BeaC Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='clockwork']zerkam, czytam, notuje :diabloti: zrobilaś se testa i wyszło........że agentem jesteś(znaczy się urodzona przed 1972r):diabloti::diabloti::diabloti: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 dzien dobry:) chcialam czyms zablysnac ale mi zgaslo....zrobie se kawe... Quote
Behemot Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='dealer']dzien dobry:) chcialam czyms zablysnac ale mi zgaslo....zrobie se kawe... Dijejko, porażasz swoją bystrością umysłu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala, masz weekenda? :cool3: Quote
Teklunia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dzien dobry :) Uwazacie na siebie w ten pechowy dzien? :razz: Quote
zuzolandia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Eeeeee tam jaki pechowy ;-) szczesliwy słoneczny kukurowy;-) dziesiejszy dzionek ;-) witanko pani ALU!!!!! Quote
LAZY Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Hej, hej! W końcu mam interent i kablówkę dlatego dla mnie jest to dość szczęściliwy dzień. Jeszcze czekam na dowóz pralki a w międzyczasie poszaleję po Waszych galeriach! Witaj Ozzulkowa Alu! :buzi: Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='LAZY']Hej, hej! W końcu mam interent i kablówkę dlatego dla mnie jest to dość szczęściliwy dzień. Jeszcze czekam na dowóz pralki a w międzyczasie poszaleję po Waszych galeriach! Witaj Ozzulkowa Alu! :buzi: alez masz szczesliwy dzien dzis:) lacze sie z toba w radosci twej:) Quote
sylwiaskalska Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 A ja witam i o zdrowie pytam :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='BeaC']zrobilaś se testa i wyszło........że agentem jesteś(znaczy się urodzona przed 1972r):diabloti::diabloti::diabloti: jaki zaś test... :hmmmm:.... w ciąży nie jestem... jaki test :hmmmm: urodzona PO 72r.... DUUUUUUUUUżO PO! :diabloti: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Basia_Sz napisał(a):A metryckę mas?? :cool3: nie ma :cool1: ona jest ostatnia z miotu poza rodowodowa :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Vectra napisał(a):nie ma :cool1: ona jest ostatnia z miotu poza rodowodowa :evil_lol: Ach tak.... no... to by wiele tłumaczyło w sumie...... :eviltong: Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Basia_Sz']A metryckę mas?? :cool3: nie mam, mnie mama w kapuście znalazła................................ temu taki ze mnie głąb :diabloti: [quote name='Vectra']nie ma :cool1: ona jest ostatnia z miotu poza rodowodowa :evil_lol: i czort wie z jakiej hodowli... Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='madzia i medor']Hej Alu. Ja sobie tak skromnie pomyślałam, że powinno się wprowadzić limit na gadaninę:shake: :diabloti: Przecie jak ja widzę, ile mam do nadrabiania, to:mdleje:, fakt faktem, że nigdy tego nie żałuję, bo uśmieję się do łez;)takie profity ...smiech do łez a ty narzekasz ...Madziulek [quote name='Basia_Sz']Witojcie Pani Alicjo :loveu::loveu::loveu: Coś cisza z rańca tu u Was panuje :roll:pracowawszy Basieńko [quote name='evaxon']słoneczne doberek Alu :pcześć Ewik [quote name='BeaC']zrobilaś se testa i wyszło........że agentem jesteś(znaczy się urodzona przed 1972r):diabloti::diabloti::diabloti:o następny obserwator... [quote name='dealer']dzien dobry:) chcialam czyms zablysnac ale mi zgaslo....zrobie se kawe...czyżby nic nie wyrosło i umysł tępieje.....:evil_lol: [quote name='Behemot']Dijejko, porażasz swoją bystrością umysłu :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ala, masz weekenda? :cool3:tak Behemocie ...mam weekenda ....powiedz proszę twoim sasiadkom;) [quote name='Kate I Luka']Berek Alutku :multi: :multi: :multi:witaj Kasiu [quote name='Teklunia']Dzien dobry :) Uwazacie na siebie w ten pechowy dzien? :razz:Kasiu ...witaj ...ale czy dzień pechowy ...chyba nie [quote name='zuzolandia']Eeeeee tam jaki pechowy ;-) szczesliwy słoneczny kukurowy;-) dziesiejszy dzionek ;-) witanko pani ALU!!!!!witanko pani Ineczko:multi: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='LAZY']Hej, hej! W końcu mam interent i kablówkę dlatego dla mnie jest to dość szczęściliwy dzień. Jeszcze czekam na dowóz pralki a w międzyczasie poszaleję po Waszych galeriach! Witaj Ozzulkowa Alu! :buzi:super ...czyli już na swoim:multi: [quote name='sylwiaskalska']A ja witam i o zdrowie pytam :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:witam Sylwiu..... [quote name='madzia i medor']Hejo :multi::multi:heyo [quote name='Basia_Sz']A metryckę mas?? :cool3::evil_lol: [quote name='Vectra']nie ma :cool1: ona jest ostatnia z miotu poza rodowodowa :evil_lol::crazyeye:...... [quote name='Basia_Sz']Ach tak.... no... to by wiele tłumaczyło w sumie...... :eviltong::cool1: [quote name='clockwork']nie mam, mnie mama w kapuście znalazła................................ temu taki ze mnie głąb :diabloti: i czort wie z jakiej hodowli...:evil_lol:to szczęście ze gołabków nie robili;) hmmm ciekawa hodowla ....bo założycielka jest moja mama:oops:...ona zawsze na mnie wołała jak nabroiłam ....TY CZORCIE:diabloti:....a ja taka grzeczna miła małomówna:eviltong: Witam wszystkich ....ogłaszam wszem i wobec....ze mam weekend:multi: Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 mamuśka masz łikend HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Anja33 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Cześć Mamusiu Witam po długiej niebytności na dogo:roll: :roll: :multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='Vectra']mamuśka masz łikend HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa mam weekend ...bójta się:eviltong: [quote name='Anka12']Cześć Mamusiu Witam po długiej niebytności na dogo:roll: :roll: :multi: :multi: :multi: :multi::multi::multi:witaj Anuś .....a gdzie się to dziecko podziewało tyle czasu:razz: Quote
PIKA Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Matkooo, ale tu nagadane. :mdleje: ........ jak zwykle :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='clockwork']zerkam, czytam, notuje :diabloti: zapomniałas napisac jeszcze ...."donosze":diabloti: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 [quote name='PIKA']Matkooo, ale tu nagadane. :mdleje: ........ jak zwykle :evil_lol::crazyeye:nie no to był zart...prawda.. [quote name='Agunia-Pańciunia)']zapomniałas napisac jeszcze ...."donosze":diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak zdążę:eviltong: [quote name='paula_z']Witaj Alu weekendowo :multi:witaj Paula...prawie sobotnio Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hellloł wsiem........a wyciągnę se mojego koondla z czeluści:eviltong: Wiecie co o tej porze dogo smiga jak Maybach ojca dyrektora:diabloti: Quote
Recommended Posts