Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']zerkam, czytam, notuje :diabloti:

zrobilaś se testa i wyszło........że agentem jesteś(znaczy się urodzona przed 1972r):diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='dealer']dzien dobry:)
chcialam czyms zablysnac ale mi zgaslo....zrobie se kawe...

Dijejko, porażasz swoją bystrością umysłu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ala, masz weekenda? :cool3:

Posted

Hej, hej! W końcu mam interent i kablówkę dlatego dla mnie jest to dość szczęściliwy dzień. Jeszcze czekam na dowóz pralki a w międzyczasie poszaleję po Waszych galeriach! Witaj Ozzulkowa Alu! :buzi:

Posted

[quote name='LAZY']Hej, hej! W końcu mam interent i kablówkę dlatego dla mnie jest to dość szczęściliwy dzień. Jeszcze czekam na dowóz pralki a w międzyczasie poszaleję po Waszych galeriach! Witaj Ozzulkowa Alu! :buzi:

alez masz szczesliwy dzien dzis:) lacze sie z toba w radosci twej:)

Posted

[quote name='BeaC']zrobilaś se testa i wyszło........że agentem jesteś(znaczy się urodzona przed 1972r):diabloti::diabloti::diabloti:

jaki zaś test... :hmmmm:....
w ciąży nie jestem... jaki test :hmmmm:

urodzona PO 72r.... DUUUUUUUUUżO PO! :diabloti:

Posted

[quote name='Basia_Sz']A metryckę mas?? :cool3:

nie mam, mnie mama w kapuście znalazła................................ temu taki ze mnie głąb :diabloti:

[quote name='Vectra']nie ma :cool1: ona jest ostatnia z miotu poza rodowodowa :evil_lol:
i czort wie z jakiej hodowli...

Posted

[quote name='madzia i medor']Hej Alu. Ja sobie tak skromnie pomyślałam, że powinno się wprowadzić limit na gadaninę:shake: :diabloti: Przecie jak ja widzę, ile mam do nadrabiania, to:mdleje:, fakt faktem, że nigdy tego nie żałuję, bo uśmieję się do łez;)takie profity ...smiech do łez a ty narzekasz ...Madziulek

[quote name='Basia_Sz']Witojcie Pani Alicjo :loveu::loveu::loveu:
Coś cisza z rańca tu u Was panuje :roll:pracowawszy Basieńko

[quote name='evaxon']słoneczne doberek Alu :pcześć Ewik

[quote name='BeaC']zrobilaś se testa i wyszło........że agentem jesteś(znaczy się urodzona przed 1972r):diabloti::diabloti::diabloti:o następny obserwator...

[quote name='dealer']dzien dobry:)
chcialam czyms zablysnac ale mi zgaslo....zrobie se kawe...czyżby nic nie wyrosło i umysł tępieje.....:evil_lol:

[quote name='Behemot']Dijejko, porażasz swoją bystrością umysłu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ala, masz weekenda? :cool3:tak Behemocie ...mam weekenda ....powiedz proszę twoim sasiadkom;)

[quote name='Kate I Luka']Berek Alutku :multi: :multi: :multi:witaj Kasiu

[quote name='Teklunia']Dzien dobry :)

Uwazacie na siebie w ten pechowy dzien? :razz:Kasiu ...witaj ...ale czy dzień pechowy ...chyba nie

[quote name='zuzolandia']Eeeeee tam jaki pechowy ;-) szczesliwy słoneczny kukurowy;-) dziesiejszy dzionek ;-) witanko pani ALU!!!!!witanko pani Ineczko:multi:

Posted

[quote name='LAZY']Hej, hej! W końcu mam interent i kablówkę dlatego dla mnie jest to dość szczęściliwy dzień. Jeszcze czekam na dowóz pralki a w międzyczasie poszaleję po Waszych galeriach! Witaj Ozzulkowa Alu! :buzi:super ...czyli już na swoim:multi:

[quote name='sylwiaskalska']A ja witam i o zdrowie pytam :) :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:witam Sylwiu.....

[quote name='madzia i medor']Hejo :multi::multi:heyo

[quote name='Basia_Sz']A metryckę mas?? :cool3::evil_lol:

[quote name='Vectra']nie ma :cool1: ona jest ostatnia z miotu poza rodowodowa :evil_lol::crazyeye:......

[quote name='Basia_Sz']Ach tak.... no... to by wiele tłumaczyło w sumie...... :eviltong::cool1:

[quote name='clockwork']nie mam, mnie mama w kapuście znalazła................................ temu taki ze mnie głąb :diabloti:

i czort wie z jakiej hodowli...:evil_lol:to szczęście ze gołabków nie robili;)

hmmm ciekawa hodowla ....bo założycielka jest moja mama:oops:...ona zawsze na mnie wołała jak nabroiłam ....TY CZORCIE:diabloti:....a ja taka grzeczna miła małomówna:eviltong:

Witam wszystkich ....ogłaszam wszem i wobec....ze mam weekend:multi:

Posted

[quote name='Vectra']mamuśka masz łikend HURRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa mam weekend ...bójta się:eviltong:
[quote name='Anka12']Cześć Mamusiu
Witam po długiej niebytności na dogo:roll: :roll: :multi: :multi: :multi:
:multi::multi::multi:witaj Anuś .....a gdzie się to dziecko podziewało tyle czasu:razz:

Posted

[quote name='PIKA']Matkooo, ale tu nagadane. :mdleje: ........ jak zwykle :evil_lol::crazyeye:nie no to był zart...prawda..

[quote name='Agunia-Pańciunia)']zapomniałas napisac jeszcze ...."donosze":diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak zdążę:eviltong:

[quote name='paula_z']Witaj Alu weekendowo :multi:witaj Paula...prawie sobotnio

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Hellloł wsiem........a wyciągnę se mojego koondla z czeluści:eviltong:
Wiecie co o tej porze dogo smiga jak Maybach ojca dyrektora:diabloti: