Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
witaj Alu :multi: :multi:

mała podpowiedz :p :p jak będziesz focić na TV to ustawiaj na 1/250 1/125 , a jak foty na których obiekt się nie rusza to nawet 1/60 wtedy będą mniej ciemne :lol: :lol: bo ten parametr to jest czas naświetlania ;)

ale odrazu widać różnice w jakości fotek :eviltong: :eviltong: :eviltong:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze dziś jak mnie TZ obudził i poszedł z piesem to ja zamiast robić kawę to zaraz siedziałam w fotelu z instrukcją obsługi ......:angryy:i tak z tego nic nie wiem:shake:wiem tylko że jak już wszystko rozreguluję to jest opcja co wraca aparat do ustawień fabrycznych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc nie ma strachu;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze dziś jak mnie TZ obudził i poszedł z piesem to ja zamiast robić kawę to zaraz siedziałam w fotelu z instrukcją obsługi ......:angryy:i tak z tego nic nie wiem:shake:wiem tylko że jak już wszystko rozreguluję to jest opcja co wraca aparat do ustawień fabrycznych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc nie ma strachu;)

hhahahahahaha to normalne mój TZ się przyzwyczaił :evil_lol: :evil_lol:

tu sobie poczytaj ;) ;) http://www.horazy.republika.pl/ wszystko łopatologicznie napisane co do czego i jak :diabloti: :diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):
Wstawaj śpiochu :razz:
:cool3:Vectra ty już wiecej nie pij:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kawy , przecież już rozmawiałysmy i foty wstawiłam:razz:

Posted

Vectra napisał(a):
e tam odrazu zamorduje

cholera coś mi się dogo zamula i nie tu gdzie trzeba posty wysyła :(
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zdążyłam ci odpisać:evil_lol:

Posted

:ptemu jednemu to zwisa ale drugi mnie pewnie zamorduje za tą fotę :razz:
hihi :D pewnie masz racje... moj TZ tez chce zabijac, jak wstawie cos na czy choc jego maly kawaleczek widac :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
a gdzie 3 potfforek :evil_lol:
Alu na trybie SCN masz dzieci i zwierzeta fotki tez nie najgorzej w ruchu wychodza:evil_lol:
;)ja zawsze na tych dzieciach i zwierzętach robiłam ale tutaj lepiej ruch wycchodzi;)
3 potfforek wyrywał chwaściory:evil_lol:

Posted

;)ja zawsze na tych dzieciach i zwierzętach robiłam ale tutaj lepiej ruch wycchodzi;)
3 potfforek wyrywał chwaściory:evil_lol:

no ja wlasnie ostatnio go probowalam i nie najgorzej :razz: ale i tak nie lubie robic fot jak ona biega bo Tigra to torpeda:placz: i doopa zawsze zostaje na focie :evil_lol:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zdążyłam ci odpisać:evil_lol:

hahahaha tamten post był do Ewy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu mi się siakoś wpierniczył.

Pije tylko kawe i poprawiam czerwoną ice tea liptona zagryzając pierniczkami :eviltong: :eviltong:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahaha tamten post był do Ewy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu mi się siakoś wpierniczył.
Pije tylko kawe i poprawiam czerwoną ice tea liptona zagryzając pierniczkami :eviltong: :eviltong:

:evil_lol:
qrcze ta nawet tu o pierniczkach gada:placz:
a ja za wczesnie wstalam i obiadu jeszcze nie ma:placz: :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:evil_lol:
qrcze ta nawet tu o pierniczkach gada:placz:
a ja za wczesnie wstalam i obiadu jeszcze nie ma:placz: :evil_lol:
:pja już kończę obiadek i zaraz będę piekła rogaliczki :p

Posted

:pja już kończę obiadek i zaraz będę piekła rogaliczki :p

znecasz się nademną :placz: :placz: przygarnij mnie :loveu: :loveu: będe grzeczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
znecasz się nademną :placz: :placz: przygarnij mnie :loveu: :loveu: będe grzeczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: przygarnij kropka:evil_lol:

Posted

:ptemu jednemu to zwisa ale drugi mnie pewnie zamorduje za tą fotę :razz:

Nawet wiem który:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mój syn też ma długie włosy (chyba jest trochę starszy od twojego ):-o

Posted

Vectra napisał(a):
:ppoznaj Moje dobre serce;)przyjeżdżaj

Posted

BeaC napisał(a):
Nawet wiem który:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mój syn też ma długie włosy (chyba jest trochę starszy od twojego ):-o
:razz:mój we wrześniu obchodzi 17 urodzinki:cool3:

trochę niewyraźne

Posted

:ppoznaj Moje dobre serce;)przyjeżdżaj

już się pakuje :multi: :multi: :multi: :multi: wskakuje w trampko - wrotki i pędze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: