małyskrzat Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witam! wymiziać tam Ozzulka od rańca proszę. Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Witam ......zaraz spadam do pracy ale wrócę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Witaj Alu :loveu: Widzę że na razie pająki są niepotrzebne ;) Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Pysia']Witaj Alu :loveu: Widzę że na razie pająki są niepotrzebne ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:nakarmione śpią;) Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ................witaj.... Alu... widzę twoje zafascynowanie..... fuj... pająkami... i jak chcesz mogę Ci przesłać... każdego, który................prubuje zaciągnąc gdzieś moja córkę..................(mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielki pająk) :razz::razz::razz: Quote
Anja33 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 CZeść MAmusiu Jakie masz ładne biureczko:cool3: :cool3: :cool3: :cool3: Tylko czy nóżki Cię nie bolą bo niskie siakieś Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Vectra'] [quote name='Alicjarydzewska'] :crazyeye: fuuuuuuuuujjj... :scared: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Moje biuro:p aaaaaaaaaaa :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
goldenka245 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Imbir1 napisał(a)::hmmmm::hmmmm::hmmmm:ja czy Ozzy???:cool3: No ty, ty :eviltong::eviltong: Jak można (nie) podglądać Ozzula? :D Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dziendoberek bebloły ;-) buziaczki dla Ozzulka ;-) Quote
Sylwia&westie Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 hehe super fotka :D Tylko nie mów ze on tak spał :cool3::lol::razz: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Sylwia&westie'] no ja sie nie wypowiadam :oops:... zabija mnie ten Ozzy coraz bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='BeaC']................witaj.... Alu... widzę twoje zafascynowanie..... fuj... pająkami... i jak chcesz mogę Ci przesłać... każdego, który................prubuje zaciągnąc gdzieś moja córkę..................(mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielki pająk) :razz: a ile córcia ma latek że już ją pajączki zaciągają;) [quote name='Anka12'] CZeść MAmusiu Jakie masz ładne biureczko:cool3: Tylko czy nóżki Cię nie bolą bo niskie siakieś no nisko ale ja sie dostosowywuję;) [quote name='mmbbaj']:crazyeye: fuuuuuuuuujjj... :scared: aaaaaaaaaaa :roflt::roflt::roflt:Gosiu ....co ci się stało:evil_lol: [quote name='goldenka245']No ty, ty :eviltong::eviltong: Jak można (nie) podglądać Ozzula? :Do zbereźniki gdzie wy patrzycie [quote name='zuzolandia']Dziendoberek bebloły ;-) buziaczki dla Ozzulka ;-)bry dzioneczek [quote name='Sylwia&westie'] hehe super fotka :D Tylko nie mów ze on tak spał :cool3::lol::razz::evil_lol:on tak śpi najczęściej [quote name='clockwork']no ja sie nie wypowiadam :oops:... zabija mnie ten Ozzy coraz bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ja nie wiem o co ci chodzi;) Wróciłam z pracy ....na dogo widać jakiś zastój ...coś czytałm ze Pysia farbuje myszki na różowo .......syn mnie zablokował na GG:angryy: i odblokuje o 16 .......chyba ma jakąś laskę na linii..........wywaliłam z psem na siq i mogę wam poodpisywać . Dziś w pracy było bardzo fajnie bo dyrektorka na urlopie ........ Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ....no Alu.cór już ma 12 lat..................ale nie wiedziala że na wsi sa pająki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i sie ich boi:mad::mad::mad::mad: Quote
bonita Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Dobrydzień, psio-pajęcza rodzinko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='BeaC']....no Alu.cór już ma 12 lat..................ale nie wiedziala że na wsi sa pająki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i sie ich boi:mad::mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dżisys zakudliły mi sie myśli od tych pajęczych łapek:evil_lol: [quote name='bonita']Dobrydzień, psio-pajęcza rodzinko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bry dzionek rodzinko Quote
Gosia>>> Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 cześć Alu co tam u Was słychać?:cool3: Quote
clockwork Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Napisał Anka12 CZeść MAmusiu Jakie masz ładne biureczko:cool3: Tylko czy nóżki Cię nie bolą bo niskie siakieś może Ala już powoli sie kurczy... coraz mniejsza i mniejsza...to normalne w tym wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
PIKA Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Czesc Alu, :multi: A co u Ciebie taki zastój ? :shake: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 Gosia>>>;3564847 napisał(a):cześć Alu co tam u Was słychać?:cool3:;)u nas jakoś cicho [quote name='clockwork']może Ala już powoli sie kurczy... coraz mniejsza i mniejsza...to normalne w tym wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1:kurde a coś mi sie zdawało że jesteś mniejsza ode mnie to na ławeczce będą ci łapki dyndać:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='PIKA']Czesc Alu, :multi: A co u Ciebie taki zastój ? :shake:;)towarzystwo się uspokoiło Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:dżisys zakudliły mi sie myśli od tych pajęczych łapek:evil_lol: hahahahahaa :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='malawaszka']hahahahahaa :evil_lol:ty nie śmiechaj bo ja te pajączki wydepiluję ;) Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ...........poszli do Vectry ..............Romcia dzieło podziwiać:cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='BeaC']...........poszli do Vectry ..............Romcia dzieło podziwiać:cool3::cool3::cool3:;)i lufy ....a zaeaz będą nowe foty bo Ewcia cyka ......jak ślicznie bzyka migaweczka:cool3: Quote
malawaszka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)i lufy ....a zaeaz będą nowe foty bo Ewcia cyka ......jak ślicznie bzyka migaweczka:cool3: słyszałaś??? :placz: Quote
Recommended Posts