bonita Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dobrydzionek :) Do wekendu zostało jeszcze 5 dni:p Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 bonita napisał(a):Dobrydzionek :) Do wekendu zostało jeszcze 5 dni:p :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a ja mam piątek luzik bo pani katechetka:razz: oddaje mi godzinki:evil_lol: Quote
Behemot Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ojej, jak się zmęczył siedzeniem nad tą piłką :shake: Ala, serca nie masz, tak psa wykańczać :shake: :evil_lol: Znowu będzie spał 20 godzin :evil_lol: Quote
mmbbaj Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):cd Bezludziowych fotasków Jeeeenyyy, ale żeberka :lol: Alu, on jest w sam raż :p Quote
Kati Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Jak to jest możliwe, że piłka tak długo zachowała swój okragły kształt? :evil_lol: Ozzulec przepiękny. :loveu: Quote
Sebastian Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Giovani']Uuuu a tu już świątecznie...:lol: :lol: :lol:[/quote]:multi:o wujaszek Giovani do nas dotarł ...i akurat trafil na takie ładne :evil_lol:zdjątko;) Dotarł, dotarł!!! i nie wiedział, że obok tak fajnie miał:eviltong: Buźka ciotka:loveu: Quote
PIKA Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 czesc :multi: Buhahaha, ja rozumie,, ze Ty Ozulca z tymi jajami do koszyka wsadzisz i kościoła? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 agnes1 napisał(a):To ja też dorzucę akcent jajcowy eeejjjjj!!! nie róbcie jaj... gdzie tam do wielkanocy :crazyeye: PIKA napisał(a):czesc :multi: Buhahaha, ja rozumie,, ze Ty Ozulca z tymi jajami do koszyka wsadzisz i kościoła? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: do kościoła :stupid: Ala.... :hmmmm: żeby ją poskręcało, a Ozziemu jajcenta odpadły? :nono: Ala należy do tych normalnych :diabloti::eviltong: Quote
Teklunia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alu, witam Cię tą piękną wiosną :multi: rozwaliłas mnie tym zdjęciem :megagrin::megagrin::megagrin: Ozzy już sobie pisanki na święta przygotował :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Behemot napisał(a): Ojej, jak się zmęczył siedzeniem nad tą piłką :shake: Ala, serca nie masz, tak psa wykańczać :shake: :evil_lol: Znowu będzie spał 20 godzin :evil_lol::evil_lol:aleś go rozszyfrowała mmbbaj napisał(a):Jeeeenyyy, ale żeberka :lol: Alu, on jest w sam raż :pnio są żeberka agabass napisał(a): Ozz mój ulubiony piłkarz :loveu:prawie PELE Kati napisał(a):Jak to jest możliwe, że piłka tak długo zachowała swój okragły kształt? :evil_lol: Ozzulec przepiękny. :loveu:niestety już zmieniła kształt na berecik ....ale nie moherowy Giovani napisał(a):[quote name='Alicjarydzewska'][quote name='Giovani']Uuuu a tu już świątecznie... [/quote]:multi:o wujaszek Giovani do nas dotarł ...i akurat trafil na takie ładne :evil_lol:zdjątko;) Dotarł, dotarł!!! i nie wiedział, że obok tak fajnie miał:eviltong: Buźka ciotka:loveu::multi:no wujaszku bo trzeba buszować po galeriach cioteczek;) PIKA napisał(a):czesc :multi: Buhahaha, ja rozumie,, ze Ty Ozulca z tymi jajami do koszyka wsadzisz i kościoła? :evil_lol:broń mnie od zła wszelkiego .......pisałam co mi się robi w tym przybytku:diabloti: clockwork napisał(a):eeejjjjj!!! nie róbcie jaj... gdzie tam do wielkanocy :crazyeye: do kościoła :stupid: Ala.... :hmmmm: żeby ją poskręcało, a Ozziemu jajcenta odpadły? :nono: Ala należy do tych normalnych :diabloti::eviltong:ciotka nie bój żaby ....jeszcze mi nie pizło:evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 :shake: noze jakie zabidzone psisko:shake: same zeberka:shake: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a)::shake: noze jakie zabidzone psisko:shake: same zeberka:shake: :cool1:przypatrz sie dobrze policzyć sie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::cool1:przypatrz sie dobrze policzyć sie da:evil_lol::evil_lol::evil_lol: sama skóra i kosci :shake: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a):sama skóra i kosci :shake::pnio ...skąd wiedziałaś Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::pnio ...skąd wiedziałaś widac golym okiem:evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a):widac golym okiem:evil_lol::oops::oops::oops::oops:aż mnie tą nagością zawsydziłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops::oops::oops::oops:aż mnie tą nagością zawsydziłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale to moje oko bylo gołe:oops: :lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 evaxon napisał(a):ale to moje oko bylo gołe:oops: :lol: :evil_lol::oops:no właśnie TĄ nagościa ...bo ja taka skromna ...i wstydliwa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:no właśnie TĄ nagościa ...bo ja taka skromna ...i wstydliwa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Vectra napisał(a):buhahahahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::mad:co się z matki hihasz Quote
e.v.a Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::oops:no właśnie TĄ nagościa ...bo ja taka skromna ...i wstydliwa jestem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: :lol: hahahahaha....... i pewnie nagosc jest ci obca:lol: :evil_lol: Quote
clockwork Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 a tu tak goło i wesoło a ja nie mam czasu siedziec na DGM :placz: Quote
Recommended Posts