Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z Panem Bogiem mi sie najbardziej podoba :D A jeszcze jak się ładnie zareklamował z galerią swoich bohomazów :D

Alicjo, uszyjcie i moim rudym bo właśnie jednego mam przeziębionego - kąpać mu się w rzece wczoraj zachciało...

Posted

[quote name='agaga21']ten "kolega" - porażka totalna! co za dupek!
[FONT=Arial]
no mnie szoknęło .... no cóż
[/FONT]

[quote name='agnieszka32']Idiota totalny, przynajmniej sobie, Alicja, wyczyściłaś trochę chwastów ;)
[FONT=Arial]aż sie dziwie ze tak długo sie uchował :diabloti:[/FONT]

Posted

[quote name='hankasanok']podzielam zdanie koleżanek, a co do takich znajomych to Cie pociesze też mielismy takiego, podkreślam mielismy z ta różnica ze wyjechał do USA jak to on mówi i po 2 latach pobytu siada z nami juz nie na ganku tylko [wełandzie] a jego zona to nie Anielka tyla ,,Dżoana" i przyszedł do nas nie na obiad tylko na ,, dinera", wiec widzisz pajaców nie brakuje, ze znieczulica na dodatek!

Anielka mnie powaliła na łopatki :roflt:

[quote name='Darianna']z Panem Bogiem mi sie najbardziej podoba :D A jeszcze jak się ładnie zareklamował z galerią swoich bohomazów :D

a wiesz ze nawet tam nie weszłam na tą galeryjkę :roll: ale zajrzę .... taaaa z tym PB zaszalał .... jakoś taki wierzacy sie zrobił :roll:

Alicjo, uszyjcie i moim rudym bo właśnie jednego mam przeziębionego - kąpać mu się w rzece wczoraj zachciało...

oj takiemu to kombinezon nurka by trzeba skombinować ;)

Posted

Alicja;15799145 [B napisał(a):

zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich .

Dzięki Bogu ;-) znajomych możemy sobie wybierać :calus:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Jestem chora ...ale żyję ...

Sprawdzałam sobie dziś na NK co nowego i dostałam taką wiadomość od kolegi :roll: z klasy ...po tym co dziś mi przysłał wstyd że kiedyś był moim znajomym ..pozwoliłam sobie wkleić to tutaj ....
[/FONT]

Hallo Ala!
Jak widze jestes bardzo zaangazowana w ochrone i pomoc wszelakim kundelkom i innym czworonogom. Chcac oszczedzic Ci pracy proponuje, zebys mnie wylonczyla z kregu osob, ktorym wklejasz rozne ogloszenia i wiadomosci na ten temat. Ja i tak nie mam wpywu na te sprawy, a poza tym mam troche radykalny stosunek do zagadnienia bezdomnych czworonogow (ktory Ty na pewno nie podzielasz).
Oprucz tego pozdraweaiam Cie i Twoja rodzine i zycze wszystkiego dobrego!
Zapraszam na mojom galerie - "Ein Bild sagt mehr als tausend Wörter / Jeden obraz powie wiecej, niz tysionc slow"
Z Panem Bogiem!
Markus

[FONT=Arial]
zgodnie z jego prośbą wykluczyłam go .......ze znajomych swoich ......co do błędów ...kolega zapomniał że 27 lat mieszkał w Polsce :roll:
[/FONT]

[FONT=Georgia]Ja pierdziele co za burak :-o
Za same błędy bym mu dała dożywotniego bana albo przynajmniej do czasu aż ogarnie gramatykę polską :shake: Żal!!! Dobrze że w ogóle całego tekstu nie wysłał po szwabsku :roll:
Bezuczuciowy artysta za dychę.
[/FONT]

Posted

[quote name='Gioco']Dzięki Bogu ;-) znajomych możemy sobie wybierać :calus:

o tak ...tych szczęściem możemy sobie wybrać ;)

[quote name='chita']tato mojego Tz powtarza ze polskie niemcy som gorsze niz niemcy:evil_lol: cos w tym jest ...

o dokładnie ...zgadzam się z tym stwierdzeniem

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]Ja pierdziele co za burak :-o
Za same błędy bym mu dała dożywotniego bana albo przynajmniej do czasu aż ogarnie gramatykę polską :shake: Żal!!! Dobrze że w ogóle całego tekstu nie wysłał po szwabsku :roll:
Bezuczuciowy artysta za dychę.
[/FONT]

w zeszłym roku na Święta przysłał mi życzenia po niemiecku :roll: wogóle nie odpisałam

Posted

[quote name='Alicja']
w zeszłym roku na Święta przysłał mi życzenia po niemiecku :roll: wogóle nie odpisałam

[FONT=Georgia]:shake: Brak mi słów na takich ludzi.
Mam znajomą, która po 2 latach spędzonych w Anglii gada tak że mam często ochotę strzelić jej między oczy, zdarza się że brakuje jej polskich słów :stupid: i w dodatku wciska "o maj gaaasz" "naaaajs" i inne tego typu przy każdej możliwej okazji :shake:[/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Sześć Aluś :loveu: Ozzuliński jak zawsze booossssskkkiiii :loveu: :loveu: :loveu:

:grins:

[quote name='fioneczka']poka zięcia z dziś ... nie mylić ze zdzisiem :]

Zdziś :hmmmm: był tu dziś ;)

[quote name='agnieszka32']Odezwała się ta, co Mony fotki dzisiaj wstawiła :eviltong::eviltong::eviltong:

Edit - oooo, są fotki Monisi :crazyeye: Widać prośby zadziałały :mad:

Alicja, no nie daj się prosić :evil_lol::diabloti:

żebym je jeszcze miała :roll:

Posted

[quote name='Asiaczek']Alicja - masz przynajmniej jasność w temacie tego koleżaki...i spox, luzik i wdech-wydech....

Pzdr.

ano mam i dobrze że sam sie ładnie :roll: określił i ułatwił mi decyzję :)

Posted

Witaj Allutka:multi:

Ale Ci sie kolezka trafil:evil_lol::shake:
ach te ludziska.....byle co wiedza i jeszcze gorzej gadaja:cool3:
Ja tez kiedys dostalam podobna wiedomosc i tez na NK tylko ze mnie napisano ze nie powinnam trzymac w domu morderczych ras:diabloti:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]:shake: Brak mi słów na takich ludzi.
Mam znajomą, która po 2 latach spędzonych w Anglii gada tak że mam często ochotę strzelić jej między oczy, zdarza się że brakuje jej polskich słów :stupid: i w dodatku wciska "o maj gaaasz" "naaaajs" i inne tego typu przy każdej możliwej okazji :shake:[/FONT]

haha :D

ja niestety też przekonałam się że polak za granicą to najczęściej co może cie spotkać.. :/ "znajoma" obrobiła mi tyłek :[ , moja pania menager była kiedyś polka i powiem... masakra :/

Posted

[quote name='furciaczek']Tak, niema to jak znajomi...:roll:
taaa jak się człowiek chce wqrzyć to na nich można liczyć ;)

[quote name='dbsst']heloł mówię czule :D

:loveu:

[quote name='Bullila.nl']Witaj Allutka:multi:

Ale Ci sie kolezka trafil:evil_lol::shake:
ach te ludziska.....byle co wiedza i jeszcze gorzej gadaja:cool3:
Ja tez kiedys dostalam podobna wiedomosc i tez na NK tylko ze mnie napisano ze nie powinnam trzymac w domu morderczych ras:diabloti:

wow Liluś :multi: jak Cię tu dawno nie było

nooooo kolega po byku .....były już ;)

Będę marudzić .....ale POMÓŻCIE

Posted

[quote name='zaba14']haha :D

ja niestety też przekonałam się że polak za granicą to najczęściej co może cie spotkać.. :/ "znajoma" obrobiła mi tyłek :[ , moja pania menager była kiedyś polka i powiem... masakra :/

poczekaj ...nie raz się jeszcze przekonasz ... że ,,znajoma,, obrobi ci tyłek przed twoimi naj znajomymi aby zyskać ...nie wiem co ...ja tak miałam ... i masakra ta druga strona chyba wogóle nie widziala nic złego w tym że nazmyślała :roll:

[quote name='Ania!'][FONT=Comic Sans MS]Następnym razem wysyłaj tylko wiadomości ze zdjęciami ślicznych, grubych szczeniaczków ;)[/FONT]

z kokardkami :diabloti:

[quote name='Borówka16']Cześć Alu :)
Wreszcie odkryłam Twoją galeryję ! ;)

witaj :)

bo my tacy skromni i skryci ;)

Posted

[FONT=Arial]Widzę , ze przerazam tym nawoływaniem do głosowania :roll::roll::roll:[/FONT]

[FONT=Arial]foty ...raczej nie zapowiada sie w najbliższym czasie na inne , lepsze , zresztą są bo są gdzieś je musze dać jak już zrobiłam

[/FONT]