Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aluś :razz: a na jaki farbujesz :cool3: :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiem jaki wyjdzie , bo mopje włosy to wielka kolorystyczna niewiadoma , jeszcze nigdy nie wyszedł mi taki kolor jak był zaplanowany :pno i muszę trzymać kolorek dłuzej :razz: Quote
Pysia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Vectra napisał(a):Witaj Ala :lol: :lol: co do posłań to ja zaprzestałam kupowania gotowych bo za szybko znikały. Teraz to ide do lumpexu kupuje grube kołdry lub śpiwory + jakiś materiał na pokrowiec (można znaleść super zasłony) i szyje :p :p wychodzi tanio i solidnie A ja kupiłam grubą gąbke i zaszyłam w skaj. To wszystko wkładam do starych poszew po kołdrach. Super sprawa bo szybko się pierze, szybko wysyka, wciąga wodę i nie odparza :) I cudownie można to utrzymać w czystości :multi: Witaj Aluś :loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiem jaki wyjdzie , bo mopje włosy to wielka kolorystyczna niewiadoma , jeszcze nigdy nie wyszedł mi taki kolor jak był zaplanowany :pno i muszę trzymać kolorek dłuzej :razz: hihih ja tak mialam dopóki niewypróbowalam farby z L'oreal'a i jak na mnie to juz 4 raz pod rzad farbuje tym samym kolorkiem (dotychczas kolor zmienialam za kazdym razem kiedy farbowalam) :eviltong: A siwymi wlosami to sie nie przejmuj, ja na swojej glowie tez juz kilka takich znalazlam :oops: chyba ktos mi je podrzucił :evil_lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Vogue']Witaj Alu!!:lol: No i jak wloski ?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:własnie kieruję się do łazienki zmyć farbkę :razz: Quote
PIKA Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] w kolorze MALANGE:evil_lol::evil_lol::evil_lol: a jak ten kolor wygląda ? :hmmmm: :evil_lol: Quote
Teklunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ALu, tolmoze zrob zdjecie swojej glowie i pokaz nam tu! na forum publicznym... ocenimy, doradzimy ;) Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 no właśnie trzeba umieć szyć :eviltong: :eviltong: a co jest skomplikowanego w szyciu na maszynie ? :hmmmm: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='PIKA']a jak ten kolor wygląda ? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:srebrno -popielato-szare:razz: a teraz wyglądają mniej więcej tak:p a co do szycia na maszynie to wygląda to u mnie tak ..maszyna kradnie mi materiał a ja jej go wyrywam spod igły :oops: Quote
AlKil Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Vectra napisał(a):no właśnie trzeba umieć szyć :eviltong: :eviltong: a co jest skomplikowanego w szyciu na maszynie ? :hmmmm: :diabloti: Nic. kompletnie nic.Tak samo jak w nowym aparacie cyfrowym....:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Ala kolorek super :lol: :lol: :lol: a co do szycia na maszynie to wygląda to u mnie tak ..maszyna kradnie mi materiał a ja jej go wyrywam spod igły :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to musi być widowisko ;) ;) skończyłam technikum krawieckie :eviltong: :eviltong: Quote
Vectra Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 AlKil napisał(a):Nic. kompletnie nic.Tak samo jak w nowym aparacie cyfrowym....:eviltong::eviltong::eviltong: no cyfrówke to moge porównać do overloka 5 nitkowego :evil_lol: ;) ale zwyczajna maszyna :roll: jedna igła , jedna nitka :diabloti: Quote
Gosiek Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 phi.. tu nic nie widać... moze jakąś dokładniejszą foteczkę? hę? Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Gosiek'] phi.. tu nic nie widać... moze jakąś dokładniejszą foteczkę? hę? :pjak to nic nie widać , przecie ufociłam mój szczypioreczek;) Quote
agabass Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 ale zbliżenie mozna policzyc włos po włosku :lol: :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='agabass']ale zbliżenie mozna policzyc włos po włosku :lol: :evil_lol:możesz się nie doliczyć bo pani fryzjerka została zobligowana do skutecznego przerzedzenia/ż?/ szczypiora;) Quote
Teklunia Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] no za duzo to tu nie widac... przyznasz chyba? moze by tak cala buzke ufocic i nam tu zapodac? ;) Quote
KaRa_ Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Dokładnie nic tutaj nie widac;) prosimy o fotke calej buzki;) Quote
Agga Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Alu ja już czekam na Ciebie i Ozziego. Aparat naszykowany:lol: Quote
Alicja Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 [quote name='Agga']Alu ja już czekam na Ciebie i Ozziego. Aparat naszykowany:lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Ozzy już się szykuje na Cioteczkę ;) Dziewczyny fotki nie bedzie :p chyba ze potrzebujecia włożyc do lodówki takie monidełko co odstrasza natrętnych odwiedzających :razz: Quote
aga1215 Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Ozzy już się szykuje na Cioteczkę ;) Dziewczyny fotki nie bedzie :p chyba ze potrzebujecia włożyc do lodówki takie monidełko co odstrasza natrętnych odwiedzających :razz: Aluś - takie to my mamy swoje:eviltong: Jaki to kolor? kiedyś chciałam zrobic się na kasztanowo:oops: byłam brunetką:angryy: od tego czasu tylko balejaż Quote
beria Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a teraz wyglądają mniej więcej tak:p Mnie się kolorek podobuje :p Aluś, (znowu spóźnione) najlepsze życzenia imieninowe :Rose: :Rose: :Rose: Quote
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Pysia napisał(a):A ja kupiłam grubą gąbke i zaszyłam w skaj. To wszystko wkładam do starych poszew po kołdrach. Super sprawa bo szybko się pierze, szybko wysyka, wciąga wodę i nie odparza :) I cudownie można to utrzymać w czystości :multi: :shake: mnie by się Luna na tym nie położyła :placz: a to jej muszę kupić nowe, bo stare się w praniu popsuło :angryy: Vectra - w szyciu na maszynie trudne jest .... :hmmmm: ... szycie na maszynie :diabloti: Alu - kolorek wydaje się być baaardzo fajny, aczkolwoek niewiele widać :evil_lol: Quote
Alka Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Hej ! Ciocia Ala zmieniła kolorek włosów i nawet nie raczyła spojrzeć na sąsiadkę :evil_lol:przemknęła z Ozzym na wieczorny spacerek jak wicher:evil_lol: Ala, masz taki fajny aparacik a takie mizerna fota włosów :eviltong: Quote
Alicja Posted June 23, 2006 Author Posted June 23, 2006 [quote name='aga1215']Aluś - takie to my mamy swoje:eviltong: Jaki to kolor? kiedyś chciałam zrobic się na kasztanowo:oops: byłam brunetką:angryy: od tego czasu tylko balejażAga to rubinowa czerń z Garniera , ale wyszło ciemniej niż zawsze bo jak miałam spłukiwać to woda nie leciała i farba była 1 godz na włosach:angryy: Świetnie mi wychodziła czerń czerwieni z Ferii ale wczoraj nie znalazłam w sklepie :razz: Quote
Recommended Posts