Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='beria']I słusznie - utop :razz: Moja Klaudia miała robić grilla dla swoich zanjomych w piątek. Powiedziałam - tak :cool1: Teraz przesunęła na sobotę :angryy: W sobote miał być grill dla moich znajomych :angryy: Utopię :mad: Albo wypcham :diabloti:
oddaj do przytułku :diabloti:

Posted

dealer napisał(a):
przygarnij dziecko Ewuniu:diabloti: :diabloti: :diabloti:

żegnam panienke :diabloti:

beria napisał(a):
Zachodzi ryzyko że wróci :diabloti: Lepiej wypchać :diabloti:

o tu masz racje , wyślij na antarktyde śnieg odgarniać , kup bilet w jedną stronę :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aha.. i dodam jeszcze że ... ale jaja... kaczogród zawitał nawet na dogo :shake: wyjeżdżam z tej polski- natentychmiast JUTRO:p[/FONT]

ja z Toba..............coraz więcej absurdów w tym kraju
aż wstyd........dobrze że mam portki:diabloti:

Witaj Aluńka!!!!!!!
piekny dzionek mamy i ful robociszki....
..........:cool1::diabloti:
poobejrzałam sobie foty Ozzulowatego....piekny Ci on................
trzym sie............:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='beria']Idę spać, marząc o Anarktydzie i ogórku :diabloti:

[quote name='Imbir1']Boshhhh, co tutaj się dzieje:crazyeye::crazyeye::cool3:

Witaj odchudzona.... z postów Alu:multi:

[quote name='BeaC']ja z Toba..............coraz więcej absurdów w tym kraju
aż wstyd........dobrze że mam portki:diabloti:

Witaj Aluńka!!!!!!!
piekny dzionek mamy i ful robociszki....
..........:cool1::diabloti:
poobejrzałam sobie foty Ozzulowatego....piekny Ci on................
trzym sie............:multi::multi::multi:
:p[FONT=Arial]Ozzy dziękuje za zachwyty[/FONT]

[FONT=Arial]Nie patrząc wstecz ...witam wszystkich w ten piękny poranek.
Trzymajta kciukasy co by mi dziś pani dyrektor nie zwiała na jakieś pilne narady do kuratorium ...bo na mus załatwić to co mnie wczoraj dobiło :diabloti:.obiecałam sobie ze dam sobie odpocząć po tylu latach i muszę dopiąć swego.
Na dodatek pan Ozzulek od wtorku pozwala sobie na rewolucję jelitowo -żołądkową ...:angryy:..jadł to co zawsze , więc nie po jedzonku ...dobra dość narzekania ...idziemy do przodu ..sraczka minie:razz:
[/FONT]

Posted

[quote name='agabass']dobra dobra widziałam tylko tyle tu gadacie, że czasem ciężko sie dogrzebać:lol: Ozz jak zawsze cudo
[FONT=Arial]:pdzielna z ciebie dziewczynka;)[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial]Ozzy dziękuje za zachwyty[/FONT]

[FONT=Arial]Nie patrząc wstecz ...witam wszystkich w ten piękny poranek.
Trzymajta kciukasy co by mi dziś pani dyrektor nie zwiała na jakieś pilne narady do kuratorium ...bo na mus załatwić to co mnie wczoraj dobiło :diabloti:.obiecałam sobie ze dam sobie odpocząć po tylu latach i muszę dopiąć swego.
Na dodatek pan Ozzulek od wtorku pozwala sobie na rewolucję jelitowo -żołądkową ...:angryy:..jadł to co zawsze , więc nie po jedzonku ...dobra dość narzekania ...idziemy do przodu ..sraczka minie:razz:
[/FONT]

[FONT=Arial]
pogoń bieguneczke... niech nie męczy mi ozzulca...
JA WIEM!!! :multi::multi: struł sie chłoptaś tym ślimtaniem zakazanych ryjoków :diabloti:
[/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'];)[FONT=Arial]na wsteczu jest 100000000 fotek Ozzulka:multi:[/FONT]
[FONT=Arial]
ale post wcześniej każesz nie patrzeć wstecz :roll: dawaj fotki bo jak nie to.. w zęby :olympic:
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]
pogoń bieguneczke... niech nie męczy mi ozzulca...
JA WIEM!!! :multi::multi: struł sie chłoptaś tym ślimtaniem zakazanych ryjoków :diabloti:
:mad:o masz .....tyle sie nalizał i amba ...
pogonimy bieguneczke i będzie git;)
[/FONT]

[FONT=Arial]
ale post wcześniej każesz nie patrzeć wstecz :roll: dawaj fotki bo jak nie to.. w zęby :olympic:
[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:o masz ...biją z samego ranka....
fotki dam ...jak wrócę z pracy:placz::placz::placz:
trzymajta kciukaski;)
[/FONT]

Posted

dzien dobry:p Alu sie nie nerwuj..my tu calym stadem bedziemy z toba myslami...a ja sie pani dyrektorowa postawi.....to my ja znajdziemy:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry:p Alu sie nie nerwuj..my tu calym stadem bedziemy z toba myslami...a ja sie pani dyrektorowa postawi.....to my ja znajdziemy:diabloti:[FONT=Arial]:razz:oj wiesz jak mam nerwa...za 20 minut wychodzę :placz::placz::placz:...normalnie mam boja ...ale ide walczyć o swoje:mad:

dam wam adres i nr komórczaka tej pani:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:oj wiesz jak mam nerwa...za 20 minut wychodzę :placz::placz::placz:...normalnie mam boja ...ale ide walczyć o swoje:mad:[/FONT]

[FONT=Arial]dam wam adres i nr komórczaka tej pani:eviltong:[/FONT]

dawa! zadzwonie do niej i moim basem cudnym zycze jej milego dnia....:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dawa! zadzwonie do niej i moim basem cudnym zycze jej milego dnia....:diabloti:[FONT=Arial]i powiesz jej to ja Dilerka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

właśnie dostałam eska że pani Dyr. nie ma dziś w pracy:placz::placz::placz:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]i powiesz jej to ja Dilerka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Arial]właśnie dostałam eska że pani Dyr. nie ma dziś w pracy:placz::placz::placz:[/FONT]

czyli trzeba ja znalezsc i doprowadzic przed twe oblicze.....:razz:

Posted

Vectra napisał(a):
pozdrowienia dla pani dyrektor :mad:

witaj mamuśka:) :buzi:

oooo moja mamunia wstanieta jest:loveu:
halo babciu Alu:loveu: :diabloti:

Posted

[FONT=Arial]Alu nie zazdraszczam nerwówy... i jak ja sie jutro dowiem czy dyrka zmiękła?? choliera?? podam ci nasz numer w UK..:cool3: bo nie wiem na ile bede sobie mogła pozwolić z okupowaniem tam kompika :shake: czymam kciuki [/FONT]