zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Taaaaa pajaczki i bzykanko ;-) kto by pomyslał ze dojdzie AZ DO TEGO ;-) heheheheheh.........;-) Quote
BeaC Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ..................nie słyszę..............nie mam karty dzwiękowej w pracy no skubańcy nie zainstalowali :angryy::angryy::angryy: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='malawaszka']słyszałaś??? :placz::multi::multi::multi:tak na SKYPIE:loveu::loveu::loveu: [quote name='zuzolandia']Taaaaa pajaczki i bzykanko ;-) kto by pomyslał ze dojdzie AZ DO TEGO ;-) heheheheheh.........;-):oops:no wiesz .....do niczego jeszcze nie doszło;)wszystko zostaje w rodzinie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='BeaC']..................nie słyszę..............nie mam karty dzwiękowej w pracy no skubańcy nie zainstalowali :angryy::angryy::angryy:błąd pracodawcy;) Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 OMG !! w rodzinie ??? .toz to pachnie kazirodztwem ehhhheehehheh;-) Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia']OMG !! w rodzinie ??? .toz to pachnie kazirodztwem ehhhheehehheh;-):evil_lol::evil_lol::evil_lol:och ty to się zaraz perwersji doszukujesz;) Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 nioooooo ;-) ......lubiem sensacyjeeee ;-) eheh Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia']nioooooo ;-) ......lubiem sensacyjeeee ;-) eheh:evil_lol::evil_lol::evil_lol:niektórzy tak mają;) Quote
mmbbaj Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Dziś w pracy było bardzo fajnie bo dyrektorka na urlopie ........ No patrz, a ja myślałam całe życie, że to ty jesteś dyrektorką tego przedszkola :cool3: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='mmbbaj']No patrz, a ja myślałam całe życie, że to ty jesteś dyrektorką tego przedszkola :cool3::evil_lol::evil_lol::evil_lol:za wysokie progi;) [quote name='Rinuś']a gdzie forencje??:mad::mad::mad::oops:będą Quote
zuzolandia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Taaaaa beda za jakies 3 moze 4 strony heehehehheeh ;-) Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='zuzolandia']Taaaaa beda za jakies 3 moze 4 strony heehehehheeh ;-):evil_lol::evil_lol:jakby co to będzie na ciebie ze wykrakałaś;) Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Przemogłam się i weszłam do twojej galeri :cool3: Miałam nadzieję że nie ma już tych okropnych pająków ale się pomyliłam :shake: zaledwie kilkanaście postów wstecz i zauważyłam te okropne stwory :placz: A najgorsze to jest to że Ala łazi z galeri do galeri i rozdaje foty tych pająków :placz: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Kamcia_14']Przemogłam się i weszłam do twojej galeri :cool3: Miałam nadzieję że nie ma już tych okropnych pająków ale się pomyliłam :shake: zaledwie kilkanaście postów wstecz i zauważyłam te okropne stwory :placz: A najgorsze to jest to że Ala łazi z galeri do galeri i rozdaje foty tych pająków :placz:;)ja życzliwa jestem ....mogę Ci tez podeslać:p A uwierzycie ,że jakiś czas temu jeszcze panicznie bałam się takich stfforków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)ja życzliwa jestem ....mogę Ci tez podeslać:p A uwierzycie ,że jakiś czas temu jeszcze panicznie bałam się takich stfforków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wpaść możesz ale proszę bez tych żyjątek :cool3: Chyba że ... taka terapia może mi pomóc wyleczyć się z fobi ;) Może kiedys dzięki was pokocham te zwierzęta :evil_lol: Quote
Gosiek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 dzem dobry :p [quote name='Kamcia_14']Wpaść możesz ale proszę bez tych żyjątek :cool3: Chyba że ... taka terapia może mi pomóc wyleczyć się z fobi ;) Może kiedys dzięki was pokocham te zwierzęta :evil_lol::lol: nie przypuszczam... to juz chyba niechęć na całe zycie :evil_lol: ja sie przemogłam ociupinkę i.... robie zdjecia pająkom nie większym niz kilka milimetrów... od innych zwiewam :diabloti: Quote
Jupi Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 on jest boski:loveu: za to ten paskudny niecierpie pająków Quote
Pysia Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)ja życzliwa jestem ....mogę Ci tez podeslać:p A uwierzycie ,że jakiś czas temu jeszcze panicznie bałam się takich stfforków:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Alu u mnie w domu pajączki ciągle robią mi pajęczynki :evil_lol: Ja je uprzątam a następnego dnia juz są ;) A wczoraj w kotłowni szedł taki fajny wielki a ja zapomniałam go ufocić :placz: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 monidełko:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no daj jeść Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 witam Aluuuu:cool3: hehe tak dlugo czekal na jedzonko ze az usnol na siedzaco:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='evaxon']witam Aluuuu:cool3: hehe tak dlugo czekal na jedzonko ze az usnol na siedzaco:evil_lol: ;)on je hipnotyzował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
BoJa2 Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)on je hipnotyzował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ZAKLINAŁ!!!:lol: Quote
e.v.a Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)on je hipnotyzował:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :lol: :lol: Tigra by nie czekala ....sama by sobie wziela:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 [quote name='Hugo-Kochaś']ZAKLINAŁ!!!:lol:;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:i sklinał na pańcię ,że tak długo musi czekać;) Quote
Vectra Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Biedny Ozzorowaty , głodzą pieska , nawet majutkim majączKKKiem nie poczęstują :evil_lol: Quote
Recommended Posts