Alicja Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='zuzolandia']Dziendoberek kochaniutka;-) ..omg......od tego gadulstwa to normalnie człowieka oczeta bola heheeheheheh;-) Buziaczki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no co za maruda;) Quote
Paula Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Hahaha :D Polek dzienne rozmowy :cool2: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:postrasze was od rana za to ze śpicie:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Nie strasz, my sie nie boimy bulków :eviltong: Quote
małyskrzat Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 to ja tak na szybko- fotel owszem luksusowy-ale mojej księżniczce za twardo by było - ona do tego to jeszcze duuużą poduchę mieć musi:) nie czytam pozdrawiam i spadam;) Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='paula_z']Hahaha :D Polek dzienne rozmowy :cool2: Nie strasz, my sie nie boimy bulków :eviltong::mad:to nie bullką straszyłam tylko sobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='małyskrzat']to ja tak na szybko- fotel owszem luksusowy-ale mojej księżniczce za twardo by było - ona do tego to jeszcze duuużą poduchę mieć musi:) nie czytam pozdrawiam i spadam;):razz:no to ona ma faktucznie wielkopańskie maniery:razz: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='KaRa_TC'] W naturalnej pozycji uszek mu lepiej:lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda jak wypłosz:razz: Quote
mmbbaj Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:mad:to nie bullką straszyłam tylko sobą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A co, ty też jesteś mordulec? :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='mmbbaj']A co, ty też jesteś mordulec? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:bywa że i mnie można z równowagi wyprowadzić :razz:.....ale zdarza się to raczej nieczęsto;) Quote
barbara.h Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 hejka :loveu: oooo, jajecka moje ulubione :evil_lol: To Ozulec chodzi brudny spać :mad::mad::mad: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bywa że i mnie można z równowagi wyprowadzić :razz:.....ale zdarza się to raczej nieczęsto;) Alicjo Ciebie???z równowagi???? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='barbara.h']hejka :loveu: oooo, jajecka moje ulubione :evil_lol: To Ozulec chodzi brudny spać :mad::mad::mad: jaki brudny??? przeciez dopiero co wyszedl z kapieli ...z wanny pełnej piany....:evil_lol: :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:wygląda jak wypłosz:razz: dokladnie:evil_lol: Quote
Maga100 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Rydzewska, przypominam ci raz na tysiąc pięćset postów, że ja tu jestem :cool1: Alwys and forever. Ale nie nadążam :angryy: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Maga100']Rydzewska, przypominam ci raz na tysiąc pięćset postów, że ja tu jestem :cool1: Alwys and forever. Ale nie nadążam :angryy: jak to nie nadążasz??? Madzia przeciez Ty dopiero po szkoleniu jestes....:diabloti: Quote
PIKA Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Maga100']Rydzewska, przypominam ci raz na tysiąc pięćset postów, że ja tu jestem :cool1: Always ze skrzydelkami? :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 [quote name='barbara.h']hejka :loveu: oooo, jajecka moje ulubione :evil_lol: To Ozulec chodzi brudny spać :mad::mad::mad: :loveu:jajeczka na zyczenie.....wcale nie brudny ...on ....się opalił [quote name='Agunia-Pańciunia)']Alicjo Ciebie???z równowagi????:oops:nooooo czasami [quote name='Agga']Ozzulku co oni ci z uszkami robia:mad: nic:eviltong: [quote name='Maga100']Rydzewska, przypominam ci raz na tysiąc pięćset postów, że ja tu jestem :cool1: Alwys and forever. Ale nie nadążam :angryy: :shake:i nie czytasz ...... [quote name='PIKA']ze skrzydelkami? :evil_lol:mówisz że anielica;) Quote
malawaszka Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :shake:i nie czytasz ...... noo pewnie że nie czyta :evil_lol: Quote
Imbirka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 cześć Ozzulki:multi::multi::multi: przyszliśmy się przywitać wiosennie:lol: Quote
bonita Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dobry sisiter :) Dziś wiosna całą gębą - nareszcie! Quote
tygra Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 hej :) a u nas rano padało teraz się przejaśnia :) Quote
BeaC Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Witaj Alu.........ufffffffffffff no nie przeszłąm..... nie ma mocnych siedzę od 7 i przeglądam twój i pysi i Vectry i klockowej blog.................padlam.......nieskończyłam brak czasu............ Quote
clockwork Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 [quote name='zuzolandia'] nioooo co jedna to ładniejsza eheheh;-) niooo.. ładna ta Dulka nie?? :eviltong: CZEŚĆ ALU!!! nie zapomnij wyślimtać od nas Ozzulcowego pancia... bo przecież Cezary ma dzis urodzinki :BIG: :bday: Quote
BoJa2 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 osz kurde ,gdyby nie Klockowato zaś by sie nam zapomniało:oops: :oops: for CEZARY::new-bday: :BIG: :popcorn: :knajpa: :cunao: ino jaK Go bydziesz ślimntać,to mu nie zostawiej ciostek we włosach:evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts