Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Agga napisał(a):O żeszty:evil_lol: Dobra jestes nie ma co. A gdzie foteczki mojej kochanego OZZiego? Alu kiedy to psie dziecko ma urodziny? Musze sobie zapisać.:pcioteczko 19 sierpnia :p A foteczki za chwilkę będą Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pbo ja sobie ustawiłam 10 postów na stronę 20, Alu, 20 :lol: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 U mnie 451 stronka :eviltong: :eviltong: ale chętnie się napije czegoś z % :diabloti: :diabloti: :diabloti: nawet bardzo chętnie i również chcętnie zjem jakiegoś rogala własnej roboty :cool3: :cool3: dobry wieczór Alu :multi: :multi: Quote
PIKA Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Agga napisał(a):ALu no dobrze widze 1800 strona a skąd u was 900? a u mnie 450 :evil_lol: i siem mogę napić :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 czy wy wiecie, ze macie problem alkoholowy? :cool1: mówi wam to ja, psycholog :p :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):czy wy wiecie, ze macie problem alkoholowy? :cool1: mówi wam to ja, psycholog :p :evil_lol: A ja jako że już jestem rodziną patologiczną ( ze względu na psy ) to dobiję MOPS i zacznę tutaj i teraz jednak pić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :drinking: :chlup: :drinking: :drinka: :chlup: :drink1: :drinking: :chlup: :drinka: :drinking: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):czy wy wiecie, ze macie problem alkoholowy? :cool1: mówi wam to ja, psycholog :p :evil_lol: :razz:pani psycholog wychyli z Nami może siakiś fiolecik:cool3::drinking::drinking::drinking: Maga mój nauczyciel psychologii pracował na oddziele w psychiatryku i w poradni AA , wiesz najfajniejsze były z nim imprezki :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak zapił to my mieliśmy problem jak go powstrzymać przed wchodzeniem na płoty:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a na drugi dzień :cool3:leczył w AA:p Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::razz:pani psycholog wychyli z Nami może siakiś fiolecik:cool3::drinking::drinking::drinking: nie, wy pijcie, a ja was poobserwuję :lol: :lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):nie, wy pijcie, a ja was poobserwuję :lol: :lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahahahahaha Madzia ale mnie rozbawiłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hahahahahahahaha Madzia ale mnie rozbawiłaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no jakbyś mnie nie znala :roll: jestem nie tylko miła, ale też nie pijam alkoholu, bo szkodzi zdrowiu :megagrin: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):no jakbyś mnie nie znala :roll: jestem nie tylko miła, ale też nie pijam alkoholu, bo szkodzi zdrowiu :megagrin: masz jeszcze jakieś zalety o których nie wiem :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):no jakbyś mnie nie znala :roll: jestem nie tylko miła, ale też nie pijam alkoholu, bo szkodzi zdrowiu :megagrin: Kurcze...A ja nie piję bo mi nie smakuje :roll: Czy to znaczy że jestem patologiczna ? :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Vectra napisał(a):masz jeszcze jakieś zalety o których nie wiem :razz: :razz: :evil_lol: :evil_lol: :hmmmm: od pięciu minut intensywnie myślę i.... dlaczego nic nie wymyśliłam? :shake: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 :razz:to ja może jakieś foty dam , bo zauważyłam ,ze jestesmy w dziale Galeria:cool3: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a)::hmmmm: od pięciu minut intensywnie myślę i.... dlaczego nic nie wymyśliłam? :shake: :pto może my zapytamy TZta :razz: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Pysia napisał(a):Kurcze...A ja nie piję bo mi nie smakuje :roll: Czy to znaczy że jestem patologiczna ? :evil_lol: jesteś patologiczna :evil_lol: :evil_lol: masz dwa psy :eviltong: :eviltong: a to już szczyt patologii :diabloti: Madziu to już nie myśl :evil_lol: :evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pto może my zapytamy TZta :razz: mojego?? :crazyeye: nie, on tylko zaciśnie szczękę :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):mojego?? :crazyeye: nie, on tylko zaciśnie szczękę :evil_lol: :cool3:o rany to on ma szczękościsk.......w sklepach internetowych widziałam taki patyczek dla Pitbuli jak im się szczena zaciśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:sklepach internetowych widziałam taki patyczek dla Pitbuli jak im się szczena zaciśnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: to kupię dla TZ jak następnym razem znów wybiorę fantastyczny skrót :evil_lol: jak tylko wjedziemy na polną drogę, to mu wetknę :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):to kupię dla TZ jak następnym razem znów wybiorę fantastyczny skrót :evil_lol: jak tylko wjedziemy na polną drogę, to mu wetknę :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:może kup mu GPSa to sie nie będzie klinował:cool3: Quote
Maga100 Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:może kup mu GPSa to sie nie będzie klinował:cool3: Taaak, GPS się nadaje do d... śpiewać :lol: znajomi, jak do nas jechali, to sobie włączyli i po wyjechaniu z W-wy o 15.00 powiadomił ich, ze na miejsce dojadą o 3.30 rano i całą drogę kazał im skręcać w lewo :evil_lol: A jak już byli na Kaszubach, to kazał im szybko się wycofać, bo są na środku jeziora :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):to kupię dla TZ jak następnym razem znów wybiorę fantastyczny skrót :evil_lol: jak tylko wjedziemy na polną drogę, to mu wetknę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja musze też swojemu kupić + knebel :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):on tylko zaciśnie szczękę :evil_lol: Alicjarydzewska napisał(a):patyczek dla Pitbuli jak im się szczena zaciśnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Maga napisał(a):jak tylko wjedziemy na polną drogę, to mu wetknę :evil_lol: :roflt: :roflt: :roflt: Quote
Alicja Posted August 8, 2006 Author Posted August 8, 2006 Maga100 napisał(a):Taaak, GPS się nadaje do d... śpiewać :lol: znajomi, jak do nas jechali, to sobie włączyli i po wyjechaniu z W-wy o 15.00 powiadomił ich, ze na miejsce dojadą o 3.30 rano i całą drogę kazał im skręcać w lewo :evil_lol: A jak już byli na Kaszubach, to kazał im szybko się wycofać, bo są na środku jeziora :evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts