Darianna Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 z Panem Bogiem mi sie najbardziej podoba :D A jeszcze jak się ładnie zareklamował z galerią swoich bohomazów :D Alicjo, uszyjcie i moim rudym bo właśnie jednego mam przeziębionego - kąpać mu się w rzece wczoraj zachciało... Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='agaga21']ten "kolega" - porażka totalna! co za dupek! [FONT=Arial] no mnie szoknęło .... no cóż [/FONT] [quote name='agnieszka32']Idiota totalny, przynajmniej sobie, Alicja, wyczyściłaś trochę chwastów ;) [FONT=Arial]aż sie dziwie ze tak długo sie uchował :diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='hankasanok']podzielam zdanie koleżanek, a co do takich znajomych to Cie pociesze też mielismy takiego, podkreślam mielismy z ta różnica ze wyjechał do USA jak to on mówi i po 2 latach pobytu siada z nami juz nie na ganku tylko [wełandzie] a jego zona to nie Anielka tyla ,,Dżoana" i przyszedł do nas nie na obiad tylko na ,, dinera", wiec widzisz pajaców nie brakuje, ze znieczulica na dodatek! Anielka mnie powaliła na łopatki :roflt: [quote name='Darianna']z Panem Bogiem mi sie najbardziej podoba :D A jeszcze jak się ładnie zareklamował z galerią swoich bohomazów :D a wiesz ze nawet tam nie weszłam na tą galeryjkę :roll: ale zajrzę .... taaaa z tym PB zaszalał .... jakoś taki wierzacy sie zrobił :roll: Alicjo, uszyjcie i moim rudym bo właśnie jednego mam przeziębionego - kąpać mu się w rzece wczoraj zachciało... oj takiemu to kombinezon nurka by trzeba skombinować ;) Quote
Gioco Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Alicja;15799145 [B napisał(a): zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich . Dzięki Bogu ;-) znajomych możemy sobie wybierać :calus: Quote
chita Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 tato mojego Tz powtarza ze polskie niemcy som gorsze niz niemcy:evil_lol: cos w tym jest ... Quote
jonQuilla Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jestem chora ...ale żyję ... Sprawdzałam sobie dziś na NK co nowego i dostałam taką wiadomość od kolegi :roll: z klasy ...po tym co dziś mi przysłał wstyd że kiedyś był moim znajomym ..pozwoliłam sobie wkleić to tutaj .... [/FONT] Hallo Ala! Jak widze jestes bardzo zaangazowana w ochrone i pomoc wszelakim kundelkom i innym czworonogom. Chcac oszczedzic Ci pracy proponuje, zebys mnie wylonczyla z kregu osob, ktorym wklejasz rozne ogloszenia i wiadomosci na ten temat. Ja i tak nie mam wpywu na te sprawy, a poza tym mam troche radykalny stosunek do zagadnienia bezdomnych czworonogow (ktory Ty na pewno nie podzielasz). Oprucz tego pozdraweaiam Cie i Twoja rodzine i zycze wszystkiego dobrego! Zapraszam na mojom galerie - "Ein Bild sagt mehr als tausend Wörter / Jeden obraz powie wiecej, niz tysionc slow" Z Panem Bogiem! Markus [FONT=Arial] zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich ......co do błędów ...kolega zapomniał że 27 lat mieszkał w Polsce :roll:[/FONT] [FONT=Georgia]Ja pierdziele co za burak :-o Za same błędy bym mu dała dożywotniego bana albo przynajmniej do czasu aż ogarnie gramatykę polską :shake: Żal!!! Dobrze że w ogóle całego tekstu nie wysłał po szwabsku :roll: Bezuczuciowy artysta za dychę. [/FONT] Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Gioco']Dzięki Bogu ;-) znajomych możemy sobie wybierać :calus: o tak ...tych szczęściem możemy sobie wybrać ;) [quote name='chita']tato mojego Tz powtarza ze polskie niemcy som gorsze niz niemcy:evil_lol: cos w tym jest ... o dokładnie ...zgadzam się z tym stwierdzeniem [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ja pierdziele co za burak :-o Za same błędy bym mu dała dożywotniego bana albo przynajmniej do czasu aż ogarnie gramatykę polską :shake: Żal!!! Dobrze że w ogóle całego tekstu nie wysłał po szwabsku :roll: Bezuczuciowy artysta za dychę. [/FONT] w zeszłym roku na Święta przysłał mi życzenia po niemiecku :roll: wogóle nie odpisałam Quote
jonQuilla Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='Alicja'] w zeszłym roku na Święta przysłał mi życzenia po niemiecku :roll: wogóle nie odpisałam [FONT=Georgia]:shake: Brak mi słów na takich ludzi. Mam znajomą, która po 2 latach spędzonych w Anglii gada tak że mam często ochotę strzelić jej między oczy, zdarza się że brakuje jej polskich słów :stupid: i w dodatku wciska "o maj gaaasz" "naaaajs" i inne tego typu przy każdej możliwej okazji :shake:[/FONT] Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 LUDZISKA PROSZĘ WAS .....GŁOSUJCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na Sandomierz http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756 Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 Bardzo proszę o głosy na SANDOMIERSKIE STOWARZYSZENIE PRZYJACIÓŁ ZWIERZĄT - wspólnego kandydata dogo i miau. http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...p=92740#p92740 Quote
Alicja Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='Selket']Sześć Aluś :loveu: Ozzuliński jak zawsze booossssskkkiiii :loveu: :loveu: :loveu: :grins: [quote name='fioneczka']poka zięcia z dziś ... nie mylić ze zdzisiem :] Zdziś :hmmmm: był tu dziś ;) [quote name='agnieszka32']Odezwała się ta, co Mony fotki dzisiaj wstawiła :eviltong::eviltong::eviltong: Edit - oooo, są fotki Monisi :crazyeye: Widać prośby zadziałały :mad: Alicja, no nie daj się prosić :evil_lol::diabloti: żebym je jeszcze miała :roll: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Alicja - masz przynajmniej jasność w temacie tego koleżaki...i spox, luzik i wdech-wydech.... Pzdr. Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='Asiaczek']Alicja - masz przynajmniej jasność w temacie tego koleżaki...i spox, luzik i wdech-wydech.... Pzdr. ano mam i dobrze że sam sie ładnie :roll: określił i ułatwił mi decyzję :) Quote
furciaczek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Tak, niema to jak znajomi...:roll: Quote
Bullila.nl Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Witaj Allutka:multi: Ale Ci sie kolezka trafil:evil_lol::shake: ach te ludziska.....byle co wiedza i jeszcze gorzej gadaja:cool3: Ja tez kiedys dostalam podobna wiedomosc i tez na NK tylko ze mnie napisano ze nie powinnam trzymac w domu morderczych ras:diabloti: Quote
zaba14 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:shake: Brak mi słów na takich ludzi. Mam znajomą, która po 2 latach spędzonych w Anglii gada tak że mam często ochotę strzelić jej między oczy, zdarza się że brakuje jej polskich słów :stupid: i w dodatku wciska "o maj gaaasz" "naaaajs" i inne tego typu przy każdej możliwej okazji :shake:[/FONT] haha :D ja niestety też przekonałam się że polak za granicą to najczęściej co może cie spotkać.. :/ "znajoma" obrobiła mi tyłek :[ , moja pania menager była kiedyś polka i powiem... masakra :/ Quote
Kosmaty Gałganek Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Następnym razem wysyłaj tylko wiadomości ze zdjęciami ślicznych, grubych szczeniaczków ;)[/FONT] Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='furciaczek']Tak, niema to jak znajomi...:roll: taaa jak się człowiek chce wqrzyć to na nich można liczyć ;) [quote name='dbsst']heloł mówię czule :D :loveu: [quote name='Bullila.nl']Witaj Allutka:multi: Ale Ci sie kolezka trafil:evil_lol::shake: ach te ludziska.....byle co wiedza i jeszcze gorzej gadaja:cool3: Ja tez kiedys dostalam podobna wiedomosc i tez na NK tylko ze mnie napisano ze nie powinnam trzymac w domu morderczych ras:diabloti: wow Liluś :multi: jak Cię tu dawno nie było nooooo kolega po byku .....były już ;) Będę marudzić .....ale POMÓŻCIE GŁOSUJCIE PROSZĘ NA SANDOMIERZ http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=12756 Quote
Borówka16 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Cześć Alu :) Wreszcie odkryłam Twoją galeryję ! ;) Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [quote name='zaba14']haha :D ja niestety też przekonałam się że polak za granicą to najczęściej co może cie spotkać.. :/ "znajoma" obrobiła mi tyłek :[ , moja pania menager była kiedyś polka i powiem... masakra :/ poczekaj ...nie raz się jeszcze przekonasz ... że ,,znajoma,, obrobi ci tyłek przed twoimi naj znajomymi aby zyskać ...nie wiem co ...ja tak miałam ... i masakra ta druga strona chyba wogóle nie widziala nic złego w tym że nazmyślała :roll: [quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Następnym razem wysyłaj tylko wiadomości ze zdjęciami ślicznych, grubych szczeniaczków ;)[/FONT] z kokardkami :diabloti: [quote name='Borówka16']Cześć Alu :) Wreszcie odkryłam Twoją galeryję ! ;) witaj :) bo my tacy skromni i skryci ;) Quote
Alicja Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 [FONT=Arial]Widzę , ze przerazam tym nawoływaniem do głosowania :roll::roll::roll:[/FONT] [FONT=Arial]foty ...raczej nie zapowiada sie w najbliższym czasie na inne , lepsze , zresztą są bo są gdzieś je musze dać jak już zrobiłam [/FONT] Quote
Recommended Posts