Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]oj mla biedna Pysiu:razz:[/FONT]

:razz:[FONT=Arial]...no ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...
czy te Angliki tylko śpia i piją piff:razz:...w nocy przecie sie przy kompku siedzi:eviltong:
[/FONT]

ale computra maja w swoim roomie:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']ale computra maja w swoim roomie:diabloti:[FONT=Arial]:angryy:buuuu...
zabraj im...:razz:
kurde zaczynasz mówić w jakimś dziwnym języku ...;)
[/FONT]

Posted

[quote name='evaxon']ale masz fajny pomponik:diabloti:

Aluuś:siara: a kiedy beda foty:diabloti: :evil_lol:[FONT=Arial]hmmmm...zamęczasz mła....
będą ...kiedyś tam...;)

DOBRANOC ...KWM:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]hmmmm...zamęczasz mła....[/FONT]
[FONT=Arial]będą ...kiedyś tam...;)[/FONT]

[FONT=Arial]DOBRANOC ...KWM:loveu::loveu::loveu:[/FONT]

bo nie chce mi sie czytac tego wszytskiego:diabloti:
to bym sobie cos ogladneła:roll:
bobranoc:p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]hmmmm...zamęczasz mła....
będą ...kiedyś tam...;)

DOBRANOC ...KWM:loveu::loveu::loveu:

[/FONT]

dogobranoc :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:angryy:buuuu...
zabraj im...:razz:
kurde zaczynasz mówić w jakimś dziwnym języku ...;)
[/FONT]

jezyk tubylcow... wiesz.. bo u nas w Englandzie......

:evil_lol:

idem zara do sklepu- niebawem sie zamelduje- chata wolna!!!

Posted

[quote name='Patka']a ja powiem dzień dobry Alu ale taki naprawdę dobry :cool3:[FONT=Arial];)dla Was też...[/FONT]

[quote name='sota36']Witaj Alus - no myslalam, ze macie wiecej szczescia! A co widze? Tez ogolone jestescie!!![FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:łysole:eviltong:[/FONT]

[quote name='clockwork']jezyk tubylcow... wiesz.. bo u nas w Englandzie......

:evil_lol:

idem zara do sklepu- niebawem sie zamelduje- chata wolna!!![FONT=Arial];)zameldnij się ..pogadałbych;)....dziś kibluję przy kompku;)...ciężko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pracuję:eviltong:[/FONT]

[quote name='evaxon']:hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]heyka:multi:[/FONT]

Posted

[quote name='madzia i medor']Witaj gadatliwa ciociu Alu fon Magdolino:loveu:
[FONT=Arial]:oops:no masz ...ja taka cicha , małomówna .......:eviltong:...witaj...:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='beria']Widziałam gdzie nabijasz :eviltong: Niedługo off się zrobi na całym dogo, bo każdy będzie chciał nadrobić, co stracił :evil_lol:

heheheh zaoffujmy dogo hahaha kto pierwszy hahahha

żart (dla tych co nie znają mego poczucia humoru) ;)

[quote name='agnes1']Koffana Alu tu sie nie ma z czego śmiać:mad: to wszystko prawda i tylko prawda;) (chyba adwokat mi w głowie namącił:evil_lol: ) zerknij tylko ile ja mam postów :cool1: , no ile - wielkie 0 :crazyeye: mnie nie ma :shake: mogę se robić i pisać co chcę :multi: bo co mogą zrobić komuś kogo nie ma;):diabloti:. A tak poza tym to znasz Klockową to wiesz że inaczej być nie może:evil_lol:

AGNES kocham Cie i Twoje 0 jesteś mistrzem hahahhaha padłam ze śmiechu zupełnie nie wiem czemu taka jakas goopia jestem :niewiem: hahahahha

czesc sis :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']heheheh zaoffujmy dogo hahaha kto pierwszy hahahha

żart (dla tych co nie znają mego poczucia humoru) ;)

AGNES kocham Cie i Twoje 0 jesteś mistrzem hahahhaha padłam ze śmiechu zupełnie nie wiem czemu taka jakas goopia jestem :niewiem: hahahahha

czesc sis :loveu: [FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj u mla....SIS:loveu::loveu::loveu:
Aga że małomówna jestes to wiedziałam:evil_lol:ale że AZ tak ...nadal nie potrafię uwierzyć ...teraz chyba rozumię dlaczego miałaś wątpliwości w Nasze 6,66godzinne milczenie:evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[quote name='anetta']Alaaa, heeloooo :lol:

Agnes1 :o :lying: hahahahah.....przepraszam :oops: ale nie moglam sie powstrzymac :evil_lol:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:hellołłłłłłłłłłł...........................[/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']

czesc sis :loveu:

[quote name='anetta']Alaaa, heeloooo :lol:

Agnes1 :o :lying: hahahahah.....przepraszam :oops: ale nie moglam sie powstrzymac :evil_lol:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj u mla....SIS:loveu::loveu::loveu:
Aga że małomówna jestes to wiedziałam:evil_lol:ale że AZ tak ...nadal nie potrafię uwierzyć ...teraz chyba rozumię dlaczego miałaś wątpliwości w Nasze 6,66godzinne milczenie:evil_lol::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Arial]:multi::multi::multi:hellołłłłłłłłłłł...........................[/FONT]

No i proszę :diabloti: Z powodu jednego maleńkiego okrąglutkiego 0 (zera):oops: stałam się osobą popularną:diabloti: widzicie jak niewiele trzeba żeby się wyróżniać z tłumu:evil_lol: i być zauważonym;) Pozdrawiam wszystkie łapki i ogniki;)

Posted

[quote name='agnes1']No i proszę :diabloti: Z powodu jednego maleńkiego okrąglutkiego 0 (zera):oops: stałam się osobą popularną:diabloti: widzicie jak niewiele trzeba żeby się wyróżniać z tłumu:evil_lol: i być zauważonym;) Pozdrawiam wszystkie łapki i ogniki;)
[FONT=Arial]:multi::multi::multi:
witaj o WYRÓŻNIONA ;)
[/FONT]