Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agunia-Pańciunia) napisał(a):
pomysłowa dziewczynka...pieknie wybrnęła z zagorozenia......:evil_lol:

jak zawsze moja droga :diabloti: jak zawsze :loveu:
wkońcu mam w domu 4 mordercze psy i musze szybko przewidywać i wychodzić z opresji :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
jak zawsze moja droga :diabloti: jak zawsze :loveu:
wkońcu mam w domu 4 mordercze psy i musze szybko przewidywać i wychodzić z opresji :diabloti:

tia....no cos w tym jest:diabloti: ....a pewnie najwieksze zapedy mordercze posiadasz sama Ty - czasami oczywiscie...:evil_lol:

Posted

Teklunia napisał(a):
Cześć Alu :)

Jak się masz tej pięknej wiosny? :p
:multi:dobrze się mam bo szybciutko wróciłam do domku;)i jutro też

Vectra napisał(a):
mamauśka kto śmiał ci blogadka uszkodzić :mad:
dawaj go no tu :mad:
no nie wiem kto spsuł ...chyba wyrzuce pościk

evaxon napisał(a):
donerek Alu :):)
berek Ewik

Posted

PIKA napisał(a):
czesc :multi:

Buhahaha, ja rozumie,, ze Ty Ozulca z tymi jajami do koszyka wsadzisz i kościoła? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

tak tak Ozzy małymi kroczkami do Wielkiej Nocy się szykuje trenuje oj trenuje jajka

Posted

Vectra napisał(a):

2.muszelki sucze

Małże, to są małże :evil_lol: Ale jak Gertrudzie środek wycięli, to ona chyba ma tylko muszelkę :hmmmm:

Posted

:pmama dobrowolnie opusciła miejsce przy kompie;)
Zrobiłam obiadek na jutro ;)naleśnicki z warzywami i barszczyk, podszykowałam na następne 2 dni / fasolkę po :diabloti:barbarzyńsku/.....a jak TZ wyjechał ok 21.30 , to zaczęłam sprzątać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem umyłam jeszcze kuchenne okno wyprałam firanki , powiesiłam na powrót do okna przy wtórze muzyki i dxwiekach nadchodzących SMSów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
teraz udaję się na zasłużony / mam nadzieję:razz:/ odpoczynek, bo rano wstaję 6.20 ....

Posted

beria napisał(a):
Małże, to są małże :evil_lol: Ale jak Gertrudzie środek wycięli, to ona chyba ma tylko muszelkę :hmmmm:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no prosze mają suczki i jakie problemy:evil_lol:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:posty kradną
miałam posta ...jak Aga napisala Kuba oddaj mamę ....wszystko napisałam co i jak ....a tu tyłek blady ....posta niet:mad::angryy::diabloti:

Posted

beria napisał(a):

a ja to wogóle nie wiem w jakiej kategorii dałabym foty :niewiem: :evil_lol:
bo tak :
wycięty , niedojrzały
wycięta , niedojrzała

Posted

Behemot napisał(a):
Ala, no proszę Cię, nominnij Ozzyego z pisankami :lol: Tylko wykadruj, co by lepiej było widać ;) No nie daj się prosić...... :placz:

a co myślisz że nie dopatrzą się Ozzulcowych jajek ?? :cool3: z lupą sobie pooglądają :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
a co myślisz że nie dopatrzą się Ozzulcowych jajek ?? :cool3: z lupą sobie pooglądają :evil_lol:

No ale one muszą się rzucać w oczy :evil_lol: To jest świetne zdjęcie z pomysłem, w pierwszej trójce znalazłoby się jak nic :lol:

Posted

Behemot napisał(a):
No ale one muszą się rzucać w oczy :evil_lol: To jest świetne zdjęcie z pomysłem, w pierwszej trójce znalazłoby się jak nic :lol:

Tylko żeby nie był to fotomontaż, to Ala musi je własnoręcznie umalować...:evil_lol:
Cześć Alu!:lol:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:pmama dobrowolnie opusciła miejsce przy kompie;)
Zrobiłam obiadek na jutro ;)naleśnicki z warzywami i barszczyk, podszykowałam na następne 2 dni / fasolkę po :diabloti:barbarzyńsku/.....a jak TZ wyjechał ok 21.30 , to zaczęłam sprzątać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a potem umyłam jeszcze kuchenne okno wyprałam firanki , powiesiłam na powrót do okna przy wtórze muzyki i dxwiekach nadchodzących SMSów:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
teraz udaję się na zasłużony / mam nadzieję:razz:/ odpoczynek, bo rano wstaję 6.20 ....

Bo my ciągle chcemy być najlepsze, niestety, znam to:evil_lol: ...