Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][/FONT]

[FONT=Arial]dzięki tylko nie wiem czy warto sie narazać dla kogoś...[/FONT]

[FONT=Arial][/FONT]
no wiem ,że normalnie to wielu mocnych w gębie , jak co do czego to w krzaki ;) ;) no i bronienie i dbanie o własną dupe to też nasza cecha narodowa :cool1:
czy tak powinno być ? :razz:
wg mojej opinii NIE :cool1: może nie dla kogoś ,a w słusznej sprawie tylko nie krzykami ,a na spokojnie.Bo wojną to nikt nic nie osiągnął jedynie wrogów.

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:diabloti:tak tak ...to nieprawda:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/FONT]

zawsze można liczyć na szczerość i bezstronność Alicji eR :loveu:
Podpisano: Bowska Maga

[quote name='Agunia-Pańciunia)']było stac w dwóch kkolejkach??? po rozum i po wzrost???? a Ty sie ustawilas tylko w jednej...to teraz masz....za krótkie nozki.... :diabloti:

Stałam w drugiej kolejce: po miłe usposobienie :diabloti:

[quote name='Vectra']słuchaj , zostaniemy tu i tak :diabloti: przecież tu jest nasz drugi dom :diabloti:

a w domu nie zawszę jest idylla, prawda? :p

Alicjo, nie rób burzy, naprawdę nie ma o co kruszyć kopii
Mówię ci to z mojego wieloletniego doświadczenia pieniacza :evil_lol:
My będziemy cię kochać, nawet jak będzisz miała podpisane pod avatarkiem: 1 post :evil_lol:

Posted

czas na mnie... idę sobie do domciu sie popłakać... jeden admin a tyle nieporozumień ...
czyli po naszemu spieprzam w krzaki... bo sie robi fuj.... taka moja cecha narodowa :evil_lol:

sorkiPAPA!

Posted

clockwork napisał(a):
czas na mnie... idę sobie do domciu sie popłakać... jeden admin a tyle nieporozumień ...
czyli po naszemu spieprzam w krzaki... bo sie robi fuj.... taka moja cecha narodowa :evil_lol:

sorkiPAPA!

nie skomentuje tego :cool1:

Posted

[FONT=Arial]:loveu:Moje drogie dogociółki ...zanim mnie zbananują:cool1:to chcę wam wszystkim podziękować za miłe wspólne chwile na dogo ....niektóre z was chciałabym przeprosić ...bo wiem że skrzywdziłam :oops:...Dziękuję wam że byłyście ze mną w trudnych chwilach ...
Nie wiem na jak długo dostanę po łapach ale czuję ....

cholera jak na rozdaniu Oskarów;)
[/FONT]

Posted

[quote name='clockwork']czas na mnie... idę sobie do domciu sie popłakać... jeden admin a tyle nieporozumień ...

sorkiPAPA![FONT=Arial]:-(......daj znak....[/FONT]

Posted

Vectra napisał(a):
no wiem ,że normalnie to wielu mocnych w gębie , jak co do czego to w krzaki ;) ;) no i bronienie i dbanie o własną dupe to też nasza cecha narodowa :cool1:
czy tak powinno być ? :razz:
wg mojej opinii NIE :cool1: może nie dla kogoś ,a w słusznej sprawie tylko nie krzykami ,a na spokojnie.Bo wojną to nikt nic nie osiągnął jedynie wrogów.

zależy po której stronie wojny stoisz bo jedni w wojnie traca a inni w niej zyskują :cool1:

a spokój jest zachowany :cool1: jak na kasowanie postów natury ploteczkowej większego spokoju być nie mogło jest tylko panika co dalej i ile możemy mówić................

ps

Vectruniu kochana od kiedy tyś taka spokojna :diabloti: :razz:

Posted

No przecież zostało napisane jasno i wyraźnie by nie dyskutować na temat administracji pokątnie na blogach , bo to wszystko zostanie wykasowane.
Kurcze było narzekanie że admini nie interesują się forum , teraz narzekanie że się zaczęli interesować.

Więc nie rozumiem obaw Twoich Debe ? Masz problem idź na administracje i zapytaj co można pisać , a co nie.Zamiast tu się pienić.
A jestem spokojna , bo mam troche teraz inne rzeczy na głowie niż ilość postów pod avatarem. Dostane bana czy też nie , płakać przecież nie będę.
Dogomania służy mi do poprawy humoru , dobrej zabawy ,a nie by problemy sobie wymyślać typu "że ktoś mnie śledzi" a niech śledzi , może poczyta trochę prawdy ;)

Posted

[quote name='dbsst']jest tylko panika co dalej i ile możemy mówić................

mów i pisz co chcesz i co TY uważasz za słuszne. To jest najważniejsze. Jeżeli ktoś inny to wykorzystuje, to jego problem.
Ja nie mam zamiaru z niczym się ukrywać i milczeć w niewygodnych tematach i iść za stadem w popularnych tematach. Howgh :p

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:loveu:Moje drogie dogociółki ...zanim mnie zbananują:cool1:to chcę wam wszystkim podziękować za miłe wspólne chwile na dogo ....niektóre z was chciałabym przeprosić ...bo wiem że skrzywdziłam :oops:...Dziękuję wam że byłyście ze mną w trudnych chwilach ...[/FONT]
[FONT=Arial]Nie wiem na jak długo dostanę po łapach ale czuję ....[/FONT]

[FONT=Arial]cholera jak na rozdaniu Oskarów;)[/FONT]

Alu...ty bredzisz.....:shake:

Posted

własnie mój post z zapytaniami od pół godziny wisi w powietrzu! bo cos sie wali na Adm. :niewiem:

po drugie nie przypominam siebie zeby były słowa krytyki czy jakie kolwiek negowanie administracji w tej rozmowie. Wolna rozmowa o..............
i zastanawia mnie czemu zoatała skasowana przez Admina mam nadzieję, że mój post się pojawi i Admini mi odpowiedzą................a narazie sobie gdybam bo to chyba nie jest zabronione. A jesli Ala bedzie z mojego gdybania nie zadowolona i zwróci mi uwagę napewno skończę i przeniose rozmowe na swój foto - blog bo mam taką potrzebę.

po trzecie nie przypominam sobie aby z moich ust płyneły narzekania na administracje jeśli juz to na zamułki jakie łapie forum powód prosty.........................nie mam czasu przesiadywac na dogo i często nie jestem w temacie.............................a zresztą nie chce byc w temacie dopóki mnie to nie tyka

a po czwarte istotne ja sie nie pienie nie dostrzegłam aby z kącików piana mi leciała czy, żebym była w jakikolwiek sposób podminowana..........więc nie rozumiem zupełnie twoich aluzji.

Posted

Ala chody ma u wladzy
Admin ja odwiedzic raczyl

fotek pewnie nie zobaczyl?

Chwilke postal sobie w progu
maly wpis zostawil w blogu

Ala zegnac sie zaczyna
wystraszyla sie dziewczyna?
chociaz bac sie nie powinna
ona przeciez jest niewinna!!!

Posted

[quote name='Vectra']No przecież zostało napisane jasno i wyraźnie by nie dyskutować na temat administracji pokątnie na blogach , bo to wszystko zostanie wykasowane.
Kurcze było narzekanie że admini nie interesują się forum , teraz narzekanie że się zaczęli interesować.

Więc nie rozumiem obaw Twoich Debe ? Masz problem idź na administracje i zapytaj co można pisać , a co nie.Zamiast tu się pienić.
A jestem spokojna , bo mam troche teraz inne rzeczy na głowie niż ilość postów pod avatarem. Dostane bana czy też nie , płakać przecież nie będę.
Dogomania służy mi do poprawy humoru , dobrej zabawy ,a nie by problemy sobie wymyślać typu "że ktoś mnie śledzi" a niech śledzi , może poczyta trochę prawdy ;)[FONT=Arial]Ewciu ...ja to też dotychczas tak traktowałam , ale jeśli kare dostaje się jeszcze za innych to nie jest miło ...a jeśli jeszcze przy tym się inni bawią ....
Ale mus to rzucić za siebie ......i iść do przodu
[/FONT]

Posted

dostałam pw od Admina który mi sparwe nakresilł i był dla mnie logiczny i godny przyjęcia................godze sie z terścia PW i dziękuje za odpowiedź.

i nie musiałam tego pisać czułam taką potrzebę. I ze spokojem sumienia jak juz wiem gdzie był problem zamykam temat z mojej strony.

Vectra :kiss_2:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]Ewciu ...ja to też dotychczas tak traktowałam , ale jeśli kare dostaje się jeszcze za innych to nie jest miło ...a jeśli jeszcze przy tym się inni bawią ....
Ale mus to rzucić za siebie ......i iść do przodu
[/FONT]

kto się bawi :crazyeye: ja nie widzę by ktoś się bawił , idziemy dalej , piękną mamy pogodę :cool3:

[quote name='dbsst']dostałam pw od Admina który mi sparwe nakresilł i był dla mnie logiczny i godny przyjęcia................godze sie z terścia PW i dziękuje za odpowiedź.

i nie musiałam tego pisać czułam taką potrzebę. I ze spokojem sumienia jak juz wiem gdzie był problem zamykam temat z mojej strony.

Vectra :kiss_2:

no widzisz ;) :loveu:

Posted

[quote name='dbsst']dostałam pw od Admina który mi sparwe nakresilł i był dla mnie logiczny i godny przyjęcia................godze sie z terścia PW i dziękuje za odpowiedź.

matko, wszystko słyszy, wszytsko widzi, czasem odpowiada :evil_lol:
a widzisz, widzisz kochana, rzeczywiście nie znasz dnia ani godziny :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']Alu...ty bredzisz.....:shake:

[quote name='Vectra']kto się bawi :crazyeye: ja nie widzę by ktoś się bawił , idziemy dalej , piękną mamy pogodę :cool3:

no widzisz ;) :loveu:

[quote name='Maga100']matko, wszystko słyszy, wszytsko widzi, czasem odpowiada :evil_lol:
a widzisz, widzisz kochana, rzeczywiście nie znasz dnia ani godziny :evil_lol: [FONT=Arial]:oops::oops::oops::oops::oops:wiecie co ...nieźle się wq*wilam bo nie dość że pisałam PW i odpowiedzi takowej czekałam ..to jeszcze .....:diabloti:...na psacerku dostałam info ze mam bliskie spotkanko z mła panią dyrektor:angryy:...moj wyczekiwany , wyproszony , wymarzony UZ po raz drugi i tym razem na poważnie wisi na wlosku ....nie wiem czy nie za ostatnie L4 .....Brzydko się Tu zachowałam ...kogo uraziłam przepraszam ...ale jak mi zagrają nerwy to mi mgła rozum zasłania ....nienie tłumacze sie tylko chcę abyście wiedziały , ze w sumie nic by nie było gdyby nie durny zbieg okoliczności :diabloti::diabloti::diabloti:

Pozostawmy te POWAŻNE tematy ....

i do przodu ......byle do lata;)
KWM :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:za to ,że jesteście .....a miałam iść spać
[/FONT]

Posted

Vectra :kiss_2:[FONT=Arial];)wow sis ....ale masz chody.....dzieki sis:loveu:[/FONT]

Posted

o mamuśka ,a jednak nie możesz bez nas żyć [FONT=Arial]:loveu: [/FONT][FONT=Arial]:loveu: [/FONT][FONT=Arial]:loveu: [/FONT][FONT=Arial]:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]wrzuciłam do wanny:eviltong:[/FONT]

a wody mu nalalas??:diabloti:

kto???? mi??? poprzestawial ??? emoty????:angryy:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:[FONT=Arial]wrzuciłam do wanny:eviltong:[/FONT]

I słusznie - utop :razz: Moja Klaudia miała robić grilla dla swoich zanjomych w piątek. Powiedziałam - tak :cool1: Teraz przesunęła na sobotę :angryy: W sobote miał być grill dla moich znajomych :angryy: Utopię :mad: Albo wypcham :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']o mamuśka ,a jednak nie możesz bez nas żyć [FONT=Arial]:loveu: [/FONT][FONT=Arial]:loveu: [/FONT][FONT=Arial]:loveu: [/FONT][FONT=Arial]:loveu:
[/FONT]
[FONT=Arial]bez was ...nigdy;)[/FONT]

[quote name='dealer']a wody mu nalalas??:diabloti:

kto???? mi??? poprzestawial ??? emoty????:angryy:[FONT=Arial]wrzątku:diabloti:[/FONT]

[quote name='beria']I słusznie - utop :razz: Moja Klaudia miała robić grilla dla swoich zanjomych w piątek. Powiedziałam - tak :cool1: Teraz przesunęła na sobotę :angryy: W sobote miał być grill dla moich znajomych :angryy: Utopię :mad: Albo wypcham :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[FONT=Arial]utop.....[/FONT]