clockwork Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj mla biedna Pysiu:razz:[/FONT] :razz:[FONT=Arial]...no ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:... czy te Angliki tylko śpia i piją piff:razz:...w nocy przecie sie przy kompku siedzi:eviltong: [/FONT] ale computra maja w swoim roomie:diabloti: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='clockwork']ale computra maja w swoim roomie:diabloti:[FONT=Arial]:angryy:buuuu... zabraj im...:razz: kurde zaczynasz mówić w jakimś dziwnym języku ...;) [/FONT] Quote
agbar Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra'] o! nareszcie jakies konkrety....:cool1: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra'][FONT=Arial];)czyżbyś ziewała:razz:[/FONT] Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Vectra'] ale masz fajny pomponik:diabloti: Aluuś:siara: a kiedy beda foty:diabloti: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 [quote name='evaxon']ale masz fajny pomponik:diabloti: Aluuś:siara: a kiedy beda foty:diabloti: :evil_lol:[FONT=Arial]hmmmm...zamęczasz mła.... będą ...kiedyś tam...;) DOBRANOC ...KWM:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
e.v.a Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]hmmmm...zamęczasz mła....[/FONT] [FONT=Arial]będą ...kiedyś tam...;)[/FONT] [FONT=Arial]DOBRANOC ...KWM:loveu::loveu::loveu:[/FONT] bo nie chce mi sie czytac tego wszytskiego:diabloti: to bym sobie cos ogladneła:roll: bobranoc:p Quote
Vectra Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]hmmmm...zamęczasz mła.... będą ...kiedyś tam...;) DOBRANOC ...KWM:loveu::loveu::loveu: [/FONT] dogobranoc :loveu: :loveu: Quote
Patka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 a ja powiem dzień dobry Alu ale taki naprawdę dobry :cool3: Quote
sota36 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witaj Alus - no myslalam, ze macie wiecej szczescia! A co widze? Tez ogolone jestescie!!! Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:angryy:buuuu... zabraj im...:razz: kurde zaczynasz mówić w jakimś dziwnym języku ...;) [/FONT] jezyk tubylcow... wiesz.. bo u nas w Englandzie...... :evil_lol: idem zara do sklepu- niebawem sie zamelduje- chata wolna!!! Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Patka']a ja powiem dzień dobry Alu ale taki naprawdę dobry :cool3:[FONT=Arial];)dla Was też...[/FONT] [quote name='sota36']Witaj Alus - no myslalam, ze macie wiecej szczescia! A co widze? Tez ogolone jestescie!!![FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:łysole:eviltong:[/FONT] [quote name='clockwork']jezyk tubylcow... wiesz.. bo u nas w Englandzie...... :evil_lol: idem zara do sklepu- niebawem sie zamelduje- chata wolna!!![FONT=Arial];)zameldnij się ..pogadałbych;)....dziś kibluję przy kompku;)...ciężko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pracuję:eviltong:[/FONT] [quote name='evaxon']:hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]heyka:multi:[/FONT] Quote
Medorowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witaj gadatliwa ciociu Alu fon Magdolino:loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='madzia i medor']Witaj gadatliwa ciociu Alu fon Magdolino:loveu: [FONT=Arial]:oops:no masz ...ja taka cicha , małomówna .......:eviltong:...witaj...:loveu:[/FONT] Quote
dbsst Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='beria']Widziałam gdzie nabijasz :eviltong: Niedługo off się zrobi na całym dogo, bo każdy będzie chciał nadrobić, co stracił :evil_lol: heheheh zaoffujmy dogo hahaha kto pierwszy hahahha żart (dla tych co nie znają mego poczucia humoru) ;) [quote name='agnes1']Koffana Alu tu sie nie ma z czego śmiać:mad: to wszystko prawda i tylko prawda;) (chyba adwokat mi w głowie namącił:evil_lol: ) zerknij tylko ile ja mam postów :cool1: , no ile - wielkie 0 :crazyeye: mnie nie ma :shake: mogę se robić i pisać co chcę :multi: bo co mogą zrobić komuś kogo nie ma;):diabloti:. A tak poza tym to znasz Klockową to wiesz że inaczej być nie może:evil_lol: AGNES kocham Cie i Twoje 0 jesteś mistrzem hahahhaha padłam ze śmiechu zupełnie nie wiem czemu taka jakas goopia jestem :niewiem: hahahahha czesc sis :loveu: Quote
anetta Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Alaaa, heeloooo :lol: Agnes1 :o :lying: hahahahah.....przepraszam :oops: ale nie moglam sie powstrzymac :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='dbsst']heheheh zaoffujmy dogo hahaha kto pierwszy hahahha żart (dla tych co nie znają mego poczucia humoru) ;) AGNES kocham Cie i Twoje 0 jesteś mistrzem hahahhaha padłam ze śmiechu zupełnie nie wiem czemu taka jakas goopia jestem :niewiem: hahahahha czesc sis :loveu: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj u mla....SIS:loveu::loveu::loveu: Aga że małomówna jestes to wiedziałam:evil_lol:ale że AZ tak ...nadal nie potrafię uwierzyć ...teraz chyba rozumię dlaczego miałaś wątpliwości w Nasze 6,66godzinne milczenie:evil_lol::evil_lol: [/FONT] [quote name='anetta']Alaaa, heeloooo :lol: Agnes1 :o :lying: hahahahah.....przepraszam :oops: ale nie moglam sie powstrzymac :evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:hellołłłłłłłłłłł...........................[/FONT] Quote
agnes1 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='dbsst'] AGNES kocham Cie i Twoje 0 jesteś mistrzem hahahhaha padłam ze śmiechu zupełnie nie wiem czemu taka jakas goopia jestem :niewiem: hahahahha czesc sis :loveu: [quote name='anetta']Alaaa, heeloooo :lol: Agnes1 :o :lying: hahahahah.....przepraszam :oops: ale nie moglam sie powstrzymac :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj u mla....SIS:loveu::loveu::loveu: Aga że małomówna jestes to wiedziałam:evil_lol:ale że AZ tak ...nadal nie potrafię uwierzyć ...teraz chyba rozumię dlaczego miałaś wątpliwości w Nasze 6,66godzinne milczenie:evil_lol::evil_lol: [/FONT] [FONT=Arial]:multi::multi::multi:hellołłłłłłłłłłł...........................[/FONT] No i proszę :diabloti: Z powodu jednego maleńkiego okrąglutkiego 0 (zera):oops: stałam się osobą popularną:diabloti: widzicie jak niewiele trzeba żeby się wyróżniać z tłumu:evil_lol: i być zauważonym;) Pozdrawiam wszystkie łapki i ogniki;) Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='agnes1']No i proszę :diabloti: Z powodu jednego maleńkiego okrąglutkiego 0 (zera):oops: stałam się osobą popularną:diabloti: widzicie jak niewiele trzeba żeby się wyróżniać z tłumu:evil_lol: i być zauważonym;) Pozdrawiam wszystkie łapki i ogniki;) [FONT=Arial]:multi::multi::multi: witaj o WYRÓŻNIONA ;) [/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='dealer']witaj Alu:diabloti:[FONT=Arial]:obrazic:co za oschłe powitanie....ale będę miła dla Cię .....WITAJ...:calus:[/FONT] Quote
sota36 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 No tak "lysole" w koncu masz ASTMANA! Tos Lysol! Quote
Kate I Luka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Witaj Ciociu Alu po długiej przerwie spowodowanej siłami wyższymi :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: Quote
Recommended Posts