Daga_i_Oskar Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Czesc Alus :multi: śliczne te fotki i te nasycone kolorki - piękne :loveu: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):witaj Alu :multi: :multi: mała podpowiedz :p :p jak będziesz focić na TV to ustawiaj na 1/250 1/125 , a jak foty na których obiekt się nie rusza to nawet 1/60 wtedy będą mniej ciemne :lol: :lol: bo ten parametr to jest czas naświetlania ;) ale odrazu widać różnice w jakości fotek :eviltong: :eviltong: :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze dziś jak mnie TZ obudził i poszedł z piesem to ja zamiast robić kawę to zaraz siedziałam w fotelu z instrukcją obsługi ......:angryy:i tak z tego nic nie wiem:shake:wiem tylko że jak już wszystko rozreguluję to jest opcja co wraca aparat do ustawień fabrycznych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc nie ma strachu;) Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kurcze dziś jak mnie TZ obudził i poszedł z piesem to ja zamiast robić kawę to zaraz siedziałam w fotelu z instrukcją obsługi ......:angryy:i tak z tego nic nie wiem:shake:wiem tylko że jak już wszystko rozreguluję to jest opcja co wraca aparat do ustawień fabrycznych :evil_lol::evil_lol::evil_lol:więc nie ma strachu;) hhahahahahaha to normalne mój TZ się przyzwyczaił :evil_lol: :evil_lol: tu sobie poczytaj ;) ;) http://www.horazy.republika.pl/ wszystko łopatologicznie napisane co do czego i jak :diabloti: :diabloti: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):hhahahahahaha to normalne mój TZ się przyzwyczaił :evil_lol: :evil_lol: tu sobie poczytaj ;) ;) http://www.horazy.republika.pl/ wszystko łopatologicznie napisane co do czego i jak :diabloti: :diabloti::cool3:ooo to mnie czeka lektura ;) Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:moje 2 potfforki:p jaka słodka para :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::loveu:moje 2 potfforki:p jakie kochane bużki :) Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 :ptemu jednemu to zwisa ale drugi mnie pewnie zamorduje za tą fotę :razz: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 e tam odrazu zamorduje cholera coś mi się dogo zamula i nie tu gdzie trzeba posty wysyła :( Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):Wstawaj śpiochu :razz::cool3:Vectra ty już wiecej nie pij:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:kawy , przecież już rozmawiałysmy i foty wstawiłam:razz: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):e tam odrazu zamorduje cholera coś mi się dogo zamula i nie tu gdzie trzeba posty wysyła :(:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zdążyłam ci odpisać:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 a gdzie 3 potfforek :evil_lol: Alu na trybie SCN masz dzieci i zwierzeta fotki tez nie najgorzej w ruchu wychodza:evil_lol: Quote
Teklunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ptemu jednemu to zwisa ale drugi mnie pewnie zamorduje za tą fotę :razz:hihi :D pewnie masz racje... moj TZ tez chce zabijac, jak wstawie cos na czy choc jego maly kawaleczek widac :evil_lol: Quote
asiunia Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Hej! Dzien dorby Ozzikowa rodzinko:loveu:Aluniu no no no chlopakow masz super:loveu: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 evaxon napisał(a):a gdzie 3 potfforek :evil_lol: Alu na trybie SCN masz dzieci i zwierzeta fotki tez nie najgorzej w ruchu wychodza:evil_lol:;)ja zawsze na tych dzieciach i zwierzętach robiłam ale tutaj lepiej ruch wycchodzi;) 3 potfforek wyrywał chwaściory:evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a):;)ja zawsze na tych dzieciach i zwierzętach robiłam ale tutaj lepiej ruch wycchodzi;) 3 potfforek wyrywał chwaściory:evil_lol: no ja wlasnie ostatnio go probowalam i nie najgorzej :razz: ale i tak nie lubie robic fot jak ona biega bo Tigra to torpeda:placz: i doopa zawsze zostaje na focie :evil_lol: Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale zdążyłam ci odpisać:evil_lol: hahahaha tamten post był do Ewy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu mi się siakoś wpierniczył. Pije tylko kawe i poprawiam czerwoną ice tea liptona zagryzając pierniczkami :eviltong: :eviltong: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):hahahaha tamten post był do Ewy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a tu mi się siakoś wpierniczył. Pije tylko kawe i poprawiam czerwoną ice tea liptona zagryzając pierniczkami :eviltong: :eviltong: :evil_lol: qrcze ta nawet tu o pierniczkach gada:placz: a ja za wczesnie wstalam i obiadu jeszcze nie ma:placz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 evaxon napisał(a)::evil_lol: qrcze ta nawet tu o pierniczkach gada:placz: a ja za wczesnie wstalam i obiadu jeszcze nie ma:placz: :evil_lol::pja już kończę obiadek i zaraz będę piekła rogaliczki :p Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::pja już kończę obiadek i zaraz będę piekła rogaliczki :p znecasz się nademną :placz: :placz: przygarnij mnie :loveu: :loveu: będe grzeczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
e.v.a Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):znecasz się nademną :placz: :placz: przygarnij mnie :loveu: :loveu: będe grzeczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przygarnij kropka:evil_lol: Quote
BeaC Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ptemu jednemu to zwisa ale drugi mnie pewnie zamorduje za tą fotę :razz: Nawet wiem który:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój syn też ma długie włosy (chyba jest trochę starszy od twojego ):-o Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 Vectra napisał(a):znecasz się nademną :placz: :placz: przygarnij mnie :loveu: :loveu: będe grzeczna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::ppoznaj Moje dobre serce;)przyjeżdżaj Quote
Alicja Posted August 7, 2006 Author Posted August 7, 2006 BeaC napisał(a):Nawet wiem który:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój syn też ma długie włosy (chyba jest trochę starszy od twojego ):-o:razz:mój we wrześniu obchodzi 17 urodzinki:cool3: trochę niewyraźne Quote
Vectra Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::ppoznaj Moje dobre serce;)przyjeżdżaj już się pakuje :multi: :multi: :multi: :multi: wskakuje w trampko - wrotki i pędze :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts