Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork']czy ja sie już witałam :hmmmm:
WITAJ NIEWIELKA ALU :diabloti:
:shake:skutecznie nas omijałaś:diabloti: .......ale witaj;).......hmmmmm wielka czy niewielka:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:shake:skutecznie nas omijałaś:diabloti: .......ale witaj;).......hmmmmm wielka czy niewielka:eviltong:

NIEWIELKA... metr sześćdziesiąt ino ... więc niewielka... :diabloti:

Posted

[quote name='clockwork']NIEWIELKA... metr sześćdziesiąt ino ... więc niewielka... :diabloti::eviltong:.........dobrze ze wagi nie podaje bo byłby obciach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='BeaC']............acha zapomniałam wcześniej dodać.że zauważylam twój piękny wypasiony na maksa banerek:razz::razz::razz::multi:oj jakie wy dzis spostrzegawcze jestescie:eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:eviltong:.........dobrze ze wagi nie podaje bo byłby obciach:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

zara podam... ino zerkne do kapownika....

moge podać moją - 48 :eviltong:

Posted

[quote name='clockwork']
ale on nie ma : 90/50/ 80 i ....70 "D" :eviltong:

........się nam laska...............lansuje......klockowa...........może Ty swoją galerie zrobisz:cool3::cool3::cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:cool1:...a pesel i nip gdzie:diabloti:

91072300666 i 666-666-00-00 :diabloti:

[quote name='BeaC']........się nam laska...............lansuje......klockowa...........może Ty swoją galerie zrobisz:cool3::cool3::cool3:

pewnie... aaaaa.... numer buta.. 37 :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
mamuśka przemalowac ci coś na różowo bo mi troche kredków jeszcze zostało :cool3:

eeeee Vectra....przerobilas juz te rozowa sukieneczke na szmate,zaslone,ubranko dla psa,stracha na wroble - niepotrzebne skreslic- ???
bo mam problema.....na slub brata ide i nie mam kreacji....moze bys pozyczyla?:razz:

Posted

dealer napisał(a):
eeeee Vectra....przerobilas juz te rozowa sukieneczke na szmate,zaslone,ubranko dla psa,stracha na wroble - niepotrzebne skreslic- ???
bo mam problema.....na slub brata ide i nie mam kreacji....moze bys pozyczyla?:razz:

dawaj adresa na PW :cool1: tylko mi jedno obiecaj :cool3: założysz do tego buty na 25 cm obcasie w kolorze złotym :loveu:

Posted

Vectra napisał(a):
dawaj adresa na PW :cool1: tylko mi jedno obiecaj :cool3: założysz do tego buty na 25 cm obcasie w kolorze złotym :loveu:

ale masz wyczucie...buty juz zakupilam...zlote z normalnie takimi tymi no kamieniami kororowymi i torebke do tego...miooooodzik:loveu:

Posted

[quote name='Kate I Luka']Witam Ciocię Alutkową i kuzyna Ozzyego :multi: :multi: :multi: :multi:witaj Kasiu

[quote name='BeaC']........się nam laska...............lansuje......klockowa...........może Ty swoją galerie zrobisz:cool3::cool3::cool3:
;)noooo lanserka profesjonalna

[quote name='clockwork']91072300666 i 666-666-00-00 :diabloti:........:diabloti:cóś ci sie pesel spierdzielił;)

pewnie... aaaaa.... numer buta.. 37 :eviltong:......hmmm to mamy podobnie ;)

sweet...................:diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']mamuśka przemalowac ci coś na różowo bo mi troche kredków jeszcze zostało :cool3:siem dziecko nie waż nawet:diabloti:

[quote name='dealer']eeeee Vectra....przerobilas juz te rozowa sukieneczke na szmate,zaslone,ubranko dla psa,stracha na wroble - niepotrzebne skreslic- ???
bo mam problema.....na slub brata ide i nie mam kreacji....moze bys pozyczyla?:razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Vectra']dawaj adresa na PW :cool1: tylko mi jedno obiecaj :cool3: założysz do tego buty na 25 cm obcasie w kolorze złotym :loveu:fiuu

[quote name='dealer']ale masz wyczucie...buty juz zakupilam...zlote z normalnie takimi tymi no kamieniami kororowymi i torebke do tego...miooooodzik:loveu:sam szpan........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']siem dziecko nie waż nawet:diabloti:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

fiuu

sam szpan........:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

a coooo ma sie to wyczucie smaku...:diabloti:

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Alu,

chyba przebrnełam przez tony stron...:loveu:

Alu, a mi sie to nie uda.... :placz: zycia braknie... :placz:
Ledwo nadrobie kilka stron, to kolejnych kilka dojdzie. Ide sie zastrzelic :flaming:

Posted

[quote name='clockwork']NIEWIELKA... metr sześćdziesiąt ino ... więc niewielka... :diabloti:
O, to Ty, Alu, taka wysoka jak ja :evil_lol: Cześć :p