Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Daga_i_Oskar']Cześć Aluś :razz:

a na jaki farbujesz :cool3: :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiem jaki wyjdzie , bo mopje włosy to wielka kolorystyczna niewiadoma , jeszcze nigdy nie wyszedł mi taki kolor jak był zaplanowany :pno i muszę trzymać kolorek dłuzej :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
Witaj Ala :lol: :lol:

co do posłań to ja zaprzestałam kupowania gotowych bo za szybko znikały.
Teraz to ide do lumpexu kupuje grube kołdry lub śpiwory + jakiś materiał na pokrowiec (można znaleść super zasłony) i szyje :p :p wychodzi tanio i solidnie

A ja kupiłam grubą gąbke i zaszyłam w skaj. To wszystko wkładam do starych poszew po kołdrach. Super sprawa bo szybko się pierze, szybko wysyka, wciąga wodę i nie odparza :) I cudownie można to utrzymać w czystości :multi:
Witaj Aluś :loveu:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:nie wiem jaki wyjdzie , bo mopje włosy to wielka kolorystyczna niewiadoma , jeszcze nigdy nie wyszedł mi taki kolor jak był zaplanowany :pno i muszę trzymać kolorek dłuzej :razz:

hihih ja tak mialam dopóki niewypróbowalam farby z L'oreal'a i jak na mnie to juz 4 raz pod rzad farbuje tym samym kolorkiem (dotychczas kolor zmienialam za kazdym razem kiedy farbowalam) :eviltong:
A siwymi wlosami to sie nie przejmuj, ja na swojej glowie tez juz kilka takich znalazlam :oops: chyba ktos mi je podrzucił :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']a jak ten kolor wygląda ? :hmmmm: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:srebrno -popielato-szare:razz:
a teraz wyglądają mniej więcej tak:p

a co do szycia na maszynie to wygląda to u mnie tak ..maszyna kradnie mi materiał a ja jej go wyrywam spod igły :oops:

Posted

Vectra napisał(a):
no właśnie trzeba umieć szyć :eviltong: :eviltong:
a co jest skomplikowanego w szyciu na maszynie ? :hmmmm: :diabloti:

Nic. kompletnie nic.Tak samo jak w nowym aparacie cyfrowym....:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Ala kolorek super :lol: :lol: :lol:

a co do szycia na maszynie to wygląda to u mnie tak ..maszyna kradnie mi materiał a ja jej go wyrywam spod igły

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to musi być widowisko ;) ;)

skończyłam technikum krawieckie :eviltong: :eviltong:

Posted

AlKil napisał(a):
Nic. kompletnie nic.Tak samo jak w nowym aparacie cyfrowym....:eviltong::eviltong::eviltong:

no cyfrówke to moge porównać do overloka 5 nitkowego :evil_lol: ;)
ale zwyczajna maszyna :roll: jedna igła , jedna nitka :diabloti:

Posted

[quote name='Gosiek']

phi.. tu nic nie widać... moze jakąś dokładniejszą foteczkę? hę?
:pjak to nic nie widać , przecie ufociłam mój szczypioreczek;)

Posted

[quote name='agabass']ale zbliżenie mozna policzyc włos po włosku :lol: :evil_lol:możesz się nie doliczyć bo pani fryzjerka została zobligowana do skutecznego przerzedzenia/ż?/ szczypiora;)

Posted

[quote name='Agga']Alu ja już czekam na Ciebie i Ozziego. Aparat naszykowany:lol::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Ozzy już się szykuje na Cioteczkę ;)

Dziewczyny fotki nie bedzie :p chyba ze potrzebujecia włożyc do lodówki takie monidełko co odstrasza natrętnych odwiedzających :razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Ozzy już się szykuje na Cioteczkę ;)

Dziewczyny fotki nie bedzie :p chyba ze potrzebujecia włożyc do lodówki takie monidełko co odstrasza natrętnych odwiedzających :razz:
Aluś - takie to my mamy swoje:eviltong:
Jaki to kolor?
kiedyś chciałam zrobic się na kasztanowo:oops: byłam brunetką:angryy: od tego czasu tylko balejaż

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']
a teraz wyglądają mniej więcej tak:p

Mnie się kolorek podobuje :p

Aluś, (znowu spóźnione) najlepsze życzenia imieninowe :Rose: :Rose: :Rose:

Posted

Pysia napisał(a):
A ja kupiłam grubą gąbke i zaszyłam w skaj. To wszystko wkładam do starych poszew po kołdrach. Super sprawa bo szybko się pierze, szybko wysyka, wciąga wodę i nie odparza :) I cudownie można to utrzymać w czystości :multi:

:shake: mnie by się Luna na tym nie położyła :placz: a to jej muszę kupić nowe, bo stare się w praniu popsuło :angryy:

Vectra - w szyciu na maszynie trudne jest .... :hmmmm: ... szycie na maszynie :diabloti:

Alu - kolorek wydaje się być baaardzo fajny, aczkolwoek niewiele widać :evil_lol:

Posted

Hej !

Ciocia Ala zmieniła kolorek włosów i nawet nie raczyła spojrzeć na sąsiadkę :evil_lol:przemknęła z Ozzym na wieczorny spacerek jak wicher:evil_lol:

Ala, masz taki fajny aparacik a takie mizerna fota włosów :eviltong:

Posted

[quote name='aga1215']Aluś - takie to my mamy swoje:eviltong:
Jaki to kolor?
kiedyś chciałam zrobic się na kasztanowo:oops: byłam brunetką:angryy: od tego czasu tylko balejażAga to rubinowa czerń z Garniera , ale wyszło ciemniej niż zawsze bo jak miałam spłukiwać to woda nie leciała i farba była 1 godz na włosach:angryy:
Świetnie mi wychodziła czerń czerwieni z Ferii ale wczoraj nie znalazłam w sklepie :razz: