Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='sota36']No tak "lysole" w koncu masz ASTMANA! Tos Lysol![FONT=Arial];)łysolki górą:multi::multi::multi:[/FONT] [quote name='Kate I Luka']Witaj Ciociu Alu po długiej przerwie spowodowanej siłami wyższymi :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj Kasieńko u nas:loveu:[/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cześć o czołem! :loveu: Kluski z rosołem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Alu:cool3: Miałyście fajne dogomaniackie spotkanko:cool3: Ja tak powoli sraty nadrabiam, o ile u ciebie jest to możliwe:evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć o czołem! :loveu:[FONT=Arial]witaj....:multi::multi::multi:....[/FONT] [quote name='goldenka245']Kluski z rosołem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dzień dobry Alu:cool3: Miałyście fajne dogomaniackie spotkanko:cool3: Ja tak powoli sraty nadrabiam, o ile u ciebie jest to możliwe:evil_lol:[FONT=Arial]oj spotkanka były super:loveu: doberek u nas;) [/FONT] Quote
goldenka245 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witaj....:multi::multi::multi:....[/FONT] [FONT=Arial]oj spotkanka były super:loveu: doberek u nas;) [/FONT] A ja dziś ide na dżamprezkę :cunao: Na festyn:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 goldenka245 napisał(a):A ja dziś ide na dżamprezkę :cunao: Na festyn:evil_lol::evil_lol::evil_lol: o!!!przypomniałas mi u NAS tez jest dzisiaj festyn:lol: cho Alutka:evil_lol: wypijemy se browara:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']o!!!przypomniałas mi u NAS tez jest dzisiaj festyn:lol: cho Alutka:evil_lol: wypijemy se browara:evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:crazyeye:o masz na festyna mnie ciągasz ...potem w poniedziałek by szło hasło....a pani Ala to była na festynie i piła piwo ...o nie nigdy we w życiu:eviltong:[/FONT] Quote
BoJa2 Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o masz na festyna mnie ciągasz ...potem w poniedziałek by szło hasło....a pani Ala to była na festynie i piła piwo ...o nie nigdy we w życiu:eviltong:[/FONT] to w takim razie kupimy se watę cukrową;) .....idziesz?????:evil_lol: Quote
Paula Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Dziń dybry :multi: Jak tam mój lizaczek? :loveu: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']to w takim razie kupimy se watę cukrową;) .....idziesz?????:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/FONT] [quote name='paula_z']Dziń dybry :multi: Jak tam mój lizaczek? :loveu:[FONT=Arial];)dziś już lepiej ....tylko wrócił ze spaceru jak błotniaczek:diabloti:[/FONT] Quote
malawaszka Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 HELLOOOO GADUłKI :loveu::loveu::loveu: I SPECJALNE DLA łYSEJ ALI :crazyeye::crazyeye::crazyeye: uuups sorki za caps ale juz mi sie nie chce zmieniać :p Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='malawaszka']HELLOOOO GADUłKI :loveu::loveu::loveu: I SPECJALNE DLA łYSEJ ALI :crazyeye::crazyeye::crazyeye: uuups sorki za caps ale juz mi sie nie chce zmieniać :p[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Helloooooooooooooooooo Waszencjo .......ja prawie łysa;) caps jest fajny:eviltong: [/FONT] Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 :loveu: Hej Alu:)zachipnotyzowal mnie bannerek i musialam wejsc :P Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='*luthien*']:loveu: Hej Alu:)zachipnotyzowal mnie bannerek i musialam wejsc :P [FONT=Arial];)a banereczek zrobiła Ewunia ...Vectra:loveu:[/FONT] Quote
Mi. Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a banereczek zrobiła Ewunia ...Vectra:loveu:[/FONT] o jaka zdolniacha:loveu: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [FONT=Arial];)zameldnij się ..pogadałbych;)....dziś kibluję przy kompku;)...ciężko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pracuję:eviltong:[/FONT] [FONT=Arial]heyka:multi:[/FONT] melduje sie tylko na momencik... mam robic przygotowania na grilla.. qrde... oni se pracuja a ja mam przygotowywac:shake: jak dam rade klikne potem;);) Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']melduje sie tylko na momencik... mam robic przygotowania na grilla.. qrde... oni se pracuja a ja mam przygotowywac:shake: jak dam rade klikne potem;);)[FONT=Arial];)a masz ..karkóweczkę :razz:...czy kiełbaskę będziesz męczyć ..... Tylko wołaj głośno jakby mnie nie było ...co bym usłyszała;) [/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='agnes1']Koffana Alu tu sie nie ma z czego śmiać:mad: to wszystko prawda i tylko prawda;) (chyba adwokat mi w głowie namącił:evil_lol: ) zerknij tylko ile ja mam postów :cool1: , no ile - wielkie 0 :crazyeye: mnie nie ma :shake: mogę se robić i pisać co chcę :multi: bo co mogą zrobić komuś kogo nie ma;):diabloti:. A tak poza tym to znasz Klockową to wiesz że inaczej być nie może:evil_lol: no łacze sie z Toba w bolu...... ale w zasadzie Cie nie ma:loveu: ....ale w kwasie jestes i istniejesz...glowa do gory....nie jest zle...to tylko 0 a nie minut 100:diabloti: [quote name='agnes1']No i proszę :diabloti: Z powodu jednego maleńkiego okrąglutkiego 0 (zera):oops: stałam się osobą popularną:diabloti: widzicie jak niewiele trzeba żeby się wyróżniać z tłumu:evil_lol: i być zauważonym;) Pozdrawiam wszystkie łapki i ogniki;) widzisz jak to procentuje na Twoja korzysc i popularnosc jako gwiazdy dogo???? ciesz sie i korzystaj ze swej popularnosci.......:loveu: Quote
mmbbaj Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial] nigdy we w życiu:eviltong:[/FONT] Nigdy nie mów nigdy :evil_lol: ;) Cześć Alu :multi: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']no łacze sie z Toba w bolu...... ale w zasadzie Cie nie ma:loveu: ....ale w kwasie jestes i istniejesz...glowa do gory....nie jest zle...to tylko 0 a nie minut 100:diabloti: widzisz jak to procentuje na Twoja korzysc i popularnosc jako gwiazdy dogo???? ciesz sie i korzystaj ze swej popularnosci.......:loveu: [FONT=Arial]hmmmm no w kwasie cieżko zaistnieć:eviltong:..........o co z minutami biega to nie wiem ... to moze podajmy to do prasy:eviltong: Aha i dlaczego używasz mła kolorku... [/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='mmbbaj']Nigdy nie mów nigdy :evil_lol: ;) Cześć Alu :multi:[FONT=Arial];)cześć Gosiu...[/FONT] Quote
clockwork Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a masz ..karkóweczkę :razz:...czy kiełbaskę będziesz męczyć ..... Tylko wołaj głośno jakby mnie nie było ...co bym usłyszała;) [/FONT] karkoweczka... mniam ... slina miesieprzykleila do klawiatury... czy moja sis jest w pracy dzis?? nie wiesz?? :roll::eviltong: Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='clockwork']karkoweczka... mniam ... slina miesieprzykleila do klawiatury... czy moja sis jest w pracy dzis?? nie wiesz?? :roll::eviltong:[FONT=Arial]:razz:no nic mi o twej sis nie wiadomo ......zresztą dziś sobota ...to do 13tej:eviltong: mniam ...też na karkóweczke mam smaczka:razz:....siem wykombinuje ....ale nie dziś:cool1: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi: Zaraz będa fotaski:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Alicja Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [FONT=Arial]:loveu:Fotaski Made By Dbsst:loveu::loveu::loveu: [/FONT] Quote
Recommended Posts