agbar Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Dzien dobry Ozzulki:) ja tez juz pokawowa:) i pospacerkowa..nastepny dluzszy spacerek raczej pod wieczor bo Dilski siedzi i dyszy i nie chce mu sie lazic w tym upale...lezy w ogrodku pod drzewem... Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='dealer']Dzien dobry Ozzulki:) ja tez juz pokawowa:) i pospacerkowa..nastepny dluzszy spacerek raczej pod wieczor bo Dilski siedzi i dyszy i nie chce mu sie lazic w tym upale...lezy w ogrodku pod drzewem...:razz:doberek... Ozzulki z ciężkim sercem wrócili ze spaceru skończyli 2 kawy teraz wtrynią obiadek i pojadą zamęczać psa na bezludzie .......będziemy się integrować z naturą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Kate I Luka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Kiedy wlazłam na szczyt góry, zobaczyłam dwa kangury, rano na fujarkach grają i Cię mocno pozdrawiają. Berek Alu :multi: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Kate I Luka']Kiedy wlazłam na szczyt góry, zobaczyłam dwa kangury, rano na fujarkach grają i Cię mocno pozdrawiają. Berek Alu :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:cześć Kasiu:multi: Quote
Patka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 my juz po a kiedy WY jedziecie na spacerki ?? Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Patka']my juz po a kiedy WY jedziecie na spacerki ??;)właśnie się pakujemy:p Quote
Pysia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witajcie Ozulki :loveu: My właśnie jemy obiadki :p ja - przygotowany przez teściową, Ju i Karol - to samo ;) a maluchy specjalny napój wzrostowy :multi: Zmorka jadła przed nami.... Fajnie macie z tą wyprawą :multi: Ja teraz siedzę w domu :cool1: Sama tego chciaaaaaaaaaaaaaałaś....Ktoś by zaśpiewał mi :evil_lol: Quote
aga1215 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Alu! Liczę na fotki spacerowe:multi: :multi: :multi: Quote
e.v.a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 siemanko spacerowicze:multi: czekamy na foteczki:cool3: u nas slonce daje popalic:razz: Tigra juz zaczyna dyszec:razz: Quote
Paula Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Jak to często bywa ...można i na dogo natknąć się na stek bzdur.... [SIZE=2]może zajrzycie :cool1:......szczerze przyznaję podpisałam ową petycję na[SIZE=4] NIE[SIZE=2] bo to co ona zawierza jest jednym wielkim bełkotem http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4839002#post4839002 Podpisałam, oczywiście na NIE :cool1: Witaj Alu :multi: Quote
mar....ka Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Petycja faktycznie jednostronna, to co sie stało z tą suczką, to tragedia. Jednak nawet żle wychowany ratlerek moze odgryźc palec:p Petycja powinna raczej dotyczyc zmian w polskim prawodastwie dotyczących takich pseudowłaścicieli. Tez podpisałam na nie. Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='Pysia']Witajcie Ozulki :loveu: My właśnie jemy obiadki :p ja - przygotowany przez teściową, Ju i Karol - to samo ;) a maluchy specjalny napój wzrostowy :multi: Zmorka jadła przed nami.... Fajnie macie z tą wyprawą :multi: Ja teraz siedzę w domu :cool1: Sama tego chciaaaaaaaaaaaaaałaś....Ktoś by zaśpiewał mi :evil_lol::multi:witaj Pysiu ....trzeba nam było ciało ruszyć z domku bo nie mamy przy domku ogrodka;) Potem i ty wyruszysz .....a tych atrakcji które teraz masz nikt ci nie pomniejszy;) Mnie już rwie żeby popatrzeć na Zmoreczkę i maluchy ....a szczególnie małego BEHEMOCIKA:loveu::loveu::loveu::diabloti:.........ale jeszcze trochę wytrzymam;) [quote name='aga1215']Witaj Alu! Liczę na fotki spacerowe:multi: :multi: :multi:coś się tam porobilo więc chyba będą ....ale teraz spostrzegłam ze mam i z wczoraj [quote name='evaxon']siemanko spacerowicze:multi: czekamy na foteczki:cool3: u nas slonce daje popalic:razz: Tigra juz zaczyna dyszec:razz:Ozzy na bezludziu naj ....ukoffał ...butelkę z wodą [quote name='tygra']Alu ale masz piękny banerek :)aaa banerek ....dziękuję ...to dzieło Sylwi skalskiej [quote name='paula_z']Podpisałam, oczywiście na NIE :cool1: Witaj Alu :multi:jedyna słuszna opcja , dzięki Paula [quote name='majoka']Petycja faktycznie jednostronna, to co sie stało z tą suczką, to tragedia. Jednak nawet żle wychowany ratlerek moze odgryźc palec:p Petycja powinna raczej dotyczyc zmian w polskim prawodastwie dotyczących takich pseudowłaścicieli. Tez podpisałam na nie.o i masz rację ...a swoją droga własciciele małych psów często sami prowokuja nieszczęścia .....Dzięki Mariolko Quote
eria Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 też podpisałam tą petycję :cool1: :cool1: na nie :cool1: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='eria']też podpisałam tą petycję :cool1: :cool1: na nie :cool1::multi::multi::multi:thanks [quote name='PIKA']I jak Ala wytopilaś się? :cool3::shake:nie dało się .....Ozzulek subtelnie przeleciał po mnie depcząc przy okazji mój policzek 2krotnie ......siniaka na szczęście niet....i wolałam już nie ryzykować pozycji horyzontalnej:diabloti: Quote
e.v.a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :shake:nie dało się .....Ozzulek subtelnie przeleciał po mnie depcząc przy okazji mój policzek 2krotnie ......siniaka na szczęście niet....i wolałam już nie ryzykować pozycji horyzontalnej:diabloti: :lol: :lol: :lol: a gdzie bezludziowe focie:placz: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='evaxon']:lol: :lol: :lol: a gdzie bezludziowe focie:placz::pw aparacie Quote
Vectra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pw aparacie a gdzie aparat :cool1: Quote
e.v.a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pw aparacie achaaaaaaaaaa...... no chyba ze tak :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='evaxon']achaaaaaaaaaa...... no chyba ze tak :evil_lol:;)zaraz cos się wrzuci....może najpierw cosik z wczoraj:razz: Quote
e.v.a Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)zaraz cos się wrzuci....może najpierw cosik z wczoraj:razz: no to czekam :p Quote
Alicja Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Mój niewytrymowany niełeścik......:diabloti: Quote
Vectra Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Mój niewytrymowany niełeścik......:diabloti: to jest Asmstaff i tego powinno się zabronić :cool1: :diabloti: Quote
Recommended Posts