Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Tak ! Utalentowanego mam Cezarego !
W tej materii nie zdążyłaś go zepsuć ! :loveu: :loveu: :loveu:

Babciu cała nasz rodzina taka utalentowana :loveu: :loveu: każdy co prawde talent ma w innej dziedzinie :cool3: :evil_lol:

Posted

[quote name='Behemot']

Ala, jakiś pies Ci wlazł na łózko :roll::crazyeye:noo też się dziwię co to za gadzina tu leży

[quote name='HankaRupczewska']Tak ! Utalentowanego mam Cezarego !
W tej materii nie zdążyłaś go zepsuć ! :loveu: :loveu: :loveu:kochana ...ja go cały czas naprawiam:eviltong:

[quote name='Vectra']Babciu cała nasz rodzina taka utalentowana :loveu: :loveu: każdy co prawde talent ma w innej dziedzinie :cool3: :evil_lol::pnio

[quote name='*luthien*']a z czego to jest?:crazyeye:
musiałabym spytać wykonawcę ...ale akurat nieobecny jest:razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Zdolnego masz tego przygarniętego kilka lat temu;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:czasem warto przygarnąć na tymczas:eviltong:

[quote name='PIKA']
2 rzeźby Twojego synka ktore pozostały w domciu ...

rewelacja :multi:;)thanks...przekażę panu R.;)

[quote name='LAZY']Poranny Ozzulek jest cudny!:loveu:dzięki Paulina

Posted

[quote name='Vogue']Witaj Alu i Ozzulku!!!
Wstawajcie szybko z łóżeczek bo dziś piękny dzień nastał!!!:loveu::evil_lol:

[quote name='bonita']Cześć sis :)

Opalacie się od rana ?:multi::multi::multi:My już po psacerku , po kawencji , obiadek prawie gotowy a po obiadku kierunek Bezludzie:p
Ozzy pobiega za piłeczką:eviltong:.....a ja wyłożę swoje ciało do wytopienia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

u nas dziś leniwie jakos spałam spałam ale sie nie wyspałam ... chyba se zrobie odpowiednik twojej kawy czerwona herbe ...
dzis też apowiada sie spacerek ale nóżki pewnej panienki po wczorajszych 2 h padły :razz:

Posted

[quote name='Patka']u nas dziś leniwie jakos spałam spałam ale sie nie wyspałam ... chyba se zrobie odpowiednik twojej kawy czerwona herbe ...
dzis też apowiada sie spacerek ale nóżki pewnej panienki po wczorajszych 2 h padły :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to nie tylko panienki padaja po spacerkach ....kawalerowie tez wczoraj zrobili klap....po wycieczce do lasu;)....o tak koniecznie trzeba coś wypić na obudzenie się ze snu:p...ja już mam 2 kawę:evil_lol:

Jak to często bywa ...można i na dogo natknąć się na stek bzdur....
[SIZE=2]może zajrzycie :cool1:......szczerze przyznaję podpisałam ową petycję na[SIZE=4] NIE[SIZE=2] bo to co ona zawierza jest jednym wielkim bełkotem
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=4839002#post4839002

Posted

[quote name='Basia_Sz']Witaj Alu :loveu:
Ja nie dorozumiałam trochę :shake: Kto wykonał te piękne rzeźby? Twój synalek? :loveu:Basiu........Cezary wykonał rzeźby czyli synalek Hanny R.:eviltong:
mój syn ma na imię KUBA:p

[quote name='Vogue']Basiu:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol:;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Basiu........Cezary wykonał rzeźby czyli synalek Hanny R.:eviltong:
mój syn ma na imię KUBA:p

:oops: Mówiłam, że nie dorozumiałam, ehh :oops: pogubić się można... :roll:
Straszny tłok bywa na dogo
nie wiadomo, kto jest kogo :evil_lol:
Galimatias, poplątanie,
no i tracę rozeznanie.... :oops:
:shake:

Posted

[quote name='Basia_Sz']:oops: Mówiłam, że nie dorozumiałam, ehh :oops: pogubić się można... :roll:
Straszny tłok bywa na dogo
nie wiadomo, kto jest kogo :evil_lol:
Galimatias, poplątanie,
no i tracę rozeznanie.... :oops:
:shake:;)najlepiej spytać i wsio gra ......a ze pogubić mozna to fakt;)
była tu taka jedna co na gg o rodzine wypytywała:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Agga']Alicja zobaczysz nadejdzie taka noc, że Ozzy nie opuści łożka:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś spał na fotelu .....wwąchiwał się w zapachy swoich przyjaciół:loveu::loveu::loveu:
a ja miałam w wyrku luzik;):eviltong:

Posted

Dzień dobry słonecznie ,musze złożyć meldunek a więc czytam właśnie o nie udanej wyprawie wojego syna do Rabki:lol: :lol: to rok temu, jestem coraz bliżej końca,został jeszcze rok:cool1:

Posted

[quote name='Agga']ZObaczysz Alicjo kochana, że nadejdzie ta noc.:diabloti: ....hmmm ja nie wiem skąd takie proroctwa:eviltong:

[quote name='madzia i medor']Hejo:hand:
heyka:multi:
[quote name='groszek83']Dzień dobry słonecznie ,musze złożyć meldunek a więc czytam właśnie o nie udanej wyprawie wojego syna do Rabki:lol: :lol: to rok temu, jestem coraz bliżej końca,został jeszcze rok:cool1:;)o groszek:multi:
o przed toba teraz najciekawszy rozdział w naszym życiu:diabloti: się otwiera:evil_lol::evil_lol::evil_lol: