clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 czy ja sie już witałam :hmmmm: WITAJ NIEWIELKA ALU :diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']czy ja sie już witałam :hmmmm: WITAJ NIEWIELKA ALU :diabloti::shake:skutecznie nas omijałaś:diabloti: .......ale witaj;).......hmmmmm wielka czy niewielka:eviltong: Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:skutecznie nas omijałaś:diabloti: .......ale witaj;).......hmmmmm wielka czy niewielka:eviltong: NIEWIELKA... metr sześćdziesiąt ino ... więc niewielka... :diabloti: Quote
BeaC Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 ............acha zapomniałam wcześniej dodać.że zauważylam twój piękny wypasiony na maksa banerek:razz::razz::razz: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']NIEWIELKA... metr sześćdziesiąt ino ... więc niewielka... :diabloti::eviltong:.........dobrze ze wagi nie podaje bo byłby obciach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='BeaC']............acha zapomniałam wcześniej dodać.że zauważylam twój piękny wypasiony na maksa banerek:razz::razz::razz::multi:oj jakie wy dzis spostrzegawcze jestescie:eviltong: Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:.........dobrze ze wagi nie podaje bo byłby obciach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: zara podam... ino zerkne do kapownika.... moge podać moją - 48 :eviltong: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']zara podam... ino zerkne do kapownika.... moge podać moją - 48 :eviltong:;)to tylko troche więcej niz Ozzy:eviltong: Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)to tylko troche więcej niz Ozzy:eviltong: ale on nie ma : 90/50/ 80 i ....70 "D" :eviltong: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork'] ale on nie ma : 90/50/ 80 i ....70 "D" :eviltong: :cool1:...a pesel i nip gdzie:diabloti: Quote
Kate I Luka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Witam Ciocię Alutkową i kuzyna Ozzyego :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
BeaC Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork'] ale on nie ma : 90/50/ 80 i ....70 "D" :eviltong: ........się nam laska...............lansuje......klockowa...........może Ty swoją galerie zrobisz:cool3::cool3::cool3: Quote
clockwork Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:...a pesel i nip gdzie:diabloti: 91072300666 i 666-666-00-00 :diabloti: [quote name='BeaC']........się nam laska...............lansuje......klockowa...........może Ty swoją galerie zrobisz:cool3::cool3::cool3: pewnie... aaaaa.... numer buta.. 37 :eviltong: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 mamuśka przemalowac ci coś na różowo bo mi troche kredków jeszcze zostało :cool3: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Vectra napisał(a):mamuśka przemalowac ci coś na różowo bo mi troche kredków jeszcze zostało :cool3: eeeee Vectra....przerobilas juz te rozowa sukieneczke na szmate,zaslone,ubranko dla psa,stracha na wroble - niepotrzebne skreslic- ??? bo mam problema.....na slub brata ide i nie mam kreacji....moze bys pozyczyla?:razz: Quote
Vectra Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 dealer napisał(a):eeeee Vectra....przerobilas juz te rozowa sukieneczke na szmate,zaslone,ubranko dla psa,stracha na wroble - niepotrzebne skreslic- ??? bo mam problema.....na slub brata ide i nie mam kreacji....moze bys pozyczyla?:razz: dawaj adresa na PW :cool1: tylko mi jedno obiecaj :cool3: założysz do tego buty na 25 cm obcasie w kolorze złotym :loveu: Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Vectra napisał(a):dawaj adresa na PW :cool1: tylko mi jedno obiecaj :cool3: założysz do tego buty na 25 cm obcasie w kolorze złotym :loveu: ale masz wyczucie...buty juz zakupilam...zlote z normalnie takimi tymi no kamieniami kororowymi i torebke do tego...miooooodzik:loveu: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Kate I Luka']Witam Ciocię Alutkową i kuzyna Ozzyego :multi: :multi: :multi: :multi:witaj Kasiu [quote name='BeaC']........się nam laska...............lansuje......klockowa...........może Ty swoją galerie zrobisz:cool3::cool3::cool3: ;)noooo lanserka profesjonalna [quote name='clockwork']91072300666 i 666-666-00-00 :diabloti:........:diabloti:cóś ci sie pesel spierdzielił;) pewnie... aaaaa.... numer buta.. 37 :eviltong:......hmmm to mamy podobnie ;) sweet...................:diabloti: Quote
Alicja Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Vectra']mamuśka przemalowac ci coś na różowo bo mi troche kredków jeszcze zostało :cool3:siem dziecko nie waż nawet:diabloti: [quote name='dealer']eeeee Vectra....przerobilas juz te rozowa sukieneczke na szmate,zaslone,ubranko dla psa,stracha na wroble - niepotrzebne skreslic- ??? bo mam problema.....na slub brata ide i nie mam kreacji....moze bys pozyczyla?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Vectra']dawaj adresa na PW :cool1: tylko mi jedno obiecaj :cool3: założysz do tego buty na 25 cm obcasie w kolorze złotym :loveu:fiuu [quote name='dealer']ale masz wyczucie...buty juz zakupilam...zlote z normalnie takimi tymi no kamieniami kororowymi i torebke do tego...miooooodzik:loveu:sam szpan........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zuzolandia Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Poswiateczne kusiolki przesyłamy !!!! pora ruszyc dooopeczke ( naszą ) i wielkanocne obiadki gdzies zgubic eheheheh ;-) Postrafiamyyy!!!! Quote
agbar Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']siem dziecko nie waż nawet:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: fiuu sam szpan........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a coooo ma sie to wyczucie smaku...:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Czesc Alu, chyba przebrnełam przez tony stron...:loveu: Harleya widziałam...:loveu: Ozzulca z kijem na spacerze takze....:loveu: Quote
Honey Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Alu, chyba przebrnełam przez tony stron...:loveu: Alu, a mi sie to nie uda.... :placz: zycia braknie... :placz: Ledwo nadrobie kilka stron, to kolejnych kilka dojdzie. Ide sie zastrzelic :flaming: Quote
Paula Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='clockwork']NIEWIELKA... metr sześćdziesiąt ino ... więc niewielka... :diabloti: O, to Ty, Alu, taka wysoka jak ja :evil_lol: Cześć :p Quote
Recommended Posts