Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='sota36']No tak "lysole" w koncu masz ASTMANA! Tos Lysol![FONT=Arial];)łysolki górą:multi::multi::multi:[/FONT]

[quote name='Kate I Luka']Witaj Ciociu Alu po długiej przerwie spowodowanej siłami wyższymi :hand: :hand: :hand: :hand: :hand: :hand:[FONT=Arial]:multi::multi::multi:witaj Kasieńko u nas:loveu:[/FONT]

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cześć o czołem! :loveu:

Kluski z rosołem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzień dobry Alu:cool3: Miałyście fajne dogomaniackie spotkanko:cool3: Ja tak powoli sraty nadrabiam, o ile u ciebie jest to możliwe:evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Cześć o czołem! :loveu:[FONT=Arial]witaj....:multi::multi::multi:....[/FONT]

[quote name='goldenka245']Kluski z rosołem:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Dzień dobry Alu:cool3: Miałyście fajne dogomaniackie spotkanko:cool3: Ja tak powoli sraty nadrabiam, o ile u ciebie jest to możliwe:evil_lol:[FONT=Arial]oj spotkanka były super:loveu:
doberek u nas;)
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]witaj....:multi::multi::multi:....[/FONT]

[FONT=Arial]oj spotkanka były super:loveu:
doberek u nas;)
[/FONT]

A ja dziś ide na dżamprezkę :cunao:
Na festyn:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

goldenka245 napisał(a):
A ja dziś ide na dżamprezkę :cunao:
Na festyn:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

o!!!przypomniałas mi u NAS tez jest dzisiaj festyn:lol: cho Alutka:evil_lol: wypijemy se browara:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']o!!!przypomniałas mi u NAS tez jest dzisiaj festyn:lol: cho Alutka:evil_lol: wypijemy se browara:evil_lol: :evil_lol:[FONT=Arial]:crazyeye:o masz na festyna mnie ciągasz ...potem w poniedziałek by szło hasło....a pani Ala to była na festynie i piła piwo ...o nie nigdy we w życiu:eviltong:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial]:crazyeye:o masz na festyna mnie ciągasz ...potem w poniedziałek by szło hasło....a pani Ala to była na festynie i piła piwo ...o nie nigdy we w życiu:eviltong:[/FONT]

to w takim razie kupimy se watę cukrową;) .....idziesz?????:evil_lol:

Posted

[quote name='Hugo-Kochaś']to w takim razie kupimy se watę cukrową;) .....idziesz?????:evil_lol:[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...[/FONT]

[quote name='paula_z']Dziń dybry :multi: Jak tam mój lizaczek? :loveu:[FONT=Arial];)dziś już lepiej ....tylko wrócił ze spaceru jak błotniaczek:diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']HELLOOOO GADUłKI :loveu::loveu::loveu: I SPECJALNE DLA łYSEJ ALI :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

uuups sorki za caps ale juz mi sie nie chce zmieniać :p[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Helloooooooooooooooooo Waszencjo .......ja prawie łysa;)
caps jest fajny:eviltong:
[/FONT]

Posted

[quote name='*luthien*']:loveu: Hej Alu:)zachipnotyzowal mnie bannerek i musialam wejsc :P [FONT=Arial];)a banereczek zrobiła Ewunia ...Vectra:loveu:[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a banereczek zrobiła Ewunia ...Vectra:loveu:[/FONT]
o jaka zdolniacha:loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

[FONT=Arial];)zameldnij się ..pogadałbych;)....dziś kibluję przy kompku;)...ciężko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:pracuję:eviltong:[/FONT]

[FONT=Arial]heyka:multi:[/FONT]

melduje sie tylko na momencik... mam robic przygotowania na grilla.. qrde... oni se pracuja a ja mam przygotowywac:shake:
jak dam rade klikne potem;);)

Posted

[quote name='clockwork']melduje sie tylko na momencik... mam robic przygotowania na grilla.. qrde... oni se pracuja a ja mam przygotowywac:shake:
jak dam rade klikne potem;);)[FONT=Arial];)a masz ..karkóweczkę :razz:...czy kiełbaskę będziesz męczyć .....
Tylko wołaj głośno jakby mnie nie było ...co bym usłyszała;)
[/FONT]

Posted

[quote name='agnes1']Koffana Alu tu sie nie ma z czego śmiać:mad: to wszystko prawda i tylko prawda;) (chyba adwokat mi w głowie namącił:evil_lol: ) zerknij tylko ile ja mam postów :cool1: , no ile - wielkie 0 :crazyeye: mnie nie ma :shake: mogę se robić i pisać co chcę :multi: bo co mogą zrobić komuś kogo nie ma;):diabloti:. A tak poza tym to znasz Klockową to wiesz że inaczej być nie może:evil_lol:

no łacze sie z Toba w bolu......
ale w zasadzie Cie nie ma:loveu: ....ale w kwasie jestes i istniejesz...glowa do gory....nie jest zle...to tylko 0 a nie minut 100:diabloti:

[quote name='agnes1']No i proszę :diabloti: Z powodu jednego maleńkiego okrąglutkiego 0 (zera):oops: stałam się osobą popularną:diabloti: widzicie jak niewiele trzeba żeby się wyróżniać z tłumu:evil_lol: i być zauważonym;) Pozdrawiam wszystkie łapki i ogniki;)

widzisz jak to procentuje na Twoja korzysc i popularnosc jako gwiazdy dogo????
ciesz sie i korzystaj ze swej popularnosci.......:loveu:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']no łacze sie z Toba w bolu......
ale w zasadzie Cie nie ma:loveu: ....ale w kwasie jestes i istniejesz...glowa do gory....nie jest zle...to tylko 0 a nie minut 100:diabloti:

widzisz jak to procentuje na Twoja korzysc i popularnosc jako gwiazdy dogo????
ciesz sie i korzystaj ze swej popularnosci.......:loveu: [FONT=Arial]hmmmm no w kwasie cieżko zaistnieć:eviltong:..........o co z minutami biega to nie wiem ...

to moze podajmy to do prasy:eviltong:

Aha i dlaczego używasz mła kolorku...
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial];)a masz ..karkóweczkę :razz:...czy kiełbaskę będziesz męczyć .....
Tylko wołaj głośno jakby mnie nie było ...co bym usłyszała;)
[/FONT]

karkoweczka... mniam ... slina miesieprzykleila do klawiatury...

czy moja sis jest w pracy dzis?? nie wiesz?? :roll::eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']karkoweczka... mniam ... slina miesieprzykleila do klawiatury...

czy moja sis jest w pracy dzis?? nie wiesz?? :roll::eviltong:[FONT=Arial]:razz:no nic mi o twej sis nie wiadomo ......zresztą dziś sobota ...to do 13tej:eviltong:
mniam ...też na karkóweczke mam smaczka:razz:....siem wykombinuje ....ale nie dziś:cool1:
[/FONT]