Imbirka Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć z rana:multi::multi::multi::multi::multi: faktycznie foteczki już są mocno zagadane i przydaloby się coś nowego:cool3::evil_lol: Quote
dbsst Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 czesc moja sistereczko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
LAZY Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Przebrnęłam przez miłość Ozzulca, przez extra bullinkę dla wymagających i przez marzenia Vectrowe o kolejnym Franciszzku, tudzież kwiakach i krzewach (buahaha...już to widzę). A teraz styrana czytaniem tego wszyskiego czekam na nowe fotki! Quote
AlKil Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 taaa, w tej galerii to się tylko nadrabia, nadrabia, nadrabia.....:roll::roll::roll: Quote
agabass Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ciekawe co ona mu szepcze do ucha pewnie wyznaje miłość a Ozzy poddał się tej miłości:lol: Quote
clockwork Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] hurtem to wogóle powinno być tanio.....a może wyślemy TZtów z psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko jako ochrona ma sie rozumieć:razz: jesooo... ja myslałam że Ty naszych TZów chcesz na kastrowanko wysłać... :mdleje:... a Pawcio to przeczytał i dziwnie zerknął na mnie po czym dał dyla...:scared: w przyszłym tygodniu mamy jechać do weta na czipowanko- jak ja go teraz tam zaciągnę z klockiem [quote name='barbara.h']ach te gaduły :mad::mad::mad: Dobranoc, pchły na noc ;););) no i masz ... wykrakałyście- galeria zarobaczona/ zapchlona WITAM !!! tak na marginesie... Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witam! Ja też szukam fotków i nie mogę znaleźc. Wiem, wiem takie gaduły tutaj u Was, że trzebaby było się conąc daleko w tył. Widzę, że macie ruch od samego świtu, jak na żadnej innej galerii. Pozr. :lol: Quote
Pysia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witaj Alu :multi: Widzę ze zostałaś zagadana na amen :evil_lol: Quote
bonita Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześć siostra przekazuję wiadomosć - zima do nas wróciła:placz: Powiedz że u Was też jest, zebym nie była samotna w tych śniegach:cool3: Quote
leemonca Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Do nas też powraca!!! nie lubię już zimy. (w tym roku :cool3:) taaa, w tej galerii to się tylko nadrabia, nadrabia, nadrabia.....:roll::roll::roll: AlKil - całkowicie się z tobą zgadzam!!! Quote
Anja33 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']no niestety termin oddania dyr zmieniła na ....................środę:angryy: u mnie było fajnie ale bllleeee że w pracy ja też mam robote aż do nocy:angryy: o bosz kimitet obrony jajec sie zawiązał cześć mła sistersjo hurtem to wogóle powinno być tanio.....a może wyślemy TZtów z psami :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tylko jako ochrona ma sie rozumieć:razz: :-(wiedziałam ....nie podobają sie jej moje foty...a tak sie starałam patrzaj jakie mam samodzielne dziecko Mamuś bo ja BRATA MUSZEM BRONIĆ WŁASNOM PIERWSIA ZASŁONIE:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Anja33 Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 CZeść Mamusiu Bo z nerwów że Braciszka kcesz jojek pozbawić siem nie przywitałam Quote
e.v.a Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 prosze nieeeeeeee:placz: nie wspominajcie o jojkach:placz: jak Ala je usunie to juz nie bedzie wielkanocy przez caly rok :placz: witaj Ozzulku koffany jajek pozbawiany:loveu: :placz: dziendoberek Alu :loveu: Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 no i zdecydowałam się...... jak już Jolcia zagoniła Cię do mojej galerii:evil_lol: to ja też się ujawniam, zaglądam od jakiegoś czasu, ale nie chciałam pisać bo bym nie nadążyła :evil_lol: a najlepsiejsze zdjęcie to jest to: Quote
zuzolandia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witanko kochaniutka ;-)..... wielkanoc tuz tuz .....jojka ostaw coby swieta były ;-).......buziaczki Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='dbsst']czesc moja sistereczko :loveu: :loveu: :loveu:sześć sisytersiaczku [quote name='LAZY']Przebrnęłam przez miłość Ozzulca, przez extra bullinkę dla wymagających i przez marzenia Vectrowe o kolejnym Franciszzku, tudzież kwiakach i krzewach (buahaha...już to widzę). A teraz styrana czytaniem tego wszyskiego czekam na nowe fotki! o rany a fotek tam nie było jak już tyle naczytałaś... [quote name='AlKil']taaa, w tej galerii to się tylko nadrabia, nadrabia, nadrabia.....:roll::roll::roll:niemożliwe..... [quote name='agabass'] ciekawe co ona mu szepcze do ucha pewnie wyznaje miłość a Ozzy poddał się tej miłości:lol:oni się umawiają jak wyrolować Kamę [quote name='clockwork']jesooo... ja myslałam że Ty naszych TZów chcesz na kastrowanko wysłać... :mdleje:... a Pawcio to przeczytał i dziwnie zerknął na mnie po czym dał dyla...:scared: w przyszłym tygodniu mamy jechać do weta na czipowanko- jak ja go teraz tam zaciągnę z klockiem no i masz ... wykrakałyście- galeria zarobaczona/ zapchlona WITAM !!! tak na marginesie... tak na marginesie to doberek .......no czo ty Twój Paweł taki bojaźliwy ...ranyśku........ kto mi wpóścił robale do galerii......:mad: [quote name='Ewa&kumpel']Witam! Ja też szukam fotków i nie mogę znaleźc. Wiem, wiem takie gaduły tutaj u Was, że trzebaby było się conąc daleko w tył. Widzę, że macie ruch od samego świtu, jak na żadnej innej galerii. Pozr. :lol:a żałuj tam są takie fajne fotki [quote name='Pysia']Witaj Alu :multi: Widzę ze zostałaś zagadana na amen :evil_lol:Pysiu ...czy ty tu czasem też nie zagadowywałas [quote name='bonita']Cześć siostra przekazuję wiadomosć - zima do nas wróciła:placz: Powiedz że u Was też jest, zebym nie była samotna w tych śniegach:cool3: u nas jeszcze zimy nie ma ale nieśmiało próbowała nas zasypać dużymi płatkami Quote
agabass Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jak wiadomo Ozzy to prawdziwy bej. Chłop i lubi się zabawić, poszaleć, czasem sobie chlapnie i o to efekty :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
bazylowa Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Ozzy ma coś ok 52-53 w kłębie ....i ok 37 kg wagi:oops: o jaaaaaaaaaaaaaaaaa to duży gość z niego.... Quote
Agga Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ozzy ma coś ok 52-53 w kłębie ....i ok 37 kg wagi:oops: A w dodatku ma zamały fotelik:evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='zuzolandia']Witanko kochaniutka ;-)..... wielkanoc tuz tuz .....jojka ostaw coby swieta były ;-).......buziaczki witanko...... [quote name='Kate I Luka']Cześć Ciociu ALu :) witanko dziecinko........... [quote name='eria']no i zdecydowałam się...... jak już Jolcia zagoniła Cię do mojej galerii:evil_lol: to ja też się ujawniam, zaglądam od jakiegoś czasu, ale nie chciałam pisać bo bym nie nadążyła :evil_lol: a najlepsiejsze zdjęcie to jest to: ha ha pod groźbą utraty życia ......;) Witam w naszych skromnych progach... [quote name='Agga'] Tak naprawde to ona mu uszy czyści. no widzisz rozszyfrowałas nas [quote name='evaxon']prosze nieeeeeeee:placz: nie wspominajcie o jojkach:placz: jak Ala je usunie to juz nie bedzie wielkanocy przez caly rok :placz: witaj Ozzulku koffany jajek pozbawiany:loveu: :placz: dziendoberek Alu :loveu:hi hi hi hi hi [quote name='Anka12'] CZeść Mamusiu Bo z nerwów że Braciszka kcesz jojek pozbawić siem nie przywitałam cześć Córeńko ......... Bosz ale sie wzięły za obronę Ozzulkowych jajek ....chyba was Cezary napuścił:evil_lol: Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ha ha pod groźbą utraty życia ......;-) no ja.......cało Jola.............. :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='mamabazyla']o jaaaaaaaaaaaaaaaaa to duży gość z niego....:razz:czy ja wiem ...taki normalny [quote name='Agga'] A w dodatku ma zamały fotelik:evil_lol: bo cioteczka Agga miała kupić dziecku nowy fotel ....i co:mad: Quote
Alicja Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='eria']no ja.......cało Jola.............. :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ciesz się ze jeszcze dychasz:razz: Quote
Recommended Posts