Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Honey napisał(a):
Alu, a mi sie to nie uda.... :placz: zycia braknie... :placz:
Ledwo nadrobie kilka stron, to kolejnych kilka dojdzie. Ide sie zastrzelic :flaming:

Nie rób tego bo zanim Cię wyratują to oni sto napiszą :evil_lol: Szkoda czasu :diabloti:
Witaj Alu :loveu: TZ stwierdził że lada chwila zostanę babcią....:crazyeye:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

Tutaj Ozzy rzucił sie na jakiekoś biednego łeścika albo jorczka(kto co woli)i Alicja usiłowała rozlużnić trzy-tonowy ucisk szczęk tej bestii.To chyba widać nie?:diabloti: :diabloti: Dlaczego nikt nie wyrażił swojego oburzenia??:evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']a coooo ma sie to wyczucie smaku...:diabloti: hi hi hi

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Alu,

chyba przebrnełam przez tony stron...:loveu:
Harleya widziałam...:loveu:
Ozzulca z kijem na spacerze takze....:loveu:;)cześć Aga...jakaś ty wytrwała

[quote name='PIKA']Czeeśśćććc :multi::multi:cześć:multi:

[quote name='Honey']Alu, a mi sie to nie uda.... :placz: zycia braknie... :placz:
Ledwo nadrobie kilka stron, to kolejnych kilka dojdzie. Ide sie zastrzelic :flaming::razz:nie zabiajaj się...nie warto

[quote name='paula_z']O, to Ty, Alu, taka wysoka jak ja :evil_lol: Cześć :p;)noooo wielkolód

[quote name='Pysia']Nie rób tego bo zanim Cię wyratują to oni sto napiszą :evil_lol: Szkoda czasu :diabloti:
Witaj Alu :loveu: TZ stwierdził że lada chwila zostanę babcią....:crazyeye:o kurcze to z racji Zmorki czy Karola:razz:

[quote name='Imbir1']bry wieczór Ozzulki:multi::multi:bry wieczór Imbirki

[quote name='madzia i medor']Cześć i czołem :cool3: Kurcze same tu ideały, a ja jak jakiś przykurcz:diabloti: :evil_lol: :cool3:czołem i cześć;)

Posted

[quote name='groszek83']Tutaj Ozzy rzucił sie na jakiekoś biednego łeścika albo jorczka(kto co woli)i Alicja usiłowała rozlużnić trzy-tonowy ucisk szczęk tej bestii.To chyba widać nie?:diabloti: :diabloti: Dlaczego nikt nie wyrażił swojego oburzenia??:evil_lol: :evil_lol::eviltong:tak tak i łeścika zdążył wypluć......:diabloti:

Posted

groszek83 napisał(a):
Tutaj Ozzy rzucił sie na jakiekoś biednego łeścika albo jorczka(kto co woli)i Alicja usiłowała rozlużnić trzy-tonowy ucisk szczęk tej bestii.To chyba widać nie?:diabloti: :diabloti: Dlaczego nikt nie wyrażił swojego oburzenia??:evil_lol: :evil_lol:

biedny jorguś :-( biedny łeścik :-( jak można trzymać takie zwyrodniałe ,asocjalne , bydle w domu :shake: :shake: WSTYD !!!!! i to taki daje przykład ciało pedagogiczne !!!! :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']biedny jorguś :-( biedny łeścik :-( jak można trzymać takie zwyrodniałe ,asocjalne , bydle w domu :shake: :shake: WSTYD !!!!! i to taki daje przykład ciało pedagogiczne !!!! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

[quote name='Gabryjella']biedny Ozzy taki jorguś to mógł mu w gardle stanąć :placz:oo jedna co rozumie biednego Ozulka
cześć Gabi

[quote name='madzia i medor']Nie stanął by:shake: :shake: :shake: Trymowany był:diabloti::shake:nietrymowany .....trymowanego by nie wypluł

Posted

Witaj Alu i Ozzulcu!!!:loveu:
U nas rano było pięknie i słonecznie, ale teraz zaczyna się chmurzyć...
Znowu tyle nagadane,że ciężko będzie nadrobić:shake:

Posted

[quote name='bonita']CZeśc Sister :) :) :) u nas jest brzydko i nieciepło, i nie idę się opalać.
wpadaj do mnie:)masz jeszcze zalegla kawe:)

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']witamy wieczorową porą :eviltong: i po dłuuugiej nieobecnosci, wpadłysmy z kudłata zapytac czy jeszcze nas kochacie :oops: :evil_lol::loveu::loveu::loveu:cześć Madziulki

[quote name='Basia_Sz']I my wpadliśmy się przywitać i życzyć ciepłego uśmiechu w ten paskudny dzionek :roll:witaj Basiu.....u mnie tez brzydko

[quote name='sylwiaskalska']A ja mam słoneczko u siebie i witam :) :laola:doberek Sylwia

[quote name='Vogue']Witaj Alu i Ozzulcu!!!:loveu:
U nas rano było pięknie i słonecznie, ale teraz zaczyna się chmurzyć...
Znowu tyle nagadane,że ciężko będzie nadrobić:shake:nie zamartwiaj się już .....plizzzzzzzz

[quote name='BeaC']............witaj Alicjo mła:razz:witaj

[quote name='dealer']dzien dobry Alu:) u mnie znowu upal.....ide sobie zaraz polezaczkowac w ogrodeczku...:diabloti: no tak Ciechocinek ...Baden-Baden.......

[quote name='bonita']CZeśc Sister :) :) :) u nas jest brzydko i nieciepło, i nie idę się opalać.i znów zbieżność ...bo u nas tez brzydko ....cześć sis

[quote name='dealer']wpadaj do mnie:)masz jeszcze zalegla kawe:)
:crazyeye:ta starą kawe jej podasz

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']

:crazyeye:ta starą kawe jej podasz
a co ?? myslisz ze tak bede marnowac?? miala byc, kawe zrobilam i coby nie byla zimna na dworze stoi i sie w promieniach wiosennego slonka nagrzewa:evil_lol:

Posted

[quote name='clockwork']zdrastwujtie!!!!

Allu... jadem dzisio do Rybola- pozbądź sie dzieciaków i gnaj do domecku ;)
zajrze do cie... obiadu mi nie szykuj... środków terapeutycznych też nie....
:multi:siupeł.....
obiadek to ja mam na 2 dni naszykowany więc jak kto zgłodnieje to jeść może wołać;).....widzę że środki terapeutyczne niewskazane:razz:;)

Posted

[quote name='dealer']a co ?? myslisz ze tak bede marnowac?? miala byc, kawe zrobilam i coby nie byla zimna na dworze stoi i sie w promieniach wiosennego slonka nagrzewa:evil_lol:

Jakoś ja tej kawy nie widziałam, choć tam do Cię często zaglądam:cool3: , coś tu kręcisz:razz: :evil_lol: