Anja33 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć Łikendowa Mamusiu Jak widzę Behemot z Vectrą umawiają się u Ciebie na siakieś duszenie tylko nie wiem co ma z taym wspólnego soja z którą Behemot wychodzi 12 razy:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Anka12 napisał(a):Cześć Łikendowa Mamusiu Jak widzę Behemot z Vectrą umawiają się u Ciebie na siakieś duszenie tylko nie wiem co ma z taym wspólnego soja z którą Behemot wychodzi 12 razy:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: Nie z soją, tylko z Sonią :obrazic: Pisanie po ciemku jest do :evil_lol: Quote
Anja33 Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Nie z soją, tylko z Sonią :obrazic: Pisanie po ciemku jest do :evil_lol: Wiem że z Sonią zresztą najpiękniejszym psem świata:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A miałaś dziś kupić latarkę OBIECAŁAŚ Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Anka12 napisał(a): A miałaś dziś kupić latarkę OBIECAŁAŚ To nie ja obiecywałam. To Tomeheb, ta druga, co w mojej głowie mieszka :cool1: Już nigdy w zyciu nie będę pisała po ciemku, to jest po prostu żenua :roll: :evil_lol: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Dzien Dobry wszystkim normalnym inaczej kobietom......dnia wczorajszego......:loveu: Quote
agbar Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alunia witaj kofana:) ja juz jestem online:):multi: Quote
e.v.a Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Berek Alu :cool3: teraz ty mnie gonisz:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Nie z soją, tylko z Sonią :obrazic: Pisanie po ciemku jest do :evil_lol: :hmmmm: a jak piszesz to monitor też masz wyłączony :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a)::hmmmm: a jak piszesz to monitor też masz wyłączony :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: Miałaś dziś być dla mnie dobra, wiedźmo jedna :shake: :cool3: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Miałaś dziś być dla mnie dobra, wiedźmo jedna :shake: :cool3:przecież jestem :obrazic: :placz: :placz: tak miła to ja dawno dla nikogo niebyłam :placz: staram się ,a Ty nie doceniesz :obrazic: z troski pytam o ten monitor :diabloti: Quote
Medorowa Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Ale tu się troskliwa atmosfera zrobiła:razz: :diabloti: :diabloti: Doberek Alu:p Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 AlKil napisał(a): Zrozumiałam , że masz wolny weekend...:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Jesteś tego pewna?:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:TAK TAK TAK mam wolny weekend [SIZE=2]Aleście mi tu nagadały:crazyeye::crazyeye::crazyeye::eviltong: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):.....Klockowa namówiła mnie na piwo:razz:więc dopiero ciekwie mi sie pisze:evil_lol::evil_lol::evil_lol: jasne... klockowa... klockowa grzecznie w domciu siedziała... KLOCKOWA miała na recepcie- płukanie nerek... więc stosuje sie do zaleceń doktora :diabloti: paula_z napisał(a):Po co - smiech to zdrowie :p Zakwasy mam, jak tak codzinnie beda dawac czadu, to bede miala kaloryferek :evil_lol: i zmarszczki mimiczne :diabloti: Quote
BeaC Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::multi::multi::multi:HEY słuchajcie kobity a JA mam jutro już WEEKEND:multi::multi::multi::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: .................znaczy sie dzisiaj?????.................ale Ci zazdraszczam....mój od niedzieli się zaczyna ....ale...................Alu...fotów.jak...nie ......................było.........tak.......................NIEMA!!!!!! ([SIZE=2]jedna czy dwie marnoty wstawiła.dobrze że chociaż OZZI na nich był) ....................wiecie co mi napisało?????? że moja wiadomośc ma mniej niż 10 znaków i muszę Coś dopisać Quote
Alicja Posted March 16, 2007 Author Posted March 16, 2007 clockwork napisał(a):jasne... klockowa... klockowa grzecznie w domciu siedziała... KLOCKOWA miała na recepcie- płukanie nerek... więc stosuje sie do zaleceń doktora :diabloti: i zmarszczki mimiczne :diabloti::mad:tak najpierw namawia do złego:eviltong:a potem odwraca kota ogonem......:diabloti:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: na zmarszki najlepsze ...................żelazko:eviltong: Bea bo wpisałaś text w cytat:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):Mogę się do Was przytulić? :-( chodz w me ramiona :bigok: :diabloti: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):chodz w me ramiona :bigok: :diabloti: A nie udusisz? :-( Quote
Kate I Luka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Cześć Cicociu... no i się dowiedziałam, że Ciebie jutro NIET :mad: :mad: :mad: niedobrze, niedobrze :shake: :shake: :shake: Quote
clockwork Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::mad:tak najpierw namawia do złego:eviltong:a potem odwraca kota ogonem......:diabloti:...........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja??? w życiu!!! Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Behemot napisał(a):A nie udusisz? :-( postaram się nie :diabloti: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):postaram się nie :diabloti: Nie ufam Ci :shake: Precz na Łysą Górę! :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Vectra napisał(a):chodz w me ramiona :bigok: :diabloti: buuuahahahhaa należałoby się poważnie nad tą propozycją zastanowić :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahhaa należałoby się poważnie nad tą propozycją zastanowić :evil_lol: Taaaaa, najpierw by utuliła, a potem głowę odgryzła, pomiot szatana :diabloti: Quote
Vectra Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 i bądz tu człowieku miły :shake: staraj się :shake: okaż odrobine serca :shake: i tak nie docenią :placz: :placz: :placz: :placz: idą sobie od was :obrazic: :diabloti: Quote
Recommended Posts