Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']lapy lapy cztary lapy.. a na lapach....itd:evil_lol:
jako wspolwlasciciel blogasa witam was wszystkich-poki ali nie ma

Alu.. wracaj bo niecierpliwie sie .. czekam na wiadomosc co tam dzis wyniklo z rozmowy... byl sparing??:olympic:

qrde.. ale burza!!!:crazyeye:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]sparingu nie było......[/FONT]
[FONT=Arial]ostateczną informację dostanę w przyszłym tygodniu:cool1:wcale mi to nie pasi ...no chybaze będzie to pozytywna wiadomość:razz:[/FONT]

[FONT=Arial]Witajta szczuplutkie dziewczyny...lato idzie trzeba dbać o linię:evil_lol:[/FONT]

no to mam dwa w jednym....a tez chcialam zapytac...
Alu to ja tez trzymam kciukaki za Ciebie.....:loveu:

Posted

[quote name='mmbbaj']Witaj walcząca Alu :lol:[FONT=Arial]witaj Gosiu[/FONT]

[quote name='dbsst']bombastic :loveu:
sie bym potulała ale nie do wystajacego sera :mad: a do mordulca Ozzulca :loveu:[FONT=Arial]jaki ser kochaniutka ...jaki ser[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Ale są dwie opcje:
-,,takie", czyli mojej cud - stópki:diabloti:
_ czy ,,takie", jak ktoś mi przed nocha pcha szwarzkopy:mdleje::evil_lol:[FONT=Arial]masz mieć ...to 1...a moze i to 2[/FONT]

[quote name='paula_z']Wyciągnę z czeluści tego, zapomnianego przez boga i ludzi, blogaska :evil_lol:

Dzień doberek :grins:[FONT=Arial]o mła dobra ...wyciągłaś nas z czeluści[/FONT]

[quote name='Imbir1']dzieńdoberek Ozzulki:multi: kurcze, ta nasza dogomania zrobiła się jak salon spa, schudłam od wczoraj o sporą ilość postów, kurde, ale laska się zrobiłam:diabloti:[FONT=Arial]fajnie idzie lato a nie trzeba się diecić...
aaa no cze Imbirkowa
[/FONT]

[quote name='evaxon']witanko:multi:
ja tez jestem chuda :|
i zabrali ognika;(
a nawet 4 ogniki ;([FONT=Arial]a mnie sie łapeczki podobają[/FONT]

[quote name='Pysia']Alu...Nie ma u Ciebie moich postów :crazyeye: Szukam i szukam :crazyeye: Znikły też u innych Czyżbym az takie durnoty pisała :evil_lol:[FONT=Arial]a pisałaś ty cosik wogóle ...może ci sie ino pozdowało[/FONT]

[quote name='emdziolek']:loveu:

DoBereK Alu:cool3:
Jak Tak Ozzulki??:evil_lol:

:lol:[FONT=Arial]Ozzulki z leksza zachorzałe[/FONT]

[quote name='madzia i medor']Witam odchudzona:multi::multi:[FONT=Arial]witaj szczuplaszku[/FONT]

[quote name='Vectra']Jak mi lekko i łapkowo :diabloti:[FONT=Arial]ale ci fajnie ...w błękicie[/FONT]

[quote name='clockwork']cze Al... to ja... Madzia z Milton Keynes:diabloti:[FONT=Arial]:multi:cze Madziu z Milton Keynes[/FONT]

[quote name='clockwork']matko... ja mialam 4000 postow na blogasach??:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale ze mnie gadula:shake:[FONT=Arial]...gaduła

odchudziłam emoty
[/FONT]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no to mam dwa w jednym....a tez chcialam zapytac...
Alu to ja tez trzymam kciukaki za Ciebie.....:loveu: [FONT=Arial]trzymaj trzymaj ..wsie kciukasy mile widziane;)[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']wita nastepna odchudzona:diabloti:[FONT=Arial]:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:witaj mła szczuplutka Dilereczko...[/FONT]

[quote name='aga1215']Witaj Alu po Kuracji Odchudzającej!
Wreszcie ktoś wynalazł skuteczną w 100% kurację :evil_lol:

a kciukasy oczywiście trzymam :kciuki: :buzi:

(zaraz zobaczę, czy mnie tysz poddano kuracji ;)
rety - AAAAAle schudłam :shock:[FONT=Arial]wow ale masz linię ...no no
kciukasy trzymaj
[/FONT]

[quote name='malawaszka']HA!!! i to Ci się nie udało bo ubyło mi ponad 40 tys :diabloti::diabloti::diabloti:[FONT=Arial]coś ty jeszcze taka grubaśna w te posty:evil_lol:[/FONT]

[quote name='zuzolandia']Witanko i pozdrawianko;-) .WY to jestescie odchudzone;-) a ze mnie anorektyczke zrobili ;-) ehheehehehe ....chyba siem pochlastam ;-)
Mizianko dla Ozzulinskiego ;-) .....niech trzyma forme;-) hehehe
[FONT=Arial]sie nie chlastaj szczupłym lepiej[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']no bo ja jestem taka grubokoścista i gruboskórna :diabloti:[FONT=Arial]o masz.....a ja widziałam cię ostatnio w świecie realnym i było oki;)[/FONT]

[quote name='dealer']

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

[FONT=Arial]wow widzę ze ćwiczysz ostro:evil_lol::evil_lol::evil_lol:machanie jęzorem:eviltong:[/FONT]

Posted

Hugo-Kochaś napisał(a):
Idziesz już???bo się mi adwokat zetnie:evil_lol: :evil_lol:

adwokacik... mniam.... ja tez tu przemycilam... czekoladowego z Czech :diabloti:
pijecie juz?? czekajcie... naleje se i posiedzechocby z wami.... no to chlup:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]sparingu nie było......
ostateczną informację dostanę w przyszłym tygodniu:cool1:wcale mi to nie pasi ...no chybaze będzie to pozytywna wiadomość:razz:

Witajta szczuplutkie dziewczyny...lato idzie trzeba dbać o linię:evil_lol:
[/FONT]

Tydzień niepewności, ale odpowiedź musi być pozytywna :kciuki:

Witaj chudzinko :p

Posted

[quote name='clockwork']adwokacik... mniam.... ja tez tu przemycilam... czekoladowego z Czech :diabloti:
pijecie juz?? czekajcie... naleje se i posiedzechocby z wami.... no to chlup:cool1:[FONT="Arial"]to ja Ozzulcowa Alicja :diabloti: jestemu Dulczyńskich...pijemy Adwokacika ....no to Klocusiowa chlup:eviltong: my pijemy wielojajecznego z biołego a nie z nygra:evil_lol: [/FONT]

Posted

witaj odchudzona o 40 000 postów Alu - jestem w szoku co sie tu za bagno zrobiło :-(
jest mi smutno że mamy dyktaturę, zastraszenie i kontrolowanie wszystkich i wszystkiego... ech :placz:

Posted

[quote name='Gosiek']witaj odchudzona o 40 000 postów Alu - jestem w szoku co sie tu za bagno zrobiło :-(
jest mi smutno że mamy dyktaturę, zastraszenie i kontrolowanie wszystkich i wszystkiego... ech :placz:[FONT=Arial]cześć Gosiu ...no czasy Fidela jeszcze nie minęły;)[/FONT]

Posted

[quote name='dealer']haloooo adwokacie:diabloti:[FONT=Arial]hello.....:diabloti:[/FONT]

[quote name='Hugo-Kochaś']nie nawołuj:evil_lol: bo juz nie ma kogo:evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol:teraz się zjawiają a tak to same musiałyśmy pić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']nie nawołuj:evil_lol: bo juz nie ma kogo:evil_lol: :evil_lol:

do psa wolalam:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]hello.....:diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]:evil_lol:teraz się zjawiają a tak to same musiałyśmy pić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

a kto was zmuszal?? ze musialyscie, biedule:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']do psa wolalam:diabloti:

a kto was zmuszal?? ze musialyscie, biedule:diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]nooo kazował nam .....:diabloti:...mówił pijta , bo ....jutro już nie bedzie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś'][FONT=Arial]to ja Ozzulcowa Alicja :diabloti: jestemu Dulczyńskich...pijemy Adwokacika ....no to Klocusiowa chlup:eviltong: my pijemy wielojajecznego z biołego a nie z nygra:evil_lol: [/FONT]
nie z nygra ino z Czech... tam wsjo jakies czorne... adwokaty bandogi...:diabloti:

[quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[FONT=Arial]nooo kazował nam .....:diabloti:...mówił pijta , bo ....jutro już nie bedzie:eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: znam to... mi dzisio kaza pic FOSTERSA:diabloti::eviltong: i zupelnie nie wiem czemu... bo na jutro tez starczy, i na pojutrze...taaaaaaki zapas

Posted

[quote name='Vectra']Jak mi lekko i łapkowo :diabloti:

mówiłam, że ja jestem najbardziej milcząca, mówiłam? :diabloti:
Nikt mi nie chciał wierzyć i teraz mam dowód :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100']mówiłam, że ja jestem najbardziej milcząca, mówiłam? :diabloti:
Nikt mi nie chciał wierzyć i teraz mam dowód :diabloti:
o nie nie kochaniutka!! moja siostra agnes jeszcze nie wypowiedziala ani slowa... mamy to rodzinne:razz:

Posted

Pysia napisał(a):
Alu...Nie ma u Ciebie moich postów :crazyeye: Szukam i szukam :crazyeye: Znikły też u innych :crazyeye: Czyżbym az takie durnoty pisała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Tak, tak, niektórzy widzą białe myszki, a Pysia widziała jakieś posty i może jeszcze ogniska :cool3:
Przyłączam się do adwokata z piffkiem :beerchug:

Posted

[quote name='clockwork']nie z nygra ino z Czech... tam wsjo jakies czorne... adwokaty bandogi...:diabloti:[FONT=Arial]....o masz ...czorny czeski[/FONT]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: znam to... mi dzisio kaza pic FOSTERSA:diabloti::eviltong: i zupelnie nie wiem czemu... bo na jutro tez starczy, i na pojutrze...taaaaaaki zapas[FONT=Arial]:razz:o masz ...jak ja lubię takie zapasy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

[quote name='Maga100']mówiłam, że ja jestem najbardziej milcząca, mówiłam? :diabloti:
Nikt mi nie chciał wierzyć i teraz mam dowód :diabloti: [FONT=Arial]witaj małomówna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Magdaleno[/FONT]

[quote name='clockwork']o nie nie kochaniutka!! moja siostra agnes jeszcze nie wypowiedziala ani slowa... mamy to rodzinne:razz:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:znowu mam atak śmiechu[/FONT]

[quote name='beria']Tak, tak, niektórzy widzą białe myszki, a Pysia widziała jakieś posty i może jeszcze ogniska :cool3:
Przyłączam się do adwokata z piffkiem :beerchug:[FONT=Arial];)zdrówko Gosiu[/FONT]