Agga Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 ALicja napisałała: mój czasami przytupta zapytać co ciekawego , pokaze mu wtedy jakieś super foty :razz:i jeszcze kawe zrobi :p Ciesz się, że jeszcze przychodzi. No no dobry mąż kawe przyniesie. A kolecje zrobi???? Ozzulki fantastyczne foty:multi: Widze, że piłeczka jeszcze jest. Ozzy co ty tak kołami do góry leżysz? Quote
bigos Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Naleśnik nadziewany zieleniną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tutaj zwija się w naleśnikowy rulon :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='Agga']ALicja napisałała: Ciesz się, że jeszcze przychodzi. No no dobry mąż kawe przyniesie. A kolecje zrobi???? Ozzulki fantastyczne foty:multi: Widze, że piłeczka jeszcze jest. Ozzy co ty tak kołami do góry leżysz?:razz:Agguś , piłeczka już denacik:-(to sa foty z 17 lipca;) TZ kolacji nie robi:mad: Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='bigos']Naleśnik nadziewany zieleniną:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tutaj zwija się w naleśnikowy rulon :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :razz:eee tam zaraz nalesnik......krokiecik po prostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
aga1215 Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:eee tam zaraz nalesnik......krokiecik po prostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: :hmmmm: i u Ali zrobiła się galeria smaczków :scared: Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='aga1215']:hmmmm: i u Ali zrobiła się galeria smaczków :scared::pbo Ozzy jest taki :oops:do schrupania;) Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='zaba14'] haha! prawie jak żaba :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale to prawie robi róznicę ;) Quote
jo-jo Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] Ale zabeczki ładne :evil_lol: Bry wieczór Alu :multi: Quote
Alicja Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 [quote name='jo-jo']Ale zabeczki ładne :evil_lol: Bry wieczór Alu :multi::po ząbki dbamy;)stosujemy nici dentystyczne typu...trawa Quote
malawaszka Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 hahaha Ozzy używa pasty GrassDent :evil_lol: Quote
beria Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):O matko kochana ! Jakie wy jesteście zimne i wyrachowane ! :cool1: Vectra, Gosia Gerdziowa - i TY ALICJO ! Ty też ! :placz: Oj Haniu, to wszystko z miłości :cool3: Mój TZ lubi takie zimne i wyrachowane i muszę się dostosować :vamp: z bólem serca, bo to wbrew mojemu charakterowi :saint1: A Burą Sukę to on chyba kocha bardziej niż mnie, chociaż to suka w dodatku bura :-? Quote
jo-jo Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha Ozzy używa pasty GrassDent :evil_lol: Chyba nitka jest GrassDent, a pasta GrassFresh :evil_lol: Quote
Agga Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:po ząbki dbamy;)stosujemy nici dentystyczne typu...trawa Cała rodzina tak dba ?????? Quote
BeaC Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A jak OZZ ścierpia ten upał????? Bo Leśka masakrycznie, na podwórku chce biegać(taki już z niej żywioł) a potem pada w domu . Chodzi w mokrym ręczniu. Nie możemy się kąpać.... bo leczymy wstrętne pryszczole ( na brzuchu i nie tylko)....... :shake::shake::shake::shake: Pozdrawiamy Ozziego no i ciebie alu. życzymy trochę deszczu. A gdzie macie taką koniczynę?????? U mnie zero zieloności trawa starta na pył:-( Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='BeaC']A jak OZZ ścierpia ten upał????? Bo Leśka masakrycznie, na podwórku chce biegać(taki już z niej żywioł) a potem pada w domu . Chodzi w mokrym ręczniu. Nie możemy się kąpać.... bo leczymy wstrętne pryszczole ( na brzuchu i nie tylko)....... :shake::shake::shake::shake: Pozdrawiamy Ozziego no i ciebie alu. życzymy trochę deszczu. A gdzie macie taką koniczynę?????? U mnie zero zieloności trawa starta na pył:-(:multi::multi:Witajcie kochani:multi::multi::multi::multi: Wrócił Kuba z Opola ....więc wiadomo jak będzie z kompem:razz: Bea , Ozzy wychodzi 3 razy na podwórko / rano na dłużej , w południe :evil_lol:ok15na siq, i potem ok 19 na 2 godzinny spacerek do lasu /Rano jest wesolutki za to jak wraca to już nie chce wejść na nasze 4 piętro:angryy:. Trawka i koniczynka rośnie obok szkoły :p...podobno nie powinno się tam z psami chodzić :razz:.Zresztą na naszym bezludziu nie skosiliśmy zielska i to co wyrosło jest dość zielone;). Quote
zaba14 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Alicjo Mikus tez nie chce wchodzic na nasze 4 pietro :roll: wiec czasem go wnosze... a Ty Ozziego nie? :crazyeye: Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='zaba14']Alicjo Mikus tez nie chce wchodzic na nasze 4 pietro :roll: wiec czasem go wnosze... a Ty Ozziego nie? :crazyeye::placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
zaba14 Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: pies zmeczony a Ty się jego wagą przejmujesz :roll: mój wazy 8 :evil_lol: Quote
XXL Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj tam taki okruszek :) alu czwicz czwicz :) wnoszenie oziego to bedzie sport narodow :) :multi:;) Quote
Alicja Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 [quote name='XXL']oj tam taki okruszek :) alu czwicz czwicz :) wnoszenie oziego to bedzie sport narodow :) :multi:;):razz:to może sie zamieńmy Agrafka lżejsza ;) Quote
Recommended Posts