Paula Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='clockwork']co 4 jajca to nie 2 :eviltong: Hahaha :grin: [quote name='Alicjarydzewska']no niestety termin oddania dyr zmieniła na ....................środę:angryy: Czesc zarobiona ciociu Alu :glaszcze: Quote
Behemot Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='paula_z'] Czesc zarobiona ciociu Alu :glaszcze: Przeczytałam: zarobaczona :roflt: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Behemot']Przeczytałam: zarobaczona :roflt::evil_lol::evil_lol::evil_lol:o matko wczoraj jej sie z sexem wszystko kojarzyło dziś z robalami:evil_lol: Quote
zuzolandia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Uwazaj Alu ......jeszcze Ci robale do galeri wpuszcza heeh;-) Nie wiadomo co w tych slicznych głowkach siedzi hehe;-) Quote
malawaszka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Behemot']Przeczytałam: zarobaczona :roflt: ] buuuhahahaha Alu czas się odrobaczyć :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='malawaszka']] buuuhahahaha Alu czas się odrobaczyć :evil_lol::cool3:kurcze może Ozzy sie podzieli swoimi tabletkami;) Quote
Pysia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 A tak swoją drogą Alu to kiedy ostatnio się odrobaczałaś ? Bo ja i moja rodzinka ( ta ostatnia bez swej wiedzy :diabloti:) przed Bożym Narodzeniem wraz z suczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Mamciu mam DWA drzewka DWA śliwke i gruszkę :D ;) Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :cool3:kurcze może Ozzy sie podzieli swoimi tabletkami;-) Oby CI ogonek lub co innego nie wyrosło. Bo chyba Cezary by się przeraził:evil_lol: Quote
PIKA Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Vectra']boszzzzzzz czy ja napisałam że KUPUJE bullteriera ? napisałam tak ? OGLĄDAM sobie :evil_lol: niekupuje nie planuje - oglądam i podziwiam i marze jeszcze aż tak nienormalna to nie jestem :evil_lol: azjata będzie ,ale to jeszcze troche ;) bullteriera nie będzie :evil_lol: napewno nie w tej pięciolatce :evil_lol: jeszcze raz napisze JA TYLKO OGLĄDAM SOBIE Ja tyz TYLKO ogladalam :evil_lol: I tyz gadalam, że dopóki jest Saba innego psa nie będzie :evil_lol: [quote name='Vectra'] Pozatym narazie mam inny cel :eviltong: inne chciejstwo i nie jest to napewno PIES :evil_lol: Dziecko? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Alu, dzień dobry :multi::multi::multi::multi: Quote
Gosiek Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Teklunia']Alu, dzień dobry :multi::multi::multi::multi::evil_lol: Kasieńko jestem chwilkę po tobie ale powiem dobry wieczór Alu :p Quote
Vectra Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 PIKA napisał(a): Dziecko? :hmmmm: :evil_lol: a po co mi 5 ?? :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Pysia']A tak swoją drogą Alu to kiedy ostatnio się odrobaczałaś ? Bo ja i moja rodzinka ( ta ostatnia bez swej wiedzy :diabloti:) przed Bożym Narodzeniem wraz z suczami :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jem pestki z dyni ....dobre na robale , a poza tym Cezary mówił ,że złego to nawet diabli nie biorą a co dopiero takie robalki [quote name='Vectra']Mamciu mam DWA drzewka DWA śliwke i gruszkę :D ;):po rany toż to istny sad Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Agga'] Oby CI ogonek lub co innego nie wyrosło. Bo chyba Cezary by się przeraził:evil_lol: :eviltong:mądrala Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Teklunia']Alu, dzień dobry :multi::multi::multi::multi:witaj Kasieńko ...chyba cię ściągnęłam telepatycznie na dogo:razz: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Gosiek']:evil_lol: Kasieńko jestem chwilkę po tobie ale powiem dobry wieczór Alu :pdobry wieczór Gosiu:p Quote
mar....ka Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Może jajca jak Ozzulkowi wyrosna i faktycznie Tz się przerazi:diabloti: Quote
bazylowa Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Powiedz, że ta pręgowana bullka jest miniaturowa !!! Matko !!!! Czy Ozzy jest taki wielki :crazyeye: Quote
Agga Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :cool3: [quote name='mamabazyla'] Czy Ozzy jest taki wielki :crazyeye: Ozzy jest malutkim pieseczkiem:loveu: :cool3: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='mamabazyla']Powiedz, że ta pręgowana bullka jest miniaturowa !!! Matko !!!! Czy Ozzy jest taki wielki :crazyeye::evil_lol:nie pręgowana bullka to standardzik ...córcia Lugera od Złośnicy a z tatki spory chłoptaś ...a Ozzy ma coś ok 52-53 w kłębie ....i ok 37 kg wagi:oops: Quote
e.v.a Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Agga'] Ozzy jest malutkim pieseczkiem:loveu: :cool3: takkk malutki i pluszowy:evil_lol: Quote
KarolaBox Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Dziękujemy za odwiedzenie naszej galerii. Wpadłam do Was, ale zdjęć ani widu ani słychu :mad: Quote
Alicja Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='KarolaBox']Dziękujemy za odwiedzenie naszej galerii. Wpadłam do Was, ale zdjęć ani widu ani słychu :mad::oops:mus cofnąć się zdziebełko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tu przychodzą takie gaduły i mi zagadowywują foteczki;) Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:mus cofnąć się zdziebełko:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo tu przychodzą takie gaduły i mi zagadowywują foteczki;) ach te gaduły :mad::mad::mad: Dobranoc, pchły na noc ;););) Quote
Recommended Posts