Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonita']Jakoś ja tej kawy nie widziałam, choć tam do Cię często zaglądam:cool3: , coś tu kręcisz:razz: :evil_lol:

jak to zagladasz:crazyeye: przez okno chyba:) ...to ty mi zdeptalas moje przyokienne badylki...:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:multi:siupeł.....
obiadek to ja mam na 2 dni naszykowany więc jak kto zgłodnieje to jeść może wołać;).....widzę że środki terapeutyczne niewskazane:razz:;)

to i ja wpadne, bo dzisiaj obiadu u mnie nie bedzie :evil_lol: cale osiedle dzisiaj u mnie bez obiadu bo pokoj moj bedą malować :diabloti: :eviltong:

Posted

[quote name='madzia18sosnowiec']to i ja wpadne, bo dzisiaj obiadu u mnie nie bedzie :evil_lol: cale osiedle dzisiaj u mnie bez obiadu bo pokoj moj bedą malować :diabloti: :eviltong:

no tak w Sosnowcu to normalne ze jak jeden czlek pokoj maluje to reszta z tego przejecia nic nie gotuje, nic nie je...alez solidarni ci sosnowiczanie:evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Nie rób tego bo zanim Cię wyratują to oni sto napiszą :evil_lol: Szkoda czasu :diabloti:

Tak sobie wlasnie pomyslalam... w takim razie ide czytac... 'po lebkach i z grubsza' oczywiscie, bo inaczej sie nie da... :evil_lol:

Posted

[quote name='dealer']no tak w Sosnowcu to normalne ze jak jeden czlek pokoj maluje to reszta z tego przejecia nic nie gotuje, nic nie je...alez solidarni ci sosnowiczanie:evil_lol:

hahahha i wszyscy siedzą w oknach i oglądają jak Madzia w kusych spodenkach i koszulce usmarowana farbami maluuujeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Alu :loveu:

Posted

[quote name='dealer']no tak w Sosnowcu to normalne ze jak jeden czlek pokoj maluje to reszta z tego przejecia nic nie gotuje, nic nie je...alez solidarni ci sosnowiczanie:evil_lol:

no alez oczywiscie, solidarnosc musi byc :eviltong:

[quote name='malawaszka']hahahha i wszyscy siedzą w oknach i oglądają jak Madzia w kusych spodenkach i koszulce usmarowana farbami maluuujeee

ty mi tutaj nie gadaj tylko wskakuj w spodenki i jazda do mnie :evil_lol:

Posted

wpadłam mimo ostrzeżenia na banerku :evil_lol: byłam dzielna! :multi:

widzę że tu się o malowaniu u Madzi gada :cool3: cały Sosnowiec z lornetkami:evil_lol:

Posted

[quote name='Basia_Sz']Noo, bo Ala to kręciołek :evil_lol: Znany w całej okolicy i poza jej granicami :evil_lol:no Basiu ...ja kręciołek

[quote name='dealer']jak to zagladasz:crazyeye: przez okno chyba:) ...to ty mi zdeptalas moje przyokienne badylki...:evil_lol: hi hi hi

[quote name='madzia18sosnowiec']to i ja wpadne, bo dzisiaj obiadu u mnie nie bedzie :evil_lol: cale osiedle dzisiaj u mnie bez obiadu bo pokoj moj bedą malować :diabloti: :eviltong:hmmm wpadnij jutro

[quote name='dealer']no tak w Sosnowcu to normalne ze jak jeden czlek pokoj maluje to reszta z tego przejecia nic nie gotuje, nic nie je...alez solidarni ci sosnowiczanie:evil_lol: co za zgodny narodek

[quote name='Honey']Tak sobie wlasnie pomyslalam... w takim razie ide czytac... 'po lebkach i z grubsza' oczywiscie, bo inaczej sie nie da... :evil_lol:o ....witaj .......ha ha po łebkach i z grubsza....

[quote name='Agunia-Pańciunia)']Czesc Alu...

owszem wytrwała jestem i czasami cierpliwa...i witam ponownie.....
i zapraszam lanserskim zaproszeniem do siebie na fotki.....

Jak było dzis w pracy????

Ja za chwile wychodze z tego domu wariatów.... :bye: :B-fly: :B-fly: w pracy było w miare ...po pracy ....rewelka;)

[quote name='malawaszka']hahahha i wszyscy siedzą w oknach i oglądają jak Madzia w kusych spodenkach i koszulce usmarowana farbami maluuujeee :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

cześć Alu :loveu:cześć Waszko mła

[quote name='Kate I Luka']Dzieńdoberek słoneczny i pachnący wiosenką :multi: :multi: :multi:doberek Kasiu

[quote name='evaxon']witanko:multi:witankoEwuś

Posted

[quote name='eria']wpadłam mimo ostrzeżenia na banerku :evil_lol: byłam dzielna! :multi:

widzę że tu się o malowaniu u Madzi gada :cool3: cały Sosnowiec z lornetkami:evil_lol:wow jaka ty dzielna jesteś

[quote name='Teklunia']Czesc kochani :)
zapraszam do siebie na stronę 669!!! :lol:zaraz lecę;)

[quote name='paula_z']Cześć Alu :multi: Jak tam po Klockowych odwiedzinach? :cool3::evil_lol:teraz już po ......

[quote name='madzia i medor']Hejo:hand::multi:cześć Magda

Posted

Witanko;-) a malujcie malujcie ;-) .jak skoncza w sosnowcu to moga na halembe podjechac Ci malarze ;-) heheeh......
Buziolki Alusiowa ......piknie dzisiej bylo nie ???? heehhe tyle slonca w całym miescie !!!!!! wowowo ! mizianko dla ozzulinskiego władcy pojazdow jednosladowych ;-) heheheeh

Posted

[quote name='zuzolandia']Witanko;-) a malujcie malujcie ;-) .jak skoncza w sosnowcu to moga na halembe podjechac Ci malarze ;-) heheeh......
Buziolki Alusiowa ......piknie dzisiej bylo nie ???? heehhe tyle slonca w całym miescie !!!!!! wowowo ! mizianko dla ozzulinskiego władcy pojazdow jednosladowych ;-) heheheeh
:multi:cześć Zuzolki........jutro mam nadzieję ze wpadnę na dłużej;)

Posted

[quote name='aga1215']Witaj Alu!
Piękną mamy dzisiaj nockę:multi:
btw wreszcie nadrobiłam świąteczne zaległości :oops:
..... czuć malizną .... w temacie Ozziego :mad::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Aga ....naprawdę myślisz ze temat Ozzulka tak mało popularny się zrobił:evil_lol:.....no bo jakie zaległości

[quote name='AlKil']Dzień dobry Alu!
jakoś tak mało nagadałyście....:cool3::cool3::cool3:;)to dobrze czy źle

[quote name='BeaC']...................a tutaj to co się stało??????? nie miałam co nadrabiac???? Alu strajk??????:-o:-o:-o:-o:razz:terapia antydogo:evil_lol:

Posted

cześc Ala!:multi:

Za duzo nagadane żle, za mało tez niedobrze ...:evil_lol: nie dogodzisz wszystkim :evil_lol:

czaderski banerek !:loveu:

Posted

[quote name='Alka']cześc Ala!:multi:

Za duzo nagadane żle, za mało tez niedobrze ...:evil_lol: nie dogodzisz wszystkim :evil_lol:

czaderski banerek !:loveu:;)...dzięki ..cieszkam ze banerek się podoba

[quote name='bonita']Cześć sister ;)
zdradz mi tajemnicę tej terapiii, sama skorzystam i wyleczę się z tego uzależnienia :grin::razz:.......zaproś mnie i Magde do siebie;) .......zagadamy się tak ze 6 godzin minie ...nawet nie będziesz wiedziała kiedy .....a na kompa nawet nie będziesz miała czasu spojrzeć:evil_lol: