Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a):Ale się rozemmemowałyście...:crazyeye: Ke?????? Mi wolno, ja jestem poszkodowana przez los. Wszystko mi dziś wolno. A jak będę chciała, to... to... może nawet z jedno piwo wypiję, o! Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Patka napisał(a):ja juz za wami nie nadarzam moze to odmóżdżenie ... wiosennne:evil_lol:;)Patuś ...tu ciężko cokolwiek zajarzyć.... AlKil napisał(a):Ale się rozemmemowałyście...:crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Behemot napisał(a):Ke?????? Mi wolno, ja jestem poszkodowana przez los. Wszystko mi dziś wolno. A jak będę chciała, to... to... może nawet z jedno piwo wypiję, o!:evil_lol::evil_lol::evil_lol:....po jednym to się lata:eviltong: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....po jednym to się lata:eviltong: Tego nie wiem, chyba nigdy jednego nie wypiłam :evil_lol: Quote
AlKil Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 uff to tutaj miało być... Alicjo! Dawaj zdjęcia gaduło... ufff udało się... Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 A może by tak jakiego offa w Offie założyć? :hmmmm: Strasznie mnie już nogi bolą od tego ganiania po galeryjach :grab: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Tego nie wiem, chyba nigdy jednego nie wypiłam :evil_lol:;)czas spróbować AlKil napisał(a):uff to tutaj miało być... Alicjo! Dawaj zdjęcia gaduło... ufff udało się...:cool1:zdjęcia ....a co to takiego ........:roll: Musze poszukać w Google;) Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)czas spróbować Teraz to już po ptokach :placz: Niepijąca jestem od dawna :wallbash: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Teraz to już po ptokach :placz: Niepijąca jestem od dawna :wallbash::cool1:toś zmaściła sprawę .....czyli ty z tych AA ;).....ja sie wypisałam odkąd wchodzę na dogo .....tu się nie da na trzeźwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:toś zmaściła sprawę .....czyli ty z tych AA ;).....ja sie wypisałam odkąd wchodzę na dogo .....tu się nie da na trzeźwo:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :evil_lol: No ja chyba też przestanę chodzić na mityngi :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a)::evil_lol: No ja chyba też przestanę chodzić na mityngi :evil_lol:;)no i o to biega:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):M jak Miłość :evil_lol: M jak małża ?? ja zaś opóźniona już dawno po temacie... ehhh.. jaka ja zapracowana :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):M jak małża ?? ja zaś opóźniona już dawno po temacie... ehhh.. jaka ja zapracowana :evil_lol: :thumbs::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=53366 I róbta, co chceta :evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):M jak małża ?? :shock: aaaaaa Vectra będzie małżę palić???? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a)::shock: aaaaaa Vectra będzie małżę palić???? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: u M ?? NIGDY !!!! za dużo by frajdy miała :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a)::shock: aaaaaa Vectra będzie małżę palić???? :crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaa... jak Vectra chce spalic coś na M to może ... marichuana?? :diabloti: nie pal !!!! :mad: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):aaa... jak Vectra chce spalic coś na M to może ... marichuana?? :diabloti: nie pal !!!! :mad: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczekaj aż coś sie uhoduje:eviltong: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:poczekaj aż coś sie uhoduje:eviltong: obawiam się że już się samo uhodowało i zatruwa srodowisko :shake: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):obawiam się że już się samo uhodowało i zatruwa srodowisko :shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to co zatruwalo było na KKK:cool1: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:to co zatruwalo było na KKK:cool1: tylko z tym KKK to łatwo poszło ,a z MMM to ciężko jest - zawzinte bydle :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a): Ala, a po co Ty tu jakieś zdjęcia wkleiłaś? :crazyeye: Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Ala, a po co Ty tu jakieś zdjęcia wkleiłaś? :crazyeye::mad:bo robir porządek na kompie i wyawalam badziewie:eviltong: Quote
Recommended Posts