Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']słyszałaś??? :placz::multi::multi::multi:tak na SKYPIE:loveu::loveu::loveu:

[quote name='zuzolandia']Taaaaa pajaczki i bzykanko ;-) kto by pomyslał ze dojdzie AZ DO TEGO ;-) heheheheheh.........;-):oops:no wiesz .....do niczego jeszcze nie doszło;)wszystko zostaje w rodzinie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='BeaC']..................nie słyszę..............nie mam karty dzwiękowej w pracy
no skubańcy nie zainstalowali :angryy::angryy::angryy:błąd pracodawcy;)

Posted

[quote name='zuzolandia']OMG !! w rodzinie ??? .toz to pachnie kazirodztwem ehhhheehehheh;-):evil_lol::evil_lol::evil_lol:och ty to się zaraz perwersji doszukujesz;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
Dziś w pracy było bardzo fajnie bo dyrektorka na urlopie ........

No patrz, a ja myślałam całe życie, że to ty jesteś dyrektorką tego przedszkola :cool3:

Posted

[quote name='mmbbaj']No patrz, a ja myślałam całe życie, że to ty jesteś dyrektorką tego przedszkola :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za wysokie progi;)

[quote name='Rinuś']a gdzie forencje??:mad::mad::mad::oops:będą

Guest Kamcia_14
Posted

Przemogłam się i weszłam do twojej galeri :cool3: Miałam nadzieję że nie ma już tych okropnych pająków ale się pomyliłam :shake: zaledwie kilkanaście postów wstecz i zauważyłam te okropne stwory :placz: A najgorsze to jest to że Ala łazi z galeri do galeri i rozdaje foty tych pająków :placz:

Posted

[quote name='Kamcia_14']Przemogłam się i weszłam do twojej galeri :cool3: Miałam nadzieję że nie ma już tych okropnych pająków ale się pomyliłam :shake: zaledwie kilkanaście postów wstecz i zauważyłam te okropne stwory :placz: A najgorsze to jest to że Ala łazi z galeri do galeri i rozdaje foty tych pająków :placz:;)ja życzliwa jestem ....mogę Ci tez podeslać:p

A uwierzycie ,że jakiś czas temu jeszcze panicznie bałam się takich stfforków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ja życzliwa jestem ....mogę Ci tez podeslać:p

A uwierzycie ,że jakiś czas temu jeszcze panicznie bałam się takich stfforków:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wpaść możesz ale proszę bez tych żyjątek :cool3: Chyba że ...
taka terapia może mi pomóc wyleczyć się z fobi ;) Może kiedys dzięki was pokocham te zwierzęta :evil_lol:

Posted

dzem dobry :p
[quote name='Kamcia_14']Wpaść możesz ale proszę bez tych żyjątek :cool3: Chyba że ...
taka terapia może mi pomóc wyleczyć się z fobi ;) Może kiedys dzięki was pokocham te zwierzęta :evil_lol::lol: nie przypuszczam... to juz chyba niechęć na całe zycie :evil_lol:
ja sie przemogłam ociupinkę i.... robie zdjecia pająkom nie większym niz kilka milimetrów... od innych zwiewam :diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'];)ja życzliwa jestem ....mogę Ci tez podeslać:p

Alu u mnie w domu pajączki ciągle robią mi pajęczynki :evil_lol: Ja je uprzątam a następnego dnia juz są ;) A wczoraj w kotłowni szedł taki fajny wielki a ja zapomniałam go ufocić :placz: