Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Agunia-Pańciunia) napisał(a):pomysłowa dziewczynka...pieknie wybrnęła z zagorozenia......:evil_lol: jak zawsze moja droga :diabloti: jak zawsze :loveu: wkońcu mam w domu 4 mordercze psy i musze szybko przewidywać i wychodzić z opresji :diabloti: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Vectra napisał(a):jak zawsze moja droga :diabloti: jak zawsze :loveu: wkońcu mam w domu 4 mordercze psy i musze szybko przewidywać i wychodzić z opresji :diabloti: tia....no cos w tym jest:diabloti: ....a pewnie najwieksze zapedy mordercze posiadasz sama Ty - czasami oczywiscie...:evil_lol: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 mamauśka kto śmiał ci blogadka uszkodzić :mad: dawaj go no tu :mad: Quote
Teklunia Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć Alu :) Jak się masz tej pięknej wiosny? :p Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Teklunia napisał(a):Cześć Alu :) Jak się masz tej pięknej wiosny? :p:multi:dobrze się mam bo szybciutko wróciłam do domku;)i jutro też Vectra napisał(a):mamauśka kto śmiał ci blogadka uszkodzić :mad: dawaj go no tu :mad:no nie wiem kto spsuł ...chyba wyrzuce pościk evaxon napisał(a):donerek Alu :):)berek Ewik Quote
agabass Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 PIKA napisał(a):czesc :multi: Buhahaha, ja rozumie,, ze Ty Ozulca z tymi jajami do koszyka wsadzisz i kościoła? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak tak Ozzy małymi kroczkami do Wielkiej Nocy się szykuje trenuje oj trenuje jajka Quote
Kate I Luka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Witaj Ciociu Alutku i kuzynie Ozzy :multi: :multi: :multi: Quote
Paula Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Alu, co tu sie stalo? :hmmmm: Chyba posty pokradli, bo cos za malo :placz: ;) Quote
beria Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Vectra napisał(a): 2.muszelki sucze Małże, to są małże :evil_lol: Ale jak Gertrudzie środek wycięli, to ona chyba ma tylko muszelkę :hmmmm: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :pmama dobrowolnie opusciła miejsce przy kompie;) Zrobiłam obiadek na jutro ;)naleśnicki z warzywami i barszczyk, podszykowałam na następne 2 dni / fasolkę po :diabloti:barbarzyńsku/.....a jak TZ wyjechał ok 21.30 , to zaczęłam sprzątać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem umyłam jeszcze kuchenne okno wyprałam firanki , powiesiłam na powrót do okna przy wtórze muzyki i dxwiekach nadchodzących SMSów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz udaję się na zasłużony / mam nadzieję:razz:/ odpoczynek, bo rano wstaję 6.20 .... Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 beria napisał(a):Małże, to są małże :evil_lol: Ale jak Gertrudzie środek wycięli, to ona chyba ma tylko muszelkę :hmmmm::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no prosze mają suczki i jakie problemy:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:posty kradną miałam posta ...jak Aga napisala Kuba oddaj mamę ....wszystko napisałam co i jak ....a tu tyłek blady ....posta niet:mad::angryy::diabloti: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 beria napisał(a):Małże, to są małże :evil_lol: Ale jak Gertrudzie środek wycięli, to ona chyba ma tylko muszelkę :hmmmm: a ja to wogóle nie wiem w jakiej kategorii dałabym foty :niewiem: :evil_lol: bo tak : wycięty , niedojrzały wycięta , niedojrzała Quote
Behemot Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ala, no proszę Cię, nominnij Ozzyego z pisankami :lol: Tylko wykadruj, co by lepiej było widać ;) No nie daj się prosić...... :placz: Quote
Vectra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Behemot napisał(a):Ala, no proszę Cię, nominnij Ozzyego z pisankami :lol: Tylko wykadruj, co by lepiej było widać ;) No nie daj się prosić...... :placz: a co myślisz że nie dopatrzą się Ozzulcowych jajek ?? :cool3: z lupą sobie pooglądają :evil_lol: Quote
Behemot Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Vectra napisał(a):a co myślisz że nie dopatrzą się Ozzulcowych jajek ?? :cool3: z lupą sobie pooglądają :evil_lol: No ale one muszą się rzucać w oczy :evil_lol: To jest świetne zdjęcie z pomysłem, w pierwszej trójce znalazłoby się jak nic :lol: Quote
AlKil Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Behemot napisał(a):No ale one muszą się rzucać w oczy :evil_lol: To jest świetne zdjęcie z pomysłem, w pierwszej trójce znalazłoby się jak nic :lol: Tylko żeby nie był to fotomontaż, to Ala musi je własnoręcznie umalować...:evil_lol: Cześć Alu!:lol: Quote
BeaC Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 .....................witaj (alem się rozpisała...................uffffffffffff) Quote
clockwork Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 heloł... jeszcze 4 godz. i bedziesz u mnie :cool3: mam kawe, cukier, wode... bede też miała naleśniczki z warzywami- :razz: palce lizać :eviltong: Quote
Jagoda1 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pmama dobrowolnie opusciła miejsce przy kompie;) Zrobiłam obiadek na jutro ;)naleśnicki z warzywami i barszczyk, podszykowałam na następne 2 dni / fasolkę po :diabloti:barbarzyńsku/.....a jak TZ wyjechał ok 21.30 , to zaczęłam sprzątać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem umyłam jeszcze kuchenne okno wyprałam firanki , powiesiłam na powrót do okna przy wtórze muzyki i dxwiekach nadchodzących SMSów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: teraz udaję się na zasłużony / mam nadzieję:razz:/ odpoczynek, bo rano wstaję 6.20 .... Bo my ciągle chcemy być najlepsze, niestety, znam to:evil_lol: ... Quote
clockwork Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 aha.. Alu.. jak bedziesz do nas jechać- to podjedź pod nasz lokal- NIE POD SEX SHOP :eviltong::diabloti: Quote
Recommended Posts