Pysia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Honey napisał(a):Alu, a mi sie to nie uda.... :placz: zycia braknie... :placz: Ledwo nadrobie kilka stron, to kolejnych kilka dojdzie. Ide sie zastrzelic :flaming: Nie rób tego bo zanim Cię wyratują to oni sto napiszą :evil_lol: Szkoda czasu :diabloti: Witaj Alu :loveu: TZ stwierdził że lada chwila zostanę babcią....:crazyeye: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Cześć i czołem :cool3: Kurcze same tu ideały, a ja jak jakiś przykurcz:diabloti: :evil_lol: :cool3: Quote
groszek83 Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Tutaj Ozzy rzucił sie na jakiekoś biednego łeścika albo jorczka(kto co woli)i Alicja usiłowała rozlużnić trzy-tonowy ucisk szczęk tej bestii.To chyba widać nie?:diabloti: :diabloti: Dlaczego nikt nie wyrażił swojego oburzenia??:evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='dealer']a coooo ma sie to wyczucie smaku...:diabloti: hi hi hi [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Alu, chyba przebrnełam przez tony stron...:loveu: Harleya widziałam...:loveu: Ozzulca z kijem na spacerze takze....:loveu:;)cześć Aga...jakaś ty wytrwała [quote name='PIKA']Czeeśśćććc :multi::multi:cześć:multi: [quote name='Honey']Alu, a mi sie to nie uda.... :placz: zycia braknie... :placz: Ledwo nadrobie kilka stron, to kolejnych kilka dojdzie. Ide sie zastrzelic :flaming::razz:nie zabiajaj się...nie warto [quote name='paula_z']O, to Ty, Alu, taka wysoka jak ja :evil_lol: Cześć :p;)noooo wielkolód [quote name='Pysia']Nie rób tego bo zanim Cię wyratują to oni sto napiszą :evil_lol: Szkoda czasu :diabloti: Witaj Alu :loveu: TZ stwierdził że lada chwila zostanę babcią....:crazyeye:o kurcze to z racji Zmorki czy Karola:razz: [quote name='Imbir1']bry wieczór Ozzulki:multi::multi:bry wieczór Imbirki [quote name='madzia i medor']Cześć i czołem :cool3: Kurcze same tu ideały, a ja jak jakiś przykurcz:diabloti: :evil_lol: :cool3:czołem i cześć;) Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='groszek83']Tutaj Ozzy rzucił sie na jakiekoś biednego łeścika albo jorczka(kto co woli)i Alicja usiłowała rozlużnić trzy-tonowy ucisk szczęk tej bestii.To chyba widać nie?:diabloti: :diabloti: Dlaczego nikt nie wyrażił swojego oburzenia??:evil_lol: :evil_lol::eviltong:tak tak i łeścika zdążył wypluć......:diabloti: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 groszek83 napisał(a):Tutaj Ozzy rzucił sie na jakiekoś biednego łeścika albo jorczka(kto co woli)i Alicja usiłowała rozlużnić trzy-tonowy ucisk szczęk tej bestii.To chyba widać nie?:diabloti: :diabloti: Dlaczego nikt nie wyrażił swojego oburzenia??:evil_lol: :evil_lol: biedny jorguś :-( biedny łeścik :-( jak można trzymać takie zwyrodniałe ,asocjalne , bydle w domu :shake: :shake: WSTYD !!!!! i to taki daje przykład ciało pedagogiczne !!!! :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Gabryjella napisał(a):biedny Ozzy taki jorguś to mógł mu w gardle stanąć :placz: Nie stanął by:shake: :shake: :shake: Trymowany był:diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']biedny jorguś :-( biedny łeścik :-( jak można trzymać takie zwyrodniałe ,asocjalne , bydle w domu :shake: :shake: WSTYD !!!!! i to taki daje przykład ciało pedagogiczne !!!! :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: [quote name='Gabryjella']biedny Ozzy taki jorguś to mógł mu w gardle stanąć :placz:oo jedna co rozumie biednego Ozulka cześć Gabi [quote name='madzia i medor']Nie stanął by:shake: :shake: :shake: Trymowany był:diabloti::shake:nietrymowany .....trymowanego by nie wypluł Quote
Medorowa Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :shake:nietrymowany .....trymowanego by nie wypluł A co gustuje w takich :diabloti: Quote
madzia20sosnowiec Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 witamy wieczorową porą :eviltong: i po dłuuugiej nieobecnosci, wpadłysmy z kudłata zapytac czy jeszcze nas kochacie :oops: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 I my wpadliśmy się przywitać i życzyć ciepłego uśmiechu w ten paskudny dzionek :roll: Quote
sylwiaskalska Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 A ja mam słoneczko u siebie i witam :) :laola: Quote
Vogue Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Witaj Alu i Ozzulcu!!!:loveu: U nas rano było pięknie i słonecznie, ale teraz zaczyna się chmurzyć... Znowu tyle nagadane,że ciężko będzie nadrobić:shake: Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 dzien dobry Alu:) u mnie znowu upal.....ide sobie zaraz polezaczkowac w ogrodeczku...:diabloti: Quote
bonita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 CZeśc Sister :) :) :) u nas jest brzydko i nieciepło, i nie idę się opalać. Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='bonita']CZeśc Sister :) :) :) u nas jest brzydko i nieciepło, i nie idę się opalać. wpadaj do mnie:)masz jeszcze zalegla kawe:) Quote
clockwork Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 zdrastwujtie!!!! Allu... jadem dzisio do Rybola- pozbądź sie dzieciaków i gnaj do domecku ;) zajrze do cie... obiadu mi nie szykuj... środków terapeutycznych też nie.... Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec']witamy wieczorową porą :eviltong: i po dłuuugiej nieobecnosci, wpadłysmy z kudłata zapytac czy jeszcze nas kochacie :oops: :evil_lol::loveu::loveu::loveu:cześć Madziulki [quote name='Basia_Sz']I my wpadliśmy się przywitać i życzyć ciepłego uśmiechu w ten paskudny dzionek :roll:witaj Basiu.....u mnie tez brzydko [quote name='sylwiaskalska']A ja mam słoneczko u siebie i witam :) :laola:doberek Sylwia [quote name='Vogue']Witaj Alu i Ozzulcu!!!:loveu: U nas rano było pięknie i słonecznie, ale teraz zaczyna się chmurzyć... Znowu tyle nagadane,że ciężko będzie nadrobić:shake:nie zamartwiaj się już .....plizzzzzzzz [quote name='BeaC']............witaj Alicjo mła:razz:witaj [quote name='dealer']dzien dobry Alu:) u mnie znowu upal.....ide sobie zaraz polezaczkowac w ogrodeczku...:diabloti: no tak Ciechocinek ...Baden-Baden....... [quote name='bonita']CZeśc Sister :) :) :) u nas jest brzydko i nieciepło, i nie idę się opalać.i znów zbieżność ...bo u nas tez brzydko ....cześć sis [quote name='dealer']wpadaj do mnie:)masz jeszcze zalegla kawe:) :crazyeye:ta starą kawe jej podasz Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 nie w Baden Baden bede lezaczkowac tylko w badach badach:) i w khm....cycniku:) Quote
agbar Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye:ta starą kawe jej podasz a co ?? myslisz ze tak bede marnowac?? miala byc, kawe zrobilam i coby nie byla zimna na dworze stoi i sie w promieniach wiosennego slonka nagrzewa:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 11, 2007 Author Posted April 11, 2007 [quote name='clockwork']zdrastwujtie!!!! Allu... jadem dzisio do Rybola- pozbądź sie dzieciaków i gnaj do domecku ;) zajrze do cie... obiadu mi nie szykuj... środków terapeutycznych też nie....:multi:siupeł..... obiadek to ja mam na 2 dni naszykowany więc jak kto zgłodnieje to jeść może wołać;).....widzę że środki terapeutyczne niewskazane:razz:;) Quote
bonita Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 [quote name='dealer']a co ?? myslisz ze tak bede marnowac?? miala byc, kawe zrobilam i coby nie byla zimna na dworze stoi i sie w promieniach wiosennego slonka nagrzewa:evil_lol: Jakoś ja tej kawy nie widziałam, choć tam do Cię często zaglądam:cool3: , coś tu kręcisz:razz: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Noo, bo Ala to kręciołek :evil_lol: Znany w całej okolicy i poza jej granicami :evil_lol: Quote
Recommended Posts