Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 :diabloti:kilka fotasków z samego rańca wolna miejscówka CZEGO!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: Quote
Patka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 alu a cóż to za odmiana czcionkowa taka wiosenna hę ;) szczerze wolałabym zieloną ale co ja mam do gadania ... Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Patka']alu a cóż to za odmiana czcionkowa taka wiosenna hę ;) szczerze wolałabym zieloną ale co ja mam do gadania ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:przebijając sie przez wielokrotne cytowanie odkryłam ..ze czerwone ładnie się przebija;) Quote
agbar Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 czesc przebijajaca sie Alu:) widze ze ktos cie eksmitowal z lozeczka hihi Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='dealer']czesc przebijajaca sie Alu:) widze ze ktos cie eksmitowal z lozeczka hihikontrola czy został ktoś jeszcze w łóżku:diabloti: Quote
BoJa2 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :-x :-x :comp26: :comp26: :modla: :modla: :modla: Sie pytam jak długo mam jeszcze czekać;) ;) Quote
e.v.a Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: siemanko:D Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Oj Ozzuliński, Ty mordo nie myta;) , śliczny jesteś, że ho:loveu: :loveu: :loveu: [/FONT] Quote
Hanna R. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Alicjo ! Wiem, że mam braki ... :oops: Ale oświeć mnie :candle: , CO stoi na stoliczku ????? Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']:-x :-x :comp26: :comp26: :modla: :modla: :modla: Sie pytam jak długo mam jeszcze czekać;) ;):oops:kkkurde już :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='evaxon'] :lol: :lol: :lol: :lol: :evil_lol: siemanko:Dsiemanko:multi: [quote name='madzia i medor']Oj Ozzuliński, Ty mordo nie myta;) , śliczny jesteś, że ho:loveu: :loveu: :loveu: :mad::mad::mad:jaka mordo niemyta ....myta :eviltong: Quote
Vogue Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 HankaRupczewska napisał(a): Ale oświeć mnie :candle: , CO stoi na stoliczku ????? Też mnie to bardzo zaintrygowało:evil_lol: Doberek Alu!!! Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :mad::mad::mad:jaka mordo niemyta ....myta :eviltong: Skoro tak twierdzisz:siara::siara::diabloti: Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']zerkam, czytam, notuje :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']zapomniałas napisac jeszcze ...."donosze":diabloti: zerkam, czytam, notuje, donosze :diabloti: [quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! Wiem, że mam braki ... :oops: Ale oświeć mnie :candle: , CO stoi na stoliczku ????? figurka... z brązu..:evil_lol: pan Rydzewski sam rzeźbił :diabloti: Quote
Hanna R. Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']zerkam, czytam, notuje, donosze :diabloti: figurka... z brązu..:evil_lol: pan Rydzewski sam rzeźbił :diabloti: No tak, tak przecież !!! Przecież moje dzieci uzdolnione są :multi: Asia maluje - to Cezary MUSI rzeźbić ! :evil_lol: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Alicjo ! Wiem, że mam braki ... :oops: Ale oświeć mnie :candle: , CO stoi na stoliczku ????? [quote name='clockwork']zerkam, czytam, notuje, donosze :diabloti: figurka... z brązu..:evil_lol: pan Rydzewski sam rzeźbił :diabloti:;)prawie z brązu.......reszta to juz prowda;) Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='HankaRupczewska']No tak, tak przecież !!! Przecież moje dzieci uzdolnione są :multi: Asia maluje - to Cezary MUSI rzeźbić ! :evil_lol:;)no rzeźbi ...rzeźbi ..... Quote
clockwork Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)no rzeźbi ...rzeźbi ..... to ja sie pochwa-le że u nas rzeźbi Clockwork....:p ostatnio jak wyrzeźbił figurke... oj.. jaki smród był... po żarciu u teściowej... :diabloti: goowniana sprawa :diabloti: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='clockwork']to ja sie pochwa-le że u nas rzeźbi Clockwork....:p ostatnio jak wyrzeźbił figurke... oj.. jaki smród był... po żarciu u teściowej... :diabloti: goowniana sprawa :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....Ozzy jak postawi figurkę to z zachwytu:diabloti:mozna paść :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:......też będę pochwa...lipięta:eviltong: Quote
aga1215 Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Witaj Alu! :multi: ....chyba mam katar...... ;) Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='aga1215']Witaj Alu! :multi: ....chyba mam katar...... ;)cześć Aga ....;)to zyczę powrotu do zdrowia A tu dla mojej teściówki Hani:razz: 2 rzeźby Twojego synka ktore pozostały w domciu ... Quote
Paula Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']CZEGO!!!!!!!!!!!!!!:diabloti: Hehe :D :loveu: Cześć Ala :multi: Quote
Medorowa Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']cześć Aga ....;)to zyczę powrotu do zdrowia A tu dla mojej teściówki Hani:razz: 2 rzeźby Twojego synka ktore pozostały w domciu ... Swietne:cool2: Poważnie Alu robi je Twój mąż:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Imbirka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cześć Ozzulki:multi::multi::multi::multi: no nie mogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bowski jest:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kate I Luka Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 a to chyba wzorowane na Wenus z Milo :cool3: Cześć Aluś , słonecznie i pięknie wokól :multi: Quote
Alicja Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 [quote name='paula_z']Hehe :D :loveu: Cześć Ala :multi:to ni ma he.....cześć;) [quote name='madzia i medor']Swietne:cool2: Poważnie Alu robi je Twój mąż:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:nooo ten przygarnięty te kilka;)lat temu [quote name='Imbir1']cześć Ozzulki:multi::multi::multi::multi: no nie mogę:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: bowski jest:loveu::loveu::loveu::loveu:wiadomo ..ma to po mnie:diabloti: [quote name='Kate I Luka']a to chyba wzorowane na Wenus z Milo :cool3: Cześć Aluś , słonecznie i pięknie wokól :multi::shake:nic z Venus z Milo nie miało wspólnego;) u nas ciepełko chyba porobimy fotki:p Quote
Recommended Posts