Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alu znaleźć Was nie moglam :crazyeye:
Przez baner wlazilam :shake:

AlKil napisał(a):
:megagrin::megagrin::megagrin: To chyba jest fajniejsze od wątku z półtorametrowym psem.:cool3:
Swoją trogą plątał się tam jeszcze większy pies, z metr sześćdziesiąt...
Ja mam 161 cm wzrostu, ciekawe jakbym go wyprowadzała na spacer????

eee ten pies 160 cm to mniejszy ode mnie :shake::evil_lol:

Posted

leemonca napisał(a):
a tu jak zwykle gwarno jak w kafejce :-D, ciasteczek brakuje i kaffki, a może jeszcze cegóś :razz:

Gospodyni tego topicu brakuje :evil_lol:

Posted

:mad:po wczorajszym mi przepuklina grozi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś już splułam klawiaturę ....okruszki wysypałam ...po piffku klawisze ładnie sie błyszcza
Wy tu sobie posty nabijacie a ja ciężko pracowałam na warsztatach i robiłam dekoracje z krepiny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem poszłam sie do wanny wytrymować i już jestem ...Klockowa namówiła mnie na piwo:razz:więc dopiero ciekwie mi sie pisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na wystawę no Katowic nie dojadę bo mi się transport rozkraczył :cool1:.Mówi sie trudno :-(....ale dzionek i tak mam wolny wiec będę na dogo;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:mad:po wczorajszym mi przepuklina grozi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja sie dzisiaj zastanawialam, czemu mnie tak miesnie brzucha bola, przeciez brzuszkow nie robilam :roll: Jutro bedzie to samo, bo juz sie baby rozkrecaja :evil_lol:

Posted

paula_z napisał(a):
Ja sie dzisiaj zastanawialam, czemu mnie tak miesnie brzucha bola, przeciez brzuszkow nie robilam :roll: Jutro bedzie to samo, bo juz sie baby rozkrecaja :evil_lol:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to się w nocy ze śmiechem przebudziłam .......bosz chyba będę spać z kompem:evil_lol:

bonita napisał(a):
Alu Ty już weekend masz ?
:multi::multi::multi:tak tak tak

Posted

malawaszka napisał(a):
BO CO???!! :diabloti: i tak Cie jutro Vectra udusi :diabloti:

tylko nie mówcie nikomu o tym że jutro ją uudusze bo to tajemnica -dobra ? :evil_lol: