Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ALicja napisałała:

mój czasami przytupta zapytać co ciekawego , pokaze mu wtedy jakieś super foty :razz:i jeszcze kawe zrobi :p

Ciesz się, że jeszcze przychodzi. No no dobry mąż kawe przyniesie. A kolecje zrobi????

Ozzulki fantastyczne foty:multi:
Widze, że piłeczka jeszcze jest.
Ozzy co ty tak kołami do góry leżysz?

Posted

[quote name='Agga']ALicja napisałała:

Ciesz się, że jeszcze przychodzi. No no dobry mąż kawe przyniesie. A kolecje zrobi????

Ozzulki fantastyczne foty:multi:
Widze, że piłeczka jeszcze jest.
Ozzy co ty tak kołami do góry leżysz?
:razz:Agguś , piłeczka już denacik:-(to sa foty z 17 lipca;)

TZ kolacji nie robi:mad:

Posted

[quote name='bigos']Naleśnik nadziewany zieleniną:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A tutaj zwija się w naleśnikowy rulon
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:razz:eee tam zaraz nalesnik......krokiecik po prostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:eee tam zaraz nalesnik......krokiecik po prostu:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:hmmmm: i u Ali zrobiła się galeria smaczków :scared:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
O matko kochana ! Jakie wy jesteście zimne i wyrachowane ! :cool1:
Vectra, Gosia Gerdziowa - i TY ALICJO ! Ty też ! :placz:

Oj Haniu, to wszystko z miłości :cool3: Mój TZ lubi takie zimne i wyrachowane i muszę się dostosować :vamp: z bólem serca, bo to wbrew mojemu charakterowi :saint1: A Burą Sukę to on chyba kocha bardziej niż mnie, chociaż to suka w dodatku bura :-?

Posted

A jak OZZ ścierpia ten upał????? Bo Leśka masakrycznie, na podwórku chce biegać(taki już z niej żywioł) a potem pada w domu . Chodzi w mokrym ręczniu. Nie możemy się kąpać.... bo leczymy wstrętne pryszczole ( na brzuchu i nie tylko)....... :shake::shake::shake::shake: Pozdrawiamy Ozziego no i ciebie alu. życzymy trochę deszczu.
A gdzie macie taką koniczynę?????? U mnie zero zieloności trawa starta na pył:-(

Posted

[quote name='BeaC']A jak OZZ ścierpia ten upał????? Bo Leśka masakrycznie, na podwórku chce biegać(taki już z niej żywioł) a potem pada w domu . Chodzi w mokrym ręczniu. Nie możemy się kąpać.... bo leczymy wstrętne pryszczole ( na brzuchu i nie tylko)....... :shake::shake::shake::shake: Pozdrawiamy Ozziego no i ciebie alu. życzymy trochę deszczu.
A gdzie macie taką koniczynę?????? U mnie zero zieloności trawa starta na pył:-(:multi::multi:Witajcie kochani:multi::multi::multi::multi:

Wrócił Kuba z Opola ....więc wiadomo jak będzie z kompem:razz:

Bea , Ozzy wychodzi 3 razy na podwórko / rano na dłużej , w południe :evil_lol:ok15na siq, i potem ok 19 na 2 godzinny spacerek do lasu /Rano jest wesolutki za to jak wraca to już nie chce wejść na nasze 4 piętro:angryy:.

Trawka i koniczynka rośnie obok szkoły :p...podobno nie powinno się tam z psami chodzić :razz:.Zresztą na naszym bezludziu nie skosiliśmy zielska i to co wyrosło jest dość zielone;).

Posted

[quote name='zaba14']Alicjo Mikus tez nie chce wchodzic na nasze 4 pietro :roll: wiec czasem go wnosze... a Ty Ozziego nie? :crazyeye::placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

pies zmeczony a Ty się jego wagą przejmujesz :roll:

mój wazy 8 :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:placz::placz::placz:nie dobijaj mnie ...jak ja mam wnieść mojego 35 kg ...okruszka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

oj tam taki okruszek :) alu czwicz czwicz :) wnoszenie oziego to bedzie sport narodow :) :multi:;)

Posted

[quote name='XXL']oj tam taki okruszek :) alu czwicz czwicz :) wnoszenie oziego to bedzie sport narodow :) :multi:;):razz:to może sie zamieńmy Agrafka lżejsza ;)