Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzien dobry Ozzulki:) ja tez juz pokawowa:) i pospacerkowa..nastepny dluzszy spacerek raczej pod wieczor bo Dilski siedzi i dyszy i nie chce mu sie lazic w tym upale...lezy w ogrodku pod drzewem...

Posted

[quote name='dealer']Dzien dobry Ozzulki:) ja tez juz pokawowa:) i pospacerkowa..nastepny dluzszy spacerek raczej pod wieczor bo Dilski siedzi i dyszy i nie chce mu sie lazic w tym upale...lezy w ogrodku pod drzewem...:razz:doberek...
Ozzulki z ciężkim sercem wrócili ze spaceru skończyli 2 kawy teraz wtrynią obiadek i pojadą zamęczać psa na bezludzie .......będziemy się integrować z naturą:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Witajcie Ozulki :loveu:
My właśnie jemy obiadki :p ja - przygotowany przez teściową, Ju i Karol - to samo ;) a maluchy specjalny napój wzrostowy :multi: Zmorka jadła przed nami....
Fajnie macie z tą wyprawą :multi: Ja teraz siedzę w domu :cool1:
Sama tego chciaaaaaaaaaaaaaałaś....Ktoś by zaśpiewał mi :evil_lol:

Posted

Petycja faktycznie jednostronna, to co sie stało z tą suczką, to tragedia. Jednak nawet żle wychowany ratlerek moze odgryźc palec:p

Petycja powinna raczej dotyczyc zmian w polskim prawodastwie dotyczących takich pseudowłaścicieli. Tez podpisałam na nie.

Posted

[quote name='Pysia']Witajcie Ozulki :loveu:
My właśnie jemy obiadki :p ja - przygotowany przez teściową, Ju i Karol - to samo ;) a maluchy specjalny napój wzrostowy :multi: Zmorka jadła przed nami....
Fajnie macie z tą wyprawą :multi: Ja teraz siedzę w domu :cool1:
Sama tego chciaaaaaaaaaaaaaałaś....Ktoś by zaśpiewał mi :evil_lol::multi:witaj Pysiu ....trzeba nam było ciało ruszyć z domku bo nie mamy przy domku ogrodka;)
Potem i ty wyruszysz .....a tych atrakcji które teraz masz nikt ci nie pomniejszy;)
Mnie już rwie żeby popatrzeć na Zmoreczkę i maluchy ....a szczególnie małego BEHEMOCIKA:loveu::loveu::loveu::diabloti:.........ale jeszcze trochę wytrzymam;)

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Liczę na fotki spacerowe:multi: :multi: :multi:coś się tam porobilo więc chyba będą ....ale teraz spostrzegłam ze mam i z wczoraj

[quote name='evaxon']siemanko spacerowicze:multi:
czekamy na foteczki:cool3:
u nas slonce daje popalic:razz: Tigra juz zaczyna dyszec:razz:Ozzy na bezludziu naj ....ukoffał ...butelkę z wodą

[quote name='tygra']Alu ale masz piękny banerek :)aaa banerek ....dziękuję ...to dzieło Sylwi skalskiej

[quote name='paula_z']Podpisałam, oczywiście na NIE :cool1:

Witaj Alu :multi:jedyna słuszna opcja , dzięki Paula

[quote name='majoka']Petycja faktycznie jednostronna, to co sie stało z tą suczką, to tragedia. Jednak nawet żle wychowany ratlerek moze odgryźc palec:p

Petycja powinna raczej dotyczyc zmian w polskim prawodastwie dotyczących takich pseudowłaścicieli. Tez podpisałam na nie.o i masz rację ...a swoją droga własciciele małych psów często sami prowokuja nieszczęścia .....Dzięki Mariolko

Posted

[quote name='eria']też podpisałam tą petycję :cool1: :cool1: na nie :cool1::multi::multi::multi:thanks

[quote name='PIKA']I jak Ala wytopilaś się? :cool3::shake:nie dało się .....Ozzulek subtelnie przeleciał po mnie depcząc przy okazji mój policzek 2krotnie ......siniaka na szczęście niet....i wolałam już nie ryzykować pozycji horyzontalnej:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:shake:nie dało się .....Ozzulek subtelnie przeleciał po mnie depcząc przy okazji mój policzek 2krotnie ......siniaka na szczęście niet....i wolałam już nie ryzykować pozycji horyzontalnej:diabloti:
:lol: :lol: :lol:

a gdzie bezludziowe focie:placz: