Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

................witaj.... Alu... widzę twoje zafascynowanie..... fuj... pająkami... i jak chcesz mogę Ci przesłać... każdego, który................prubuje zaciągnąc gdzieś moja córkę..................(mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielki pająk)
:razz::razz::razz:

Posted

[quote name='Vectra']

[quote name='Alicjarydzewska']

:crazyeye: fuuuuuuuuujjj... :scared:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Moje biuro:p

aaaaaaaaaaa :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='BeaC']................witaj.... Alu... widzę twoje zafascynowanie..... fuj... pająkami... i jak chcesz mogę Ci przesłać... każdego, który................prubuje zaciągnąc gdzieś moja córkę..................(mamo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielki pająk)
:razz:
a ile córcia ma latek że już ją pajączki zaciągają;)

[quote name='Anka12'] CZeść MAmusiu
Jakie masz ładne biureczko:cool3: Tylko czy nóżki Cię nie bolą bo niskie siakieś

no nisko ale ja sie dostosowywuję;)
[quote name='mmbbaj']:crazyeye: fuuuuuuuuujjj... :scared:

aaaaaaaaaaa :roflt::roflt::roflt:Gosiu ....co ci się stało:evil_lol:

[quote name='goldenka245']No ty, ty :eviltong::eviltong: Jak można (nie) podglądać Ozzula? :Do zbereźniki gdzie wy patrzycie

[quote name='zuzolandia']Dziendoberek bebloły ;-) buziaczki dla Ozzulka ;-)bry dzioneczek

[quote name='Sylwia&westie']
hehe super fotka :D Tylko nie mów ze on tak spał :cool3::lol::razz::evil_lol:on tak śpi najczęściej

[quote name='clockwork']no ja sie nie wypowiadam :oops:... zabija mnie ten Ozzy coraz bardziej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ja nie wiem o co ci chodzi;)

Wróciłam z pracy ....na dogo widać jakiś zastój ...coś czytałm ze Pysia farbuje myszki na różowo .......syn mnie zablokował na GG:angryy:
i odblokuje o 16 .......chyba ma jakąś laskę na linii..........wywaliłam z psem na siq i mogę wam poodpisywać .
Dziś w pracy było bardzo fajnie bo dyrektorka na urlopie ........

Posted

....no Alu.cór już ma 12 lat..................ale nie wiedziala że na wsi sa pająki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i sie ich boi:mad::mad::mad::mad:

Posted

[quote name='BeaC']....no Alu.cór już ma 12 lat..................ale nie wiedziala że na wsi sa pająki :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: i sie ich boi:mad::mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol:dżisys zakudliły mi sie myśli od tych pajęczych łapek:evil_lol:

[quote name='bonita']Dobrydzień, psio-pajęcza rodzinko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bry dzionek rodzinko

Posted

Napisał Anka12
CZeść MAmusiu
Jakie masz ładne biureczko:cool3: Tylko czy nóżki Cię nie bolą bo niskie siakieś

może Ala już powoli sie kurczy... coraz mniejsza i mniejsza...to normalne w tym wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Gosia>>>;3564847 napisał(a):
cześć Alu co tam u Was słychać?:cool3:
;)u nas jakoś cicho

[quote name='clockwork']może Ala już powoli sie kurczy... coraz mniejsza i mniejsza...to normalne w tym wieku :evil_lol::evil_lol::evil_lol::cool1:kurde a coś mi sie zdawało że jesteś mniejsza ode mnie to na ławeczce będą ci łapki dyndać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='PIKA']Czesc Alu, :multi:
A co u Ciebie taki zastój ? :shake:;)towarzystwo się uspokoiło

Posted

[quote name='BeaC']...........poszli do Vectry ..............Romcia dzieło podziwiać:cool3::cool3::cool3:;)i lufy ....a zaeaz będą nowe foty bo Ewcia cyka ......jak ślicznie bzyka migaweczka:cool3: