agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Patka napisał(a):coraz bardziej "company" :p Rudolfina memla kosc prasowaną a ja sie zastanawiam co zjeść idę zrobić budyń :razz: a moge wylizac garnek po budyniu:loveu: Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Alu wybacz mi, bo przez tą Dealerową zapomniałam się przywitać:oops: :oops: ;) A więc WITANKO:loveu: kkkurde ....znowu zaczynasz:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 czesc Alu... Ty tez zamierzasz byc w gotowosci strajkowej???jak nauczyciele w wojewodztwie mazowieckim ze wgledu na niemoznosc strawienia pomyslow misnistra od nauki????:diabloti: Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 byłam.................serio.......tylko sie nie ciumłam:loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='PIKA']Z Tobą nie jest jeszcze tak źle :evil_lol:myślisz są mniejsi.... [quote name='mmbbaj']Witaj Alu :lol: Wnioskuję, że w stolycy ci się podobało, ale relacja i dokumentacja, a właściwie jej brak... nieco mnie rozczarowuje ;)Gosiu sprawa dokumentacji cały czas sie klaruje... [quote name='Patka']coraz bardziej "company" :p Rudolfina memla kosc prasowaną a ja sie zastanawiam co zjeść idę zrobić budyń :razz:a może kosteczke wespół w zespół [quote name='niki_ill']Witamy sie serdecznie cala banda :razz: :multi: Dogo w koncu dziala normalnie:multi: Pozdrawiamwitam rodzinke wieloboxiową:loveu: [quote name='madzia i medor']O Ty wiedźmo mła tofana:loveu: :loveu: :diabloti: Przeciem mówiem, że śpiewasz wyjątkowo - to komplement:loveu: :loveu: :loveu: Mniej rzeżuchy:diabloti:bosz ale se słodzą [quote name='madzia i medor']Alu wybacz mi, bo przez tą Dealerową zapomniałam się przywitać:oops: :oops: ;) A więc WITANKO:loveu:ha ha zawsze jest na kogo zwalić [quote name='dealer']a moge wylizac garnek po budyniu:loveu:no masz poslę ci mleko to sobie ugoujesz [quote name='dealer']kkkurde ....znowu zaczynasz:diabloti:jak miło [quote name='malawaszka']dyndu...dyndu... :kociak:dyndu ....dyndu [quote name='Agunia-Pańciunia)']czesc Alu... Ty tez zamierzasz byc w gotowosci strajkowej???jak nauczyciele w wojewodztwie mazowieckim ze wgledu na niemoznosc strawienia pomyslow misnistra od nauki????:diabloti: ja jestem w pogotowiu w kazdej chwili ...... [quote name='BeaC']byłam.................serio.......tylko sie nie ciumłam:loveu::loveu::loveu:uwierzyłam;) Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 Domek dla Babci Hanny:loveu: w krainie niedźwiadka polarnego pomykajacy niedźwiadek i czarna hiena Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 mamuśka gdzeżeś Ty była ? takie potwory w domu trzymać toć to grzech ...... Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:Franio wystawowy kkkurde ja wiem ze to nie jest mile widziane ale ja musze no po prostu musze bo sie udusze:diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']mamuśka gdzeżeś Ty była ? takie potwory w domu trzymać toć to grzech ......:eviltong: we Stolycy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong: we Stolycy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: nigdy tam nie pojade :shake: :shake: :shake: :diabloti: Quote
malawaszka Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] w krainie niedźwiadka polarnego nieświeć jest boski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='malawaszka']nieświeć jest boski :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahhahaha :evil_lol::evil_lol: :evil_lol: bęc bęc :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']nigdy tam nie pojade :shake: :shake: :shake: :diabloti: nie jedź... ani sie wykąpać nie dają bo NOWA WANNA...z METKĄ.... :shake: :shake: :shake: krawaciarze.... :diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']nigdy tam nie pojade :shake: :shake: :shake: :diabloti:i słusznie córko ....słusznie mówisz .....tam tylko zbłądzisz :diabloti: [quote name='evaxon']witanko Aluś:multi:witanko Ewuś:p Quote
Anja33 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Hej Mam Pisałam do Cię ale zaraza jakaś wsiunkło. Napisałam i siebie dlaczego mnie tu tak długo nie było:shake: :shake: :shake: :shake: Quote
agnes1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 MNIE TEŻ TU DŁUGO NIE BYŁO, ALE JUŻ JESTEM:loveu: BĘDĘ CIĘ NAWIEDZAĆ ;) WITAJ ALU. :multi: :multi: :multi: WSZYSCY WRACAJĄ , BO DOGO DOSTAŁO KOPA I TERAZ ŚMIGA JAK TRZA:evil_lol: Quote
Dobcia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Cześć Alu... ja tak witam sie cichutko, cichuteńko... może nikt nie zauważy, jak dawno mnie tu nie było:oops: Ale ile tu fot! Bardzo przyjemne morduleczki:cool3::loveu: Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Patka']mniam mniam jabłko w paszcze i będziem biesiadować :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Patka']mniam mniam ;)spoglądasz na zięciunia [quote name='Dobcia']Cześć Alu... ja tak witam sie cichutko, cichuteńko... może nikt nie zauważy, jak dawno mnie tu nie było:oops: Ale ile tu fot! Bardzo przyjemne morduleczki:cool3::loveu:heyka ...no faktycznie dawno się nie widziałyśmy ...może teraz już bedzie oki [quote name='Anka12']Hej Mam Pisałam do Cię ale zaraza jakaś wsiunkło. Napisałam i siebie dlaczego mnie tu tak długo nie było:shake: :shake: :shake: :shake:heyka Anuśku ....dobrze ze mi się odnalazłaś:loveu: [quote name='agnes1']MNIE TEŻ TU DŁUGO NIE BYŁO, ALE JUŻ JESTEM:loveu: BĘDĘ CIĘ NAWIEDZAĆ ;) WITAJ ALU. :multi: :multi: :multi: WSZYSCY WRACAJĄ , BO DOGO DOSTAŁO KOPA I TERAZ ŚMIGA JAK TRZA:evil_lol::razz:nooo myślałam, że już tu nie dotrzesz.....zapraszam częściej:multi::multi::multi: Quote
agnes1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 BYŁAM, JESTEM I BĘDĘ. I JESZCZE BĘDZIESZ MNIE MIAŁA DOŚĆ:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts