Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):tylko nie mówcie nikomu o tym że jutro ją uudusze bo to tajemnica -dobra ? :evil_lol: Vectra a to ty mnie kiedys niedzialas w mojeh okolicy? :-o Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Alu, a Ty weekend masz? No to sie nie wysmekaj :cool3::crazyeye:czy ty pytasz o to czy ja mam jutro weekend:razz: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::crazyeye:czy ty pytasz o to czy ja mam jutro weekend:razz: No tak bo jakos nikt cie o to nie pyta - starszni ehoisci - a,nie ciekawi, czy masz weehedn justo :roll: Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bonita napisał(a):Alu Ty już weekend masz ? bonita napisał(a):Alu Ty już weekend masz ? Behemot napisał(a):Alu Ty już weekend masz? malawaszka napisał(a):Alu Ty już weekend masz? Vectra napisał(a):Alu Ty już weekend masz? :grin: Ała, ała, ała, moj brzuch :placz: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):No tak bo jakos nikt cie o to nie pyta - starszni ehoisci - a,nie ciekawi, czy masz weehedn justo :roll: :shake:bo wiesz to jakoś głupio ....nikt nawet nie zapytał czy Ja MAM JUTRO WEEKEND:cool1: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Ała, ała, ała, moj brzuch :placz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to TEŻ sie leczy;) Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::shake:bo wiesz to jakoś głupio ....nikt nawet nie zapytał czy Ja MAM JUTRO WEEKEND:cool1: No ale to kurde powiedz masz te weekend czy jie?????:mad: Jutro! Tzo znaczy nie mow jutro,czylko czy go jrto masz. Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Vectra a to ty mnie kiedys niedzialas w mojeh okolicy? :-o oczywiście :cool1: ja twoją okolice dobrze znam :cool1: więc cię znajde :diabloti: i udusze :diabloti: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):No ale to kurde powiedz masz te weekend czy jie?????:mad: Jutro! Tzo znaczy nie mow jutro,czylko czy go jrto masz.no niby mam jutro TEN weekend ....ale czemu wszyscy tak sie o MÓJ weekend tak pytają ....tak aż nie wiem czy odpowiadać czy ja ten weekend mam czy nie ......... Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to TEŻ sie leczy;) Po co - smiech to zdrowie :p Zakwasy mam, jak tak codzinnie beda dawac czadu, to bede miala kaloryferek :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):oczywiście :cool1: ja twoją okolice dobrze znam :cool1: więc cię znajde :diabloti: i udusze :diabloti: duz po co mi takiezycie? laptop mi pas;; z soia musza 12 razy wychoszic :shake: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):no niby mam jutro TEN weekend ....ale czemu wszyscy tak sie o MÓJ weekend tak pytają ....tak aż nie wiem czy odpowiadać czy ja ten weekend mam czy nie ......... Alu, to masz wkońcu ten wekeend:cool3: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):duz po co mi takiezycie? laptop mi pas;; z soia musza 12 razy wychoszic :shake: widzisz czyli zrobie jeden dobry uczynek :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 :multi::multi::multi:HEY słuchajcie kobity a JA mam jutro już WEEKEND:multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:HEY słuchajcie kobity a JA mam jutro już WEEKEND:multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: :hmmmm: coś tu chyba krecisz :shake: to już dziś ma łikend :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: coś tu chyba krecisz :shake: to już dziś ma łikend :evil_lol:ja wczoraj miałem na wczoraj a dzis już mam dziś weekend:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):ja wczoraj miałem na wczoraj a dzis już mam dziś weekend:eviltong::eviltong::eviltong: no i w gwizu jeden dzień z łikenda poszedł .............. :evil_lol: Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):ja wczoraj miałem na wczoraj a dzis już mam dziś weekend:eviltong::eviltong::eviltong: :-o Alu, czy o czyms nie wiemy ;) Czy to Twoje drugie ja :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 paula_z napisał(a)::-o Alu, czy o czyms nie wiemy ;) Czy to Twoje drugie ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:taaaa to moje 2 ja z innego forum:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):duz po co mi takiezycie? laptop mi pas;; z soia musza 12 razy wychoszic :shake: aaahahaha TO się pogłębia :roflt: hahaha nic nie rozumiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):aaahahaha TO się pogłębia :roflt: hahaha nic nie rozumiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mus się wczytać i wczuć w sytuację:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):aaahahaha TO się pogłębia :roflt: hahaha nic nie rozumiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie tylko ty :cool1: Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:mus się wczytać i wczuć w sytuację:evil_lol: no ja niby mam zgaszone światło, ale widze wsio :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):duz po co mi takiezycie? laptop mi pas;; z soia musza 12 razy wychoszic :shake: Behemotku, znowu zapomniałaś włączyć monitora?:evil_lol: Witaj Alu! Zrozumiałam , że masz wolny weekend...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jesteś tego pewna?:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):duz po co mi takiezycie? laptop mi pas;; z soia musza 12 razy wychoszic :shake: :crazyeye: znow CI TZ blokade na prąd zalozył :evil_lol: Quote
Recommended Posts