Alicja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 clockwork napisał(a):heloł... jeszcze 4 godz. i bedziesz u mnie :cool3: mam kawe, cukier, wode... bede też miała naleśniczki z warzywami- :razz: palce lizać :eviltong:;)a wolisz zimne czy odgrzane:razz:bo zapomniałam zapytać clockwork napisał(a):aha.. Alu.. jak bedziesz do nas jechać- to podjedź pod nasz lokal- NIE POD SEX SHOP :eviltong::diabloti: :mad:kurde to ja mam skręcić do tego sex shopu:crazyeye:....bosz ja drogi nie pamintom:oops:.....dobra najwyżej będę wołać:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):Ala, no proszę Cię, nominnij Ozzyego z pisankami :lol: Tylko wykadruj, co by lepiej było widać ;) No nie daj się prosić...... :placz: :oops:no i znowu będzie ze ciało pedagogiczne sieje zgorszenie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Behemot napisał(a):No ale one muszą się rzucać w oczy :evil_lol: To jest świetne zdjęcie z pomysłem, w pierwszej trójce znalazłoby się jak nic :lol:rzucać w oczy ....o w morde ....jeszcze komu wybiją:eviltong: bonita napisał(a):Byłam i wszystko czytałam nocką ciemną :)a co ty tak po nocach się włóczysz ...czyżbyśmy to miałay rodzinne:evil_lol: AlKil napisał(a):Tylko żeby nie był to fotomontaż, to Ala musi je własnoręcznie umalować...:evil_lol: Cześć Alu!:lol:no no no;) BeaC napisał(a):.....................witaj (alem się rozpisała...................uffffffffffff):shake:gaduła;) Quote
Vogue Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pmama dobrowolnie opusciła miejsce przy kompie;) Zrobiłam obiadek na jutro ;)naleśnicki z warzywami i barszczyk, podszykowałam na następne 2 dni / fasolkę po :diabloti:barbarzyńsku/.....a jak TZ wyjechał ok 21.30 , to zaczęłam sprzątać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem umyłam jeszcze kuchenne okno wyprałam firanki , powiesiłam na powrót do okna przy wtórze muzyki i dxwiekach nadchodzących SMSów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz udaję się na zasłużony / mam nadzieję:razz:/ odpoczynek, bo rano wstaję 6.20 .... :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ALU!!!! Ty Tytan pracy jestes! Witaj!!! Nie mam czasu ostatnio na dogo:shake: Quote
Vectra Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 ceść mamusia :loveu: ja też chce naleśniczka :oops: na zimno :p i fasolki też bym zjadła :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)a wolisz zimne czy odgrzane:razz:bo zapomniałam zapytać dobre ... mają byc dobre :loveu: :mad:kurde to ja mam skręcić do tego sex shopu:crazyeye:....bosz ja drogi nie pamintom:oops:.....dobra najwyżej będę wołać:evil_lol: tuz obok ... :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Vogue napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: ALU!!!! Ty Tytan pracy jestes! Witaj!!! Nie mam czasu ostatnio na dogo:shake::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no Tytanica....fajnie grali w antyradio i stwierdziłam ze nie mogę bezczynnie siedzieć i słuchać to mi sie włączyła opcja odgruzowania okien:evil_lol: Vectra napisał(a):ceść mamusia :loveu: ja też chce naleśniczka :oops: na zimno :p i fasolki też bym zjadła :evil_lol::razz:mamusia ci zrobi w maju Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 cześć Tytanicu :hmmmm: Tytanico znaczy się :loveu: nadrobiłam :mdleje: pisanki są pojechane - :klacz: Patka :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 :ptady my som doma .....jechaliśmy se przez Gogołową:evil_lol::evil_lol::evil_lol: odwiedziny zaliczone , dziecka nakarmione, Ozzy się sypnął:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz lecimy na Kłokocin:evil_lol: Quote
PIKA Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Cześć Alus :multi: Ja nie mam sily tego wszyskiego nadrabiac :shake: Quote
Pysia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 PIKA napisał(a):Cześć Alus :multi: Ja nie mam sily tego wszyskiego nadrabiac :shake: Jqa tez nie ale witaj Alu :multi: Quote
Paula Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Czesc Alu :loveu: A bedzie jakas relacja i foto z odwiedzin? :cool3: Quote
zuzolandia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witanko kochaniutka ;-) przyznaje sie bez bicia 4 strony do tyłu leciałam .....dalej nie mam siły.......;-) .....moze jakies foty?/???? cobym nie musiała za daleko szukac ??? heheheeh buziole dla Ozzulka ;-) Quote
Agga Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 clockwork napisał(a):aha.. Alu.. jak bedziesz do nas jechać- to podjedź pod nasz lokal- NIE POD SEX SHOP :eviltong::diabloti: ALicja gorzej jak pomylisz:diabloti: Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::ptady my som doma .....jechaliśmy se przez Gogołową:evil_lol::evil_lol::evil_lol: odwiedziny zaliczone , dziecka nakarmione, Ozzy się sypnął:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Teraz lecimy na Kłokocin:evil_lol: uff, Alu...jak Ty to pięknie napisałaś....:-o Quote
bazylowa Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pmama dobrowolnie opusciła miejsce przy kompie;) Zrobiłam obiadek na jutro ;)naleśnicki z warzywami i barszczyk, podszykowałam na następne 2 dni / fasolkę po :diabloti:barbarzyńsku/.....a jak TZ wyjechał ok 21.30 , to zaczęłam sprzątać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem umyłam jeszcze kuchenne okno wyprałam firanki , powiesiłam na powrót do okna przy wtórze muzyki i dxwiekach nadchodzących SMSów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz udaję się na zasłużony / mam nadzieję:razz:/ odpoczynek, bo rano wstaję 6.20 .... O ja cie oja cie... robocop ?? Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 PIKA napisał(a):Cześć Alus :multi: Ja nie mam sily tego wszyskiego nadrabiac :shake:o masz ....a kto cie tak zamęczył Pysia napisał(a):Jqa tez nie ale witaj Alu :multi:witaj Pysiu paula_z napisał(a):Czesc Alu :loveu: A bedzie jakas relacja i foto z odwiedzin? :cool3:noooo może ............. zuzolandia napisał(a):Witanko kochaniutka ;-) przyznaje sie bez bicia 4 strony do tyłu leciałam .....dalej nie mam siły.......;-) .....moze jakies foty?/???? cobym nie musiała za daleko szukac ??? heheheeh buziole dla Ozzulka ;-) witam , witam ....buziole przekazane zuzolandia napisał(a):Ps...fotki odwiedzinkowe bittte ;-)może będą...... Agga napisał(a):ALicja gorzej jak pomylisz:diabloti:;)podjade z tobą AlKil napisał(a):uff, Alu...jak Ty to pięknie napisałaś....:-o:p mamabazyla napisał(a):O ja cie oja cie... robocop ??nooo prawie;) Kate I Luka napisał(a):Biegiem się witam, i lecem dalej :)zwolnij bo się zadyszysz evaxon napisał(a):berek Alu :)berek Ewuś Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pJa tu pilnuję Heh, Ozzy na bramce :p Quote
aga1215 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Witaj Alu! Ja to chyba juz nie wyjdę poza opcję czytacza:shake: :placz: ....... a wczoraj utknęlam w jakimś dziwnym miejscu, gdzie nawet Babcia Hanna była:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: i ciągle jeszcze boli mnie brzuch:diabloti: ........... ze śmiechu ............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Alicja Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):Heh, Ozzy na bramce :p:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kasę zbierał za wstęp:eviltong: aga1215 napisał(a):Witaj Alu! Ja to chyba juz nie wyjdę poza opcję czytacza:shake: :placz: ....... a wczoraj utknęlam w jakimś dziwnym miejscu, gdzie nawet Babcia Hanna była:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: i ciągle jeszcze boli mnie brzuch:diabloti: ........... ze śmiechu ............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:hmmmmm a to się leczy;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:...Aguś grunt to poczucie humoru;) Quote
malawaszka Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 aga1215 napisał(a): ....... a wczoraj utknęlam w jakimś dziwnym miejscu, gdzie nawet Babcia Hanna była:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ;) :evil_lol: i ciągle jeszcze boli mnie brzuch:diabloti: ........... ze śmiechu ............. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: hahaha też mi się tam wczoraj system zawiesił :evil_lol: Quote
Recommended Posts