Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [quote name='beria']I słusznie - utop :razz: Moja Klaudia miała robić grilla dla swoich zanjomych w piątek. Powiedziałam - tak :cool1: Teraz przesunęła na sobotę :angryy: W sobote miał być grill dla moich znajomych :angryy: Utopię :mad: Albo wypcham :diabloti: oddaj do przytułku :diabloti: Quote
agbar Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):oddaj do przytułku :diabloti: przygarnij dziecko Ewuniu:diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
beria Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Vectra napisał(a):oddaj do przytułku :diabloti: Zachodzi ryzyko że wróci :diabloti: Lepiej wypchać :diabloti: Quote
Vectra Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 dealer napisał(a):przygarnij dziecko Ewuniu:diabloti: :diabloti: :diabloti: żegnam panienke :diabloti: beria napisał(a):Zachodzi ryzyko że wróci :diabloti: Lepiej wypchać :diabloti: o tu masz racje , wyślij na antarktyde śnieg odgarniać , kup bilet w jedną stronę :diabloti: Quote
beria Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Idę spać, marząc o Anarktydzie i ogórku :diabloti: Quote
Imbirka Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Boshhhh, co tutaj się dzieje:crazyeye::crazyeye::cool3: Witaj odchudzona.... z postów Alu:multi: Quote
BeaC Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aha.. i dodam jeszcze że ... ale jaja... kaczogród zawitał nawet na dogo :shake: wyjeżdżam z tej polski- natentychmiast JUTRO:p[/FONT] ja z Toba..............coraz więcej absurdów w tym kraju aż wstyd........dobrze że mam portki:diabloti: Witaj Aluńka!!!!!!! piekny dzionek mamy i ful robociszki..............:cool1::diabloti: poobejrzałam sobie foty Ozzulowatego....piekny Ci on................ trzym sie............:multi::multi::multi: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='beria']Idę spać, marząc o Anarktydzie i ogórku :diabloti: [quote name='Imbir1']Boshhhh, co tutaj się dzieje:crazyeye::crazyeye::cool3: Witaj odchudzona.... z postów Alu:multi: [quote name='BeaC']ja z Toba..............coraz więcej absurdów w tym kraju aż wstyd........dobrze że mam portki:diabloti: Witaj Aluńka!!!!!!! piekny dzionek mamy i ful robociszki..............:cool1::diabloti: poobejrzałam sobie foty Ozzulowatego....piekny Ci on................ trzym sie............:multi::multi::multi::p[FONT=Arial]Ozzy dziękuje za zachwyty[/FONT] [FONT=Arial]Nie patrząc wstecz ...witam wszystkich w ten piękny poranek. Trzymajta kciukasy co by mi dziś pani dyrektor nie zwiała na jakieś pilne narady do kuratorium ...bo na mus załatwić to co mnie wczoraj dobiło :diabloti:.obiecałam sobie ze dam sobie odpocząć po tylu latach i muszę dopiąć swego. Na dodatek pan Ozzulek od wtorku pozwala sobie na rewolucję jelitowo -żołądkową ...:angryy:..jadł to co zawsze , więc nie po jedzonku ...dobra dość narzekania ...idziemy do przodu ..sraczka minie:razz: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='agabass']a gdzie ten mój Ozz jajcarz się ukrył?;)[FONT=Arial]na wsteczu jest 100000000 fotek Ozzulka:multi:[/FONT] Quote
agabass Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dobra dobra widziałam tylko tyle tu gadacie, że czasem ciężko sie dogrzebać:lol: Ozz jak zawsze cudo Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='agabass']dobra dobra widziałam tylko tyle tu gadacie, że czasem ciężko sie dogrzebać:lol: Ozz jak zawsze cudo [FONT=Arial]:pdzielna z ciebie dziewczynka;)[/FONT] Quote
clockwork Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:p[FONT=Arial]Ozzy dziękuje za zachwyty[/FONT] [FONT=Arial]Nie patrząc wstecz ...witam wszystkich w ten piękny poranek. Trzymajta kciukasy co by mi dziś pani dyrektor nie zwiała na jakieś pilne narady do kuratorium ...bo na mus załatwić to co mnie wczoraj dobiło :diabloti:.obiecałam sobie ze dam sobie odpocząć po tylu latach i muszę dopiąć swego. Na dodatek pan Ozzulek od wtorku pozwala sobie na rewolucję jelitowo -żołądkową ...:angryy:..jadł to co zawsze , więc nie po jedzonku ...dobra dość narzekania ...idziemy do przodu ..sraczka minie:razz: [/FONT] [FONT=Arial] pogoń bieguneczke... niech nie męczy mi ozzulca... JA WIEM!!! :multi::multi: struł sie chłoptaś tym ślimtaniem zakazanych ryjoków :diabloti:[/FONT] [quote name='Alicjarydzewska'];)[FONT=Arial]na wsteczu jest 100000000 fotek Ozzulka:multi:[/FONT] [FONT=Arial] ale post wcześniej każesz nie patrzeć wstecz :roll: dawaj fotki bo jak nie to.. w zęby :olympic:[/FONT] Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial] pogoń bieguneczke... niech nie męczy mi ozzulca... JA WIEM!!! :multi::multi: struł sie chłoptaś tym ślimtaniem zakazanych ryjoków :diabloti: :mad:o masz .....tyle sie nalizał i amba ... pogonimy bieguneczke i będzie git;) [/FONT] [FONT=Arial] ale post wcześniej każesz nie patrzeć wstecz :roll: dawaj fotki bo jak nie to.. w zęby :olympic:[/FONT][FONT=Arial]:diabloti:o masz ...biją z samego ranka.... fotki dam ...jak wrócę z pracy:placz::placz::placz: trzymajta kciukaski;) [/FONT] Quote
agbar Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 dzien dobry:p Alu sie nie nerwuj..my tu calym stadem bedziemy z toba myslami...a ja sie pani dyrektorowa postawi.....to my ja znajdziemy:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:Aguniu ...racz poczytać...[/FONT] http://pl.wikipedia.org/wiki/Cal nie zrozumialysmy sie .....powiedzialam ze ciut duzo - bo duzy piesek...w tym sensie , nie w yum ze negowalam wiarygodnosc wyliczen kochana Alu......:loveu: buzki.... Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:p Alu sie nie nerwuj..my tu calym stadem bedziemy z toba myslami...a ja sie pani dyrektorowa postawi.....to my ja znajdziemy:diabloti:[FONT=Arial]:razz:oj wiesz jak mam nerwa...za 20 minut wychodzę :placz::placz::placz:...normalnie mam boja ...ale ide walczyć o swoje:mad: dam wam adres i nr komórczaka tej pani:eviltong: [/FONT] Quote
agbar Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:razz:oj wiesz jak mam nerwa...za 20 minut wychodzę :placz::placz::placz:...normalnie mam boja ...ale ide walczyć o swoje:mad:[/FONT] [FONT=Arial]dam wam adres i nr komórczaka tej pani:eviltong:[/FONT] dawa! zadzwonie do niej i moim basem cudnym zycze jej milego dnia....:diabloti: Quote
Alicja Posted June 14, 2007 Author Posted June 14, 2007 [quote name='dealer']dawa! zadzwonie do niej i moim basem cudnym zycze jej milego dnia....:diabloti:[FONT=Arial]i powiesz jej to ja Dilerka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: właśnie dostałam eska że pani Dyr. nie ma dziś w pracy:placz::placz::placz: [/FONT] Quote
agbar Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]i powiesz jej to ja Dilerka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT] [FONT=Arial]właśnie dostałam eska że pani Dyr. nie ma dziś w pracy:placz::placz::placz:[/FONT] czyli trzeba ja znalezsc i doprowadzic przed twe oblicze.....:razz: Quote
Medorowa Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Witaj Alu próbująca dorwać panią dyrektor:razz: Quote
Vectra Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 pozdrowienia dla pani dyrektor :mad: witaj mamuśka:) :buzi: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 czesc Aluniu...... milego dnia i nie ogladaj sie za siebie....dzis jest nowy , piekny dzionek:loveu: Quote
agbar Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Vectra napisał(a):pozdrowienia dla pani dyrektor :mad: witaj mamuśka:) :buzi: oooo moja mamunia wstanieta jest:loveu: halo babciu Alu:loveu: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 [FONT=Arial]Alu nie zazdraszczam nerwówy... i jak ja sie jutro dowiem czy dyrka zmiękła?? choliera?? podam ci nasz numer w UK..:cool3: bo nie wiem na ile bede sobie mogła pozwolić z okupowaniem tam kompika :shake: czymam kciuki [/FONT] Quote
Recommended Posts