PIKA Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alu znaleźć Was nie moglam :crazyeye: Przez baner wlazilam :shake: AlKil napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin: To chyba jest fajniejsze od wątku z półtorametrowym psem.:cool3: Swoją trogą plątał się tam jeszcze większy pies, z metr sześćdziesiąt... Ja mam 161 cm wzrostu, ciekawe jakbym go wyprowadzała na spacer???? eee ten pies 160 cm to mniejszy ode mnie :shake::evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 leemonca napisał(a):a tu jak zwykle gwarno jak w kafejce :-D, ciasteczek brakuje i kaffki, a może jeszcze cegóś :razz: Gospodyni tego topicu brakuje :evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Ozjusze czy ja sie dzisiaj juz z wami witałam ??:hmmmm:?? Quote
Pysia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 beria napisał(a):Tu się dzieje, oj dzieje dużo :evil_lol: Serio :crazyeye: To Ala też rodzi ? :diabloti::evil_lol: Quote
ewelinabuck Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 witam dawno u was nie bylam az mi wstyd:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Ozzy piekny:razz: :razz: Alu nie idz w slady pysi ,nie mozesz tego zrobic:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Medorowa Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Byłam, obejrzałam, poczytałam, poryczałam się ze śmiechu i ja tu jeszcze come back, bo tu śmisznie u Wos :evil_lol: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Run, Forrest, run!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 :mad:po wczorajszym mi przepuklina grozi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dziś już splułam klawiaturę ....okruszki wysypałam ...po piffku klawisze ładnie sie błyszcza Wy tu sobie posty nabijacie a ja ciężko pracowałam na warsztatach i robiłam dekoracje z krepiny:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem poszłam sie do wanny wytrymować i już jestem ...Klockowa namówiła mnie na piwo:razz:więc dopiero ciekwie mi sie pisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na wystawę no Katowic nie dojadę bo mi się transport rozkraczył :cool1:.Mówi sie trudno :-(....ale dzionek i tak mam wolny wiec będę na dogo;) Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Run, Forrest, run!!! :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Buhahahaha :roflt: :roflt: :roflt: Dobry Wieczor Alu :p Quote
Paula Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:po wczorajszym mi przepuklina grozi:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja sie dzisiaj zastanawialam, czemu mnie tak miesnie brzucha bola, przeciez brzuszkow nie robilam :roll: Jutro bedzie to samo, bo juz sie baby rozkrecaja :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bonita napisał(a):Alu Ty już weekend masz ? Alu Ty już weekend masz? :evil_lol: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Alu Ty już weekend masz? :evil_lol: Się nie wyśmiewaj Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 paula_z napisał(a):Ja sie dzisiaj zastanawialam, czemu mnie tak miesnie brzucha bola, przeciez brzuszkow nie robilam :roll: Jutro bedzie to samo, bo juz sie baby rozkrecaja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ja to się w nocy ze śmiechem przebudziłam .......bosz chyba będę spać z kompem:evil_lol: bonita napisał(a):Alu Ty już weekend masz ?:multi::multi::multi:tak tak tak Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):Alu Ty już weekend masz? Sie nie wysmiewaj Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):Alu Ty już weekend masz? Alu Ty już weekend masz? Quote
malawaszka Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Behemot napisał(a):Sie nie wysmiewaj BO CO???!! :diabloti: i tak Cie jutro Vectra udusi :diabloti: Quote
bonita Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Vectra napisał(a):Alu Ty już weekend masz? Się nie wyśmiewaj Quote
Alicja Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurde nie wiem czy ja już weekend mam:eviltong: Quote
Vectra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 malawaszka napisał(a):BO CO???!! :diabloti: i tak Cie jutro Vectra udusi :diabloti: tylko nie mówcie nikomu o tym że jutro ją uudusze bo to tajemnica -dobra ? :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 bonita napisał(a):Się nie wyśmiewaj Alu, a Ty weekend masz? No to sie nie wysmekaj :cool3: Quote
Recommended Posts