Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Przepraszam...:ices_bla: ja po prostu chciałam się troszkę polansować, tak jak inni....:oops: Vectra napisał(a):a za co Ty przepraszasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to się robi tak : :cool1: Gastuś jest super :lol: kocham cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zapraszam do mojej galerii są nowe zdjęcia :diabloti: i jeszcze dodaj że się przeprowadzasz :cool3: to zobaczysz jak ci popularność wzrośnie :evil_lol: nie zapomnij o trymowaniu :cool1: AlKil napisał(a):Vectra.... zapraszam do mojej galerii są nowe zdjęcia...:diabloti::diabloti::diabloti: Dodaj jeszcze że chcesz zostać modem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć Alu, masz dziś wolny wekend? :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Nie osmielę się... MAM ŚWIATŁO W DOMU!!! Buahahahaha chyba jest już najwyzsza pora iść spać bo przeczytałam że MASZ śWIATEłKO W TUNELU :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Światełko w tunelu miałam już dawno...nie chcieli mnie tam!!!!:diabloti: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Światełko w tunelu miałam już dawno...nie chcieli mnie tam!!!!:diabloti: a po co im taki kłopot :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ale za to TZ mnie chciał!!!:Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Ale za to TZ mnie chciał!!!:Cool!::Cool!::Cool!: i co nie żałuje ? :razz: bo mój czasami tak :evil_lol: :evil_lol: ale widziały gały co brały :diabloti: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Żałuje od paru godzin... siedzi na fotelu i wzdycha i rzuca mi brzydkie spojrzenia... Quote
Pysia Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Żałuje od paru godzin... siedzi na fotelu i wzdycha i rzuca mi brzydkie spojrzenia... Buziaki dla TZta :loveu: Zna się na ludziach :diabloti::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 PIKA napisał(a):Cześc Ala :multi: Całe dogo huczy, ze masz od dzisiaj wolny weekend :crazyeye: To prawda??? :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::multi::multi::multi::multi::multi:tak tak tak mam od wczoraj wolny weekend:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochanieńkie moje ....Patko , Ewcie, Madziu, Paulo, Pysiu, PIKO, Maga, Gosiu ,córuniu i ciotko .......umyłam ostatnie okno o 21:evil_lol:...umyłam podłogi zrobiłam porządki wywalając stertę geatów i na jutro tylko mi zostało odkurzanie ale to dopiero jak tatko wstanie. KKKurde ale nagadałyście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Pysia napisał(a):Buziaki dla TZta :loveu: Zna się na ludziach :diabloti::evil_lol: przekażę rano, bo boję się teraz do niego podejść...:mad: Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi:tak tak tak mam od wczoraj wolny weekend:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochanieńkie moje ....Patko , Ewcie, Madziu, Paulo, Pysiu, PIKO, Maga, Gosiu ,córuniu i ciotko .......umyłam ostatnie okno o 21:evil_lol:...umyłam podłogi zrobiłam porządki wywalając stertę geatów i na jutro tylko mi zostało odkurzanie ale to dopiero jak tatko wstanie. KKKurde ale nagadałyście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: OOO Ala!!! Czapki z głów! Jesteś szalenie porządna... Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi:tak tak tak mam od wczoraj wolny weekend:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochanieńkie moje ....Patko , Ewcie, Madziu, Paulo, Pysiu, PIKO, Maga, Gosiu ,córuniu i ciotko .......umyłam ostatnie okno o 21:evil_lol:...umyłam podłogi zrobiłam porządki wywalając stertę geatów i na jutro tylko mi zostało odkurzanie ale to dopiero jak tatko wstanie. KKKurde ale nagadałyście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ojesoooo po co mi przypomniałas że mam *******nik :shake: a Marysia znowu się leni :mad: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 paula_z napisał(a):W koncu sie dorwalas do kompa :cool1:taaa ale nie na długo Vectra napisał(a):ojesoooo po co mi przypomniałas że mam *******nik :shake: a Marysia znowu się leni :mad: :evil_lol: :evil_lol:ja musiałam ....bo jak Klocki byli to okno było tak brudne ze nawet Magda nie zauważyła ze nie ma firanki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi::multi::multi:tak tak tak mam od wczoraj wolny weekend:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Kochanieńkie moje ....Patko , Ewcie, Madziu, Paulo, Pysiu, PIKO, Maga, Gosiu ,córuniu i ciotko .......umyłam ostatnie okno o 21:evil_lol:...umyłam podłogi zrobiłam porządki wywalając stertę geatów i na jutro tylko mi zostało odkurzanie ale to dopiero jak tatko wstanie. KKKurde ale nagadałyście:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluś! Wpadłaś w trans?To może nie czekaj do maja - przyjeżdżaj teraz:multi: mam troche okien - sie podziele :lol: acha - podłogi tysz som :angryy: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 aga1215 napisał(a):Aluś! Wpadłaś w trans?To może nie czekaj do maja - przyjeżdżaj teraz:multi: mam troche okien - sie podziele :lol: acha - podłogi tysz som :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty mi będziesz blogaska pilnować;) już więcej chętnych było aby mnie zaprosić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale ja to mam tak tylko jak TZ idzie w nocy do pracy ....jakoś musze energii upuścić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ty mi będziesz blogaska pilnować;) już więcej chętnych było aby mnie zaprosić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale ja to mam tak tylko jak TZ idzie w nocy do pracy ....jakoś musze energii upuścić:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Aluś bace zobaczysz:multi: :multi: :multi: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 aga1215 napisał(a):Aluś bace zobaczysz:multi: :multi: :multi::multi::multi::multi:hurrrrrra i bedę robić fotki dla mojej teściowki Hanny:pR. Witam w ten marcowy poranek...... -pies po spacerku -zakupy zrobione -kawa na biurku -wafelki tuż obok -Kuba śpi -TZ śpi Dzień dober:multi: ...choć pogoda niezbyt miła:cool1: Quote
aga1215 Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:hurrrrrra i bedę robić fotki dla mojej teściowki Hanny:pR. Witam w ten marcowy poranek...... -pies po spacerku -zakupy zrobione -kawa na biurku -wafelki tuż obok -Kuba śpi -TZ śpi Dzień dober:multi: ...choć pogoda niezbyt miła:cool1: Witaj Aluś! :buzi: do Wasi wróciła wielbicielka :multi: ;) :evil_lol: To czekam :multi: kiedy przyjedziesz??? baca sie ucieszył :evil_lol: i Hania pewnikiem tysz :evil_lol: skąd się wziął ten paskudny wiatr? :angryy: - ogródek zaliczony - zakupy jeszcze nie:oops: - obiad ugotowany na 2 dni :multi: - trawnikowy grabi trawsko:multi: - .......................:angryy: :angryy: :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Vectra napisał(a):a za co Ty przepraszasz :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to się robi tak : :cool1: Gastuś jest super :lol: kocham cię misiu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: zapraszam do mojej galerii są nowe zdjęcia :diabloti: i jeszcze dodaj że się przeprowadzasz :cool3: to zobaczysz jak ci popularność wzrośnie :evil_lol: nie zapomnij o trymowaniu :cool1: i o Romanie lub Victorze i ich nowych lufach.....to tez wazne....:diabloti: :eviltong: :cool3: a i warunek konieczny...lenistwo i brak poodwracanych zdjec...najbardziej pozadane to do gory nogami...:loveu: Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 aga1215 napisał(a):Witaj Aluś! :buzi: do Wasi wróciła wielbicielka :multi: ;) :evil_lol: To czekam :multi: kiedy przyjedziesz??? baca sie ucieszył :evil_lol: i Hania pewnikiem tysz :evil_lol: skąd się wziął ten paskudny wiatr? :angryy: - ogródek zaliczony - zakupy jeszcze nie:oops: - obiad ugotowany na 2 dni :multi: - trawnikowy grabi trawsko:multi: - .......................:angryy: :angryy: :angryy:jak tylko ustalą termin to dam znać;) U was też tak wieje ...ja nieopatrznie wyszłam z wilgotnymi włosami ...i mi się czupurek zrobił:diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:hurrrrrra i bedę robić fotki dla mojej teściowki Hanny:pR. Witam w ten marcowy poranek...... -pies po spacerku -zakupy zrobione -kawa na biurku -wafelki tuż obok -Kuba śpi -TZ śpi Dzień dober:multi: ...choć pogoda niezbyt miła:cool1: czesc Alu.... no to podobnie jak u mnie: suka po spacerze - mokra od deszczu.....:p zakupy zrobione:p kaweczka zrobiona i pyszna....:lol: ciacho obok....:p Maxio juz nie spi....:loveu: dzien dobry....tak pogoda moglaby sie troszke poprawic.....ale i tak pieknie bo weekend Quote
Alicja Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):czesc Alu.... no to podobnie jak u mnie: suka po spacerze - mokra od deszczu.....:p zakupy zrobione:p kaweczka zrobiona i pyszna....:lol: ciacho obok....:p Maxio juz nie spi....:loveu: dzien dobry....tak pogoda moglaby sie troszke poprawic.....ale i tak pieknie bo weekend:placz:podgoda do bani.....witaj Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::placz:podgoda do bani.....witaj oj do bani.... pada, wieje, smutne drzewa, brak słoneczka( ja mam słoneczko prywatne w domku), i tak jakos ogolnie szarawo...... buziaki..... i Kocham Was Misie:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Recommended Posts