/FONT] [quote name='madzia i medor']Witam siem z rana mła prawie Magdaleno z tamTych:loveu::loveu:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:witam i z Tych i z tamTych:loveu::loveu::loveu:[/FONT] Quote
Anja33 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Cześ Matulu :loveu: :loveu: :loveu: Dostałas maila od mła???? Przepraszam że tak długo mnie tu nie było ale miałam dużo pracy:-( :-( :-( Ale to już mineło już od początku tygodnia wszystko powoli wraca do normy (kawa papieros i dogo przez 8 godzinów):cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Maga100']nie da rady :shake: na tej maszynie nie dosięgam nóżkami do podłoża :placz: było stac w dwóch kkolejkach??? po rozum i po wzrost???? a Ty sie ustawilas tylko w jednej...to teraz masz....za krótkie nozki.... :diabloti: [quote name='Maga100']dałam jej piwo i kiełbasę :diabloti: no to jest juz czysta forma łapówkarstwa i przekupstwa w jednym:cool3: .....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Anka12']Cześ Matulu :loveu: :loveu: :loveu: Dostałas maila od mła???? Przepraszam że tak długo mnie tu nie było ale miałam dużo pracy:-( :-( :-( Ale to już mineło już od początku tygodnia wszystko powoli wraca do normy (kawa papieros i dogo przez 8 godzinów):cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [FONT=Arial]:razz:dzisiaj mailik...to lece na pocztę .....witaj w domku;):loveu:[/FONT] Quote
Anja33 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Mateńko mailika Ci wysyłałam w zeszłym tygodniu z bardzo małym pieskiem prawie wielkości kunia o takie ooooooooooo http://images12.fotosik.pl/81/7930a9b0672d3870med.jpg Quote
Anja33 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='Anka12']Mateńko mailika Ci wysyłałam w zeszłym tygodniu z bardzo małym pieskiem prawie wielkości kunia o takie ooooooooooo http://images12.fotosik.pl/81/7930a9b0672d3870med.jpg Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Anka12'] [FONT=Arial]:pa to Kuba mi pokazaywał ...myślałam że do niego ktoś posłał:evil_lol:[/FONT] [quote name='Vectra']witaj mamusiu :diabloti:[FONT=Arial]:eviltong:witaj córuś[/FONT] Quote
Anja33 Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Melduje że to JA WYSŁAŁAM CI HERKULESA i że to był ostatni mail jaki do Cię wysłałam ja się produkuje i co WSZYSTKO TO ZASŁUGA KUBY zabieram swoje zabawki i ide do innej piaskownicy:obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Alicja Posted June 13, 2007 Author Posted June 13, 2007 [quote name='Anka12']Melduje że to JA WYSŁAŁAM CI HERKULESA i że to był ostatni mail jaki do Cię wysłałam ja się produkuje i co WSZYSTKO TO ZASŁUGA KUBY zabieram swoje zabawki i ide do innej piaskownicy:obrazic: :obrazic: :obrazic:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pośle ci potem osobistego mailika;)adresa[/FONT] Quote
Recommended Posts