Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

clockwork napisał(a):
heloł...
jeszcze 4 godz. i bedziesz u mnie :cool3:
mam kawe, cukier, wode...
bede też miała naleśniczki z warzywami- :razz: palce lizać :eviltong:
;)a wolisz zimne czy odgrzane:razz:bo zapomniałam zapytać

clockwork napisał(a):
aha.. Alu.. jak bedziesz do nas jechać- to podjedź pod nasz lokal- NIE POD SEX SHOP :eviltong::diabloti:

:mad:kurde to ja mam skręcić do tego sex shopu:crazyeye:....bosz ja drogi nie pamintom:oops:.....dobra najwyżej będę wołać:evil_lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Ala, no proszę Cię, nominnij Ozzyego z pisankami :lol: Tylko wykadruj, co by lepiej było widać ;) No nie daj się prosić...... :placz:

:oops:no i znowu będzie ze ciało pedagogiczne sieje zgorszenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Behemot napisał(a):
No ale one muszą się rzucać w oczy :evil_lol: To jest świetne zdjęcie z pomysłem, w pierwszej trójce znalazłoby się jak nic :lol:
rzucać w oczy ....o w morde ....jeszcze komu wybiją:eviltong:

bonita napisał(a):
Byłam i wszystko czytałam nocką ciemną :)
a co ty tak po nocach się włóczysz ...czyżbyśmy to miałay rodzinne:evil_lol:

AlKil napisał(a):
Tylko żeby nie był to fotomontaż, to Ala musi je własnoręcznie umalować...:evil_lol:
Cześć Alu!:lol:
no no no;)

BeaC napisał(a):
.....................witaj (alem się rozpisała...................uffffffffffff)
:shake:gaduła;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pmama dobrowolnie opusciła miejsce przy kompie;)
Zrobiłam obiadek na jutro ;)naleśnicki z warzywami i barszczyk, podszykowałam na następne 2 dni / fasolkę po :diabloti:barbarzyńsku/.....a jak TZ wyjechał ok 21.30 , to zaczęłam sprzątać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem umyłam jeszcze kuchenne okno wyprałam firanki , powiesiłam na powrót do okna przy wtórze muzyki i dxwiekach nadchodzących SMSów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
teraz udaję się na zasłużony / mam nadzieję:razz:/ odpoczynek, bo rano wstaję 6.20 ....

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ALU!!!!
Ty Tytan pracy jestes!
Witaj!!!
Nie mam czasu ostatnio na dogo:shake:

Posted

;)a wolisz zimne czy odgrzane:razz:bo zapomniałam zapytać

dobre ... mają byc dobre :loveu:
:mad:kurde to ja mam skręcić do tego sex shopu:crazyeye:....bosz ja drogi nie pamintom:oops:.....dobra najwyżej będę wołać:evil_lol:

tuz obok ... :evil_lol:

Posted

Vogue napisał(a):
:crazyeye::crazyeye::crazyeye: ALU!!!!
Ty Tytan pracy jestes!
Witaj!!!
Nie mam czasu ostatnio na dogo:shake:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Tytanica....fajnie grali w antyradio i stwierdziłam ze nie mogę bezczynnie siedzieć i słuchać to mi sie włączyła opcja odgruzowania okien:evil_lol:

Vectra napisał(a):
ceść mamusia :loveu:
ja też chce naleśniczka :oops: na zimno :p i fasolki też bym zjadła :evil_lol:
:razz:mamusia ci zrobi w maju

Posted

:ptady my som doma .....jechaliśmy se przez Gogołową:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
odwiedziny zaliczone , dziecka nakarmione, Ozzy się sypnął:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Teraz lecimy na Kłokocin:evil_lol:

Posted

Witanko kochaniutka ;-) przyznaje sie bez bicia 4 strony do tyłu leciałam .....dalej nie mam siły.......;-) .....moze jakies foty?/???? cobym nie musiała za daleko szukac ??? heheheeh buziole dla Ozzulka ;-)

Posted

clockwork napisał(a):
aha.. Alu.. jak bedziesz do nas jechać- to podjedź pod nasz lokal- NIE POD SEX SHOP :eviltong::diabloti:

ALicja gorzej jak pomylisz:diabloti:

Posted

:ptady my som doma .....jechaliśmy se przez Gogołową:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
odwiedziny zaliczone , dziecka nakarmione, Ozzy się sypnął:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Teraz lecimy na Kłokocin:evil_lol:

uff, Alu...jak Ty to pięknie napisałaś....:-o

Posted

:pmama dobrowolnie opusciła miejsce przy kompie;)
Zrobiłam obiadek na jutro ;)naleśnicki z warzywami i barszczyk, podszykowałam na następne 2 dni / fasolkę po :diabloti:barbarzyńsku/.....a jak TZ wyjechał ok 21.30 , to zaczęłam sprzątać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem umyłam jeszcze kuchenne okno wyprałam firanki , powiesiłam na powrót do okna przy wtórze muzyki i dxwiekach nadchodzących SMSów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
teraz udaję się na zasłużony / mam nadzieję:razz:/ odpoczynek, bo rano wstaję 6.20 ....

O ja cie oja cie... robocop ??

Posted

PIKA napisał(a):
Cześć Alus :multi:
Ja nie mam sily tego wszyskiego nadrabiac :shake:
o masz ....a kto cie tak zamęczył

Pysia napisał(a):
Jqa tez nie ale witaj Alu :multi:
witaj Pysiu

paula_z napisał(a):
Czesc Alu :loveu: A bedzie jakas relacja i foto z odwiedzin? :cool3:
noooo może .............

zuzolandia napisał(a):
Witanko kochaniutka ;-) przyznaje sie bez bicia 4 strony do tyłu leciałam .....dalej nie mam siły.......;-) .....moze jakies foty?/???? cobym nie musiała za daleko szukac ??? heheheeh buziole dla Ozzulka ;-)
witam , witam ....buziole przekazane

zuzolandia napisał(a):
Ps...fotki odwiedzinkowe bittte ;-)
może będą......

Agga napisał(a):
ALicja gorzej jak pomylisz:diabloti:
;)podjade z tobą

AlKil napisał(a):
uff, Alu...jak Ty to pięknie napisałaś....:-o
:p

mamabazyla napisał(a):
O ja cie oja cie... robocop ??
nooo prawie;)

Kate I Luka napisał(a):
Biegiem się witam, i lecem dalej :)
zwolnij bo się zadyszysz

evaxon napisał(a):
berek Alu :)
berek Ewuś

Posted

Witaj Alu!
Ja to chyba juz nie wyjdę poza opcję czytacza:shake: :placz:

....... a wczoraj utknęlam w jakimś dziwnym miejscu, gdzie nawet Babcia Hanna była:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: i ciągle jeszcze boli mnie brzuch:diabloti: ........... ze śmiechu ............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
Heh, Ozzy na bramce :p
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kasę zbierał za wstęp:eviltong:

aga1215 napisał(a):
Witaj Alu!
Ja to chyba juz nie wyjdę poza opcję czytacza:shake: :placz:

....... a wczoraj utknęlam w jakimś dziwnym miejscu, gdzie nawet Babcia Hanna była:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: i ciągle jeszcze boli mnie brzuch:diabloti: ........... ze śmiechu ............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hmmmmm a to się leczy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Aguś grunt to poczucie humoru;)

Posted

aga1215 napisał(a):

hahaha też mi się tam wczoraj system zawiesił :evil_lol: